Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem csinálta az eslõ beta2, de ez az Aero glass hibája, mert ha XP-s drivert tettem fel ami nem LDDM cimkés és kilõtte a DX9-es aerot akkor harmad annyi idõ alatt bootolt (az üresjárat esett ki) a Vista.
A fene, még mindig nincs fent torrenten a 64bites, a 32bitest is csak itthoni oldalon láttam, pedig már ki szeretném próbálni.<#wink>#wink>
Az lehet, mellesleg regen kerdeztetek jatekokat, en most probaltam ki GTA:SA ill. WoW-ot es mind2 tokjol futott. Amugy az uj Flip3d szerintem sokkal jobb 😊 legalabbis atlathatobb.
Akkor amugy a hupekek alatt a win alap desktop szinet erted arra az esetre amikor nincs beallitva hatter. Mindig ez tolt be elobb es aztan a te hattered.
Nekem is az van.
Aki nem tudja: Eljut addig a bootolás, hogy éppen jelentkezik be az asztalra, de megáll a winchester töltés, és a váltó effekt (átmegy sötétbe, utána hozná be a start menüt, ikonokat stb.) után egy üres hátteret kapsz. Kb 40-50 másodpercig van ez, utána hírtelen észbekap és betölti a hiányzó elemeket.
Aki nem tudja: Eljut addig a bootolás, hogy éppen jelentkezik be az asztalra, de megáll a winchester töltés, és a váltó effekt (átmegy sötétbe, utána hozná be a start menüt, ikonokat stb.) után egy üres hátteret kapsz. Kb 40-50 másodpercig van ez, utána hírtelen észbekap és betölti a hiányzó elemeket.
nem, késõbb. nem mindenkinél van, nekem is volt egy olyan build amikor valamiért nem volt az egyik home változatban.
Arra a hupikékre gondolsz, ami nekem fekete és mennek a csíkok, mint az XP töltésénél, csak logó nélkül?
bootolásnál aminél semmit nem csinál x ideig.
Ati Beta2-es driver megy.
Nem hiszem el, hogy képtelenek +szüntetni ezt a hupikék képernyõt a bootolásnál!!! Pedig már kezdtem(volna)azt mondani, hogy na mi a manó de úgylátszik reménytelen!
Sorcy
Ha nekem fenn van a beta 2 és az új buildre akarok frissíteni akkor az csak formattal megy vagy van valami emberibb út is?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
www.deviantart.com keress rá vista!!!!
Én is. De merész voltam, felraktam másodszor is. De már töröltem, mert nem mûködött a "stílus"-t nem lehetett beállítani, viszont a hang ment.
A Vista Transformation Pack 4.0.exe -bõl nem lehet valahogy kioperálni legalább a hangokat?
A Vista Transformation Pack 4.0.exe -bõl nem lehet valahogy kioperálni legalább a hangokat?
Nagyon bugos, tönkreteheti a rendszered, én is megjártam vele.
nem ajánlom, inkább szerezz windowblinds-ot, van hozzá vista theme.
En is majdnem 😄😊 nekem ugyvolt, hogy tegnap letoltest beallit --> alszik --> reggel 8kor felkel --> 2ora van meg a downloadbol --> visszaalszik --> 10kor felkel --> irja DVDre 😄 most fejeztem be laptopomra is felraktam es ez a build mar vegre ott is tokeletesen megy 😊
#3450 - ha jol tudom van, de msdn az fizetos...
#3455 - telleg gyors lett, viszont mar majdnem az asztalt utottem, hogy kep / video indexelesnel 3-4x bezarta magat a media center... most ugynezki megoldodott vegre.
#3450 - ha jol tudom van, de msdn az fizetos...
#3455 - telleg gyors lett, viszont mar majdnem az asztalt utottem, hogy kep / video indexelesnel 3-4x bezarta magat a media center... most ugynezki megoldodott vegre.
Van 1-2 grafikai feaure, de nem sok. Nincs benne Extraboy várt újításai sajnos. 😞
Igen észrevehetõ a gyorsulás. Végre kijavítottá kaz ATI-s bajomat. Viszont maradt indításnál a kék képernyõ, igaz nem olyan hosszú ideig.
A beállításoknál megjelent a Windows Features, szépen ki lehet kapcsolni a szolgáltatásokat, egyszerûen és érthetõen le van írva. Alapból sok minden ki van kapcsolva, még az Indexelõ szolgáltatás is.
Nemtom fel merjem-e tenni a beta 2-höz szánt ATI drivert, aki feltette netán az szóljon hogy megy-e rendesen.
Daemon-Tools nem megy fel sajnos. És a Nero sem, xpsp2 komp. módban feltelepül, viszont hibát dob install közben, utána sem indítható el.
