Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aktiváld és utána Júniusig jó!
Meddig jo ez az Rc1 32bites Vista? 2007. Június? vagy 3napos?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

bon
Korlátozott jogú admin vagy. Azért célszerû a jobb egérgomb futtatás Adminként funkcióval telepítenni.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Errol beszelek nekem is egy felhasznalo van, es administrator vagyok legalabbis azt irja, es megsem lehet barmit csinalnom. Pl be kellett allitani hogy irhassak a program filesba. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

NeoMaN
"nem vagy abban, mert nincs"

Mi nincs?

NeoMaN
Én mindig egy felhasználóval telepítem a wint, aki egyben az administrátor is. El sem tudom képzelni, hogy lehet az, hogy valaki feltesz magának egy oprenccert és nem õ az adminja..
😊)))))))))))

Fleko kollega mondjad mar hogylehet azt. 😊)

NeoMaN
Monnyuk Firefox bugos (legújabb Bon Echo is).
Csomószor vibrál az ablaka...
😞(

NeoMaN
Nekem a diagnose and repairrel lett csak netem, addig nem volt hajlandó csatlakozni, akárhogyan is állítottam kézzel.

netet hogyan csináljam meg a vistában? Mert bevan kapcsolva, de nem jo. Vezérlö pultban mire menjek?... és tovább?
eddig tecik a vista 😊

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

NeoMaN
Én is utorrentet tettem fel és magához rendelte õket egybõl.
Egyre furább....

Jut eszembe, MPlayert próbálta már valaki befordítani 64 bites Vista alá?

Fasza "kis" videó.
Jobb, de videora zenere jatekra szinte hasznalhatatlan. Mondom ezt ugy hogy perpill kenytelen vagyok arra is hasznalni. 😄

Hát, már az is jobb mint a néma csend

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Sajna nemigazan mukodik, pontosabban stereonal tobbet nemtud.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Zsoltika 007

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Igazad lehet. Hogy tudom ezt elerni? 😊

nem vagy abban, mert nincs, be kell allitani programonkent.. csoda vista.
nekem utorrenttel volt gond hogy nem tudta a .torrent fileokat magahoz rendelni (pedig mas se hasznalta elotte), amig nem ugy futott.

Koszi, nem jottem ra hogy azokat a szarokat le lehet hajtani.

set program access and computer defaultsnal. 😊 Rogton javult egy kicsit a vista. 😄

flek0: abban vagyok. 😉

megtalaltam háhá 😄

NeoMaN
Control Panel -> Default Programs -> Set Default Programs.

késõ van már
😊

próbáld administrator módban

NeoMaN
Control Panel -> Programs -> Default Programs
Itt is átállíthatod.

Ennyire hulyenek nezel? :\
Nem rendeli hozza mert wmp11 az alap es nem engedi hozzarendelni. :|

NeoMaN
Media Player Classic -> View -> Options -> Formats

Rendeld hozzá amit akarsz.

Ez elegge nem hozzaerto hozzaszolas volt. Egyszeruen megmagyarazom miert. Mert jobb. 😉

Tudtok valami konnyu modot arra hogy letiltsam a wmp11et vagy a fajlhozzarendelest? 😊
Nincs kedvem egyenkent az osszes fajltipussal megcsinalni.

takraj
Nemtom, nekem nem gyorsabb. Max gyorsabban betölt, de utána ugyanolyan. Miért zavar téged, hogy erõforrásigényes? Tán HD Videónézés közben HD Videót vágsz? Mert zenehallgatás közben még nekem sincsenek gondjaim a rendszer sebességével pedig azért eléggé gyenge gépem van nem? (aláírás)

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

NeoMaN
Mert a media player classiccal nem kell trükközni és nem zabál erõforrásokat, valamint 1000x könnyebb kezelni és sokkal-sokkal gyorsabb.

takraj
Nemtom, hogy miért van mindenkinek baja a Media Playerrel... :\ Minek rakjon fel külön progit az ember, ha egyszer ezis benne van? De most gondoljatok arra, hogy aki megveszi a Win-t és kifizeti a pénzt érte akkor az kap a pénzéért egy viszonlyag jó oprendszert + full multimédiás alapfelszerelést hozzá. Ha nem kellenek ezek a dolgok akkor majd vegyétek meg majd a Windows Vista Mittudoménmelyik N-t. Abban nincsenek alapból ilyesmik, azt raksz fel amit akarsz. Én pl. csak akkor nem a Media Playert használom, ha trükközni kell egy filmmel / zenével, mert a MP nem játsza le. Szal vki magyarázza már el, hogy miért is használhatatlan a MP!?

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Lehet.. 2 progi tuti van amit én is használok de csak ha az MP nem megy QT meg VLC... Cserébe felraktam ezt a Creative drivert errõl a fórumról de no effect.. <#shakehead>
Nekem ugyan nem kerdezett semmit. 😄

catepillar: Mondjuk azert vannak jobb programok arra. 😊

NeoMaN
A média pléjer az elsõ indításnál rákérdez, hogy telepíted-e!
Minek telepítetted ha utálod? Én is a Quicktime/Real Alternative-ot használom (Media Player Classic).

Hát a Creative dologgal egyet értek viszont a MP11 el nem... Én úgy vagyok vele hogy codec felpakol és minek használjak külön programot mikor alapból benne van és zenét is videót is tudok vele nézni..
Creativenak be kene szolni h igyekezzenek azzal a mocskos driverrel. A microsoftnak meg a wmp11et kellene kigyomlalni a rencerbol es egesz hasznalhato rencer lenne. 😄

bon
Ebben mi az újdonság?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Egyre jobb.. nekem is x64 van és nekem xp alatt a H:\ a Vista, Vista alatt meg õ a C:\ <#idiota>
Na, megvan, miért nem mentek a keresõprogramok. Lehúztam a kábelt a routerrõl és direktben kötöttem a gépet az ADSL-re, kiiktatva így a router tûzfalát. Tudnátok valami elegánsabb megoldást? Az XP csont nélkül megy tûzfallal is, a Vistában viszont eddig nem találtam olyan beállítási lehetõséget, amivel menne.

Asus P8P67Pro, i5-2500K, 16G DDR3-1600, Kingston HyperX SSD, WD Caviar Black HDD, GTX560Ti

2.1 nekemis megy, de hatul nem hallok semmit. 😞

NeoMaN
Fura. Nekem csinált.
Igaz, hogy Vista x64 alatt a C:\ és a D:\ fordítva van mint XP x86 alatt.
Monnyuk ezen nincs csodálkozni való, de figyelnem kell nagyon a progik beállításainál.
😊))

Mint írtam másik vinyón van... És már 2. telepítés mégse csinál bootmenüt 😞
NeoMaN
Igen arra gondolok. Ha a lemezrõl bootoltál és másik partícióra telepítetted, akkor bootmenüt kellett volna csinálnia...

NeoMaN
Passz, 2.1-es hangszóróm van. 😊

Asszem a realtekhez lattam mar valami driverfeleseget. Megy 5.1 vagy quadba popecul?

Mármint a Vistára gondolsz ugyi? Mert akkor nem értem ugyanis ezt tettem...
NeoMaN
Nekem az alaplapi Realtek ALC850-es mûxik gond nélkül.

NeoMaN
Úgy hogy feltelepíted (clean installal), és csinál bootmenüt. Nem kell semmit trükközni...

Jahh. En meg probalom mexokni mer akarmien vacak ugyis elobb utobb at kellessz allni ra. 😊

Fõ oprendszerként használom.