40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Mr Manson
    nforce 570 chipset-tel hasznája valaki a Vistat?
  • Balumann
    ok majd kipróbálom. A rendes oldalaimat egyébként Macromedia Dreamweaverrel csinálom, de nem akartam ott a kódokkal szórakozni egy ilyen egyszerű szöveges izé miatt, ezért a FAQ-kat word-el csináltam, de utobbi időkbe megőrült.
  • Mr Manson
    netgond
  • Dodo55
    Inkább frontpage-el csináld, az nagyon tiszta html kódot csinál, nem rakja tele ilyen sok szeméttel mint a word.

Én frontpage-el, plusz egy kis kézi html kód turkálással csináltam a faq-omat.
  • Balumann
    sőt, a java 6 linkje után szar már minden.
  • Balumann
    na ez érdekes hogy elcsúsznak a linkek. Eddig jók voltak, tegnap beleraktam azokat a webcastokat, és elcsúsztak a linkek. Egyre jobban kezdem megutálni a Microsoft word-ot...
  • Dodo55
    Először is bocs, hogy nem frissítettem a FAQ-omat(sok dolgom volt az elmúlt időben, a topic meg nagyon pörgött, ezért nehezem tudtam követni), látom lett új, nem baj, mert így legalább friss.
    Ezzel kapcsolatban a linkek alul rosszak, eggyel le vannak csúszva az url-ek, azaz a linkek a fölöttük lévő link url-jére mutatnak.

A másik dolog:
    Elég nagy meglepetésben volt most részem.
    2-3 hete volt egy alaplapcserém, aminek következtében az XP-m megdöglött. Javító telepítéssel újjá élesztettem, de a Vista bootloadere emiatt törlődött, és gondoltam, hogy a Vista is meghalt, tehát nem raktam vissza a bootloadert.
    Ma rászántam magam, hogy felélesszem a Vista-mat, azonban itt ért az óriási meglepetés: Miután feltettem a bootloadert, simán indult a Vista, és kiírta, hogy van egy csomó új hardver. Erre betettem az alaplapom cd-jét, de mindegyik optikai meghajtóm olyan IDE csatlakozóra van kötve, ami külön drivert igényel. Azonban a Vista simán látta a meghajtót, és 5 perc alatt felrakott minden drivert a cd-ről, és a driverek 3/4-edét el is tudta indítani restart nélkül. Mostmár minden driver fent van, és tökéletesen megy a Vista.
    Tehát Vista esetében egy alaplapcsere utáni helyreállítás 10 perc, az XP 1-2 órájával szemben.

A másik meglepetés, hogy óriási sebességnövekedést érzek, amit valószínüleg(biztos) az okoz, hogy a Celeron D 335(2.8GHz) procimat egy Pentium 4 640 (3.2GHz) procira cseréltem.
    Egyszerűen rohadt gyors lett a Vista, 1 perc alatt bent vagyok.
    Persze XP alatt is gyorsult a gépem, de az XP-s bootolási folyamat nem gyorsult annyit, mint a Vista-s.
  • Promi #11482
    Modositom a megfogalmazasom mert utanna jottem ra, hogy ebbe belekotnek.:)

Tehat helyesen: ha nem indul az auto van benne uzemanyag?
  • bon
    Ha nem benzin üzemű akkor igen
  • Promi #11480
    Jo kerdes ez, mert ha nem indul az auto van benne benzin?
  • bon
    Hülye kérdés de az internet kapcsolat műkődk?
  • 86troland
    crack nélkül, és crackel is ugyanezt írja
  • bon
    Valami a DNS névvel van. Lehet, hogy nem elérhető az aktiválásra használt server? A Cracket próbáltad ki?
  • 86troland
    error

bocsi, a képet nem tölti be.
  • 86troland

ez mitől lehet? nem tudok aktiválni. frissen telepített cucc.
  • 86troland
    ezt a crack -et próbálta már vki? csak vista business-el megy.
  • TrIp
    kijött egy új crack... ha valaki kipróbálta írja le milyen
  • Evogordon
    Akkor még várok vele :)
  • FLeK0
    nincs
  • Evogordon
    A végleges vistához van már normális ATI driver?
  • Thadius #11469
    köszi :)
  • bon
    Én ilyet találtam itt: link

megnevezés: Symantec_AntiVirus_10.2_Client_32bit_WinVista_EN.zip
    verzió 10.2
    méret: 32 556 976
    Publikálás dátuma: 2006.11.30

