40038
-
bat777 #37319 hali, 32, vagy 64 bites vistát érdemes felrekni, tudom, h a 32 bites 3 gb memóriánál többet nem tud kezelni, de tudom, h a 64 biteshez kevesebb progi és driver van. ???? -
#37318 Hello!
Vista telepítő lemez nélkül lehet valahogy futtatni a Bootrec.exe-t? Visssza kellene állítanom a rendszert, de nem vagyok otthon és fontos lenne. Kösz a segítséget! -
#37317 kapcsold ki a rendszervisszaállítás, árnyékmásolat készítést
kapcsold ki az automata töredezettségmentesítőt :
ez a két rendszer az, ami a legtöbbet pörgeti a vinyót, ha vigyázol a rendszerre megleszel nélkülük. esetleg ha 1 giga memóriád van, akkor egy újabb pendrive-ot bedugva használd ReadyBoost-nak, az is csökkenti a merevlemez használatát (kevesebbet nyúl a swapfile-hoz) -
titan15 #37316 hali!
Van egy laptopom vista home premiummal. Az a bajom vele, hogy a HDD egyfolytaban dolgozik valamin. Ezzel nincs is baj, amig nem huzom le a tapkabelt. Csakhogy mikor epp szukseg lenne az aksira, lehuzom a teljesitmeny, fenyerot, stb (mivelhogy sporolunmk az arammal), de a hdd tovabb dolgozik (most is azt csinalja a fene egye meg). E miatt kb 1 ora alatt kinyirja az aksimat, igy az emailjaimat sem tudom intezni, sot, semmi egyebet nem lehet normalisan vegezni rajta.
Van valami megoldasw, hogy ezt leallitsuk, vagy terhetek vissza a regi, jol bevalt xphez.
Megjegyzem, hogy nem valami kocsogos, hamisitott a rendszer (licenszelt).
Koszi a segitseget! -
#37315 szerintem bootol -
#37314 Az a dolga, hogy dolgozzon, ha nem csinálna semmit akkor mi értelem lenne? -
starweb88 #37313 nem tudjátok miért megy a vinyom bekapcsolás utan darabig folyamatosan dolgozik azt egyszer csak abba marad -
#37312 Már megint? Lol faszért nem hosszabítják több időre. -
#37311 Semmit, rakjál fel egy olyan verziót ami aktiválható. Ha tanár vagy esetleg az iskola rendszergazdája akkor igényelhetsz otthoni használatra Vista Bussines-t. Viszont már nem érdemes, mert a szeződés vasárnaptól lejár. -
bat777 #37310 köszi a segítséget, de mit tehetnék????????????
-
#37309 Megszívtad, csak sulinet hálózatban aktoválható és időnként ezt ellenőrzi is. -
bat777 #37308 hali, most raktam fel a vista enterprise-t. lenne két kérdésem.
- nem ismeri fel a pendrive-omat, nem látja sajátgépben, valami illesztőprogram baja van, nem telepít semmit hozzá, nem műkszik, nem tudom, h hogyan oldjam meg a problámát.
-a munkahelyemről hoztam haza, ezt tisztaszoftver csomaggal kaptuk (iskola), kód nélkül telepíthető, online kell regisztrálni, mikor ezt akarom, akkor azt a hibát írja ki, h valami kulcskezelő nincs aktiválva.
-nem tudok frissíteni, azt írja ki, h 80072F8F ismeretlen hibát észlelt. lehet, h azért nem enged, mert nincs aktiválva?....
várom a válaszokat, köszi előre is. -
misiizsai #37307 Sziasztok
Nekem az lenne a problémám hogy feltettem a Windows Vista Ultimate-et a 64-bites változatot csak néhány játéknál az elején betép 1másodpercre se
Xp alatt nem volt ilyen problémám
Ezeken a játékokon csinálja:NFS Most Wanted,Burnout Paradise,NFs Pro Street
A Válaszokat Előre is köszönöm -
uiztu #37306 Már megpróbáltam, de úgy sem sikerült. -
#37305 siker
tudtam én hogy egy tiszta üres bootlemez kell neki
előtelepítős, multifunkciós telepítőlemezek suXxX -
viral #37304 Csak tipp mivel en widgeteket hasznalok es nem oldalsavot,de mi lenne ha egyenkent tiltanad/leszedned a savrol ezeket az elemeket es ujra folpakolnad ra? -
uiztu #37303 Nagyon kérek mindenkit, hogy segítsen nekem. Nagyon nagy szükségem lenne azokra a dogokra. Nézzétek meg a 37289-es hozzászólást aki nem tudja miről beszélek. -
#37302 Business. -
Zsolt01 #37301 Everest pionosan kiírja, hogy milyen az alaplapod. -
#37300 de majd szerválok a gépbe egy floppy drive-ot és egy szűz dos lemezzel indítom a gépet, és azzal indítom a vinyóról az award flash-t, mert most valami hipiszupi cdről futós windows-os boot-os lemezről találtam egy dos-t (hu ezt jól megaszontam :D) -
#37299 Mert az meg valami "error command line" hülyeséget írt amikor felrakta a live update után valami másik progit -
viral #37298 tudomasom szerint msi-nek is van on-line bios update miert nem azzal probalod? -
#37297 nem neked :)
az az én bios-problémámra szólt :)
a Te hibádra nemtom a választ, ugyanis csak az első újraindításig indul nekem a vista, utána többet sosem :( -
uiztu #37296 Helo ezt nekem üzented?
