Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Más: vki használ Razer CH-t vista alatt? Nálam kicsit ugrál töltésnél...
Nálatok is úgy van, hogy mikor megnyitok teljes képernyõre egy ablakot akkor a slidebar és az ablak fejléce nem lesz átlátszó? (5600)
annyit kavart itt nekem ez a virtual drive, meg a daemon, h most nem látja a fizikai se az SCSI meghajtókat sem, eltávolítottam az eszközkezelõbõl õket, ezáltal köv restartnál felkéne ismernie, ez meg is történik, de azt írja h nem tudja teelpíteni a 'drivert'... vki help me (RC1nél)
Csak azért azt tudni kell, hogy sem a MS sem más nem szívjóságból teszi publikussá a tesztet.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Hát igen, kezd elterjedni az hogy a beta oprendszereket, programokat a nagyközönség elé tárják, mert jobb nekik, és ez egy okos döntés.
Amúgy 5728 alatt valaki tud egy mûködõképes DT verziót? Mert nekem nem akarja létrehozni a meghajtót. Már a CloneDrive sem jó.
Tudod mennyi pénzt és idõt spórol meg azzal, hogy a népek tesztelik a cuccot és nem neki kell ezzel foglalkozni?
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Azért ez rendes az MS-tõl!
Lattom kinyomtak az RC1 et orulok neki =)
Na lattom beisvan linkelve a 32bites , de ha valakinek
a 64 bites kellene annak itt a link:
Windows Vista RC1 x64bit
Remelem birnifogja a AM2 es Rendszerem 😊
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.