Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oryon
Nálam valamiért "megeszi" a cpu-m, néha 5%-ról 30%-ra felmegy (2500+ Barton), pedig nem fut több program és a meglévõk se csinálnak sok mindent, h ennyire leterhelje és egy jóideig tartja ezt a 30%-ot :/

Milyen teljesítmény optimalizálást lehetne eszközölni? (az aero, spec. effektek, stb.-k kikapcsolásán kívül)

Oryon

Masfel gigga RAM ugyerted?
Akko van még mit optimalizalni. Nekem RC1 5-600megat zabalt el 1GBbol. :\

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

és még több ramot zabál 😞 sajnos erõsen körvonalazódik az 1.5GB, mint minimum igény annak, aki nem csak notepadot és paintet használ..
viszont elsõre körbekattintgatva minden sokkal válaszkészebbnek, gyorsabbnak tûnik, mint eddig.

felment az új build, az install és az elsõ boot is lassabb volt az RC1-nél, a többit meglátjuk.

takraj
Jó a szó tesó! 😄

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

DrFantastikus
EKKO !!!

JOL mondod.

INTEL QX-6850, ASUS P5K3 Premium with 2Gb DDR3 memo.1333Mhz_oc.1600Mhz, 4xRaptorX in Raid0, ENERMAX GALAXY 1000W DXX, ASUS EN8800 Ultra 768 Mb, Zalman RESERATOR XT water_cooler, Samsung_27\'_LCD.

Kuldjunk mar a creativenak mailbombakat hogy ugyan igyekezzenek mar azzal a retkes driverrel. Azert vettem a termekuket mert elvarom hogy megfelelo support legyen. 😄

Nekem felment, csak Hz-et nem tudtam állítani, igaz XP alatt sem, meg 1-2 játékban úgyszint összeomlottak a textúrák.
janos666
Én arra már nem számítanék, csak bugfixekre. (illetve bugfix is gyorsíthat, de csak specifikusan, nem úgy általában véve...)
Meg nem is lenne itt gond a teljesítménnyel, nekem pl. már csak egy normális VGA driver kell, semmi más.
Apropó: RC1-re felmennek az XP-s VGA driverek? (mármint Aero természetesen kilöve, de fagyás nélkül elindul vele egy 3d alkalmazás? csak egy régebbi pre-beta2-vel próbáltam XP-s VGA drivert felrakni és meghalt az egész)
TothLaci
Nah, minden frankó, ha október végére elkészül az RTM.
A legújabb változatban tapasztalható teljesítmény javulás?
ezt meginn lekell tölteni és upgradelni? :S

LeonSilver
Ja.
Sõt.
Longhorony...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Mr Manson
longhorny?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

LeonSilver
Nekem nagyon teccik ez a longhorny de a qrva sb live gémportját eccccerûen nembírom mûködésre bírni.
Miszter Kreatív Labor csinálhatna már valamit.<#falbav><#falbav><#falbav>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
sdk?

tap?

janos666
Jah, kevertem valami mással. Mi lesz az ami nem CTP, nem is RC-2, hanem valami fejlesztõknek szánt verzió?
rtm = final

janos666
Az RTM az nem lesz kevésbé alkalmas otthoni használatra mint az RC-1? Igaz egyetlen build sem igazán lenne az a final elõtt és buildra meg frissebb lesz...
Sorcy
Hát nem!!

Sorcy

Mr Manson
Helyes!
Szedem , és holnap upgarde!

Mar a vistat is mocskoljatok a hulye magyaritasokkal? 😄D
Fálj menü

Jaja. Látom a hotfixen nem szeretik a hálálkodást. 😄
Sorcy
Gyerekek, ez már pre RTM!

Sorcy

Sorcy
Köszi az infõt, már én is szedem!

Sorcy

bon
Nekem is. Remélem ehhez is lesz magyar mui.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Thx jön nekem is!<#worship>
Mr Manson
meg'fan szedem jön

Mr Manson
connect?

LeonSilver
Tekerj vissza pár oldalt.Volt már róla szó néhányszor.

