40038
-
#11529 a vista látni fogja hogy felkerült egy xp?
-
Daveee #11528 külön particiora igen -
#11527 vistára rá lehet telepíteni xp-t? úgy hogy mindkettő működjön? -
#11526 Okés, köszi a választ! -
#11525 De reagált, be is kopiztam ide mit. (tömören: csöndben lehet maradni január 30-ig, nem kell több E-mail, nem lesz driver...) -
#11524 Tovabbra is az a tippem, hogy kint maradt a jel a tv -n.
Kiviszed a gepet a 2.-es szobaba osszedugod, majd le veszed a jelet a tv-rol.Bar ezt ugy kellene, hogy 1 szerre van osszedugva a monitor es a tv mivel ha visszarakod a jelet a monitorra, akkor azt jova kellene hagynod a monitoron, hogy rendesen latod a kepet.Mivel csak a tv van radugva ezert hiaba akarod vissza rakni a jelet nem tudod le ok -zni ezert automatikusan vissza all a jel a tv -re.(szerintem) -
#11523 Na mondom:
1.-es szoba monitorral faszan megy a vista.
Gondolok egyet kiviszem a gépet a 2-es szobába rdugom TV-re h megnezzek egy filmet.
Visszahozom az 1-es szobába rányomom ujra monitorra és lám nem müxik a monitor kikapcsol betöltés utan. -
#11522 "Amióta rádugtam a TV-re a gépet beszart a Vista"
" a TV másik helységbe hasznalom a kábel el se érne idáig"
Akkor nem ertelek.Hogy dugtad a tv-re a gepet, ha el se er a vezetek a gepig? Kisse ellentmondasos vagy en nem ertem -
#11521 Sajnos nem ez a gond mivel a TV másik helységbe hasznalom a kábel el se érne idáig. -
#11520 Igen már megkaptuk! De nvidia nem is reagál.. -
Daveee #11519 igen, gondolom nekik kiis jutattják, de tudják gondolom hogymár fél világ ezt használja igy enm dobnak ki drivert csak amikor hivatalosan megjelenik -
#11518 mert az RTMeket már sokan használják (techbeta, MSDN stb ... ) vállalatok mennyiségi teszteléséről nem is beszélve.
Amugy meg:
Released on November 30, 2006 for volume license customers. -
Daveee #11517 minek adna? mikor februárba jelenik -
#11516 nvidia mikor lesz hajlandó kiadni alaplapi chipset drivert?
(nforce570)
-
saitek #11515 Pl. a Vista saját tűzfala.
-
#11514 Bármelyik másik lejátszóval? -
Lord Zax #11513 Sziasztok!
Tudnátok ajánlani tüzfalat vistához?
Eddig nemigazán sikerült olyat találnom ami ment volna, és stabilan megy nod32-vel. nortonon kivül. -
jozsfm #11512 Szokott valaki a média centerrel filmeket nézni? Árulja már el nekem valaki hogy hogyan lehet "belehúzni" a film közepébe mint bármelyik másik lejátszóval? -
#11511 felteszi 1x lefutatja és törli. -
Tomy Lee #11510 Köszi!
Mind1,már felrakta így hagyom.
Szeretnék még kérdezni vga ügyben:
display settings-ben lecsekkolom vga karimat és ott ugye kiírja a
-total available graphics memory-t
-dedicated video memory-t
-shared system memoryt
Nah arra lennék kiváncsi,hogy ezt ki is használja vagy pedig van olyan vista kompatibilis prog. amivel ezt el lehet érni. -
#11509 virusoságmegkereső -
Mr. Perfect #11508 Vírus és spyware eltávolító eszköz by microfos. Nem kötelező, ha nem tudod mire való akkor ne tedd fel és kész. -
Tomy Lee #11507 Win update-nél mi az amit feltesz a gépre utoljára?
"Malicius removal tool" mi ez?? -
#11506 quick launch gadget nincs? mert én nem látom a hivatalos oldalon -
FLeK0 #11505 persze. -
#11504 ha már egyszer beaktiválltam RC1-es kulcsal,és most ujraraktam a vistát ,akkor megint be tudom aktivállni ugyanazzal a kulcsal? -
Gipsy #11503 Kösz most már van RC1-es kulcsom, csak én úgy tudtam hogy november 30-ig lehetett igényelni -
FLeK0 #11502 Nekem meg nem, úgyhogy kár még félredobni a drivereket. Viszont fel lehet rakni cd-ről is. -
Dodo55 #11501 Igen. Nekem az XP is. Sőt a Vista nekem azokat a meghajtóimat is látta külön driver nélkül, amikhez XP alatt külön driver kell, mert egy speciális IDE csatlakozóra vannak kötve, aminek külön nem szabványos vezérlője van. -
#11500 Ird be alul a keresőbe: igénylés -
#11499 Hali!
A Vista mindenféle floppy nélkül felismeri a Sata merevlemezeket ugye? -
#11498 Kint maradt a jel a tv-n nem?
Huzd ki a vidkaribol a csatlakozast. -
Gipsy #11497 Csá! Vki tudna nekem privibe küldeni egy RC1/RC2-es kulcsot vistához sajnos már nem lehet igényelni. Előre is nagyon köszönöm!!! -
#11496 HELP! Amióta rádugtam a TV-re a gépet beszart a Vista. A rendszer elindul mert hallom a startup hangot de a monitor fogja magát és a betöltés után kikapcsol. Ha valaki esetleg tudja mi lehet a gond megköszönném válaszát. -
Tomy Lee #11495 Az Ati legalább használható drivert adott ki már tök rég óta ezek meg egyszerűen nem képesek használható drivert kiadni.
Annak örülnék a legjobban ha előrukkolna 1 ismeretlen cég 1 vista kompatibilis hang hardverrel+driverrel.Tuti megvenném.Húú de idegesít ez a dolog.Robbantanám mindkettőt,gépemből meg legszivesebben kiszedném mindkettőt!! -
Tomy Lee #11494 Az újabb Realtek driver még roszabb lett mint az előző.
Ekkora fos cégeketrealtek+creative fujj -
#11493 Windows Vista Desktop Tag Removal -
#11492 mivel? nekem is kellene.. -
#11491 ja. sikerült is. -
#11490 az asztalról az evaulation feliratot mivel lehet eltávolitani? a user32.dll lecserélésével?