40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Mr Manson
    S.O.S.
    BF2őzik valaki x64 alatt?
  • autoszimulator
  • Daveee
    jo nektek, egy 1000 á megadod a kodot?
  • Mr Manson
    Pont mint én

csak az a fucking BF2 futhatna!
  • kirol
    Az jó. Gratula!
  • bon
    Ez tévedés. Addig jó, hogy hibákat kellett beküldeni, de megoldani nem nekünk kellett hanem a programozóknak. Ja és a teszt lezárta után nem sokkal kaptuk ajándékba a letöltési lehetőséget majd rá pár hétel a kódot is.
  • Daveee
    hogyne, halotsama hiről de csak akkor kapsz ha legalább 1 bugot felfedezel s leis irod hogy hogykel megcsinálni, és akkoricsak január 30 án kapnád meg....
  • bon
    Beta tesztért cserébe kaptam.
  • L2Goku
    Az uj atri Driver Csinal a cs be Open GL Modot? vagy meg mindig nincs OPENGL ?
  • scs17
    én kikapcsoltam az autoupdatet, kivettem a pipat, hide-oltam és nem telepíti
  • kirol
    Honnan szermányoltad?
  • bon
    Az én verzióm legális.
  • autoszimulator
    uh azé nem gyenge... tegnap megjött update, kivettem pipát hogy ne telepitse, erre ma magátol feltette.. uras.. van 2 napom :D
  • urbijoe
    ha nekem még csak a 30 napos verzio van azt is szétbassza az update?
  • greenw
    hmm az sem rossz.
  • greenw
    Thx Bon. Az aktiválástt h oldod meg?
  • bon
    Nem kell kikapcsolni az Update-et, csak úgy kell beállítani, hogy leszedje de ne telepítse magától. Majd kézzel széppen nem engedélezni a problémás frissítés telepítését.
  • bon
    Én az Ultimate változatott használom.
  • greenw
    Sziasztok! Ti melyik vista verziót használjátok: ulitmate, business, enterprise? Visszaolvasgattam a hozzászólásokat, de most kétségbe ejtett az a tény, h nincs hozzá megfelelő törés. Vagy esetleg tudtok valamit?
  • Mr Manson
    nekem be van kapcsolba , mert a frissités jó
  • Gipsz75
    Én is láma módon "beszedtem" a hotfixet, megszűnt az aero...
    újra raktam a vista-t, majd estére fent hagytam a gépet...
    reggelre megint ez jött elő...
    persze elfelejtettem kikapcsolni az update-t, ami automatikusra van állítva alapból...ti ne felejtsétek el!!!
  • knor
    nem tudjátok, ez a módszer működőképes a legújabb MS féle wu. "patch" ellen? (ez elvileg 2099-ben kezdené el számolni a 30 napot, addig mindig "még 30 nap van hátra az aktiválásig" üzenetet ad - mivel az installálás 2099-ben történt!)

1. Burn Your Windows Vista RTM Build 6000 ISO

2. Disable/Unplug Your Internet Connection

2. Enter Your Bios And Set Your Date Year To 2099 (or whats the max year that your bios is capable of ex: on my desktop i set it to year 2070 and my laptop year 2099)

3. Boot From Your DVD

4. Dont Enter A Product Key! (leave it blank and a command will prompt click "No")

5. Wait Until Windows Vista Finishes Installation!

6. When Vista Installation Is Finished And Goes To The Windows Where You'll Enter Your Desired Account Name & Password Followed By Computer Name Don't Enter Anything Just Press SHIFT + F10 Key A Command Prompt Will Pop-Up Then type "taskmgr" (without the "") Go To Processes And End The Program Called "msoobe.exe" By Clicking End Process.

