40038
-
zsoca0710 #37359 vagy bocsi roszul mondtam a c meghajtón legyen mindkettő csak az a lényeg hogy ha telepited a vistát ott probáld meg a c re tenni és akkor ott elhelyezi az ő mappáit és ugy szerintem 70 % hogy jó lesz nekem ugy rémlik hogy régen igy kellet a 98 és a mileniumot feltenni -
zsoca0710 #37358 akkor probáld meg ugy hogy előbb az xpt teszed fel és aztán utánna a vistát de ugy hogy vista telepitésekor akkor tedd egy vinyóra de külön particióra de egyébként miért jobb igy hogy vista és xp ird már meg kiváncs vagyok -
#37357 Volt valami bootprogi talán a faqban is benne van még. Fordított sorrendben kellett volna telepíteni őket, akkor minden rendben lenne. -
#37356 külön partíción vannak -
zsoca0710 #37355 egyébként a vista és az xpt nem lehet egyvinyóra telepiteni ugy mint régen xp vs 98 szerintem legalábbis -
zsoca0710 #37354 srácok tudnátok segiteni? -
#37353 van arra megoldás hogyha vista után felrakta haverom xp-t és most nem tud vistába bejelentkezni, mert nincs ott a rendszerválasztómenüben -
zsoca0710 #37352 sziasztok lenn egy kérdésem mégpedig miért van az hogy van most egy 6000+x2 4gb kingmax 66gb hdd asus dvd-rw,gigabyte 8600gts 256mbddr3 vga zalman vf900,vista 64 bites ultimate és az a problémám hogy felinstalálok egy 2004 es játékot aminek egyértelmüen fullon kéne hogy menyen azaz 70 fps full grafikán és ehelyett megy 20 -30 fps el mi lehet a baj? -
#37351 Ajaj, na az hogy?
Amikor írja, h nyomj meg egy gombot a CD/DVD-ről való Bootoláshoz, akkor nyomsz vmit? -
#37350 dvd van elsödlegesnek állitva, de nem bootol -
#37349 SATA és SATA2 között nem sok különbség van (tudom 150mb/s és 300mb/s de ezeket egyik vinyó sem éri el ma). Nekem pl. egy 320as samsung sata2es vinyó ugyanolyan gyors volt sata1en (ASUS p4p800se) mint sata2ön (p5b) -
#37348 Valameddig csak elmegy. Miután bekapcsoltad nyomd a "delete" gombot, mint egy őrült, és be fog jönni a BIOS menüje. Ott állítsd be, h DVD-ről BOOT-oljon.
Ezt tod hogy kell? -
#37347 az a gond hogy nem bootol be, hanem akkor is leall, es a kékhalal jön be... -
#37346 Én is pont ma szívtam meg kék képernyős halállal.
Viszont én annyira, h el sem tudtam indítani a gépet.
Ha neked se indul el(tegyük fel most másik gépről írsz), akkor tedd be a Vista telepítőlemezét és futtass le egy javítást. Az egész teljesen automata, nem kell semmit állítgatnod.
Nálam ezután tökéletesen helyreállt a rendszer. -
#37345 hali!
nwm tudom jo felé járok-e, de segítségre lenne szükségem. tegnap ahogy kapcsolnm be a gépet, odáig hogy a vista betöltőképernyő bejön addig okés minden, aztán a kék képernyő ezzel a kóddal:
STOP:0X0000008E(0XC000000,0XBF8048BA,0XF8705688,0X00000000)
win32k.sys Adresse ...egy csomo betü-szam kombinácio.
Mi lehet a gond? -
Apocalipto #37344 Félig off: A vista sebessége függ attól hogy sata-s vagy sata2-es vinyóra rakom e? -
Apocalipto #37343 Nem jó... -
Apocalipto #37342 Le volt még régebben, de akkor lefuttatom meginnt, hátha.. -
uiztu #37341 De, de nagy szükségem lenne azokra a minialkalmazásokra. -
#37340 ha valaki tudná a választ / találkozott volna ilyesmivel, akkor gondolod, hogy nem válaszolt volna? -
uiztu #37339 Valaki segítsen légysz. Nagyon kénének.
üzenet:
Hellosztok!
Van a Vistánál az oldalsáv amire kilehet tenni az árfolyamot CPU mérőt tőzsdét meg ezeket. Ezek között némelyik internetről megy. És az a bajom, hogy volt egyszer, hogy elment az internet. És azt írta ki, hogy a szolgáltatás nem elérhető. De amikor visszajött az internet, akkor ugyanígy maradt. Újraindítottam a gépet, meg minden, de így sem sikerült. És még mindig azt írja ki. Mit kell csinálni akkor? -
#37338 Élményindexet lefutattad? -
Apocalipto #37337 A részletek lap nem hozható létre -
#37336 Sziasztok! Van egy router-em (D-Link DI-604), ami helyett betettem egy másikat (TP-LINK TL-WR841N) teszt céljából. Miután bekapcsoltam az új router-t, megzavarodott teljesen a hálózat. Azt írta, hogy a hálózat korlátozott. Nehezen eljutottam odáig, hogy felismerte a hálózatot, meg, hogy van net (a hálózati központban), de a böngésző viszont nem "jutott nethez" (meg semmilyen alkalmazás sem). Próbáltam visszakapcsolni a régi routerem, de azzal sem működik a hálózat. Ez miért van? Nem lehet valahogy visszaállítani az alapértelmezett hálózatot? Most is csak a modem van összekötve a géppel. Így van net...
