Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedestrian
Nekem az azureus, mikor elindítom leveszi az aero témát. Aztán mikor leállítom visszajön az aero.

Tibor45
én a microsoftol töltöttem le az rc1-et,de nekem semmi lehetõséget nem ajánl fel csak az f8-as menüt és más semmit.ugyhogy nem értem miért hibázik.
Zsoltika 007
Érdekes nekem megy. Csak a telepítõnél be kell nyomni az sp2 kompatibilitást. Meg a futtatásnál is run as administrator és simán megy. Nekem a legújabb beta van meg belõle amit letölthetsz a hamachi honlapjáról.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Tibor45
sziasztok valaki segitsen már nekem feltelepitettem a vista rc1-et de amikor vinyórol kéne bootolni akkor hibát ir ki hiányzó regedit vagy corrupt ezt irja ki probáltal azt a lehetõséget hogy repair de az sem segit.vélemény???
BaziJoe
Miért a töredezetség mentesítés autómata?

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

bon
Gondolom az indexelést futtatja vagy töredezetség mentesítés futt a háttérben.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

BaziJoe
Sziasztok nemtudom tapasztaltatoke már olyat hogy Vista alatt ha nem csinálok semmit akkor is folyamatosan dolgozik a vinyo miért???És megtudjátok mondani,hogy honnyn tudnám a Daemontools 3.33-ast leszedni?

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

LeonSilver
Akinek egy egyszerû, vista alatt is használható cd író kell az nézze meg ezt

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

lenne 1 kérdésem: hamachi nem fut vista rc1en..nem tud valaki ilyesmi progit ami el is megy vistán?köszi elõre is!

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

állítólag a 3.44 es és a 3.04 es Daemonnak futnia kéne az 5728 alatt, de nekem szerencsésen azt írja ki h SCSI not detected, pedig futnia kéne... és a PowerISO is kaksizik, az eszközkezelõbe nem lehet telepíteni az SCSIt

Hát nem.
A Mesterseges UnIntelligencia? 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

szval akkor az 5728 alatt nem megy a MUI?

kipróbált és mûködõ játékok Vista RC1 build 5600 alatt: F1 Challenge 99-02 +RH2004,+RH2005,Lords of the Rings - Battle for Middle Earth

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

janos666
Használok. A drivere várható módon nem települ fel (a control panel nem látja az eszközt, hasonlóan mint Audigy kártyán, csak utóbbit már megoldottam), de mivel beépített memóriába van a konfigja így Vista alatt is úgy mûködik ahogy XP alatt beállítgattam.
Fleko: thx

Más: vki használ Razer CH-t vista alatt? Nálam kicsit ugrál töltésnél...

igen, ennek így kell lennie a használhatóság miatt.

hiall

Nálatok is úgy van, hogy mikor megnyitok teljes képernyõre egy ablakot akkor a slidebar és az ablak fejléce nem lesz átlátszó? (5600)

Rendszervisszaállítást ugye nem szoktad kikapcsolni? Mert akkor visszaállítod egy korábbi állapotba és kész.
na van 1 kis probléma...
annyit kavart itt nekem ez a virtual drive, meg a daemon, h most nem látja a fizikai se az SCSI meghajtókat sem, eltávolítottam az eszközkezelõbõl õket, ezáltal köv restartnál felkéne ismernie, ez meg is történik, de azt írja h nem tudja teelpíteni a 'drivert'... vki help me (RC1nél)

Na 5728-as build alatt nekem csak a PowerISO nevû program virtuális meghajtója mûködött.
TothLaci
Hú de bonyolult szerkezetû magyarítása van a Vistának...
na vki tipp? :S

amikor 1x véletlen az xps cuccra cleaneltem, akkor berakta az xpt 1 old windwos mappába és sohatöbbé nem lehetett kiszedni csak formattal S:

de nekem már van 1 xpm , meg ez akkor csináljam azt h jelöljem ki a Vistás meghajtót? S:

clean installt alkalmaztam nem upgrade-et.
wtf? pls help

akko zser rakom is 😊

Nem lassú, nekem gyorsult ez a build RC1-hez képest elég sokat.
LeonSilver
Ezt nemis vitattam 😉
Csak azért azt tudni kell, hogy sem a MS sem más nem szívjóságból teszi publikussá a tesztet.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

inkább aszondd h télleg lassult e meg ilyenek mer nekem 5% kell h lejöjjön, de ha lassabb akkor nem teszem fel😊

Nemtom ez nekem is jó, mert legalább betekintek abba, hogy milyen egy béta oprendszer. Nem mintha warezben ezt nem lehet megtenni, csak így sokkal kényelmesebb.

Hát igen, kezd elterjedni az hogy a beta oprendszereket, programokat a nagyközönség elé tárják, mert jobb nekik, és ez egy okos döntés.

Amúgy 5728 alatt valaki tud egy mûködõképes DT verziót? Mert nekem nem akarja létrehozni a meghajtót. Már a CloneDrive sem jó.
LeonSilver
Hát neméppen rendességbõl csinálja.
Tudod mennyi pénzt és idõt spórol meg azzal, hogy a népek tesztelik a cuccot és nem neki kell ezzel foglalkozni?

én most töltöm az rc1-t mert eddig nem nagyon akartam vele foglalkozni mert volt más gondom is de a beta 2 óta próbáltam pár buildet eddig utolsó az 5472 volt és örülök hogy ilyen rohamosan fejlõdik, úgyhogy ha lejön nemsoká az rc1 felrakom és azt hiszem egy jó ideig fenn is hagyom.😊

Hogy a nagyközönség elé tárja az újabb buildeket.
LeonSilver
Mi?

netre úgy is kifog szivárogni 😛

hát ha novemberbe készül el a cégeknek akkor sztem max 2-3

még hany release varhato a veglegesig? 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

A MUI nem biztos, de a driverek várhatóan igen. De Fleko leírta mi változott. Válaszkészebb, tehát gyorsabb. De még nem raktam fel. Kíváncsi vagyok, megoldották-e a bugomat. 😊
bocska, de az 5728 miben újult az rc1 hez képest? mit javítottak? müxik hozzá a MUI? és az RC1 es videodriverek?

Letöltési oldal
Azért ez rendes az MS-tõl!
Mr Manson
ennél van frisebb

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson
ennél van frisebb

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

L2Goku
Sziasztok!
Lattom kinyomtak az RC1 et orulok neki =)
Na lattom beisvan linkelve a 32bites , de ha valakinek
a 64 bites kellene annak itt a link:
Windows Vista RC1 x64bit

Remelem birnifogja a AM2 es Rendszerem 😊

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

SQL, Smartcard, mobile, remote control. Ezek alapból. A többit nemtom.
oryon
Thx, XP-hez volt egy korrekt leírásom, de itt nemigen tudom, hogy melyiket lehetne :S 😊

Oryon

kapcsold ki a felesleges szolgáltatásokat.