40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • MazeZee
    majd azért írd ide hogy űködik vagy nem...
  • tibike21
    ment privibe
  • MazeZee
    nekem van egy pár kódom adok egyet...msn címed?
  • tibike21
    Bocsi én értettem félre.
    Azt irja most az aktiválásnál 28 napom van hatra az aktiválásig.
    De mindettöl függetlenül fent áll a problema hogy nem fogad el egy kodot sem.
  • FLeK0
    13 napja jött ki, hogy lehetsz a harmincadikon? :)
  • tibike21
    Sziasztok már irtam tegnap de nem nagyon segitett senki. Nagyon fontos lenne mert holnap van a 30. napom:( Szoval a Bill gates féle 32 bites premium van fenta gépemen. Megcrekeltem a leirtak szerint ls meg is jelen jobb sarokban az irás. Utána mármiylen RC1/RC2 koddal nem megy az aktiválás, azt irja a kulcs már használatban. Néztem már uj kulcsot nme lehet kérni. Aki tud légyszives sgitsen akár privibe is.

Előre is köszönöm,
  • janos666 #10727
    Az előcsalt admin acc mindíg ugyanazt a kódot kapja a registryben?
  • Tsippsy2
    Sajnos nem :(
    De tényleg semmilyen lehetőség nincs hogy alapértelmezett legyen a mppa nézete újra?
    A több száz mappáimat újra át kell pakolgatnom?
    Jajj ne....
  • MazeZee
    :))
  • Zsoltika 007
  • MazeZee
    msdn patch...lent a keresőbe írjad be hogy msdn és olvassad el amiket talál...
  • LeonSilver
    spam: címlisták alapján sok helyre elküldött bosszantó e-mail, pl. reklám

A flame war egy olyan folyamat, mely során szándékosan sértő, ellenséges, offtopic (témához nem kapcsolódó) hozzászólásokat küldenek egy nyilvános (általában internetes) fórumra.

• gergo66
    Mire jó az MSDN Patch? A fájlok mérete nem változik tőle, csak az MD5 kód.
  • janos666 #10720
    Tuti nem, egyetlen driver sincs a 81.xx széria óta amelyik ne okozna azonnan Vista fagyást ha 3D alkalmazást indítasz (vagy többségben már ha bootolsz). NAmeg megy vele az Aero glass és azt mondja a Vista hogy WDDM. De mi ebben a hihetlen? A Vista tán fennlehetne most a te gépeden?
  • TothLaci
    Köszi, szerintem ez egy módosított driver, amit XP-ből pakoltak át.
  • janos666 #10718
    Bocs, csak a verziószámot írtam el, a link jó fileokra mutat. A helyes verzi 97.27
  • Omega888
    Talán ez segít Tools > Folder options > View > és pipa be a "Always show icons, never thumbnails".
    Szerintem de ha nem akkor pass
  • janos666 #10716
    Flame - feszültséget szít?
    spam - felesleges, zavaró számú hozzászólással "szemetel"?
  • janos666 #10715
    Azért nem adtam linket, mert mondtam hogy semmi változás az előzőhöz képest, de tessék:
    Nvidia WDDM 97.19 x86
    Nvidia WDDM 97.19 x64
  • LeonSilver
    Neharagudj de hüJJeséget beszélsz.Nézz utána a spam illetve a falme fogalmának.
  • Omega888
    És mindegyik mappa ugyanolyan alap legyen?
  • Omega888
    Ha jól olvastam vissza akkor azt szeretnéd hogy ne mutassa a mappák elölnézetét?
  • Sorcy
    Egyébként már vagy egy tucat nyelvi-mui megtalálható a neten. Jellemző, hogy a magyar még nincs kész!!!
  • Tsippsy2
    Volt egy kérdésem...
    Emlékszünk???
  • Lord Zax
    Köszi, biztos én néztem akkor félre. A fizetösek azok a live- meg myspace-sek, viszont azok lennénnek a jobbak pont. Na mind1. Találtam párat. Magyarok nincsenek még? pl névnaptár. Vagy majd csak kiadás után kezdenek el ilyenekkel foglalkozni?
  • TothLaci
    Hivatalos oldalon nincs fent.
  • MazeZee
    ez becsapás...olyan nincsen hogy egy 10 dollár legyen... tessék: http://gallery.microsoft.com/Results.aspx?vista=landing&rdm=428973&l=1&ti=2
  • Lord Zax
    Sziasztok.
    Tudnátok adni olyan oldalt ahonnan lehet tölteni ingyenes gadgeteket?
    Probáltam keresni de folyton fizetösek jöttek ki, 10$ kicsit sok egy olyan kis sz@rért.
  • Raptor 2
    AZt valaki megtuggya mondani, hogy csinájjam meg, hogy gépinditásko lehessen választani, hogy VISTA, vagy XP indujjon?
    (Külön particion vannak, a Vistát raktam fele először, utána az XP-t, és az a BUZI XP indul automatikusan...
  • baca01
    mind1 lényeg hogy ne csinálja! :P
  • Thanatos
    jó hogy szolsz, eddig ugyan nem léptem tul az üzeneteiden de ezentul tulfogok, kössz a tippet
  • Zsoltika 007
    Az nem flame hanem spam.
  • Tsippsy2
    Csak ro***ul nem vagytok képesek elolvasni, csak túl léptek rajta...
    Pedig azért még el lehetne olvasni az én üzeneteim is....
  • baca01
    ne flameljé már bazzz, elég ha egybe leírsz mindent és nem kell 200szor leírni ugyanazt sem
  • Tsippsy2
    És még egy kérdés, hogy tudom átnevezni a fájlokat csoportosan, hogy pl számok legyenek ( nem így: 1 (1), 1 (2) --> hanem így 1,2,2,3,4 ) Ezt hogy lehet?
  • Tsippsy2
    Minden mappát olyan eredti ikon mappára szertnék csinálni , helpppppp
  • Tsippsy2
    miért van az hogy pl régen a külső vinyómon mikor hozzácsatoltam, és pl aa mappákat én régen átrakt5am más ikonokra, most nem tudja a vista lecserélni alapmappákra, olyan nyitottra, mikor kiválasztom a tulajdonságok, ikon, ... és amikor elfogadtatom vele visszacseréli hirtelen arra amit még régen csináltam neki A (windowson belül választható ikonok mind)
    Most ez valami dhumbs.dll vagy valami kis szarság ez?
    Vagy ez csak a keresésben játszik szerepet a mappákban, ??
  • Tsippsy2
    Itt a gondom, ezeket szeretén
    Normál mappa ikonokra cserélni, de nem megy help mi :D
  • janos666 #10695
    Nem fog sírni értük, inkább azonnyomban újragenerálja. :D
  • Newfronter
    Az egy gyűjtemény az eddig megjelent próbálozásokból.