Ezt irták az oldalon:
    SYMANTEC ANTIVIRUS 10.2 (32-BIT CLIENT)  SUPPORT FOR WINDOWS VISTA
    Symantec AntiVirus Corporate Edition 10.2 32bit Client general availability release (Client Only Support for Windows Vista RTM) is now available for download. The full Symantec AntiVirus Corporate Edition 10.2 CD release (support for both 32 and 64 bit) will be available for download the third week of December 2006.
  • endiboy
    nem én, hanem ő :D
  • Mr. Perfect
    Hát ja. Esetleg próbáld meg RTM alatt.
  • Balumann
    nekem az a leírás amit janos666 írt nem megy, mert ennél a résznél:
    Advanced -> (Advanced User management) Advanced
    nálam ott azt írja, hogy a home premium van csak telepítve, és ez itt nem elérhető, állítsam a másik helyről (leírtam szó szerint mit írt pár üzenettel előbb)
    Ezekszerint én nem is tudok home premiumban full admin accountot csinálni? :S
  • FLeK0
    gondolom az a rendelések teljesítésre vonatkozik, most csak kész van, mint a vista.
  • Mr Manson
    NVIDIA hogy nforce5x0 driverekkel?
  • Mr. Perfect
    Ja és Itt is csak 10.1-es van...
  • Mr. Perfect
    Szerintem ez még mindíg beta állapotú.Itt olvasható:
    "Symantec AntiVirus Corporate Edition 10.2 will be generally available on January 3, 2007."
  • endiboy
    lehet hogy mert RC1
  • balee0
    Sziasztok! Valaki nem tudja esetleg ,miért nem működik a Text to Speech szolgáltatás a Vistá-n
    A következő a körülmény:
    -------------------------------------------------------------
    Rendszer: Microsoft Vindows Vista RC1 Bulid.:5600
    Magyarítással!
    Hangkártya: Asus A8N-E alaplapba integrált.
    Driver:Realtek AC'97 for Vista
    -------------------------------------------------------------
    Nekem mindent visz a Driver. A Vista felismerte. Semmi felkijáltójel az eszközkezelőben,de a TTS egyszerűen nem megy. Ezzel az üzenettel: Nincs a számítógépre audioeszköz telepítve.
    ASUS honlapon erről semmi. Kérlek segítsetek!!!
  • BaziJoe
    Az Agnitum Outpost firewall bármelyik verziólya Vista kompatibilis???
  • SubZero911
    Bocs, már válaszoltál, kicsit gyagya vagyok ma
  • SubZero911
    Danke ! És ULTIMATE alap admin acc. = HOME+admin acc. kreálás ??
  • bon
    Nics váltózás és úgyanolyan admin account jön létre.
  • SubZero911
    n=k
  • SubZero911
    Sziasztok !

Kihagytam egy hetet gépcsere miatt, fénysebességgel teltek itt az események, látom

Annyi csak most a kérdésem hogy van valami új az admin acc. kreálás terén, vagy csak a régi módszer, ill ULTIMATE verzió telepítésénél úgyanolyan admin acc kreálódik-e?

Visszaolvasgattam, de nem voltak egyértelműen a HSZ-ek.
  • bon
    Jelent meg új Symantec Antivirus Corp. Ed. Legálisan (aki megvásárolta letöltheti a symantectől) és nem legálisan is elérhető a neten. Természetsen mint eddig most is Vista kompatibilis, sőt a most megjelent váltózat kifejezetten vista-hoz készült és végre nem béta verzió.
  • bon
    Megoldás itt FAQ.
  • TrIp
    nekem is ezt csinálta, nézz szét a power optionsben ott van valahol!