Viszont a rendszer teljesítménye gyors lett, és nincs sok töltés sem.
A beállításoknál megjelent a Windows Features, szépen ki lehet kapcsolni a szolgáltatásokat, egyszerûen és érthetõen le van írva. Alapból sok minden ki van kapcsolva, még az Indexelõ szolgáltatás is.
Nemtom fel merjem-e tenni a beta 2-höz szánt ATI drivert, aki feltette netán az szóljon hogy megy-e rendesen.
Daemon-Tools nem megy fel sajnos. És a Nero sem, xpsp2 komp. módban feltelepül, viszont hibát dob install közben, utána sem indítható el.
Viszont a rendszer teljesítménye gyors lett, és nincs sok töltés sem.
A torrent fajlt valaki nem tudja atkuldeni?elore is thx.
[email protected]
[email protected]
Jimi Hendrix
Az tok jo,ha mar eszreveheto a gyorsulas,akkor sokat javult.
Jimi Hendrix
Tényleg gyorsabb és kezesebb lett az 5472. Persze biztos az is sokat dob rajta, hogy még friss install.
Koszi,visszaolvasok.
Majd adj egy pontos linket hozza,mert en se talaltam.
Majd adj egy pontos linket hozza,mert en se talaltam.
Jimi Hendrix
Ezen az oldalon van ilyen: Microsoft Windows Vista Build 5472 x86 DVD ENG?
Mert akkor keresem tovább.
Mert akkor keresem tovább.
hát elaludtam install közben 😊
és nem sikerült neki. xp-rõl frissítettem volna, de teljesen behalt egy custom nforce driver miatt, pedig install elõtt pár dologrõl már eldöntötte (audigy2, nero, java runtime) hogy az nem lesz jó, és azokat kihagyta-. viszont egész jól helyre tudta állítani az xp-t, csak az egér driveremet tûntette el, de 5 perc alatt megoldódott.
és nem sikerült neki. xp-rõl frissítettem volna, de teljesen behalt egy custom nforce driver miatt, pedig install elõtt pár dologrõl már eldöntötte (audigy2, nero, java runtime) hogy az nem lesz jó, és azokat kihagyta-. viszont egész jól helyre tudta állítani az xp-t, csak az egér driveremet tûntette el, de 5 perc alatt megoldódott.
Hi all,valaki tudja hogy honnan tudnam leszedni,nem magyar torrent oldalrol?mert oda nincs accom.
Nekem az elozo verzio is bejott,csak nem tudtam hangot varazsolni ezert letoroltem.Van valami driver amivel mukodne a sb audigy 2 hangkartya?
Nekem az elozo verzio is bejott,csak nem tudtam hangot varazsolni ezert letoroltem.Van valami driver amivel mukodne a sb audigy 2 hangkartya?
Jimi Hendrix
Most neztem rola prtscrn-eket, hat se az uj start menu se a taskbar nincs benne 😞 igazabol szerintem max performance-ben haladtak (remelem, hogy legalabb az sikerult).
ugyanaz, mint most.
Csak félõ, hogy mi van akkor, ha valamelyik béta-teszter kiadja a saját passkey-ével a torrent file-t.
jobb rendszer, a microsoft fogyatékos geci hogy nem használja.
A végén még kiderül, hogy torrentrõl hamarabb lejön, mint connect-rõl. 😊
nekem is most ért le, picit késõbb megnézem.
ohóó. Egy magyar torrent-oldalon már fent van az x86 5472. 😊
jó ez reklámszöveg, biztos a notepad elindítása javul nagyon, a többi meg nemannyiranagyon.
Pont ez a lényeg: "A fejlesztõk ígérete szerint a következõ kiadás a korábbiaknál jóval kevesebb erõforrást köt le, valamint a rendszer sebessége és válaszkészsége is nagyban javul."
De ne menjünk szerintem tovább bele, mert szétoffoljuk a topicot. 😊
De ne menjünk szerintem tovább bele, mert szétoffoljuk a topicot. 😊
nem jóval, csak annyival mint eddig is, ha megnézel 10 buildet mindig látsz gyorsulást ilyen vagy olyan téren. Nekik csak hátrányuk származna abból, ha egy nyílvános változat nem a lehetõ leggyorsabban futna az akkori lehetõségekhez képest.
Egyetertek, ha benne lettek volna akkor telj. biztos megmutattak volna, mivel a userek lenyugozese a cel. Az uj start menunek orulok 😄 foton szep volt nagyon. Kar, hogy a "vectorized glass"-t vegul nem rakjak bele :S
Ahogy én sem abban, hogy 3 hét alatt jóval gyorsabbá tudták tenni a Vistát, amit már 5 éve fejlesztenek.
nem látok logikát benne