40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Balumann
    mondta hogy próbálta, de nem működött neki.
    mind1, hát májkroszoft
  • bon
    Nem kellett volna felrakni a Validation Update-et. Most van 30 napod új működő crack-et találni (nincs még másik)
  • Daveee
    microsofot adta karácsonyra :D
  • adsa
    vki tudna segíteni??? a tegnap előtt crackeltem a vistát, felülírtam a két fájlt rc serial numbert írtam be és ma bekapcsolom a gépet és a jobb alsó sarokban kiírja h This copy of Windows is not genuine és a control panelben azt írja h még van 29 napom aktiválni és még az aero effekt is megszünt. kérem vki segítsen!!! nagyon megköszönném!!!!
  • urbijoe
    ezt egyszerübben is meg lehet oldani :)
    be boot-ols a vista dvd-vel és és nyomsz neki egy "startup repairt"és van ujra boot menü
    fél perc az egész
  • neozed
    Itt van a link: #10444
  • FLeK0
    az ilyeneket kell messzire elkerülni.
  • autoszimulator
    nah egy 4-5 órás munkafolyamatba beletelt, mig visszahoztam a régi jó öreg vistámat... Mindehhez az kellett, hogy feltelepitettem egy teljesen uj vistát (mindenképpen szükségem volt rá, mert egy másik vinyora telepitettem havernak), aztán ez a telepítés rendberakta a boot menümet is, végre választhatok az inditando op-redszerek között.. Persze közelsem tökéletes minden, mival ha a régi vinyorol szeretnék bootolni, melyen a régi vista van, akkor hibaüzenetet kapok, hogy ntldr is missing... erre sokféle megoldást találtam gugliban, de egyiksem oldotta meg a problémát, szoval ez még várat magára. :D
  • Balumann
    ezekszerint kiderült, hogy a Windows Vista nem igazán örül annak, hogyha utána telepítenek egy másik operációs rendszert :S

Nekem valamitől elszaródott a windows xp (nem akart sehogy se beindulni, csak újraindult boot után) /nem most, még régebben/, aztán nyomtam egy reinstall-t neki, aztán eltörölte a vista bootolási izéjét, vista boot pro-val ugyan így jártam, hogy nem látta az oprendszereket. aztán hozzáadtak úgyemlékszem az Add-nál a rendszereket, majd apply, és akkor már látta, ott volt a vista boot pro-ban, de nem jelent meg induláskor a boot. Aztán utána nyomtam rá a bootloader-nél hogy reinstall the bootloader, aztán álíltottam azon a választási időn is, és akkor utána működöt rendesen!

Ha így nem megy, akkor sajnos nem tudom mer nálam így ment :S
  • Mr. Perfect
    Te tudod. Mindenki azt használ amit akar.
  • janos666 #11773
    Az időjárásjelentős gadgetben be lehet lőni valahogy budapestet ha magyar a régió és nyelvi beállítás a rendszerbeállításoknál?
  • janos666 #11772
    Ez nekem ebből mind szemét:

Mozilla Firefox 2.0
    Mozilla Thunderbird 1.5.0.7
    Nero Lite Edition 7.5.7.0
    PowerISO 3.4
    System Mechanic Professional 6.0u
    Foxit Reader Professional 2.0.0930

Ezekből nem a firefoxs kell:
    Adobe Shockwave Plugin (Firefox)
    Adobe Flash Plugin (Firefox)

De még ezt se használom:
    J2SE Runtime Environment 5.0 Update
  • Mr. Perfect
    Hát ez passz, még nem próbáltam ki. De ha pl. a Firefox neked szemét akkor a lelked rajta.
  • janos666 #11770
    A program-szemetet kötelezően felrakja vagy pipálgatós?
  • Mr. Perfect
    Így hívják: Windows Vista Enterprise - JACKED
    némi leírás:
    PREFACE

As some of you may know I released a similar release to this one about 3 days ago, which did not properly install. I discovered my problem--I did not properly reseal and generalize the custom installation which caused the release to lack hardware independence and result in an install error. This release has been tested and found to be working on VMware--which represents a truly generic hardware profile and guarantees that this release will work on all hardware types--Vista will install necessary hardware drivers and the install will succeed.

