40038
-
#12290 A CMMS kell neked hogy winamp alatt 5.1-re keverje fel a 2.0-t. Az nem működik a vistás bétával. De nem is jó az semmire, az XP-s driver is többet tud Vista alatt. De legalább tuti hogy január 7 előtt új driver kell kidobniuk, mert lejár a beta időkorlátja... -
#12289 ezt meg már leszedtem köszi mindenki:) -
#12288 Hát a Beta driver működik (tesznél is szól mind az 5+1 hangszóró)csak a következő funkciók nem működnek: cmss cmss 2 eax.:) mi kell még?Hát kapják be! -
#12287 Először is egy jól működő driver Vista alatt. -
#12286 Nekem Audigy 4-nél:
Control panel --> Sound --> Recoding --> Properties --> Custom alatt van a +20db boost.
Engem az érdekelne milyen codec kellene hogy mediaplayer vagy winamp alatt 5.1ben szóljanak az mp3-ak. -
#12285 Sziasztok nem tudjátok véletlen ,hogy a mikrofonnak az erösítését hol tudom álítani Audigy alatt??? -
#12284 Jah a mail: [email protected]
-
#12283 Még mindig nem elérhető. Valaki ne tudná nekme eldobni mailben?Fontos lenne előre is thx!
Buék All. -
#12282 már 8x legalább megkérdezték pontosan ugyan így...
Wista Boot Pro -val kitudod venni a választási képernyőt. -
#12281 ha ugyan azon a vinyódon, de másik particiódon van 14 giga szabad hely, azt elveheted és hozzáadhatod a 6 gigás particiódhoz, nem fogja kitörölni egyiket sem. -
#12280 Sziasztok
Olyan problémám lenne,hogy tegnap letöröltem a vistát és úgyanúgy megkérdezi indításkor, hogy xp-t vagy vistát indítom...
Ezt hogy lehetne eltüntetni? -
#12279 BÚÉK mindenkinek!!!
Gera -
#12278 jah ezt úgy akarom hogy van egy 6 gigás partició és ahoz szeretnék még oda dobni 14 egy másik particiórol és akkor nem töröl le semmit??? -
#12277 olvastam a faqban -
#12276 sziasztok most ezzel a partition magaic-kal eveszek egy pár GIGÁT egy másik partíciórol azt a partíciót biztos nem törli le? -
Daveee #12275 KIVÁNOK MINDEKINEK SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET A 2OO7-ES ESZTENDŐBEN! B.U.É.K
-
#12274 B.Ú.É.K! -
#12273 Látom nem csak én gondolom úgy hogy ha már úgyis hónapok óta másból se áll az életem minthogy tengek-lengek egy hetet aztán csütörtökön úgy bebaszok hogy pénteken se vagyok még józan akkor szilveszterkor nyugodtan bámulhatom a TV-t meg a gépet. -
gergo66 #12272 B.U.É.K.! -
#12271 Jó hogy eszembejuttattad, majd frissítem már kicsit azt az oldalt ahol ez van. -
#12270 Az még mindíg ottvan a helyén csak az ultraweb 2 napja szarakodik (most meg elvileg szarásig is van terhelve, mert nem enged belépni ftp-ről se userlimit túllépésre hivatkozva). Próbáld meg holnap, hátha már működik a link. -
#12269 Boldog új évet kívánok mindenkinek! -
#12268 Sziasztok valakinek meg van az itt említett reg file: #9738
Ha igen dobja már el plz erre a címre:
[email protected]
Előre is thx. -
#12267 Megkeresed egy másik torrentoldalon ezt a RAR-os AIO verziót, elkezded letölteni és az utorrentnek ugyanazt a mappát adod meg ahova korábban töltötted 99%-ig. Akkor szépen leelenőrzi meddig hibátlan és befejezi a letöltést. (előtte persze távolítsd el a letöltési sorból a mostani torrentet, de a fileokat értelem szerint ne töröld...) -
#12266 Sziasztok!
Naggyon nagy gondom van: elkezdtem letölteni a Vista 32+64 bit AIO nevű torrentet ami 4,4 GB. 99,8 %-ig jutott a letöltés, aztán lelassult 0,1 kb/s-re. Ezeket a fájlokat nem fejezte be (uTorrent): wb-vista.aio.r30, wb-vista.aio.r31, wb-vista.aio.r93, wb-vista.aio.rar, wb-vista.aio.sfv.
Ha valakinek megvannak ezek, kérem, szóljon ( [email protected] )!!!!! -
FLeK0 #12265 ha nem módosítasz ahhoz kapcsolódó fileokat akkor nem rakja fel -
#12264 Most még 29 napom van és feltűnt hogy nincs a listán a vakidation update (és felrakva sincs a lista szerint ; igaz, dec 21-es VGA driver meg van...) -
#12263 te másolod be oda ahol az eredeti van
C:\Program Files\Windows Sidebar\ -
#12262 Mostmár megvan csak azt nem értem hogyha én ezt kicsomagolom honnan tudja a windows hogy én azt a dll a sidebarba akarom. -
#12261 a file-on jobbklikk(az eredetin)
ha megvan vagy felülirod azzal amit küldtem,vagy letörlöd a régit és berekod az újat -
#12260 De melyik properties??? -
#12259 leirás + file -
#12258 Sziasztok!
Másnál sem működik az időjárás jelző??? Nálam azt irja Service not available. -
#12257 én a rearm patch-et használom és semmi gondom vele -
Mr. Perfect #12256 A rearm patchel egyszerre csak 30 napra tudod mghosszabbítani a próbaidőt és igen, a próbaidő alatt működik minden frissítés. -
#12255 Ha már tegnap újrahúztam a Vistát azóta ki mit javasol. Megint crackeljem és aktiváljam az RC2-es kulcsommal, vagy a re-arm patchel akasszam ki 2010-ig? (utóbbi esetben működik a windows update vagy sem?) -
Newfronter #12254 Igen, sokmindenre képes, mert ez is Windows Presentation Foundation-ben lett megírva. Tehát .NET 3-as technológia.
WPF -
#12253 Szerintem az Aero-ban sokkal több van amit remélem minél hamrabb ki is használnak. Pl. nekem nagyon jól jönne ( meg szerintem mindenkinek aki sok ablakkal dolgozik ), hogy az ablakokat el lehetne távolítani, vagyis hátrébb tolni a térben. Így látnám az ablak teljes területét, de ugyanakkor dolgozhatnék másik ablakban. Meg még sok ilyen ötletem van amire képes a GUI. -
#12252 *és javult a drivertől valami? -
#12251 és javult valamit tőle valami, a drivertől? vagy kénytelen leszek én kipróbálni? :/
Egyébként most én szarakodok vele, nem tom visszahozni a boot menüt :/ vista boot pro-val akárhogy szarakszok szar, majd megpróbálom én is azt a vista lemezéről behozni. Aztán nekem még szarakodnom kell majd azzal a validation update-vel is mert felrakta multkor... :-S lehet még kipróbálom mielőtt lefekszek!