Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
★ 汤姆 李
Off
Office2007 bétát merre találhatok?😊
On
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
★ 汤姆 李
Más: sikertelen 2 próbálkozás után sikerrel feltelepült 2 kékhalál után a client security firewall 8.0. Végre vizuálisan is látom ki mikor akarja drágán megfizetett sávszélességemet kihasználni. A restartnál azért kétszer safe modba le kellett kézi betöltésre tennem a progit, de után a ok volt. Rinyált egyszer a vista, hogy nem kompatibilis software akar betörni rendszerébe, de szartam a fejére, azért a jó felállt rendszert restartolni nem mertem még... Kíváncsi leszek
★ 汤姆 李
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
na mindegy megprobálom ujratelepiten daemont
Szóval.Nekem qrvára tetszik a vista és meglátásom szerint gyorsabb mint az xp.
Viszont amíg nemlesz az sb livomhoz oylan driver ami kezeli a géééémSportot addig nemfogom tudni használni csak az xp mellett.Elég nehéz ugyanis a IL2-ben vagy a LokkkkOn-ban repkedni és valamit elérni joy nélkül.Ennél már csak az lesz idegesítõbb ha a jó öreg MS Sidewinder FFB Pro joy kimarad a támogatott eszközök listájából.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nálam feltelepül de mikor probálnék valamit is kezdeni vele " Virtual SCSI driver net detected " hibaüzenettel elszál 😞
... got nothin to share with you...
Innen leszeded a 32 vagy 64 bites drivert, esetleg egyben és felteszed. Ha minden jól sikerült, akkor menni fog az Aero.
Egy internetes híroldal szerint nem mûködik az 5600-ra frissítés (ilyenkor nincs semmi gáz, de az 5600 fog bebootolni), azért én megpróbálom valamelyik nap ráheggeszteni az 5728-at.