SUMMARY

Presenting the first "100% working" custom installation of Microsoft Windows Vista. Vista Enterprise Edition uses VLM type licensing--no serial number is associated with the product license and a "local" server (rather than a Microsoft Server) is used to activate the product. Eterprise is the Vista equivalent of xP Corporate Edition. Unlike XP Corporate, which didn't activate and required a WGA hack to make it valid, Vista Enterprise activates to the genuine Microsoft software state.

Activation is made possible, in this edition using a Virtual Machine that runs a copy of a valid local activation server. What this means is, you can activate this copy of Vista by running VMware and submitting your activation information to the VMware server and in turn receive genuine activation.

This activation is tempoary, however; it is limited to 6 months per activation (180 days). To re-activate this copy of Vista simply use VMware (which is pre-installed in Windows Vista Enterprise - JACKED) to run the local activation server and re-submit your activation information.

Detailed instructions for activation, which were carefully written, are included in the torrent.

SNAPSHOT

1. Product Edition

Microsoft Windows Vista Enterprise Edition--no system files have been stripped or modified whatsoever. (Programs have been added to the installation, however).

2. Activation

This version of Vista activates to become genuine Microsoft software. This torrent includes a custom tweaked version of the Chinese "Binbin" Local KMS Activation Server VMware image. Detailed instruction are provided on how to activate Windows Vista Enterprise - JACKED using Binbin. You have 3 days to activate Windows Vista Enterprise - JACKED

3. Re-Activation

You are required to re-activate Windows Vista Enterprise - JACKED once every 6 months (180 days). To re-activate, simply resubmit your information to "Binbin" as per the provided instuctions.

4. Pre-Installed Programs

Windows Vista Enterprise comes with 15 preinstalled programs. Unlike custom Windows XP installations which require you to witness the installation of all programs, in Windows Vista Enterprise - Jacked all programs are pre-installed and seemlessly embedded in the DVD installation files.

1. 7-Zip 4.42
    2. Adobe Flash Plugin (Firefox)
    3. Adobe Shockwave Plugin (Firefox)
    4. Foxit Reader Professional 2.0.0930
    5. Intervideo WinDVD Platinum 7
    6. J2SE Runtime Environment 5.0 Update 9t
    7. Microsoft Office Professional 2007 Enterprise
    8. Mozilla Firefox 2.0
    9. Mozilla Thunderbird 1.5.0.7
    10. Nero Lite Edition 7.5.7.0
    11. PowerISO 3.4
    12. System Mechanic Professional 6.0u
    13. uTorrent 1.6
    14. VMware Workstation 5.5.3
    15. WinRAR 3.61
  • Mr. Perfect
    Na. van már olyan release amiben benne van a hackelt KMS szerver vmware image-ben ezért a saját gépen lehet aktiválni a Vistát. :)))))))
  • autoszimulator
    visszaolvastam, épp ezért irtam ezt :D :
    (VistaBootPRO nem látja sem az XP-t, sem a vistát, és nem is engedi felismertetni....)

tehát rámegyek hogy add, mindent megcsinálok, majd mikor apply, akkor olyan mintha elfogadná de a listába be már nem teszi... de teljesen vicc hogy minden boot progi, például az npm boot progija is látja hogy vista, de inditani azt semmi sem tudja... telepitő meg még mindig meghalt -.-
  • Balumann
    nemrégen írtam egy tippet, nem sokat keleltt volna vissza olvasnod.
    Vista boot pro-t indítsd el;
    -'Bootloader' menüpontra katt felül, majd reinstall the vista bootloader
    -aztána 'Menage OS Entries' menüpont felül, és az OS lista alatt tegyél egy pipát az 'Add new operating system entry'-re
    -ott írd be, OS-name-hez elöször Windows XP (ha win xp-n vagy), Drive Letter -nél válaszd a C-t, majd apply
    -aztán utána újra csináld meg ezt, OS name: Windows Vista, aztán Drive Letter: ahova telepítetted a vista-t. És aztán apply, majd állítsd be melyik legyen a default, meg mennyi időd legyen.

