Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fõleg 64-essel. Nekem ott figyel még másik vinyón xp !
Aztán nagyon ne éljétek bele magatokat, mert kb 85 körül lessz ára, tört verzió meg szerintem felét sem fogja tudni!
már egyszer belinkeltem, de akkor még 1x :
Nvidia driver 64-esre nem igazán mászott fel<#rinya>#rinya>...nektek ?
de kérj egy új kulcsot ha ez gond, 2 perc.
de ha csináltak 2 beta drivert akkor csak lesz a véglegeshez is egyszer.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
★ 汤姆 李
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
★ 汤姆 李
IMGBurn az ISO fájlok kiírására
Úgy vettem észre, hogy a full Nero verziók eléggé bugosak mégha mennek is, így inkább a Lite-ot javaslom erre, szvsz még jobban is tetszik a sima Nero 7-nél a Lite.
Ismeretterjesztõ anyagok:Webcastok
Letölthetõ videókon keresztül mutatják be a Vista képességeit, még most kezdõdött az egész, eddig 2 elõadás tekinthetõ meg.
TechNet magazin a Vistáról szóló száma, ebben is rengeteg információ megtalálható: TechNet magazin
5728: Több játék elindul ez alatt, mint a 5600 alatt és jobban futnak alatta, viszont ahogy látom, másnak meg pont hogy eléggé rosszul mennek a progik, inkább azt írd oda, hogy nem túl stabil build, inkább csak tesztelésre ajánlott.
Mûködõ játékok(nem teljes):
Linegae 2 C5, Company of Heroes, ParaWorld, Fifa 07, Lego Star Wars 2.
F1 Challenge 99-02 +RH2004,+RH2005,Lords of the Rings - Battle for Middle Earth
Ja és még valami: RC1-hez van egy kompatibilitási lista, ezt is tedd bele:
Lista
Driverekrõl meg annyit, hogy az Ati RC1-es drivere nálam szörnyû, mert kék halált dob. Nem tudom másnak van-e valami gondja vele. Ja és mûködik az XP-s moddolt Omega driver Vista alatt.
Nero 7-es széria nem mûködik. Nero 6.6.0.14 tutira mûködik (telepítésnél ill. indításnál hibaüzit ad, de mûxik kifogástalanul).
Virusírtó: AVG ill. Avast tutira megy (talán ezek is hibaüzit dobnak, de nem érdekes).
CFosspeed: sajnos nem megy, anélkül pedig nem lehet élni....
😞
CD Író progik: nem tudom mi mûködik, azt leírhatnátok.
1-2 ismeretterjesztõ oldal: plz adj linkeket
Melyik a legfrisebb letölthetõ build: ez benne van, a legfrisebb public build-et írtam be, az 5728-at.
Mi a különbség: azon kívül, hogy az 5728 gyorsabb, többet nem tudok, úgyhogy ezt is leírhatnátok
Gépigény: benne van
Melyik játék megy biztosan: Source engineseken kívül más játékot még nem próbáltam, szóval ezt is leírhatnátok
Driverekrõl majd írok kicsit, de ebben is segíthetnétek kicsit.
Eddig vannak benne linkek az RC1-hez, leírtam milyen cd/dvd emuláló progik mûködnek a legújabb buildel, stb
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
A Daemon-Tools 4.0.6 megy alatta, viszont ehhez felül kell írni egy fájlt(vagyis inkább átnevezni...), de nem mindenkinek sikerült (ez érdekes). Átneveztem a régit és beraktam helyére az újat. Egy újraindítást nyomtam utána, és azóta megy a DT gond nélkül.
A cdrom.sys -t kell kicserélni (5600-as build fájlja).
cdrom.sys
Asus P8P67Pro, i5-2500K, 16G DDR3-1600, Kingston HyperX SSD, WD Caviar Black HDD, GTX560Ti
Köszi:
Morpheus
Bf1942 - Elindul de nemlehet játszani vele mivel akármit csinálsz a billenytyûzettel nem reagál rá a játék (nálam legalábbis)
Silkroad - AZ eddigi egyetlen fagylaltot okozta nálam.Elõször a dx9-miatt panaszkodott aztán elindult xp sp2 komp módban de akkorát fagyott a gép, hogy öröm volt nézni
Lineage II - Az off simán megy viszont free szerverekre (nem a LineageII.exe-vel kel indítani hanem l2.exe-vel) nemmegy.
LockOn Nemmegy.
Azért gondolom majd velemit kitalálnak ezekre.Vagy nam :/
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"