40038
-
#11994 "Szorgosan dobálják a Vistás nvidia drivereket"? Ezt nem értem, október óta nem jelent meg hivatalos nvidia driver. Ja amúgy éppen most találkoztam egy Forceware Vista 97.52 driver-al a neten, szintén nem hivatalosnak néz ki, de job ez is a semminél. -
#11993 Szorgosan dobálják a Vistás nvidia drivereket de miért nem változnak egy leheletet sem? (a bugok is maradnak és a teljesítmény is ugyanolyan minddel, se rosszabb se jobb...) Kezd kétes saccolású lenni hogy január végére készlesznek egy Gef8 és DX10 támogatású driverrel ami a régi DX9-es kártyákat is rendesen hajtja. -
Newfronter #11992 Ez a 64 bit "hátránya", vagyis inkább a kedves gyártóké, akiknek nincs kedvük 64 bites drivert írni, csak azt nem tudom miért... -
Dodo55 #11991 A fenébe, nem véletlenül nincs aláírva az a driver.
Egyrészt hivatalosan XP/2003 dirver, másrész indítás után, amikor bejön a Vista logo, és lejátszana egy hangok, akkor kékhalál...
-
Dodo55 #11990 Na valaki mondja már el miért jobb a 64 bit mint a 32 a nagyobb memóriacímzési lehetőségen kívül(4GB+ Ram).
Mert csak erről az 1 előnyről olvastam.
De az biztos, hogy valamiért jobb, mert a 64 bites Vista egyszerűen száguld a gépemen, nagyon gyors a 32 biteshez képest. -
Dodo55 #11989 Kösz a bootmenüs dolgot, mindjárt megpróbálom, de előtte tesztelem a 64 bites daemont.
Most használok először 64 bites OS-t.
Mikből kell a drivereken kívül 64 bites verzió?
A WinRAR-ból remélem létezik, mert az történt, amiről olvastam régebben, hogy gyakori probléma, hogy a shell extensionök nem működnek.
SZERK: Véletlenül valami régi WinRAR-t tettem fel, mert a 3.50-től kezdve a shell extensionje már tud kommunikálni a 64 bites rendszerekkel. -
#11988 de a dll-t hova kell rakni?? -
#11987 #11968
itt van az a fájl az időjárásos gadgethez -
#11986 hy all a winyóindexelést hogy lehet kikapcsolni hogy ne "krákogjon" állandóan és az időjárás hogy kell bekapcsolni nem találja meg pedig igy irom be: Budapest, HUN pls help -
#11985 Indításkor nyomkodd az F8-at és válaszd hogy "disable driver signature enforcement", így talán... -
#11984 Megdobna valaki egy működő dll-el a sidebaros időjárásjelentéshez? Amit neten találtam arra volt jó hogy teljesen meghaljon a keresője. -
Mr. Perfect #11983 Safe módban indítsd és úgy próbáld. -
Dodo55 #11982 Felraktam a 64 bites Vista-t, de a hangkártyámhoz nem engedi feltenni a driver, mert unsigned.
Lehet valamit csinálni?
A 32 bites Vista elfogadta a 32bites driverét.
A hangkártyám: Integrált C-Media CMI9880
Vista-m: Vista Ultimate x64 Build 6000 -
Szaky18 #11981 Nekem Logitech Formula Force EX kormányom van, és a Vista automatikusan felismeri, tökéletesen megy. -
#11980 Most próbálom feltörni a vistát de nem engedi felűlírni azt a file-t ami a licensing mappában van. Mit tegyek? -
#11979 Logitech kormány drivert rakott már fel valaki és működött e neki? -
Mr. Perfect #11978 Ez különben tényleg pont így van. Egyenlőre érdemes mindkét op. rendszert felrakni a gépre és egyszer ezt egyszer azt használni. A Vistával lehet ismerkedni, barátkozni, az XP pedig még egyenlőre játékra jobb. -
#11977 Szeirntem is így praktikus, felakni az xp mellé a vista-t külön particióra, majd ha a vista elég használható lesz akkor már xp -t letörlöm, és akkor majd is szabad hely lesz
Addig meg legalább tudok választani, hogy melyikre melyiket jobb használni. -
Daveee #11976 ááá :D
ugy nem
megvárom márc- ápr
leszedem
oszt mehet a menet -
#11975 ezért kell fennthagyni az XP-p is -
Daveee #11974 oké igaz, énis már márc áprba felrakom, csak azért modnom hogy mostmég szoptok, mert nicnsenek rendes driverek, -
#11973 ez így van!
a problémamegoldóképesség fejlesztésére legjobb ha windows-t használsz... jelen esetben vista-t -
#11972 mert ha arra vársz, hogy lesz egy egyszerű rendes törés, és lesznek jó driverek midnenhez, lehet hogy pár évig még nem lesz vista-d. Addig meg mások már régen vista-n élvezik majd a játékokat, lehet hogy sokkal jobb lesz mint xp-n :P
Lehet, hogy nekünk tökörésznünk kell ezekkel (védelem kijátszás, stb.), de mi szeretünk tökörészni ezekkel :D Ezt nem szopásnak hívjuk -
Daveee #11971 mer? -
#11970 erre meg nem is válaszolnék, az előttem szólók már megtették. lehet hogy nincs driver, de xp-n játszom ha játszom... úgyhogy szerintem marad a teszopol -
#11969 ohh kösz, király vagy :D -
#11968 RTM ,itt a file amit ki kell cserélni és müködik
file -
#11967 A vírusirtós írásod meg baromság, van már jó pár vista kompatibilis vírusirtó amik teszik a dolgukat.
-
#11966 Már régen elkezdték a magyarosítást, sőt régebben volt egy elég jól használható magyar mui is az egyik verzióhoz. -
#11965 "Feltörés nem várható egy jó ideig, ugyan is elég komolynak néz ki a védelem,"
Sztem nem is kell. Erre a célra tökéletesen megfelel (legalábbis nekem) a Re-Arm patch :) -
#11964 félrelátod egy kicsit a helyzetet :)
-Feltörés nem várható egy jó ideig, ugyan is elég komolynak néz ki a védelem, úgyhogy a kijátszással mindig szarakodni kell majd.
-Ha meg feltörik, azzal fognak szórakozni, hogy kiadják a javításokat a védelem javítására, és háttérbe szorulnak az egyéb javítgatási dolgok (szvsz). Bár az is lehet, hogy mire amint kijön a boltba, nem is fognak törődni már a védelemmel, csak az elején elrettentés képpen csinálják ezt, hogy aki teheti az megvegye.
-hát driverünk még nincs, és nem 100% hogy márciusig már minden driver tökéletes lesz... -
Daveee #11963 mer? márciusba kin lesz a magyar, addigra felis törik, és driver is lesz hozzá, én enm szopok mert tudok várni, gondolom hogy már ti televattok virussal, mert a virusirtotok nemiserifela vistara irt virusokat, és még drivereket sincs, és baszkuraszáni kel nektek hogy tudjátok használni, szval inkább ti szoptok.... -
#11962 neked soha nem lesz vista-d... ilyen az amikor szopol -
Daveee #11961 remélem elkezték már a magyarositást, mert addig ugyse szedem le mig nem lesz magyar ver, meg jó törés, meg jo driverek :D -
Gipsz75 #11960 köszi...műxik :) -
#11959 és a weather center hogyhogy működik neked?? RTM vista van fenn vagy vmelyik RC?? -
#11958 jaja -
#11957 nemszótam :D :D -
#11956 [tud nézni ez a jány-.-] -
#11955 nekem is fentvan a vista,ugyhogy tudom hogy néz ki :)