Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az gáz. Akkor most mit hasznájak helyettük?
te tudtál kezdeni vmit vele vagy hagytad a faxba és nyomtad xpvel? mer nekem az a gond h direkt upgradeltem az xpt😊

naon tetszik nekem a vista, még 1 bugot sem vettem észre, csak ez a driver gondd, h télleg mint ha laggolnék vagy nem is tudom... :/ de idegelõ nagyon, az xpt most meg nem akarom visszatenni :/

Az Alcoholból és a DT-bõl nincs RC1 kompatibilis. Majd a DT mostanában ad ki egy új verziót, valszeg az már mûködni fog ezen is, habár ne vegyük biztosra.
Hi! Nem tudja vki, mi miatt nem akarja felinstallálni az alcohol vagy daemon tools-t (direkt vista-sokat töltöttem le) és hogy mit lehet tenni?
de mit?
telepitésnél vagy hol?

janos666
Hacsak nem fax-modemes neted van akkor valamit elkúrtál.
az msn connection center(dial-up locations wizard)ban kér ezt:
Type the phone number, area code first, that you will be dialing from:

help me

janos666
Szerintem csak ha kiadták végleges hivatalos verziót, sõtt, a magyar még akkor is késhet az angolhoz képest.
magyarosítás lesz hozzá és ha igen mikor?

janos666
Nem is az a gond hogy 3/4 az FPS. Próbáltam játszani neten egy kis CS:S-t, de úgy lagolt mint az istenverése. Mintha 120-as pinggel rohangálnék 20 helyett. (pedig éles játékban nem is nagyon tûnt fel hogy annyival kevesebb lenne az FPS mint a VST szerint)
Ez állítólag a driver hibája, mert mások is tapasztaltak hasonlót több játékban is RC1 + 96.33 párossal. Moddolt driver még nincs.
vmi tunningolt driver nincsen rc1 re mint pl az omega driver? mert silányocska az fpsem az xp hez képest, nekem is kb 3/4 ede... kissé zavaró, és cak a vista van fenn 😄

hiall!
Raid0 rendszerre tette már fel vki az RC1-et?

Köszönöm!
Áhhá, eltaláltam, ha nem írok be a telepítés elején cd kulcsot, akkor lehet választani a változatok közül.
#4411-ben Rohamsisak azt írta, hogy neki felajánl különbözõ változatokat. Erre írtam a 3 kérdõjelet, mert nekem semmi féle felajánlás nem volt. Bár hmm, az elején kérte a cd kulcsot, de mondta, hogy késõbb is megadhatom, nem muszáj most, akkor lehet, hogy Rohamsisak nem adta meg, és neki azért ajánlotta fel.
Extraboy
Azt telepiti, amihez beirod a termekkulcsot. Ertelemszeruen ha ultimate kulcsot irsz be akkor azt telepiti.

??? Nekem nem ajánlott fel semmilyen változatok közötti választást. Az Ultimate-et telepítette.
bon
Office 2007 beta2

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

12+GB-ot ír a minimum követelmény. Amúgy az Ultimate verziót válaszd abban van benne minden.
Rohamsisak
Még annyit kérdeznék hogy amiket a telepítés elején felajánl, verziókat PL.:home basic.... hogy melyik az amiben a legtöbb cucc van, melyik tartalmaz mindent, vagyis melyiket válasszam , ja és ezek szarint nem elég ha a c partícióm 9.99gb mert azt írtad hogy 13gb kell? Hogy is van ez? légszi help! Köszi!

ami a strt menüben van mit kell be írni a valamilyen telo számhoz(saját nem jó) mert addig nem enged át

Valaki tudja, hogy valamelyik Office mûködik-e RC1-en?
Az XP-d elveszik ha a C-re telepíted. A D-re is telepítheted a Vistát ha van elég helyed rajta. 13GB legyen rajta szabad hely, a cuccaidat nem törli, hacsak te nem formázod le. 😊
Rohamsisak
Sziasztok! Lehet elég süti kérdés, de ha van egy c illetve d meghajtó a winyón és a c-n wan az xp, akkorezesetbeen az rc1-et telepíthetem a c-re nyugodt szívell, mert a d-n a cuccaim megmaradnak, vagy az is elvész? Légyszi help! Elõre is köszi!

ProGabe
ott van a start menüben(!!!!) hogy download msn,ha nem rc1 akkor meg(most nagyon figyelj!) msn.com-ról

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hello nekem is fent avan a vista msn progit honnan tudok hozá letölteni(pontosan) de jó lenne egy pontos cím!!!!thx

Nincs beta 2, már RC1 van, ez közeli a véglegeshez.
letöltés
Kulcsot meg szerezz a neten magadnak, majd az MS is ad kulcsokat, azzal aktiválni is tudod, addig van 14 napod.
honnan lehez lehuzni a vista beta 2 öt vagy a sima vistát?

Figylem fejlesztés történt!Asus P5B premium Intel Core 2 Duo e6420 Gainward Bliss 8800gts 320mb Kingston 2Gb 800mhz CL5 120Gb vinyó Pioneer DVD -író és olvasó

szívesen sok sikert 😊

Ok. Köszönöm szépen!
már válaszoltál is magfadnak😛 "bootolással"
az iso fájlt kiírod dvd lemezre, berakod a gépet, újraindítod, fontos hogy az elsõdleges boot eszköz a dvd-rom legyen. ekkor automatice elindul a pista telepítõje onnan pedig már egyértelmû fõleg ha szûz gépre rakod...

Hi! Nem tudja vki, hogy installálhatom a vistát bootolással egy teljesen új gépre amin még particionálás sem volt? Nem a sajátomra akarom, hanem egy új gépre kipróbálni.
bon
Várd meg míg elérhetõ lesz a publikus RC1 teszt keretében a szükséges kód.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Létezik magyar verzió a vistából, vagyis magyar nyelvi fájl/csomag. De csak zártkörû teszt keretében. Bõszen készül a magyar MS-nél.

valóban...
akkor válaszd a telefonos aktiválást, kérdés nélkül segítenek majd.

még mindig az van írva h 3 napom van aktiválni szval ez se jön nagyon össze😞

Kezdésnek: kompatibilitási lista
De ezt már valaki belinkelte.
BaziJoe
Sziasztok nem akarna valaki profibb ember csináli egy FAQ-t,amiben benne vannak a fontosabbinfok(mikor jelenikmeg, milyen szoftok futnak a bétán meg ilyenek)???

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

köszke😊

janos666
Elsõre ilyet találtam neked: Windows.Vista.RC1.5600.Activation.Patch, de meg nem mondom hogy ez csak egyszer képes 14 napra resetelni a lejárati idõt, vagy akárhányszor. Próbáld ki. (de 14 napon belül meg úgyis kapsz kódot az MS-tõl...)
amúgy ha neked van, akkor nincs kedved belinkelni esetleg? vagy pm be elküldeni? :/

már kaptam 1 exet, de az nem nagyon müxik, elindul a telepítõ vagy mi és kilép 😞

google vista activation crack vagy reset

tudom h nincs nem warezos és warezos, úgy értettem h nem veszek keyt😊

B@ldrick
nincs olyan hogy warezos RC1, bárki letöltheti. aktiválási kódokra késõbb ad ki a m$. magyar vista zárt bétateszt alatt van - info by hwsw fórum.

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

nem sikerült de a pc world be magyar volt 1 kép szval vhol biztos van... vagy õk kaptak hozzá nemtom

janos666
És neked sikerült magyar nyelvi filet találni hozzá?
valaki az warezos aktiválással kapcsba tud segíteni?