40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • pedestrian
    a vista látni fogja hogy felkerült egy xp?
  • Daveee
    külön particiora igen
  • pedestrian
    vistára rá lehet telepíteni xp-t? úgy hogy mindkettő működjön?
  • Eagle16
    Okés, köszi a választ!
  • janos666 #11525
    De reagált, be is kopiztam ide mit. (tömören: csöndben lehet maradni január 30-ig, nem kell több E-mail, nem lesz driver...)
  • Promi #11524
    Tovabbra is az a tippem, hogy kint maradt a jel a tv -n.
    Kiviszed a gepet a 2.-es szobaba osszedugod, majd le veszed a jelet a tv-rol.Bar ezt ugy kellene, hogy 1 szerre van osszedugva a monitor es a tv mivel ha visszarakod a jelet a monitorra, akkor azt jova kellene hagynod a monitoron, hogy rendesen latod a kepet.Mivel csak a tv van radugva ezert hiaba akarod vissza rakni a jelet nem tudod le ok -zni ezert automatikusan vissza all a jel a tv -re.(szerintem)
  • And5
    Na mondom:
    1.-es szoba monitorral faszan megy a vista.
    Gondolok egyet kiviszem a gépet a 2-es szobába rdugom TV-re h megnezzek egy filmet.
    Visszahozom az 1-es szobába rányomom ujra monitorra és lám nem müxik a monitor kikapcsol betöltés utan.
  • Promi #11522
    "Amióta rádugtam a TV-re a gépet beszart a Vista"
    " a TV másik helységbe hasznalom a kábel el se érne idáig"

Akkor nem ertelek.Hogy dugtad a tv-re a gepet, ha el se er a vezetek a gepig? Kisse ellentmondasos vagy en nem ertem
  • And5
    Sajnos nem ez a gond mivel a TV másik helységbe hasznalom a kábel el se érne idáig.
  • Mr Manson
    Igen már megkaptuk! De nvidia nem is reagál..
  • Daveee
    igen, gondolom nekik kiis jutattják, de tudják gondolom hogymár fél világ ezt használja igy enm dobnak ki drivert csak amikor hivatalosan megjelenik
  • Mr Manson
    mert az RTMeket már sokan használják (techbeta, MSDN stb ... ) vállalatok mennyiségi teszteléséről nem is beszélve.

Amugy meg:
    Released on November 30, 2006 for volume license customers.
  • Daveee
    minek adna? mikor februárba jelenik
  • Mr Manson
    nvidia mikor lesz hajlandó kiadni alaplapi chipset drivert?
    (nforce570)
  • saitek
    Pl. a Vista saját tűzfala.

• janos666 #11514
    Bármelyik másik lejátszóval?
  • Lord Zax
    Sziasztok!

Tudnátok ajánlani tüzfalat vistához?
    Eddig nemigazán sikerült olyat találnom ami ment volna, és stabilan megy nod32-vel. nortonon kivül.
  • jozsfm
    Szokott valaki a média centerrel filmeket nézni? Árulja már el nekem valaki hogy hogyan lehet "belehúzni" a film közepébe mint bármelyik másik lejátszóval?
  • bon
    felteszi 1x lefutatja és törli.
  • Tomy Lee
    Köszi!
    Mind1,már felrakta így hagyom.
    Szeretnék még kérdezni vga ügyben:
    display settings-ben lecsekkolom vga karimat és ott ugye kiírja a
    -total available graphics memory-t
    -dedicated video memory-t
    -shared system memoryt
    Nah arra lennék kiváncsi,hogy ezt ki is használja vagy pedig van olyan vista kompatibilis prog. amivel ezt el lehet érni.
  • Mr Manson
    virusoságmegkereső
  • Mr. Perfect
    Vírus és spyware eltávolító eszköz by microfos. Nem kötelező, ha nem tudod mire való akkor ne tedd fel és kész.
  • Tomy Lee
    Win update-nél mi az amit feltesz a gépre utoljára?
    "Malicius removal tool" mi ez??
  • urbijoe
    quick launch gadget nincs? mert én nem látom a hivatalos oldalon
  • FLeK0
    persze.
  • urbijoe
    ha már egyszer beaktiválltam RC1-es kulcsal,és most ujraraktam a vistát ,akkor megint be tudom aktivállni ugyanazzal a kulcsal?
  • Gipsy
    Kösz most már van RC1-es kulcsom, csak én úgy tudtam hogy november 30-ig lehetett igényelni
  • FLeK0
    Nekem meg nem, úgyhogy kár még félredobni a drivereket. Viszont fel lehet rakni cd-ről is.
  • Dodo55
    Igen. Nekem az XP is. Sőt a Vista nekem azokat a meghajtóimat is látta külön driver nélkül, amikhez XP alatt külön driver kell, mert egy speciális IDE csatlakozóra vannak kötve, aminek külön nem szabványos vezérlője van.
  • pedestrian
    Ird be alul a keresőbe: igénylés
  • Eagle16
    Hali!
    A Vista mindenféle floppy nélkül felismeri a Sata merevlemezeket ugye?
  • Promi #11498
    Kint maradt a jel a tv-n nem?
    Huzd ki a vidkaribol a csatlakozast.
  • Gipsy
    Csá! Vki tudna nekem privibe küldeni egy RC1/RC2-es kulcsot vistához sajnos már nem lehet igényelni. Előre is nagyon köszönöm!!!
  • And5
    HELP! Amióta rádugtam a TV-re a gépet beszart a Vista. A rendszer elindul mert hallom a startup hangot de a monitor fogja magát és a betöltés után kikapcsol. Ha valaki esetleg tudja mi lehet a gond megköszönném válaszát.
  • Tomy Lee
    Az Ati legalább használható drivert adott ki már tök rég óta ezek meg egyszerűen nem képesek használható drivert kiadni.
    Annak örülnék a legjobban ha előrukkolna 1 ismeretlen cég 1 vista kompatibilis hang hardverrel+driverrel.Tuti megvenném.Húú de idegesít ez a dolog.Robbantanám mindkettőt,gépemből meg legszivesebben kiszedném mindkettőt!!
  • Tomy Lee
    Az újabb Realtek driver még roszabb lett mint az előző.
    Ekkora fos cégeketrealtek+creative fujj
  • pedestrian
    Windows Vista Desktop Tag Removal
  • Imremagdi
    mivel? nekem is kellene..
  • pedestrian
    ja. sikerült is.
  • pedestrian
    az asztalról az evaulation feliratot mivel lehet eltávolitani? a user32.dll lecserélésével?