Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#ijedt>#ijedt>
Na meg új Office build. Remélem nem kell heteket várni rá. Na meg reménykedek hogy nem egy Interim build.
Na meg új Office build. Remélem nem kell heteket várni rá. Na meg reménykedek hogy nem egy Interim build.
😄 Geri 2-es kerdes volt
Apple MacBook 2.16 C2D, iPhone, 2*Dell 2408WFP, hamarosan: MacPro 8core
ne rakj fel ilyeneket, csak árthat.
Az valami Vista stílusó XP skin lesz, nem Vista. Talán Vista transformation pack, vagy hasonló. De magát a Windows Vista oprendszert XP mellé vagy helyett lehet telepíteni, és közelebb áll a 2,5Gb-hoz mint a 100Mb-okhoz.
rá lehet tenni az XP-re, de 2.6GB a mérete. letöltést keress magadnak, sok helyen fentvan.
hali!
lehet h sokszor volt de nincs kedvem visszaolvasni 3519 üzenetet.
honnan lehet letölteni a vistát.mármint én olyanról hallottam ami 100 mb körüli és az xp-re kell felrakni.nem tudom van e ilyen.
köszi
lehet h sokszor volt de nincs kedvem visszaolvasni 3519 üzenetet.
honnan lehet letölteni a vistát.mármint én olyanról hallottam ami 100 mb körüli és az xp-re kell felrakni.nem tudom van e ilyen.
köszi
Van valakinek ötlete, hogy hogyan mûködik ez a sidebaros rss olvasó?
Beleraktam 3 különbözõ kis ablakba 3 különbözõ oldal híreit, IE-ben az alap 1 napról 15 percre vettem az rss frissítési gyakoriságát, de magától rá se néz, ugyanazt mutatja mint órákkal ezelõtt. Csak akkor rakja ki az új híreket ha kézzel megnyitom a feedet és nyomok rá 1 refresht.-
Beleraktam 3 különbözõ kis ablakba 3 különbözõ oldal híreit, IE-ben az alap 1 napról 15 percre vettem az rss frissítési gyakoriságát, de magától rá se néz, ugyanazt mutatja mint órákkal ezelõtt. Csak akkor rakja ki az új híreket ha kézzel megnyitom a feedet és nyomok rá 1 refresht.-
Az nagyon jo,akkor mindenkepp felteszem.
Jimi Hendrix
Ja igen,ezek a megállások(tehát a hupilila képernyõk) bekerülnek a 'problem reports and solutions'-ba 'service hang report'-ként,de persze nem tud rá megoldást
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Feltettem én is a legújabb buildet és a beta 2-höz képest nálam sokkal gyorsabb.
Tetszett hogy végre normálisan megcsinálták a performance checket az elsõ indításkor és nem csak a háttérképet kellett bámulni,jók az új kurzorok is,meg az aero basic is,csak azt nem tudom hogy azt miért nem lehetett berakni a themek közé,így kicsit el lett dugva hogy a régi megjelenítés ablakban lehet kiválasztani.
Viszont valamit csinálhatna már az nvidia,mert nálam is van hupilila képernyõ induláskor és nagyon úgy néz ki hogy az nforce driver csinálja,amit windows update-l tettem fel,és most meg nem tudom leszedni mert nem jelenik meg az 'installed updates' lapon!!!
Tetszett hogy végre normálisan megcsinálták a performance checket az elsõ indításkor és nem csak a háttérképet kellett bámulni,jók az új kurzorok is,meg az aero basic is,csak azt nem tudom hogy azt miért nem lehetett berakni a themek közé,így kicsit el lett dugva hogy a régi megjelenítés ablakban lehet kiválasztani.
Viszont valamit csinálhatna már az nvidia,mert nálam is van hupilila képernyõ induláskor és nagyon úgy néz ki hogy az nforce driver csinálja,amit windows update-l tettem fel,és most meg nem tudom leszedni mert nem jelenik meg az 'installed updates' lapon!!!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hát nem tudom nekem nem volt még bajom a 64bites Vistákal, játékok is mentek bár 30fpsel kb.
Tudom, ezt én is megállapítottam, de most úgy heccbõl megint az x64-est akartam feltenni hogy legyen valami 64-bites oprendszer is a gépen sima XP mellett. De lehet kinyomom és inkább x86-osat húzok le hogy használni is lehessen pár órát.
audigy 2 gyönyörûen szól a beta1-es driverrel a legújabb buildben!
x64 szerintem bukott téma még vista esetében is. Talán a véglegesnél változik, de a béták használhatatlanok a 32 bites bétákhoz képest.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Tudom hogy fent van, de nekem az x64es kéne.
Tudsz egy olyan linket adni amihez nem kell acc?vagy a fajlt emailen atudnad kuldeni?elore is [email protected]
Jimi Hendrix
Ja, az x86 rég kinnvan sok magyar oldalon, de az x64 nem nagyon szokott. (vagy nincs hozzá seeder és 20k-val alig jön)
Fent van már a #3438-as komment óta. 😄
Azért köszi.
Azért köszi.
zomg!
Már fent van a kedvenc magyar torrent letöltõn...!!!! Tegnap óta, sõt lehet, hogy azóta mióta beírtatok ide a megjelenésrõl...
Lehet updatelni, de nem igazan ajanlanam, en MINDEN esetben formattal csinalom, ezt ajanlom neked is. Nalam ugy nez ki, hogy van a tesztvinyo ami csak Windows testre van es mellette egy 250 gigas samsung, tehat mindig csak a testvinyot formatolom es igy soha semmi nem veszik el es 2 perc alatt megvan 😊
#3504 - persze, hogy megfogta mert ISMERI, de attol meg egyaltalan nem biztos, hogy vistara veszelyt jelent... sot, majdnem lehetetlen.
