40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • bon
    A Nero burning ROM v7.5.7.0 verzió hiba nélkül feltelepül. A legfrisebbet még nem próbáltam, de biztos jó az is.
  • janos666 #10772
    Ha már legutóbb leírtam ezeket a tippeket most kijavítgattam az RTM-hez: VistaTweaks
    Szerintem összeszedtem minden letiltandó szolgáltatást, de ha valakinek van még hasonló tippje szóljon nyugodtan. :)
  • wuszter
    Sziasztok.Olyan problémám lenne,hogy fel akartam rakni a Nero 7.0-t de nem engedte végig rakni és hibaüzivel leállt.Ezután nem engedi se leszedni se Nero 7.5-t felrakni.Mi lehet a gond?
  • fischadiadi
    ok köszi akkor én is így próbálkozok
  • endiboy
    mindent hagytam, mindent felismert, netet se kellett állítani, mert ruter van otthon, hangkártyát meg nem az alaplapit használom
  • fischadiadi
    szóval a hangkártya driveren kivül mindent hagytál az eredeti windows driveren és úgy jó? és az internetet csak úgy beállítottad és jó?
  • endiboy
    nekem is msi, igaz k8n neo3, és minden müködik simán windowsos driverrel pista alatt
  • fischadiadi
    és most?:) még mindig xp-t használsz vagy valahogy megoldottad?
  • Daveee
    hello nekem iy iyen van, és amikor még megjeletn tavay agusztusba a winvista beta 1, akkor nálam sem lehetett netezni, és semiyen drivereketfelkapolni....
  • fischadiadi
    VAn itt valaki olyan aki msi-s alaplappal használja a vistat?
    Örülnék ha az elmesélné h h oldotta meg a driverek telepítését mert én nem tom felrakni és úgy nem tok csatlakozni a nethez. (nekem ilyen alaplapom van MSI K8N Neo Platinum)
  • Tsippsy2
    A mappa ikonos kérdésemre valaki help
  • Tsippsy2
    Már bocs, de akkor is símám tudok törölni: Useres/egyéb/ és ott a mappái, csak törlöm és kész, akkor meg már miért nem láthatom a desktopját?
    Bár azt is megtudom nézni,... szóval akkor mért ne mehetne be az administrator arra a részre, ahová akar a saját rendszeren, aminek a felhasználását kiadta...
  • Promi #10761
    Ha kiadod a lakasod alberletbe akkor azt hiszed barmikor bemehetsz?
    Te mijen dimenzioban elsz?:)
  • precision
    omg
  • endiboy
    biztonság
  • Newfronter
    Ezt nem gondolod komolyan? :)
  • Tsippsy2
    Ez, szemétség :(
    Ha én vagyok az administrator, akkor hogyhogy nincs jogom az én gépemen jelszó mellőzése nélkül átmenni egy másik fióka... Hát Microsoft itt nagyott hibázott......
  • Newfronter
    Szerintem nem mehetsz át, beírod a másik fiók jelszavát...
    Törölni meg adminisztrátorként törölhetsz, ahol létrehoztad a fiókot.
  • Newfronter
    Kiválasztod magadat, Adminisztrátorként a listából és Advanced meg stb és adsz jogokat magadnak, könnyen meg lehet csinálni, de van egy pár ablak amin be kell állítanod, sztem rá fogsz jönni.
  • Tsippsy2
    Hogy lehet usert törölni, ha már nincs rá szükségem.
    És ha létrehozok újat, és annak adok jelszó használási jogot, attól még én mint administrator jelszó nélkül is átmehetek?
    L;gzsyi valaki help$
  • endiboy
    egyetlen egy bajom van a pistával, méghozzá eza állandó vinyo tekerés...tudom,tudom, indexeli a gyakran használt programokat, hogy gyorsabban induljanak, nade, sehol nem lehet kilőni, vagy én vagyok vak és nem találtam ? :)
  • tibike21
    ha megtenéd hogy leirnád megköszönném
  • tibike21
    atért kértem mert nem sikerűlt
  • Newfronter
    Adsz magadnak jogokat a beállításoknál... Ne mond, hogy írjam le részletesen, mert nem egyszerű, de rájössz, csak sokat kell kattintgatni. :D
  • tibike21
    hogy tudom átálitani hogy a fájl irható is legyen?
  • FLeK0
    Nem ezt keresem, nekem jó hogyha a media playerrel nyitja meg, de az IE-ben kérdezzen rá hogy letölteni v. megnyitni akarom mint minden más fájlnál, és ne kezdje a 200megás filmeket letölteni a player azonnal.

@janos666: ezzel se jutottam sokra, csak kitörölni tudtam a media playerhez rendelést, utána még ez ie is csak errort dobott rá :)
  • Omega888
    Tessék itt van
    Control panel > Default programs > Associate a file type or protocol with a specific program.
  • jakewyler
    nem fake,az eddigi vista hackek vannak benne
  • bazza
    Windows_Vista__Activators_AIO.torrent

This Looks Good Just Extract and go to nero or alcohol 120% and burn the image file and load has different activation progs enjoy and good luck From Slickinator...

"Complete cracks for Vista. If you are an unbeliever, it works. "

fake?
  • tibike21
    és hogy tudom átálitani hogy a fájl irható is legyen?
  • janos666 #10743
    Jv6 power tools, registry manager, file types
  • FLeK0
    Nem tudja valaki, hogy hová tűnt a 'file types' rész a folder optionsből? XP-ben itt lehetett beállítani hogy ha pl. egy .avi-ra nyomok az explorerben akkor ne nyissa meg a media playert vagy a hozzá rendelt programot, hanem kérdezzen rá, hogy le akarom-e tölteni.
    Ezt hol lehet a vistában beállítani?
  • MazeZee
    az összes vista verzióban...
  • MazeZee
    ha az időjárásra gondolsz...mindenhol talál budapest et...
  • janos666 #10739
    És ha nem akarom angolra állítani a régióbeállítást? (bár nekem RC2-ben még úgyse talált budapestet).
  • MazeZee
    írjad a lenti kelesőbe hogy orvoslása
  • tibike21
    még egy kérdés az idöjárás modult hogy tudom életre kelteni?
  • MazeZee
    szivesen
  • tibike21
    az uccsó sikerült, hálás köszönet
  • tibike21
    ok, de vegyél fel