40038
-
#37279 De mi van ha a rendszer nem szól ha ilyen firssítést szed le? Még akkor se ha nem automatára van állítva a frissítés? -
viral #37278 Nem is hallottam meg ilyen softmod crk-rol es szerintem nincs is ilyen hulye aki igy hasznalna hogy elotte bootolgat valami cd-rol:-) ez nagyon loola,mellesleg meg frissitest sem szokas automatara tenni ezen peldanyoknal ,frissites elott meg legyen ghost-od ;-)egyebirant minden wga jellegu kezdemeny-t leolvasztanak kb 2 napra ra ,szvsz nem kell fosni. -
#37277 Szerintem meg lesz, de majd születnek rá megoldások. Lehet, hogy megfogank szaporódni az aktiválási problémák itt a topicban. -
#37276 Nyugodtan frissíthetsz nem lesz semmi gond. -
Zsolt01 #37275 Sziasztok.
Most tervezem, hogy Vistát próbálok ki.
Találkoztam most ezzel a hírrel:
http://pcforum.hu/hirek/11221/Napokon+belul+lebuknak+az+illegalis+Vista-hasznalok.html
Vélemények erről ? -
#37274 köszi szépen ^^
amúgy ezzel merjek frissitéseket telepiteni vagy hagyjam ? :D -
#37273 http://data.hu/get/1240478/Activation.exe.html -
#37272 Nekem van egy activatorom. Feltöltöm neked datára. -
#37271 tudom nem szép dolog a warez de ez van :D
am nézegettem már ez ügybe a googlét de annyi félét kidobb hogy nem tudom melyik activator kéne nekem ami müködik is (vista ultimate sp1)
ha valaki tudna egy kicsit ez ügyben segiteni azt nagyon megköszönném ^^ -
#37270 Ezen már túl vok.Nem az a baj,jobb gomb+megnyitás,minden erre nyílik, a bal gomb halott,nem nyit meg semmit,csak kijelöl. -
#37269 Bal klikkre jobb gombot csinál? Mert akkor vezérlőpultban az egérnél tedd vissza jobb kezesre. -
#37268 Sziasztok gyerekek!
Besz_rt a bal egérgombos megnyitás a laptomon,csak jobbgombra nyílik minden
Megoldás? -
#37267 Én is. Valami másik frissítés miatt nyíghatott. -
#37266 Én a véletlen egybeesésre szavaznék. -
deino #37265 Megkérdezem itt (is), hátha valaki tudja a választ. Az egyik program csak és kizárólag 3.5-ös .NET rendszerrel hajlandó futni. Ezt tegnap feltettem neki (warezolt Vista), de a jelek szerint kiütötte a Vista activatorom, mert ma reggel már nyúzott, hogy aktiváljam.Aztán reboot után be is vágta a durcit. Gondolom nem véletlen egybeesés. Most egy ilyen van fent:
Vista.ULTIMATE.x86.SP1.Integrated.February.2009.OEM.DVD-BIE
hogy lehetne ebbe belerugdalni úgy a 3.5-ös .NET-et, hogy annak ne reinstall legyen a vége, és működjön is? Vagy semmi köze a dologhoz, és csak véletlen egybeesés lett volna? Googleztam egy adagot, de semmi használhatót nem találtam erről. -
#37264 Nem feltétlenül csak a játékok sebességében tér el az XP és Vista, hanem sok másban is a Vista előnyére. -
#37263 Nem értek egyet veled mert a játékok ugyan úgy mennek mint xp alatt. -
#37262 Most próbálom és játszani is lehet vele. Elég jól (gyorsan) fut rajta. A procim tudom hogy gyenge de gyűjtök és veszek másikat. -
#37261 Minden féle képpen érdemes felrakni a Vista-t XP helyett. Mondjuk nálad a Proci elég gyengusz. De ha nem játszol sokat akkor jól elfog futni rajta a Vista. -
#37260 Sziasztok. A Vistát nekem érdemes felrakni xp után? Hallok róla rengeteg rosszat. A laptopomon is az van de azon nincs gond. -
#37259 kb 1 hétig egy frissen telepített rendszer "bejáratós" - ilyenkor többet fut a töredezettségmentesítő, elkészíti az indexeket, biztonsági másolatokat (árnyékmásolatokat), meg hozzád idomítja a SuperFetch-et. Ez alatt jóval többet zümmög a vinyón a gép, de ez később (a legtöbb esetben) elmúlik.
(az új egy j-vel és hosszú ú-val van, az ujj az az, amivel általában gépelsz) -
zsoca0710 #37258 van egy ujj asus m3n78 am2 alaplapom benne egy 6000+-os x2processor és még van 4 gb kingmax memóriám 800 mhz-esek és még van egy hkc 550w táp gigabyte8600gts 256mbddr3 videokari és az a bajom hogy a 64 bites xp ultimatot feltelepitem és mikor bekapcsolom a gépet nem nyulok semihez és kb 5-10 percet tölt a vinyó !de ilyenkor mit tölt ha semmit nem csinálok? -
zsoca0710 #37257 sziasztok kinek van a gépén 64 bits vista? -
#37256 Csinál fura dolgokat. Most is pl kidobott egy ablakot, hogy a GSvr.exe működése leállt. Tudom, hogy ez mi, az alaplap Energy saver programja, ami másnál is csinál ilyeneket, hogy bármi indok nélkül egyszercsak eláll, bár sok vizet nem zavar. Alig várom már a Win 7-et. Bár biztos bennem van a hiba, és biztos sokaknak kevesebb fejfájást okozott, mint az XP. Bár az biztos, hogy a Vista sokkal gyorsabb, meg stabilabb, ezeket én is tapasztalom, csak az apró hibái. -
#37255 Elvittem szerelőhöz a gépem. Szétszedték, videókártya csere, hazahoztam. Mély eltűnt. Ugyanolyan videókártya került bele, (8800-9800) mondom, rendszervisszaállítás. Semmi változás. Realtek driver, középső-mély megcserélése, azóta van újra, gond nélkül.
