40038
-
#11743 Igen, csak ne ragd fel a Validation Update-t. -
#11742 sziasztok nekem is ugyan az van mint razornak ha ujrarakkom a vistat akkor mukodni fog? thx a válaszokat előre is -
#11741 Az nfo fájlban lévő link alapján valami előadás sorozat anyaga szerintem. -
djcom #11740 Microsoft Ready For A New Day Windows Vista Resource (c) Microsoft *DVD9*
What is this?
-
Newfronter #11739 Mind2töknek: NEM.
Most javította ki az MS ezt a rearm patchet...
Enterprise és Business verziókhoz jó az aktiváló szerver. -
jozsfm #11738 Az ultimatehoz nem jó az a beaktiváló szerver? -
#11737 de jo a ReArm patch is,nem? -
Newfronter #11736 Mert először mindenki a másikat töltötte le, ezért...
Ezt is kell aktiválni, le kell tölteni egy aktiváló szervert és az beaktiválja. CD-kulcsot nem szabad megadni... ennyi. -
#11735 akkor miért nem azt használlja mindenki? -
Newfronter #11733 Jobb lenne ha az Enterprise-t rakná fel és nem kellene 30 napozni. -
#11732 én pont ezért nem aktiválltam be :)
amugy meg rakd ujra és megint 30 napos lesz (20 perc az egész) -
#11731 Tudtommal nem eltávolítható ha már egyszer felraktad. -
Razor91 #11730 nemtom leszedni ezt az updatet?:D -
#11729 Leadtek TV2000XP Deluxe tunreje van valakinek?
Ha igen müködik rendesen Vistán? -
#11728 na egyszerűen meg lett oldva :D
-
#11727 egyébként ennek az updatenek mi a neve? -
jozsfm #11726 Nem adok neki max egy hetet és meglessz hozzá az okosság, mint eddig bármikor. -
#11725 Nem kellett volna fltenni az updatet. Nekem valahogy egyértelműnek tűnt hogy nem kell az nekem... -
#11724 Szerintem megfogják oldani. -
Daveee #11723 VEDD MEG ERDETIBE :P -
Razor91 #11722 bazzeg, pedig eddig működött a crack mit csináljak? -
#11721 Nem ment át az ellenőrzésen az oprendszered. Illegális a vista-d. Érvénybe lépnek a korlátózások. -
Razor91 #11720
EZ MOST MI? pls help -
#11719 :)
Processzort, memóriát, VGA-t, adattárolót jobban használja a Vista. -
#11718 Az áramfogyasztást hogyan méred? Külön villanyórára van kötve a gép? -
#11717 Visszaváltottam XP-re. Hiába vannak újdonságai, eszi a memóriát, meg a gépet, driverek még nem olyan jók hozzá, és szerintem az áramfogyasztása is megnőtt a gépemnek a Vista felrakása után. Persze nem mondtam le róla véglegesen, de most az extráit kivéve nincs szükség a szolgáltatásaira. -
Daveee #11716 dejo hogy enmraktam fel :P
várok március áprilisig, addig ugyis lesz rá gyogyir, meg magyar verzioba lesz akkora már -
#11715 Célszerűbb egyszerűen nem felrakni a problémás javítást. -
FLeK0 #11714 necsináld pls :D -
#11713 Nem ajánlott a kiakpcsoalása mert akkor a többi javítástol is elesel. Frissítenni meg múszály. -
Newfronter #11712 Nálam ilyen probléma nincs... Vista activation server powwwa. :) Nektek is ezt kell használnotok... -
#11711 Services.msc > windows update -
#11710 Windows autoupdate-t hol lehet kikapcsolni? nem akarom h elszarja nekem is -
Tyco #11709 Nekem most csinált ilyet amikor nem volt "genuine". A control panel tök üres volt, eltüntek a restore pontok, nem volt aero felület. -
#11708 Én szerencsére nem tettem fel ezt validation update-et csak attól félek hogy ha újra teszem majd a vistát akkor nem engedi fel majd a hangkártya drivert e nélkül. -
Mr. Perfect #11707 Aktiválás nélkül (a telepítéskor se adtam meg semmilyen key-t) az unlimited rearm patch-el tökéletesen megy. Leszámítva pl. az előbb említett hibákat :))) -
Mr. Perfect #11706 Ja nekem is volt már, hogy vissza akartam állítani egy korábbi állapotot, de nem volt egy árva restore point se. Más: volt már valakinél olyan, hogy ha a conrol panel-t megynyitom csak egy üres ablak jön fel majd pár másodperc után az is bezáródik magától. :))) elég vicces. :)))
Hát nem tudom. biztos, hogy rendesen ki van tesztelve ez a nagyszerű vista? -
Tyco #11705 Lehet, hogy nem is kell a rendszervisszaállítás. -
jozsfm #11704 Sajna rendszert visszaállítani nem tudok, ugy tünik ujratelepítés lesz a vége, aztán aktiválás nélküli rearm patch. Használja valaki igy? tökéletesen müködik, nem? -
jozsfm #11703 B*sszus! már többször találkoztam ezzel a hibával hogy egyszer csak eltünnek a rendszervisszaállítás fájlok! Ez az XP miatt lehet, hogy azt is használom mellette?