DrFantastikus
>>> wery soon ...! <#taps><#taps><#taps>

INTEL QX-6850, ASUS P5K3 Premium with 2Gb DDR3 memo.1333Mhz_oc.1600Mhz, 4xRaptorX in Raid0, ENERMAX GALAXY 1000W DXX, ASUS EN8800 Ultra 768 Mb, Zalman RESERATOR XT water_cooler, Samsung_27\'_LCD.

Mr Manson
hol? mi?

DrFantastikus
<#vigyor2> <#vigyor2> <#wow3>

Hoppa' : Build 5728.16387 is imminent. ! ! !

<#taps><#taps><#taps>

Hogyan kell a Hun Packot feltelepíteni??

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Már megtaláltam. 😊
Lenne egy kérdésem, mégpedig, az, hogy a Dokumetumok mappát szeretném ugy megcsinálni, hogy ne a Vista partícióján keresse a zenéket, képeket, hanem az általam megadott helyen, ugy mint az Xp-ben. Vistában hogy kell ezt beállítani?
LeonSilver
Silent Hunter III (1.4b) is megy f@szán.Csak a szárforszot kellett frissíteni mert amit a dvd-rõl feltesz az nem komp a vistával.

LeonSilver
Il2 Forgotten Battles tökéletesen mûködik!

oryon
Csak egy példát mutattam, mert MINDEN eszköztárral rendelkezõ program ilyen kékes - kivételek persze mindig is lesznek - és gondolom megoldható, valakinek ötlete?

Oryon

LeonSilver
Igazán nincsmit.

Kiválóan mûködik a Clone DVD még 1* thx
Köszönöm a segítséget az aktiválást megoldottam de a másik tanácsot megfogadom és kipróbálom!!
thx

Illetve vki próbálta már helyi hálózatban üzemeltetni?

Mert én nem jövök rá hol kéne beállítani hogy lássam a hálózat többi gépét is! :] Mondjuk a másik gép amit látni kéne az XP
LeonSilver
Ha van már kulcsod akkor Start->Control Panel->System <-- itt tudod aktiválni.
Ha nincs kulcsod akkor itt nézz körül Ittenik ee

Használd a Virtual Clone Drive-ot Ittenik eee

Üdv mindenkinek!

2 dologban kérnék segítséget!

Az elsõ kérdésem az hogy azt ajánlotta mindenki hogy a DAEMON 3.33 tegyük föl mert avval van vmi fajta kompatibilitása a VISTÁnak hát nekem folyamatosan error codot ír ki nem tudom erre lehet -e vmi megoldást keríteni?

A másik dolog az hogy én warezrõl szedtem le a vistát tudom nem a leghelyesebb dolog de én azt hallotam vhogy MS en keresztül lehet aktivációs kulcshoz jutni ebben tudnátok segíteni hogy hogyan tudnám aktiválni?

Elõre is köszönöm a segítségeteket!
Különben a következõ játékok gond nélkül mennek nálam RC1-en:
-FEAR
-BF2
-Quake4

És nincs semmi késés a képpel, meg nem is akadozik.
Ha esetleg még kipróbáltam valamit, akkor lelistázom, és egy kicsit megkönnyítheti mások döntését!

Én megosztottam a HDD-t, és az egyiken XP, a másikon Asztalaviszta!
Faszányosan nemdumálnak bele egymás munkályába. Ha kiváncsivagy a rendszerre, akkor érdemesebb így csinálni!

Hangot hogyan tudnék rá teremteni??Nem jó neki a hangkártya driverem😞

ProGabe
az a firefox témája,semmi köze a vista beállításaihoz

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nagyon igényes lett ez a Vista!Tutira megcsinálták,most próbálgatom😊grat<#taps>

oryon
Sziasztok,

Volna egy apró és másnak jelentéktelen gondom, de hátha érdekel mást is:

Color ?!

Tetszik az új AERO és hamár testre lehet szabni, miért ne... de a fenti képen látható, hogy hiába változtatom meg a színeket a Personalization/Window Color/classic Appearance Settings-ben - egy-két dolog színét tényleg felülírja - a menüsor marad kékes (bekarikázott), pedig mindent szürkére tettem és szeretném ha ez is szürke lenne.

Többször átnéztem, de semmi, pedig google/képek vista screenshot között jópár van ami nem ilyen kék.

Ha valaki tudna segíteni, azt elõre is köszönöm.

Oryon