És, ha nekem üzented akkor leírnád pontosabban, hogy mit kell csinálni? Mert én nem nagyon értek az ilyesmihez. -
#37295 Home Basic, Home Premium. -
#37294 Nahh, nagyon jó!
Az AwardFlash-sel frissíteném, megadom neki az új file-t, majd miután beolvassa az alaplapom, azt írja hogy: Unknow Flash
Király! -
kalimpa #37293 Melyik a leggyorsabb? Mármint Vista. -
uiztu #37292 Tudna nekem is segíteni valaki?
-
#37291 Van különbség sebesség terén. -
kalimpa #37290 Üdv! Van különbség a Vista változatai között sebesség terén? Van két kb. ugyanolyan gépem, memória és proci ugyanolyan méretű és teljesítményű, de az egyiken a Vista viszonylag gyorsan feláll, a másikon meg kb. 2 szer annyi idő. Ez a második egy Home Premium, az első meg nem tudom, de előretelepített volt (Dell 1525 notebookon). -
uiztu #37289 Hellosztok!
Van a Vitánál az oldalsáv amire kilehet tenni az árfolyamot CPU mérőt tőzsdét meg ezeket. Ezek között némelyik internetről megy. És az a bajom, hogy volt egyszer, hogy elment az internet. És azt írta ki, hogy a szolgáltatás nem elérhető. De amikor visszajött az internet, akkor ugyanígy maradt. Újraindítottam a gépet, meg minden, de így sem sikerült. És még mindig azt írja ki. Mit kell csinálni akkor? -
#37288 Értem, csak kicsit necces ugyanis:
Az alaplap dobozán és az alaplap laján a matricán ez áll: MSI P965 NEO-F
Az alaplapra ráfestve pedig: MSI P965 NEO
A weboldaljukon pedig van ilyen hogy: P965 NEO és P965 NEO-F V2
Szal ellentmondóak és elcseszni nem szeretném.
De amu. biztosan a P965 NEO lenne, mert a V2-re azt írja hogy támogatja a Crossfire-t, és az enyém nem támizza. -
viral #37287 dobnek ra egy bios frissitest nekem is volt egy asus lapnal ilyen bios frissites oldotta meg. -
#37286 Gyűjtök rá.
De más gépére meg felment.
Többfélével is próbáltam, és mindel ezt csinálja.
Szerintem az alaplapomat nem komálhatja :-S -
#37285 Próbálkozzál másik crackel, vagy inkább vedd meg. -
#37284 Vagyok olyan mérges!
Ugyanazt csinálja mint régen.
Ha 32bit-eset, ha 64-eset telepítek fel, ha aktiválva van akkor utána már nem kezdi el betölteni a windows-t, hanem restartol, de előtte számolgat valamit.
Ha aktiválatlan win-t rakok fel akkor műxik szépen, egészen addig amíg nem aktiválom!
Ha aktiváltat, akkor meg az első restartig műxik
Hogy jobban érthető legyen:
-alaplap POST-ol
-számolgat valamit: (itt megtaláljátok a screen shot-ot)
-majd restartol a gép
Valaki találkozott már ilyennel? -
viral #37283 Amugyilag azt sem ertem hogy a bios emulacios cuccot hogyan iktattak ki marmint a regebbi verziokat ,nekem kb 1,5 eves az egyik rendszer meg legregebbi crk-val amibol jocskan jott ujabb azota ,es semmi gond nincs vele ahhoz kepest hogy maga a crk elvileg nem kellene hgy mukodjon mar. -
viral #37282 Szerintem ez senki olyat sem fog erinteni aki picit is kepben van hogy hogyan oldja meg a problemat. -
#37281 Engem nem fog érinteni, mert jogtiszta az összes Vista-m. A Win7 meg cska időleges megoldás lehet, mert egy idő után hasznáhatatlanná válik. -
viral #37280 Akkor is legyen ghostod :-),mellesleg nem hiszem hogy igy operalnanak,de akkor is leolvaszthato lesz :-)legroszabb esetben huzol egy win7-et addig;-)