Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem
ui: kerestõ már néztem!!!
Build 5728 64 bit-es Vista-hoz Hun-pack létezik??
★ 汤姆 李
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
nincs dvd irom ugye nemkell ki irni a cucost? eleg ha berakom virtual cd be es frisitem ?😞
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Frankon muxik a vista 64bites rc1 e 😊
Honnan lehet letolteni programokat a vista 64x hez?😄
ja es hogy a gyikba csinalok 3d s window ot?😄
★ 汤姆 李
Day of defeat source very high beállítás 6x élsimítás és 16x-os anizotrópikus szûrés (HDR maxon stb...) 50-60 fps között ugrál.
kép
Egy kis segitség kellene.
Probálnám a Vistát aktiválni de a köv hibát kapom :
Hiba történt a(z) Windows aktiválási kisérlete során.Hibakód:0x80072EFD
Internet az jön a gépen,Béta2-s cd key-em van.
Valakinek esetleg valami ötlete?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Van elképzelésem, de nem vagyok programozó 😊
Nem tudom, de valaki azt mondta az Azureus jól megy, mivel az független az OS-tõl.
Tudjátok régebben, sokkal több ígéret volt, hogy milyen szuper lesz a Longhorn, csak ez nem jött össze az MS-nek. Az XP kerneljét akarta továbbfejleszteni, ami nem volt jó ötlet, így félúton váltott, de már nem maradt elég idõ az új technológiákra(nem halaszhatta még 1-2 évvel tovább a Vistát), így a Vista ezért nem tud sokkalta többet mint az XP. Persze így is elég sokat tud az XP-hez képest, de távolról sem annyit ahogy ez 2003-ban volt. Na de itt egy Microsoftos írás, amivel teljes mértékben egyetértek.
Firefox bookmarks.html könyvjelzõmet hová kell bemásolnom, hogy ne kelljen kézzel hozzáadogatnom õket? Ugyanis a szokásos helyen nem mûxik, és a megszokott file-k sincsenek ott vista alatt.
mostmivan?
Szeretem az új opprenccereket, lehet újra megtanulni, hogy mi-hol...
Na, hogyan tudok beletúrkálni a Documents And Settings mappámba? Adminjogokkal sem enged!
Mingyá szétvágom vazzameg!
usbport.sys turbó h lehetséges vista alatt? ugyan az a file mint XP be megnéztem Hax Workshop al, de nem tudom sehogysem felülírni, akár xpben és csökkentettmódban, vagy vista csökkentett módban próbálóm, egyszerûen azt írja h írásvédett (nem az), vagy használatban van (xp-csökkentett módban, lol? :S), egyszerûen sehogy sem lehetséges.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Annak nincs köze a vistához, ott kérdezd meg, hogy mivel csinálta.
és hogy kell ilyen asztalt csinélni(ha lehet) #22165
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=992286338&order=reverse&index=4
2otthoni használatra bõven elgendõ tudású tûzfal van benne, vírusirtókat az MS oldalán ajánlanak hozzá
3igen
2. Van beépített tûzfala, és nagyon jó, egyenlõre felveszi a versenyt a nagyokkal, nem ajánlok mást felrakni.
3. Megeszi. 😊
1. Létezik-e használható cs/dvd író program Vista alatt?
2. Ugyanez a kérdésem tûzfal/virusírtóra vonatkozóan
3. Megeszi-e az RC1-es serialt a legújabb build?
Htx.
Inquisitor? Miért ne lenne benne? A dxdiag kamuzik szerinted? Nem hinném. Amúgy is a DX10, még a DX9-es játékokat is jobban futtatja. Pontosan nem tudom, hogy miért.