40038
-
#10773 A Nero burning ROM v7.5.7.0 verzió hiba nélkül feltelepül. A legfrisebbet még nem próbáltam, de biztos jó az is. -
#10772 Ha már legutóbb leírtam ezeket a tippeket most kijavítgattam az RTM-hez: VistaTweaks
Szerintem összeszedtem minden letiltandó szolgáltatást, de ha valakinek van még hasonló tippje szóljon nyugodtan. :)
-
wuszter #10771 Sziasztok.Olyan problémám lenne,hogy fel akartam rakni a Nero 7.0-t de nem engedte végig rakni és hibaüzivel leállt.Ezután nem engedi se leszedni se Nero 7.5-t felrakni.Mi lehet a gond?
-
fischadiadi #10770 ok köszi akkor én is így próbálkozok -
endiboy #10769 mindent hagytam, mindent felismert, netet se kellett állítani, mert ruter van otthon, hangkártyát meg nem az alaplapit használom -
fischadiadi #10768 szóval a hangkártya driveren kivül mindent hagytál az eredeti windows driveren és úgy jó? és az internetet csak úgy beállítottad és jó? -
endiboy #10767 nekem is msi, igaz k8n neo3, és minden müködik simán windowsos driverrel pista alatt -
fischadiadi #10766 és most?:) még mindig xp-t használsz vagy valahogy megoldottad? -
Daveee #10765 hello nekem iy iyen van, és amikor még megjeletn tavay agusztusba a winvista beta 1, akkor nálam sem lehetett netezni, és semiyen drivereketfelkapolni.... -
fischadiadi #10764 VAn itt valaki olyan aki msi-s alaplappal használja a vistat?
Örülnék ha az elmesélné h h oldotta meg a driverek telepítését mert én nem tom felrakni és úgy nem tok csatlakozni a nethez. (nekem ilyen alaplapom van MSI K8N Neo Platinum) -
#10763 A mappa ikonos kérdésemre valaki help -
#10762 Már bocs, de akkor is símám tudok törölni: Useres/egyéb/ és ott a mappái, csak törlöm és kész, akkor meg már miért nem láthatom a desktopját?
Bár azt is megtudom nézni,... szóval akkor mért ne mehetne be az administrator arra a részre, ahová akar a saját rendszeren, aminek a felhasználását kiadta... -
#10761 Ha kiadod a lakasod alberletbe akkor azt hiszed barmikor bemehetsz?
Te mijen dimenzioban elsz?:) -
#10760 omg -
endiboy #10759 biztonság -
Newfronter #10758 Ezt nem gondolod komolyan? :) -
#10757 Ez, szemétség :(
Ha én vagyok az administrator, akkor hogyhogy nincs jogom az én gépemen jelszó mellőzése nélkül átmenni egy másik fióka... Hát Microsoft itt nagyott hibázott...... -
Newfronter #10756 Szerintem nem mehetsz át, beírod a másik fiók jelszavát...
Törölni meg adminisztrátorként törölhetsz, ahol létrehoztad a fiókot. -
Newfronter #10755 Kiválasztod magadat, Adminisztrátorként a listából és Advanced meg stb és adsz jogokat magadnak, könnyen meg lehet csinálni, de van egy pár ablak amin be kell állítanod, sztem rá fogsz jönni. -
#10754 Hogy lehet usert törölni, ha már nincs rá szükségem.
És ha létrehozok újat, és annak adok jelszó használási jogot, attól még én mint administrator jelszó nélkül is átmehetek?
L;gzsyi valaki help$ -
endiboy #10753 egyetlen egy bajom van a pistával, méghozzá eza állandó vinyo tekerés...tudom,tudom, indexeli a gyakran használt programokat, hogy gyorsabban induljanak, nade, sehol nem lehet kilőni, vagy én vagyok vak és nem találtam ? :) -
tibike21 #10752 ha megtenéd hogy leirnád megköszönném -
tibike21 #10751 atért kértem mert nem sikerűlt -
Newfronter #10750 Adsz magadnak jogokat a beállításoknál... Ne mond, hogy írjam le részletesen, mert nem egyszerű, de rájössz, csak sokat kell kattintgatni. :D -
tibike21 #10749 hogy tudom átálitani hogy a fájl irható is legyen? -
FLeK0 #10748 Nem ezt keresem, nekem jó hogyha a media playerrel nyitja meg, de az IE-ben kérdezzen rá hogy letölteni v. megnyitni akarom mint minden más fájlnál, és ne kezdje a 200megás filmeket letölteni a player azonnal.
@janos666: ezzel se jutottam sokra, csak kitörölni tudtam a media playerhez rendelést, utána még ez ie is csak errort dobott rá :) -
#10747 Tessék itt van
Control panel > Default programs > Associate a file type or protocol with a specific program. -
#10746 nem fake,az eddigi vista hackek vannak benne -
#10745 Windows_Vista__Activators_AIO.torrent
This Looks Good Just Extract and go to nero or alcohol 120% and burn the image file and load has different activation progs enjoy and good luck From Slickinator...
"Complete cracks for Vista. If you are an unbeliever, it works. "
fake?
-
tibike21 #10744 és hogy tudom átálitani hogy a fájl irható is legyen? -
#10743 Jv6 power tools, registry manager, file types -
FLeK0 #10742 Nem tudja valaki, hogy hová tűnt a 'file types' rész a folder optionsből? XP-ben itt lehetett beállítani hogy ha pl. egy .avi-ra nyomok az explorerben akkor ne nyissa meg a media playert vagy a hozzá rendelt programot, hanem kérdezzen rá, hogy le akarom-e tölteni.
Ezt hol lehet a vistában beállítani? -
#10741 az összes vista verzióban... -
#10740 ha az időjárásra gondolsz...mindenhol talál budapest et... -
#10739 És ha nem akarom angolra állítani a régióbeállítást? (bár nekem RC2-ben még úgyse talált budapestet). -
#10738 írjad a lenti kelesőbe hogy orvoslása -
tibike21 #10737 még egy kérdés az idöjárás modult hogy tudom életre kelteni? -
#10736 szivesen -
tibike21 #10735 az uccsó sikerült, hálás köszönet -
tibike21 #10734 ok, de vegyél fel