40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • 86troland
    Feltelepítettem egy longhorn server build 6001-et, de már nincs szükségem rá, és le szeretném törölni. a meghajtót nem tudom formázni, mert adatok vannak rajta! a fájlok törléséhez való jogot nem tudom megadni magamnak az egész windows mappára, minden egyes fájlra pedig kicsit hosszadalmas lenne. Van valakinek valami tippje, hogy hogyan tudnám eltávolítani a windows mappát?
  • janos666 #12199
    Kérheted a winrart hogy tartsa meg a hibás fileokat is, aztán kiírod és csondálkozol ha a telepítés is megáll 90 százalék körül (vagy el se indul...)
    Felyezd be máshonnan ahol fennvan ugyanígy RAR-okra bontva egy torrentben.
  • gergobaby
    Hi
    Picit idetartozik picit nem:
    Leszedtem a Windows Longhorn Servernek a mostani verzióját illetve 99.8 % nál megállt uTorrenten és mindenkinek addig van Hát mondom icsomagolom ere hibásnak irja. Most akkor valahonnan máshonnan kéne beszereznem a filokat vagy valami lezáróval meglehet-e oldani ilyesmi.
    PLS help me. Előre is thx
  • janos666 #12197
    Ja, de pl. felént az AutoCAD-et meg magyarul nyomatják, annak ellenére hogy csak a menüje van magyarosítva, a parancsokat ugyanúgy az angol rövidítésekkel kell beírni, vagy sokszor tele van idegen kifelyezéssel a felugró ablak.
  • autoszimulator
    Ez igaz, csak Photoshop esetében épp az ellenkezője javasolt :) Jobb megtanulni angolul használni, mert minden tutor angolul irja le a dolgokat :)
  • FLeK0
    eddig is akkora volt a szar kontrol centerükkel :<
  • janos666 #12194
    Szerintem az ASUS azért nem olyan rossz gyártó, január 31 előtt meg szerintem mindenre rányomják hogy beta. Csak gondoltam szólok (azért durva ez a 150Mb-os méret)...
  • janos666 #12193
    Hát nem tudom. Nem vagyok egy nagy bűvész, szeretm ha a "viszonylag bonyolultabb" programjaim azért magyarok. (attól még nem könnyebb kezelni, de na...)
  • FLeK0
    megvan
    csak egy ujabb beta, raadasul az asustol
    inkabb kihagyom
  • FLeK0
    hol?
  • janos666 #12190
    Milyen az új ATI driver?
  • Mu*][*h4pHu|{4
    :D
  • Newfronter
    OFF:

Beta állapotához képest nem találkoztál buggal?

