40038
-
#12250 Tök mindegy 1-2 napja... -
#12249 [apro]Tegnap, itt is volt róla szó... -
#12248 Na feltettem, kicsit másabb mint a megszokott catalyst de majd ti azt megnzitek... -
#12247 Akkor csöppet frissebb. -
#12246 Az ATI oldalán dec 13. driver van fent ez meg 30. -
#12245 Nem tudom, nem szoktam látogatni az Ati oldalát. De szerintem elég friss lehet. Most este találtam a linket egy oldalon. Hasonlítsd össze a verzió számot. -
#12244 Hát mivel ez ma jelent meg :) -
#12243 hmm tesztelte már valaki ezt a drivert? -
#12242 ok, de ez újabb mint az ati honlapján van? -
#12241 Erre amúgy mi a hivatalos mese hogy nyom nélkül száműzték a DirectSoundot a DirectX 10-ből? Elég sok játék "boldogan" használta és ezek most mind szoftveres módba áltak át. Jó, rendben hogy a creative driver majd átküldi a cuccot OpenAL-re és rendesen fognak futni, de attól még csúnya dolog így megszüntetni a dolgot, mert ha pl. lenne helyette valami jobb és egyszerűen csak nem lenne visszafelé kompatibilis azt megértené az ember, de kihagyni és kész... -
#12240 Videókártya driver és csak Vista-hoz való, mint a fájlnévből is kiderül. -
#12239 Vga -
#12238 ez milyen driver? -
#12237 Nem feltétlenül a Vista-ban keresendő a hiba. -
#12236 Na a linkelés nem jött össze :( de íme még egyszer http://194.71.11.70/pub/games/PC/guru3d/ati/Vista32_64_V833-[Guru3D].com.exe -
#12235 Basszaki, semmi sem segített csak a reinstall. Mi rákja lehetett? Na mindegy, de elszomorító hogy az első Vista RTM telepítés csak 2 hónapig bírta. -
#12234 Akit érint, ATi Catalyst 7.1 Beta link -
#12229 Nekem meg elkezdett haldoklani a Vistám.
Tegnap bedugtam a fényképezőgépem és nem ismerte fel, bedugtam egy pendriveot és azt se. (régebben működött mindkettő) Bennmaradt az USB-ben a pendrive és egy reboot után még mindíg ismeretlen eszköz volt, de legalább látta az intéző és lehetett rá másolni. Most bekapcsoltam a nyomtatót és az istennek nem telepíti fel hozzá ugyanazt a drivert amit már használtam. Pedig korábban nyomtattam már PDF-ből, wordből, fényképet, stb. Most meg ismeretlen eszköz a device managerben, megjelenik a nyomtatóknál de egy lap se jön ki belőle. Találomra eltávolítottam egy rendszerezközt és reboot után ahhoz se sikerül neki drivert telepítenie, azonnal a winupdaten kezdi a keresést, de nem talál semmit. Érdekességképp VGA drivert cseréltem, az meg felment, pedig se nem WHQL se nem WDDM (a nyomtatódriver meg WHQL...).
Van valakinek bármi tippje?
(már a szolgáltatásokat meg ilyen tweakfaszságokat is visszanyomtam alapra amiket régen buzeráltam, bár tudom hogy nem az a gond mert tegnap kezdett szarakodni, azokat meg még novemberben piszkáltam) -
#12227 a lassu hálozat hibájának megoldása -
#12223 figyu te az időjárásos gadgetet hogy állítottad be hogy ennyi részletet mutat? nekem csak az éppen aktuális hőmérsékletet jelzi ki... -
#12222 Megvan mivel foglalta el magát a Creative: A Vista fél dx10-ben nincs többé directsound hardveres gyorsítás, (azt észrevettem hogy a játékok szoftveresen hangosítanak, de azt hittem szimplán az XP-s driver hiányosság) így csinálnak egy emulátort ami minden directsoundos eszközhívást átirányít OpenAL API-ra. Fasza mi? Mi a fasz csinálnak ezek... Ha nem lenne még így is gyorsabb és jobb a Vista mint az XP már hajítanám ki a faszba a Visátát... -
#12219 De ezis az Aero csak kell hozzá egy kis progi. -
#12218 Ez egy szeptemberi cikk, az RTM-nél már nem működik, én is próbáltam így Aerot csinálni XP-s VGA driverhez... -
#12217 Nekem vmiért nem hajlandó elindulni:S
Azért még próbálkozom. -
#12216 Egy kis segítség: link -
#12215 igen -
#12214 most az aero az ,hogy átlátszo az ablak meg ez?
-
#12213 Sziasztok! Ha Alapból nem kapcsol be az Aero hogyan tudnám bekapcsolni? -
#12212 Találkozotatok olyannal hogy 64bites alatt a Skype install után állandóan el akar inditani valami 16bit-es alkalmazást? -
#12211 Én Servereknél Acronic True Image Server-t használok mentésre, minden más gépnél floppy-s Syamntec Ghost 8.2-öt. -
#12210 Acronis True Image Home 10.0
Én ezt használom, backup-ra. Régen én is a Ghostot használtam de nálam nem működött Athlon64 alatt. Viszont a True image tökéletes és bármilyen hordozható meghajtóra csinál boot disket. Szerintem jobb mint a ghost.
torrent link -
#12209 már egyszer visszaállíttattam default -ra, meg már mindent meg is néztem :S Sőt azóta már bios-t is frissítettem (azt mondjuk nem tudom, hogy sikerült-e :D asszem igen). -
EasyLife #12208 biosban valamit elállítgattál
nézz körül ott -
#12207 én kb. 2 éve csak így tudom lekapcsolni gépet, pedig már ezer féle módszert próbáltam. Win Vista-nál is ugyan így csinálja. Eleinte csak néha indult újra, aztán valahogy mindig lett belőle. -
Daveee #12206 elhiszed nekem hogy ugyanezvolt a legelső vista béétámbnál is a gond?
áramtalainitani tuttama gépet csak, de sztem ha ujra teszed megjavul -
#12205 Az még most se tudja senki hogy miért van az hogyha a shut down-ra nyomok akkor miért indúl a windows újra? :S
Nem tudom leállítani a windowst csak úgy hogy amikor indúl újból akkor kinyomom. Nevetséges. -
Daveee #12204 de nem eccerűb ha lementenéd az adataidat, és aztán formatálnád az egész particiot, és feltenéd vissza az xp-t? -
86troland #12203 én magát a windows mappát akarom leszedni(már amúgy is használhatatlan), de nem lehet, nem tudok jogokat adni magamnak hozzá. sőt a windows telepítő cd-je se tudja leszedni -
#12202 meg általába más programnál is ezeket a szavakat használják, és így könnyebb más programok kezelése is utána! -
Daveee #12201 mencd le az adataidat, és tedd ujra, mert ha leszeded a windoz mappát attol még lesznek reg bejegyzések