Csak annyi a történet lényege, hogy semmi nem történt, mégis meg kellett fordítani a dolgot, hogy ugyanúgy működjön, mint eddig. Tehát, csinál fura dolgokat a win, próbálkozni kell. -
#37254 Sajnos továbbra sincs automatikusan mély hangom rendszerinduláskor. :(
Max még annyit tehetek szerintem, hogy leszedem és telepítem a nem hivatalos 1.04.0080-es drivert. :( -
#37253 Frissíts hálókártya drivert. -
tompka #37252 Van egy program a gépen, amit ha bezárok, nem lehet megnyitni. Csak ha újraindítom a gépet. Ha totalcmd-ből nyitom meg lefagy. Ha Windows intézőből, akkor az explorer.exe lefagy. Ha feladatkezelőből, akkor meg az fagy le. A program: XS++ Program bug, vagy vista bug? -
#37251 Sziasztok.
Van 2 gép(lent, és fenn) mind a kettőn Vista Ultimate + 1 Netgear router
Mitől lehet hogy a hálózat csak egy irányú??
Meg van osztva mind a kettőn 1-2 mappa.
A lenti gépről elérem a fenti gépet, de a fenti gépről nem férek hozzá, mitől lehet? Mind a 2 gépen (elvileg) ugyan az a hálózati megosztás van beállítva.
-
#37250 Hogy ezt én hányszor végigcsináltam. :) De azért köszi.
Am valószínűleg bon linkje nagyon hasznos lesz, mert azon a fórumon találtam valami AudCtr drivert. Telepítettem is, és most sikerült mélyhangot beállítanom. Kíváncsi vagyok lesz-e holnap magától, mikor felkapcsolom a gépet. Köszönöm mindkettőtöktől a sok segítséget, és bocsi a sok hsz-omért. Végülis kapcsolódott a Vista-hoz. :) -
#37249 Mélynyomó gondod van csak? Nah akkor leírom. Vezérlőpult -> Hangok (nekem angol van nemtom hogyhívja) kiválasztod a hangszórókat, configure, 5.1, next, kiveszed a pipát amilyen hangfalad nincsen, next finish. Elvileg mennie kell. -
#37248 Itt hátha van megoldás: link -
#37247 Szerintem ne, mert nem Vista-s driver és csúnya kékhalál lehet belőle. -
#37246 Jó neked, nekem mindegyik hangszóró egyforma hang erősségen van. :)
Am látom másnak is van gondja. Az én gondom is ugyanez, ami a hsz előzményében van, csak nem tudom, hogy feltelepítsem-e a javasolt drivert, mert ez ugye Audigy 2-es topik. -
#37245 Én a Symantec Endpoint Protection programot használom, az asztali gépen csak a virusírtó részét, Laptopon a teljes programcsomagot. Mérete nem kicsi nem kompakt, fogyasztását még soha se figyeltem, de észre se szoktam venni ha pl. teljes rendszer ellenőrzést csinál. -
#37244 Nincs Bass opció, de nincs is gondom a mély hangokkal. Viszont a Vezérlőpult/hang-nál vann bass ballance. De alap 0-án van. De magán a hangrendszeren is alap értéken van a mély hang. -
#37243 Üdv :) uj vista van a gépen , miylen virusirto progit ajanlotok? ami kicsi és kompakt és keveset fogyaszt :) -
#37242 Igen, azt a másik 3-at telepíti az XP-s gépen, ugyanez a helyzet ahogy te leírtad. Ott pedig a Speker Settings-nél állítható a Bass. Végülis itt Vistán az Audio Console-ban is találok mindent amit kell, csak Bass-t nem. Amúgy nagyon szépen köszi, hogy utánanéztél, de akkor így ahogy van használhatatlan ez a driver Vista-n? :S
Mert én nem találok itt semmi bass-t. Ha megkérhetnélek megnézed, hogy nálad van-e valami bass opció? -
#37241 Könnyen előfordulhat, hogy oprendszerenként eltérő programot telepít. Egyébként nekm is csak audio console-t rak fel.
A driver leírásánál ezt találtam:
"Applications included in this release:
Creative Audio Console (for Windows Vista™ only)
Creative Device Control
Creative EAX Console
Creative Speaker Settings" -
#37240 Viszont, a tálcán a jobb alsó sarokban, ha a Hang-ra nyomok "Teszt"-et a "Speakers"-re, akkor megszólaltat midnen hangszórót, még a mélyládát is. :S