Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen teljesítmény optimalizálást lehetne eszközölni? (az aero, spec. effektek, stb.-k kikapcsolásán kívül)
Oryon
Akko van még mit optimalizalni. Nekem RC1 5-600megat zabalt el 1GBbol. :\
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
viszont elsõre körbekattintgatva minden sokkal válaszkészebbnek, gyorsabbnak tûnik, mint eddig.
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
JOL mondod.
INTEL QX-6850, ASUS P5K3 Premium with 2Gb DDR3 memo.1333Mhz_oc.1600Mhz, 4xRaptorX in Raid0, ENERMAX GALAXY 1000W DXX, ASUS EN8800 Ultra 768 Mb, Zalman RESERATOR XT water_cooler, Samsung_27\'_LCD.
Meg nem is lenne itt gond a teljesítménnyel, nekem pl. már csak egy normális VGA driver kell, semmi más.
Apropó: RC1-re felmennek az XP-s VGA driverek? (mármint Aero természetesen kilöve, de fagyás nélkül elindul vele egy 3d alkalmazás? csak egy régebbi pre-beta2-vel próbáltam XP-s VGA drivert felrakni és meghalt az egész)
A legújabb változatban tapasztalható teljesítmény javulás?
Sõt.
Longhorony...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Miszter Kreatív Labor csinálhatna már valamit.<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szedem , és holnap upgarde!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Fálj menü
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
INTEL QX-6850, ASUS P5K3 Premium with 2Gb DDR3 memo.1333Mhz_oc.1600Mhz, 4xRaptorX in Raid0, ENERMAX GALAXY 1000W DXX, ASUS EN8800 Ultra 768 Mb, Zalman RESERATOR XT water_cooler, Samsung_27\'_LCD.
Hoppa' : Build 5728.16387 is imminent. ! ! !
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
★ 汤姆 李
Oryon
thx
Illetve vki próbálta már helyi hálózatban üzemeltetni?
Mert én nem jövök rá hol kéne beállítani hogy lássam a hálózat többi gépét is! :] Mondjuk a másik gép amit látni kéne az XP
Ha nincs kulcsod akkor itt nézz körül Ittenik ee
Használd a Virtual Clone Drive-ot Ittenik eee
2 dologban kérnék segítséget!
Az elsõ kérdésem az hogy azt ajánlotta mindenki hogy a DAEMON 3.33 tegyük föl mert avval van vmi fajta kompatibilitása a VISTÁnak hát nekem folyamatosan error codot ír ki nem tudom erre lehet -e vmi megoldást keríteni?
A másik dolog az hogy én warezrõl szedtem le a vistát tudom nem a leghelyesebb dolog de én azt hallotam vhogy MS en keresztül lehet aktivációs kulcshoz jutni ebben tudnátok segíteni hogy hogyan tudnám aktiválni?
Elõre is köszönöm a segítségeteket!
-FEAR
-BF2
-Quake4
És nincs semmi késés a képpel, meg nem is akadozik.
Ha esetleg még kipróbáltam valamit, akkor lelistázom, és egy kicsit megkönnyítheti mások döntését!
Faszányosan nemdumálnak bele egymás munkályába. Ha kiváncsivagy a rendszerre, akkor érdemesebb így csinálni!
★ 汤姆 李
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
★ 汤姆 李
Volna egy apró és másnak jelentéktelen gondom, de hátha érdekel mást is:
Color ?!
Tetszik az új AERO és hamár testre lehet szabni, miért ne... de a fenti képen látható, hogy hiába változtatom meg a színeket a Personalization/Window Color/classic Appearance Settings-ben - egy-két dolog színét tényleg felülírja - a menüsor marad kékes (bekarikázott), pedig mindent szürkére tettem és szeretném ha ez is szürke lenne.
Többször átnéztem, de semmi, pedig google/képek vista screenshot között jópár van ami nem ilyen kék.
Ha valaki tudna segíteni, azt elõre is köszönöm.
Oryon