-
bat777 #37335 nincs rá anyagi lehetőségem :( ezt a váltást is vagy 1,5 éve tervezem, most is csak úgy tudtam összehozni a lap.proci,vga vételt, h előtte eladtam a meglévőt, és 1,5 hétig gép nélkül voltam, tehát keresek illegális verziót :( -
#37334 64 bit, pont amiatt, hogy ne kelljen 2x újratelepíteni rövid időn belül - nem fog zavarni 2 giga ram mellett, 4nél meg csak nyűg lenne újrakezdeni mindent.
(és ha van rá anyagi lehetőséged inkább költs rá egy kis pénzt, és ne szenvedj a virágbolti változatokkal) -
#37333 Ha tervben van a 4giga ram akkor tegyél 64bitest, legalább nem kell újrapakolni mikor berakod a ramot. -
bat777 #37332 én most tértem át a vistára idáig xp-t használtam, most felraktam egy olyan verziót (a munkahelyről)amit nem tudok aktiválni még crackel sem, ezt tegnap raktam fel, mindenféleképpen újra fogom húzni a rendszert, csak még most jönnek lefelé torrenten, 32 és 64-est is szedek le, 64 bitest akartam, de azt mondta az egyik ismerősöm, h felesleges a 64 bites. de szerintem érdemesebb lenne a 64, te mit szólsz hozzá dzsini? -
#37331 Control Panel -> Performance information and Tools -> View and print details -
#37330 hát, attól függ mennyire szoktál belakni egy rendszert, mennyire fárasztó újratelepíteni a dolgokat - ha nem probléma, akkor egyelőre jó a 32 bit, és majd újratelepíted. én elég sok mindent fel szoktam telepítgetni és beállítgatni, így én inkább feltenném előre a 64 bitest, és akkor nincs gond azzal, amikor befut a másik modul. -
bat777 #37329 de a jelenlegi 2 giga rammal is érdemes áttérni, vagy csak akkor ha lesz 4 giga???? -
#37328 érdemes, szinte minden 3 évnél fiatalabb hardverhez van 64 bites driver, gyorsulást nem nagyon fogsz észrevenni, viszont a memóriakezelés miatt szükség lehet rá. -
bat777 #37327 most csak 2 giga van, de tervezem a 4 gigát, most vettem egy amd x2 6000+ os procit, ami 64 bites, ezért gondolom, h érdemes-e áttérni a 64 bites verzióra, ésmég a napokban fog megérkezni a radeon 4830-as kártya. olvastam, h kevés cucc van a 64 bites rendszerhez, de ha 64 bites a proci akkor érdemes áttérni mert gyors lesz mint a villám. szerintetek érdemes-e ezzel a konfigurációval áttérni a 64 bites verzióra?
mit tegyek? -
Apocalipto #37326 Az ilyen adatokat hogy lehet megjeleníteni? -
#37325 Ramból ad ha kell. -
#37324 Ejj, a képet meg elfelejettem.
-
#37323 Lehet kérdés, de ezek a számok vhogyan növelhetők?
Nem értem honnan van ez a 2047 MB, nem tom mihez kapcsolni. Az 512 MB az OK, mert annyi a vidkari. -
starweb88 #37322 nem hiszem h ennyi ideig... -
#37321 Attól is függ h hány GB RAM-od van. Nekem 3,5 GBot kezel a 32bites. Ha 4vagy annál több GB RAM-od van, tegyél fel 64bitest. -
Zsolt01 #37320 Sziasztok.
Mostanában tervezek Vistát kipróbálni (Home Premium lesz asszem).
Xp Prof sp3 -mat megtartom. 120 as Samsung Sata 8m HDD -n.
Azt tervezem, hogy a Rack (133) -ba lévő 80 -as Samsung Ata 8m HDD -re teszem.
Ha így alapba a Rack -es HDD -re tenném és utána ha Xp -t akarnák csak indítani és lekapcsolnám a (Vista) Rack -et, nem indulna az Xp se mivel a Vistánál van az indító menü, igaz ?
Tehát csak a Rack bekapcsolásával jelenne meg az indító menü, ahol választani lehet Xp, Vista. Jól gondolom ?
Mert ha így van akkor valószínű úgy csinálom, hogy Xp HDD Bios letilt és úgy bekapcsol Rack és Vista telepítés.
Köszi előre is a választ.