Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
Benne van a DX10, és gyanítom, hogy a DX9 is. Ha a szoftver amit futtatsz a DX9-es fájlokat keresi akkor DX9 módban indul el.
szerintem

heló aki 64bites rc1-et használ vagy nem használ mind1 nem lényeg, szval légyszi mondjatok nekem vmi virtuális meghajtó programot ami mûxik 64bites rc1-en ha egyáltalán létezik.😛 köszi
ui: kerestõ már néztem!!!

Szuper,ennek örülök!Sokkal stabilabb a vista mint az xp-m volt.Komoly,hogy 1 hete használom és nem kapom a sok hüle hibát mint a régi windows-on.Szépen fut a Net rajta jó a kezelõfelülete szóval ami régen nem tetszett xp-n az javítva van itt Vista-n.Se Notebook-om sem Asztali Pc-m sosem fogja újra érzékelni az XP-t😊

Build 5728 64 bit-es Vista-hoz Hun-pack létezik??

★ 汤姆 李

Imremagdi
pctvpro kártyát milyen programmal lehetne életre kelteni vista alatt? Drivert letöltötte az update, de nem megysemmivel :'(

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

L2Goku
visszavonom hogy honnan lehet letolteni szot 😄
nincs dvd irom ugye nemkell ki irni a cucost? eleg ha berakom virtual cd be es frisitem ?😞

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

L2Goku
Evo en 5600 as 64bites et hasznalom . Hol lehet letolteni a masikat?😄 ja es mivel job ?) zavar hogy felraktam az ati drivert es nincs cs be opengl bealitas😄

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Evogordon
Müxenek rajta általában az xp-s progik és játékok.

L2Goku
Hello ^^
Frankon muxik a vista 64bites rc1 e 😊
Honnan lehet letolteni programokat a vista 64x hez?😄
ja es hogy a gyikba csinalok 3d s window ot?😄

Evogordon
Még jobban is.

Ha felteszem az új Build-ot (5728 64 bit) akkor mennek azok a játékok ugyanúgy amik eddig 5536-os 32 bit-es rendszer alatt futott??

★ 汤姆 李

olvass vissza egyébként nem kell neki akkora erõmû... milyen géped van?

milyen gép kell a VISTÁNAK?

Evogordon
A ram nem lessz probléma úgyis lessz 4 giga 😊

Akkor tényleg úgy tûnik, hogy a mértéktelen ramzabálás lesz a vista egyetlen gondja, ha nálad 2GB-vel már ilyen jó.

Evogordon
oh pint egy olyan képet szúrtam be ahol lhírtelen leugrott az fps XD

Evogordon
Itt egy bizonyíték.
Day of defeat source very high beállítás 6x élsimítás és 16x-os anizotrópikus szûrés (HDR maxon stb...) 50-60 fps között ugrál.
kép

Sziasztok.

Egy kis segitség kellene.
Probálnám a Vistát aktiválni de a köv hibát kapom :

Hiba történt a(z) Windows aktiválási kisérlete során.Hibakód:0x80072EFD

Internet az jön a gépen,Béta2-s cd key-em van.
Valakinek esetleg valami ötlete?

NeoMaN
jókérdés 😊

Nem én akarok. 😊
ProGabe
skin vistára,minek?? :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Benéztem a Skin cserélõt file cserélõnek 😛

"Amúgy is a DX10, még a DX9-es játékokat is jobban futtatja. Pontosan nem tudom, hogy miért."
Van elképzelésem, de nem vagyok programozó 😊

Õ nem egy torrent kliensre gondolt, hanem egy olyan progira, mint a StyleXP, vagy a WindowBlinds, vagy netán egy egyszerû theme pack. 😊
"De Vistára sztem jól mûködõ még nincs,..."
Nem tudom, de valaki azt mondta az Azureus jól megy, mivel az független az OS-tõl.

Érdekes post.