7. The Account Creation Screen Should Disappear & The Welcome Screen Will Appear But With A User Called "Other User" Click The Arrow Button In The Right Corner Then Click "Restart"

8. Upon Restart Press F8 Key Then Go To Safe Mode

9. Now When Your In Safe Mode Go To START>RUN>type control userpasswords2 (the user accounts setting should appear)

10. Go To Advanced Tab & In Advanced User Managament Click>Advanced

11. You'll See Two Folders Named Users & Groups

12. Double-Click Users Folder Then Right Click The Icon Named Administrator & Unchecked The Setting That Says "Account Is Disabled" Click OK>OK

13. Don't Restart Your Computer Not Yet

14. In The Clock Time Shown In The Taskbar Right Click On The Clock & Click Adjust Date & Time

15. Go To Internet Time TAB > Change Settings > And Unchecked Synchronize With An Internet Time Server > Press OK

16. Restart Your Computer. Go To Bios And Reset Your Normal Date Year (don't plug your internet cable yet!not yet!)

17. You'll Notice That Your Username Is Administrator

18. Now Go To Run And Typed winver it will say that the product is licensed to: Windows User (you'll think why not my name?)

19. And In My Computer Properties The Computer Name Has A Randomized Name

*The Trick!

20. Go To Folder Options And Check Show Hidden Files & Folders

21. Browse To C:\Windows\system32\oobe and Run msoobe.exe

22. Put In Your Desired Account Name + Computer Name + Date & Time Zone And Your All Set

23. Vista Will Analyze Your Computer's Performance

24. When The Performance Check Is Complete

25. You'll Be Back On Your Administrator Account Desktop Go To START>RUN>type control userpasswords2 > advanced > in advanced user management click advanced > double click users folder > right click administrator then properties > and check account is disabled > restart your computer

26. Plug In Your Internet Connection LAN Cable

27. Then Take A Look At Your winver & my computer properties!

*30 Days Activation But Not Until Year 2099 (or what ever year you set)

*tested this by myself and ive been running windows vista for 3 days now with this trick and still 30 days to activate!
  • Mr Manson
    mindenkettő: igen
  • Zsoltika 007
    Updatelted a pb-t? Jah és fontos hogy run as admin-ba legyen indítva a játék!
  • Mr Manson
    1 jaték se enged jatszani! :(
  • Zsoltika 007
    Én anno játszogattam bf2-vel és néha kivágott. De működött.
  • Mr Manson
    Punkbusteres jatékkal jatszik valaki Vista alatt?
  • janos666 #11804
    Nem update kell neki, szeddj le olyat aminek az van a nevében hogy RTM. Az már a végleges és nem RC valahány lesz...
  • janos666 #11803
    Nyugi, szerintem később majd előfeltétele lesz ez az update további hotfixeknek...
  • Blue15
    nekem vista rc1 5536-os vistám van
    és ebböl hogy lehetne rc2-öt csinálni?
    update-el megolható?
    honan szedjem le az update-t?
    elöre is THX...
  • scs17
    akkor ennyit erről, még jó hogy az update-t szépen elnevezik hogy felismerhessük :D
  • baca01
    akkor semmit, nem tudnak mit csinálni csak asok birka nem nézi az updatek listáját és letölt mindent...ezek ellen van (kb 90%) ez a frissítés
  • scs17
    igen és ha nem teszem fel az update-t akkor mit csinálnak
  • urbijoe
    looool
  • bon
    Végleges változat az RTM. Inkább telepítsd újra serial nélkül így lesz 30 napig működő teljes változatód. A jelenlegi eredetiség ellenőrzése megbukott változat már rossz a korlátózások miatt.
  • scs17
    release to manufacture (gyártásra jelölt verzió)
  • scs17
    Telepítsd újra a Vistát offline módba , hátha úgy jó.
  • Mr Manson
    X2-es cpu-val nem megy CnQ, nincs valakinek ötlete?
  • Blue15
    mi az az rtm??
    már bocs.. kezdö vok..
  • adsa
    tehát akkor rakhatom vissza az XP-t?