ON
  • knor
    ennél is jobb megoldás: telepítsd a Photoshop cs3-at. nagyon szuper. van hozzá már trial to full törés is...
  • Mr. Perfect
    Részemről még egy szavazat az Acronis True Imeage mellett.
  • Promi #12185
    Ha valakinek kell a progi privizzen ram.
  • Promi #12184
    Ja es a Acronis True Image Home v10.0 Build 4871 vista alatt is mukodik.
  • Balumann
    :S mind1 inkább feltelepítem újra a win xp-t rá, előtte meg létrehozom rajta a particiót.
  • Promi #12182
    Nemtudom, de amit regen hasznaltam ghost2k3.exe boot lemezre rakva nem latta az ntfs-t. Akkor lehet nalam volt a bibi.De amiota meg ismertem a Acronis True Image progit azota bele szerettem.1 ami nagyon tetszik benne, hogy ha Xp alol elinditod, hogy allitsa vissza 1 korabbi mentesem, akkor nem kell CD/DVD ujra inditja a gepet betolti magat, es vissza tolti a mentest.Teljesen automatikus (szinte).
  • urbijoe
    nekem is az egész XP le van mentve,de a Norton Ghost csak full verzioban müködik a 30 napossal nemérsz semmit
    norton ghost 9 boot
    norton ghost 10 boot
    csak a boot-olhatos verzio jo
    én a 9-est használom
  • urbijoe
    mért ne látná?
    nekem is NTFS és le van mentve a C: particio
    ha szar a windows 5 perc alatt visszarakom
  • Promi #12179
    Tevedsz, az Acronis True Image Home v10.0 Build 4871 a legjobb progi a mentesekre.Regen en is a ghost -ot hasznaltam de az tudtommal nem latja az NTFS particiokat.
  • FLeK0
    akarmit menthetsz vele.
  • Balumann
    ja, de nekem az XP-t kéne lementeni :)
    Norton Ghost -ról már hallottam, azt kipróbálom!
  • urbijoe
    norton ghost
    a legjobb progi
  • FLeK0
    vistában van beépített backup szolgáltatás.
  • Balumann
    Na, nekem most a következő lenne a helyzetem:
    /most van egy 20 gigás vinyó, azon WindowsXP, és van egy 80 gigás vinyó, azon van a Vista (azon külön particiót, de ez most nem lényeg)
    Szóval akarok venni egy nagyobb vinyót, a 20 gigás helyére.
    Meglehet valahogy csinálni a Vista-val, hogy lementek valahogy a C vinyó tartalmát, és utána az új vinyón létrehozok egy particiót, majd rárakom a C vinyó volt tartalmát? :S

Vagy lelehet menteni a windows beállításokat, meg programokat egyszerűen winxp-ből, és majd újra visszaállítani azokat win xp telepítése után? (vagyis winxp telepítést meglehet valahogy úszni? :) )
  • agyhalál
    Szevasz. Van pár program amivel nekem sikerült régebben visszanyerni az adataimat egy ugyanilyen rossz lépés után. A programokat csak XP alatt használtam, nem tudom, hogy működnek-e Vista alatt. Active@ File Recovery, Easy Recovery Pro, GetDataBack for NTFS, Undelete Plus. A programok elvileg a már törölt adatok visszanyerésére szolgálnak, de képesek az XP által védetté tett adatok feltérképezésére is és azok más meghajtóra való mentésére.
    Sok sikert!
  • scs17
    tudnál adni egy linket?
  • BaziJoe
    Nekem Símán de csak az SFcolne tipus a másik nem indult!!!!
  • scs17
    Vkinek megy a Trackmania Nations Vistán?
  • Newfronter
    Nem. cFos powwa!
  • EasyLife
    mindnekinek lassú ADSL-nél a tárcsázás?
    annál a résznél h ''registering your computer on the network'' ott egy csomot gondolkodik mire kiírja h csatlakozva...
  • Microcosmos
    Magyar Mce 2005 nincsen ,viszont van hozzá Magyar mui-pack.
  • Piás
    köszi a linket rápillantottam, de eléggé elkeserítő a hejzet, a live!-os karihoz nem is terveznek egyelőre. Ez így eléggé gáz, az atis vga-msem megy rendesen
  • bon
    Rossz helyen kérdezed! Amúgy létezik egyáltalán magyar belőle? Én még nem láttam sehol.
  • Kis Nato
    HALI!
    Tud valaki Windows Xp Media Center Edition magyar verzio letöltési lehetőséget?
  • bon
    Én se nézem ki a creative-ból az általuk kitűzött határidő betartását, én már annak örülni fogok ha megy gond nélkül az 5.1
  • janos666 #12162
    Valamiért a crative-ból is nehéz kinézni hogy lesz január 31.-re fullos Vista drivere (amivel működik minden feature, mert az Xfiknél a DTS/dolby dekódolás se megy, az audigy driverüknél meg még a cmss se...) Viszont fura hogy XP-s driverrel meg megy a Dolby dekódolás és a CMSS is, akkor a Vistás bétában miért nem?
  • Alblink
    Ja oké,most mar megy csak az ac3 filtert valmiert kulon is felkelett tenem.Teleg nem akad.