Aztán szerintem jó lesz! Mindenesetre utána jelentsd, hogy jó-e vagy nem, ha jó akkor majd beírom a FAQ-ba.
  • Balumann
    Egyébként én sem igazán értem. Várunk már egy jó ideje rendes videokártya driverre, erre kiadnak nemrég egy ati -t, és szinte semmivel se jobb mint elődje. Most már elég régóta fejlesztgetik és mindig ugyan úgy használhatatlant adnak ki szinte... Én nem sok esélyét látom annak, hogy januárba mikor kijön már lesz rendes driver :/
  • autoszimulator
    kellene egy nem is kicsi help... a vista mellé egy uj particiora pakoltam egy XP-t... ezért most a boot menü meghalt, mintha nem is lenne vista a gépemen. Megprobáltam a visabootpro-t is, meg mindent, még azt is probáltam, hogy bootoltam a vista dvd-ről is, majd ott rámentem a 64bites cuccra, el is kezd loadingolni, de mielőtt bármit is felajánlana, előjön a WINBETA-s háttér, és előtérbe ugrik egy cmd ablak -.- aztán meg sem mukkan a vista telepítő.. cmd-be irni nem lehet... valakinek valami ötlete ez ellen mit tehetnék? vagy hogy tudnék rábootolni megint a vistára? (VistaBootPRO nem látja sem az XP-t, sem a vistát, és nem is engedi felismertetni....)
  • Evogordon
    Kis nyilra és ott shut down.
  • gergo66
    Ez jó kérdés. Az ikonra kattintasz, vagy az ikon melletti nyílra és utána Shut Down-ra?
  • Evogordon
    kössz.
    Még egy kérdés.
    Az miért van hogy ha a shut down-ra nyomok akkor nem lekapcsolja a számítógépet hanem újbólindítja?
  • gergo66
    Katt a linkre jobb gombbal és Open Link in New Tab.
  • Evogordon
    Az internet explorer 7-be belehet állítani azt hogy ha egy linkre kattintok akkor ne a tálcán nyissa meg azt az oldalt hanem ugyan abba az ablakba csak egy másik fűlt nyisson meg?
  • bon
    Köszi
  • janos666 #11757
    Nvidia ForceWare Vista 97.46 x86
  • jozsfm
    Akkor most mi a legjobb megoldás? Ujrarakom a vistát aktiváló kód nélkül 30 napig? Addig csak lesz valami, nem? Mert ha egyszer beaktiválom és lelövik akkor buktam, nem?
  • bon
    Én nem találom az nvidia oldalán. Linket tudsz adni?
  • janos666 #11754
    Ma is jött egy új WDDM nvidia driver és még mindíg tök ugyanannyi FPS-t ad mint az összes 1 hónapja szállingózó 97.xx-esek. De akkor mit fejlesztenek rajta? (egyetlen újítás hogy alapból berakták a szélesvásznú felbontásokat a választhatók közé, de ezt kézzel beírom itthon...)
  • janos666 #11753
    :DDDD

Külömben minden pendriveon ki lehet erőszakolni a támogatást egy regystry bejegyzéssel ha amúgy elég gyors lenne..
  • FLeK0
    plz inkább írj ékezetek nélkül :D
  • bon
    Inkább swap fájlnak. De túl sok gyorsúlást ne várj. Na és nem mindegy, hogy milyen pendrive-ot veszel. Úgyanis nem biztos, hogy támógatja a ReadyBoost-ot.
  • autoszimulator
    valaki tud működö particionálo progit vista alá? Paragon HDM8 és NPM 8 kilőve...
  • urbijoe
    ha veszek egy 1 gb-os pendrive-ot és beállitom a ReadyBoost-ot akkor plusz 1 giga ramnak fogja használlni a vista?
  • FLeK0
    ez nem ide tartozik
  • Newfronter
    XP-re van, nem Vistára.
  • Razor91

Windows Genuine Advantage Validation v1.5.723.1 CRACKED
  • Evogordon
    Jólvan megvan.
  • Evogordon
    hi all
    Feltettem a vistát de nincs aero, hogy lehet bekapcsolni? Fent van a legújabb ATI driver is.