40038
-
#10733 majd azért írd ide hogy űködik vagy nem... -
tibike21 #10732 ment privibe -
#10731 nekem van egy pár kódom adok egyet...msn címed? -
tibike21 #10730 Bocsi én értettem félre.
Azt irja most az aktiválásnál 28 napom van hatra az aktiválásig.
De mindettöl függetlenül fent áll a problema hogy nem fogad el egy kodot sem. -
FLeK0 #10729 13 napja jött ki, hogy lehetsz a harmincadikon? :) -
tibike21 #10728 Sziasztok már irtam tegnap de nem nagyon segitett senki. Nagyon fontos lenne mert holnap van a 30. napom:( Szoval a Bill gates féle 32 bites premium van fenta gépemen. Megcrekeltem a leirtak szerint ls meg is jelen jobb sarokban az irás. Utána mármiylen RC1/RC2 koddal nem megy az aktiválás, azt irja a kulcs már használatban. Néztem már uj kulcsot nme lehet kérni. Aki tud légyszives sgitsen akár privibe is.
Előre is köszönöm, -
#10727 Az előcsalt admin acc mindíg ugyanazt a kódot kapja a registryben? -
#10726 Sajnos nem :(
De tényleg semmilyen lehetőség nincs hogy alapértelmezett legyen a mppa nézete újra?
A több száz mappáimat újra át kell pakolgatnom?
Jajj ne.... -
#10725 :)) -
#10724 -
#10723 msdn patch...lent a keresőbe írjad be hogy msdn és olvassad el amiket talál... -
#10722 spam: címlisták alapján sok helyre elküldött bosszantó e-mail, pl. reklám
A flame war egy olyan folyamat, mely során szándékosan sértő, ellenséges, offtopic (témához nem kapcsolódó) hozzászólásokat küldenek egy nyilvános (általában internetes) fórumra.
-
gergo66 #10721 Mire jó az MSDN Patch? A fájlok mérete nem változik tőle, csak az MD5 kód. -
#10720 Tuti nem, egyetlen driver sincs a 81.xx széria óta amelyik ne okozna azonnan Vista fagyást ha 3D alkalmazást indítasz (vagy többségben már ha bootolsz). NAmeg megy vele az Aero glass és azt mondja a Vista hogy WDDM. De mi ebben a hihetlen? A Vista tán fennlehetne most a te gépeden? -
#10719 Köszi, szerintem ez egy módosított driver, amit XP-ből pakoltak át. -
#10718 Bocs, csak a verziószámot írtam el, a link jó fileokra mutat. A helyes verzi 97.27 -
#10717 Talán ez segít Tools > Folder options > View > és pipa be a "Always show icons, never thumbnails".
Szerintem de ha nem akkor pass -
#10716 Flame - feszültséget szít?
spam - felesleges, zavaró számú hozzászólással "szemetel"? -
#10715 Azért nem adtam linket, mert mondtam hogy semmi változás az előzőhöz képest, de tessék:
Nvidia WDDM 97.19 x86
Nvidia WDDM 97.19 x64 -
#10714 Neharagudj de hüJJeséget beszélsz.Nézz utána a spam illetve a falme fogalmának. -
#10713 És mindegyik mappa ugyanolyan alap legyen? -
#10712 Ha jól olvastam vissza akkor azt szeretnéd hogy ne mutassa a mappák elölnézetét? -
#10711 Egyébként már vagy egy tucat nyelvi-mui megtalálható a neten. Jellemző, hogy a magyar még nincs kész!!! -
#10710 Volt egy kérdésem...
Emlékszünk??? -
Lord Zax #10709 Köszi, biztos én néztem akkor félre. A fizetösek azok a live- meg myspace-sek, viszont azok lennénnek a jobbak pont. Na mind1. Találtam párat. Magyarok nincsenek még? pl névnaptár. Vagy majd csak kiadás után kezdenek el ilyenekkel foglalkozni? -
#10708 Hivatalos oldalon nincs fent. -
#10707 ez becsapás...olyan nincsen hogy egy 10 dollár legyen... tessék: http://gallery.microsoft.com/Results.aspx?vista=landing&rdm=428973&l=1&ti=2 -
Lord Zax #10706 Sziasztok.
Tudnátok adni olyan oldalt ahonnan lehet tölteni ingyenes gadgeteket?
Probáltam keresni de folyton fizetösek jöttek ki, 10$ kicsit sok egy olyan kis sz@rért. -
#10705 AZt valaki megtuggya mondani, hogy csinájjam meg, hogy gépinditásko lehessen választani, hogy VISTA, vagy XP indujjon?
(Külön particion vannak, a Vistát raktam fele először, utána az XP-t, és az a BUZI XP indul automatikusan... -
baca01 #10704 mind1 lényeg hogy ne csinálja! :P -
Thanatos #10703 jó hogy szolsz, eddig ugyan nem léptem tul az üzeneteiden de ezentul tulfogok, kössz a tippet -
#10702 Az nem flame hanem spam. -
#10701 Csak ro***ul nem vagytok képesek elolvasni, csak túl léptek rajta...
Pedig azért még el lehetne olvasni az én üzeneteim is.... -
baca01 #10700 ne flameljé már bazzz, elég ha egybe leírsz mindent és nem kell 200szor leírni ugyanazt sem -
#10699 És még egy kérdés, hogy tudom átnevezni a fájlokat csoportosan, hogy pl számok legyenek ( nem így: 1 (1), 1 (2) --> hanem így 1,2,2,3,4 ) Ezt hogy lehet? -
#10698 Minden mappát olyan eredti ikon mappára szertnék csinálni , helpppppp -
#10697 miért van az hogy pl régen a külső vinyómon mikor hozzácsatoltam, és pl aa mappákat én régen átrakt5am más ikonokra, most nem tudja a vista lecserélni alapmappákra, olyan nyitottra, mikor kiválasztom a tulajdonságok, ikon, ... és amikor elfogadtatom vele visszacseréli hirtelen arra amit még régen csináltam neki A (windowson belül választható ikonok mind)
Most ez valami dhumbs.dll vagy valami kis szarság ez?
Vagy ez csak a keresésben játszik szerepet a mappákban, ?? -
#10696 Itt a gondom, ezeket szeretén
Normál mappa ikonokra cserélni, de nem megy help mi :D
-
#10695 Nem fog sírni értük, inkább azonnyomban újragenerálja. :D -
Newfronter #10694 Az egy gyűjtemény az eddig megjelent próbálozásokból.