#3504 - persze, hogy megfogta mert ISMERI, de attol meg egyaltalan nem biztos, hogy vistara veszelyt jelent... sot, majdnem lehetetlen.
Ja, és kb. fél perce fogott meg egy trójait a vírusírtóm (Win32:Small-ANL). Vista 5472 alatt.
Az erõforrást meg nem nagyon eszi (kb. 1%-ot fog meg a prociból akkor, ha szkenneli is a fájlokat).
Az erõforrást meg nem nagyon eszi (kb. 1%-ot fog meg a prociból akkor, ha szkenneli is a fájlokat).
Elvileg lehet frissíteni, de ez két béta op.rendszernél csak a szerencse függvénye, hogy sikerül. Nekem se a beta2->5456, se az 5456-> 5472 frissítés nem ment.
az elõzõ buildnél írták, hogy lehet frissíteni, gondolom erre is, próbáld meg.
Ezért kell eredeti windows és updatelni rendesen, esetleg egy egyszerû tûzfal. Olyan nincs, hogy magától vírusok kerülnek a gépre még xp-nél se, ha észnél van a user. Állandóan vírusirtót futtatni a legnagyobb erõforráspazarlás.
Egyrészt ott van az UAC,másrészt teljesen máshol helyezkednek el a rendszerfájlok,sõt teljesen mások lettek,harmadszor ott van az ALSR (Address Space Layout Randomization)."Az ASLR lényege, hogy a program által használt kulcsfontosságú adatterületeket (pl. verem) minden egyes indulásnál máshová helyezi a memóriában"
Plusz még ugyebár havonta jünnek az új buildek,és lehet az /a vírus/ ami mûködik az egyikben már lehet hogy nem megy a másikban.
Amúgy annyi értelme lenne hogy ha XP-d is van akkor Vista alól lehetne scannelni az XP-s partíciót,magyarul olyan mintha csökkentett módban tennéd ugyanezt
#3466-ra valaki?
Plusz még ugyebár havonta jünnek az új buildek,és lehet az /a vírus/ ami mûködik az egyikben már lehet hogy nem megy a másikban.
Amúgy annyi értelme lenne hogy ha XP-d is van akkor Vista alól lehetne scannelni az XP-s partíciót,magyarul olyan mintha csökkentett módban tennéd ugyanezt
#3466-ra valaki?
Elhiszem, hogy nem mennek vírusok a Vistán, de azért nagy bátorság XP-n se használni. Azért futass le egy online tesztet, lehet, meg fogsz leõdni.
Abban egyetértek, hogy Vistára fölösleges egy ideig vírusírtót rakni, mert tényleg felesleges...
De XP-re mindenképpen ajánlom a vírusírtót, bármi történet, jobb ha van...
Egy egyszerû példa: Régebben futtot az XP-m vírusírtó nélkül, és örökké bejött egy olyan ablak, hogy 30 másodperc múlva újraindul. Na jó, XP újrainstall, utána eltûnt, aztán feltettem az SP1-es XP-t, újra bejött... És kiderült, hogy ez bizony vírus volt, és még weboldalt sem kellett látogatnom, csak rátettem a netre. De ez csak egy példa volt, bármi történhet, mindig jól jön egy aktív Nod32 például.
De XP-re mindenképpen ajánlom a vírusírtót, bármi történet, jobb ha van...
Egy egyszerû példa: Régebben futtot az XP-m vírusírtó nélkül, és örökké bejött egy olyan ablak, hogy 30 másodperc múlva újraindul. Na jó, XP újrainstall, utána eltûnt, aztán feltettem az SP1-es XP-t, újra bejött... És kiderült, hogy ez bizony vírus volt, és még weboldalt sem kellett látogatnom, csak rátettem a netre. De ez csak egy példa volt, bármi történhet, mindig jól jön egy aktív Nod32 például.
Neharagudj, de eleg nagy hulyesegeket beszelsz, a regi virusok kozul 1-se megy rajta, a masik, hogy amirol beszelsz azt a Monad-ra irtak es nem a Vistara. Innentol aki akar rakjon fel virusirtot amit akar de eleg folosleges, en meg XPn se hasznalok es egy darabot se kaptam... milyen erdekes?!
Amúgy van már egy vírus, amit kifejezetten Vista alá írtak, egy elég primitív sebezhetõséget használ ki.
Ha szerinted ez érdekes...
Ha szerinted ez érdekes...
Vista a alá? Ha az XP-s progik mennek, akkor egynéhány vírus is biztosan mûködik Vista alatt.
Vannak már vírusok Vista alá???Az elég érdekes lenne
aha..
???
Hogy ne kapjál vírusokat.
Hogy ne kapjál vírusokat.
minek bármelyik is?
Nem, hanem nem települ fel egyik sem nálam.
nem lassú eléggé?
Valaki tudna egy olyan vírusírtót mindani, ami megy az 5472-vel?
Nod32, Symantec Antivirus, Kaspersky kilõve.
Nod32, Symantec Antivirus, Kaspersky kilõve.
10 ezer Ft alatt biztos találsz megfelelõ alsó kategóriás kártyát.
ok arat tudnal montan???
megy midnenen amin más windows, de ha szép effekteket akarsz akkor dx9-es kártya kell.
hali milyen eros videkartya kellene ehez az operacios rendszerhez????????????
Lehet, de valószinûtlen. Az aero DX9.0-ra épül, standard SM2.0-át használ, ezek a kártyák meg SM3.0-át is tudnak, nehogy már pont a Microsoft ne tudja rendesen kezelni a saját szabványait...