Tudjátok régebben, sokkal több ígéret volt, hogy milyen szuper lesz a Longhorn, csak ez nem jött össze az MS-nek. Az XP kerneljét akarta továbbfejleszteni, ami nem volt jó ötlet, így félúton váltott, de már nem maradt elég idõ az új technológiákra(nem halaszhatta még 1-2 évvel tovább a Vistát), így a Vista ezért nem tud sokkalta többet mint az XP. Persze így is elég sokat tud az XP-hez képest, de távolról sem annyit ahogy ez 2003-ban volt. Na de itt egy Microsoftos írás, amivel teljes mértékben egyetértek.
hello lenne egy fontosabb kérdésem. elolvastam a neten is mit ír a windows honlapon és nagy bánatomra látom hogy eléggé megszivtam egyetlen dologgal a drivertelepítéssel, mivel hangot nem tudok varázsolni a vista alá. nem tudja valaki mit lehetne tenni hogy mûködjön? már felraktam a drivert de ez nem elég neki :S . Én BIOS-ra gondoltam de mivel ahhoz sem értek nagyon ezért fordulok ide hátha segitene valaki
NeoMaN
Újabb kérdés:

Firefox bookmarks.html könyvjelzõmet hová kell bemásolnom, hogy ne kelljen kézzel hozzáadogatnom õket? Ugyanis a szokásos helyen nem mûxik, és a megszokott file-k sincsenek ott vista alatt.
mostmivan?

Szeretem az új opprenccereket, lehet újra megtanulni, hogy mi-hol...

NeoMaN
Tényleg az Users mappa kell...
😛PPP

Köszi!

A Vistának már Users mappája van, itt vannak a cuccaid. Ja és sajnos vannak XP-s mappák is(amibe nem is tudsz belépni), de hogy minek azt nem tudom, gondolok itt a My Documents-re, ami Vista alatt nincs, helyette Documents van.
NeoMaN
Üdv!
Na, hogyan tudok beletúrkálni a Documents And Settings mappámba? Adminjogokkal sem enged!
Mingyá szétvágom vazzameg!

há kapja be 😄

jól védi a vista a filejait 😛

próbáltam, de mondom, akármit csinálok vele, nem engedi, még ha ki cutolomés berakom a helyére a másikat akkor is, de ha az xp fut akkor mi a fasz lehet azzal a fileval? S:

Annyit tudok javasolni, hogy a régit átnevezed valami másra és az új fájlt amit helyére akarsz tenni, azt bemásolod a helyére. A kockázat a tiéd. Remélem így lehetséges.
ne szarjatok má le faszom :|
usbport.sys turbó h lehetséges vista alatt? ugyan az a file mint XP be megnéztem Hax Workshop al, de nem tudom sehogysem felülírni, akár xpben és csökkentettmódban, vagy vista csökkentett módban próbálóm, egyszerûen azt írja h írásvédett (nem az), vagy használatban van (xp-csökkentett módban, lol? :S), egyszerûen sehogy sem lehetséges.

Skin cserélõ progikkal lehet, van belõlük egy rakat. De Vistára sztem jól mûködõ még nincs, mert ennek teljesen más a felhasználó felülete. Ha nem akarod hogy fekete legyen az Aero-d, akkor válts klasszikus nézetre. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

A tácla színét nem lehet állítani ha jól tudom, ha arra gondolsz.

Annak nincs köze a vistához, ott kérdezd meg, hogy mivel csinálta.

hello hol kell az asztal színét(ami fekete) átálítani thx
és hogy kell ilyen asztalt csinélni(ha lehet) #22165

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=992286338&order=reverse&index=4

aspyrin te melyiket töltöd? linket plz.

Hülyeség! 1-2 build-re vonatkozott, hogy max 100 000-en tölthetik le a világon. Ez természetesen csak a béta buildekre vonatkozik a véglegesre nem, azt meg kell venni. Az 5728-ast nem tudom meddig lehet letölteni, de minél elõbb annál jobb, és még az RC1(5600) is tölthetõ.
elbuktam 😞

1igen, adatot tudsz írni vele alapból, isokhoz meg imgburn vagy hasonló, korábban volt róla szó
2otthoni használatra bõven elgendõ tudású tûzfal van benne, vírusirtókat az MS oldalán ajánlanak hozzá
3igen

Mutassatok nekem egy vistas asztalt plz. 😊

Köszönöm a gyors és tartalmas válaszod 😊

1. Igen.
2. Van beépített tûzfala, és nagyon jó, egyenlõre felveszi a versenyt a nagyokkal, nem ajánlok mást felrakni.
3. Megeszi. 😊
Nos mivel rohadt lusta vagyok visszaolvasgatni ezért felteszek pár kérdést 😊

1. Létezik-e használható cs/dvd író program Vista alatt?
2. Ugyanez a kérdésem tûzfal/virusírtóra vonatkozóan
3. Megeszi-e az RC1-es serialt a legújabb build?

Htx.

378MB

Inquisitor? Miért ne lenne benne? A dxdiag kamuzik szerinted? Nem hinném. Amúgy is a DX10, még a DX9-es játékokat is jobban futtatja. Pontosan nem tudom, hogy miért.