40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • gergi42
    De ez csak ideiglenes állapot, csakúgy, mint a 1. Szerintem a 9 és 10 megfontolandóbb.
  • Mr Manson
    szintén
  • Newfronter
    Nálam az 5-ös pont az ami szóba jöhet, a többi számomra hülyeség. :)
  • grebber
    A 9. és a 10. pont az mit mert nemértem?
  • Mr. Perfect
    10 ok amiért ne váltsunk Vistára Van némi igazsága aki írta.
  • Maxtreme
    Aztamegb*szta' ez aztán kurv* nagy só :)
    Szinte bármelyik videólejátszóval megcsinálom xp alatt is :)
  • Sorcy
    DREAMSCENE
  • gergi42
    Wow
  • gergi42
    Az RC2-est ugyanúgy kell aktiválni, júni 30 érvényes. De én nem erről beszéltem, hanem a crack-elési eljárásról, ami azon alapszik, hogy az RTM aktiváló fáljait lecseréled a RC2-es verzióéra. Marha egyszerű kis megoldás, és így júni 30-ig van egy aktivált vista RTM-ed. A time stopp-al úgy tudom a 30 napos aktivációs korlátot lehet a végtelenségig nyújtani, de erre nem esküszöm. Aztán van egy harmadik megoldás is, de arról én sem tudok sokat, valami szimulált szerver segítségével elhiteti a windows-zal, hogy ő épp az MS szerverével kommunikál, és így tudod aktiválni. De ennél jobban én sem mentem bele, amcsi fórumokról szedem az infókat. Lényeg, hogy végleges működő crack még nincs.
  • FLeK0
    bill gates
  • Balumann
    A FAQ alsó üzenőfalára (forum) regisztrált valaki Szityi néven. Ki az?
  • Balumann
    Mi? :S
    Én eddig úgy tudtam, hogy az RC2 -est nem kell aktiválni, a beta az jó 2007 végéig vagy meddig, aztán lejár és nem lehet használni, de a time stop az ezt állítja meg. Vagy nem?
    Az eredeti vista (ha minden jogtiszta, és full verzió) elöször 30 napon belül kér aktivációt, majd 3 hónaponta kell megismételni.
    Azóta van már más verzió is? Mostanában nem foglalkoztam a Vista -val, mással voltam elfoglalva.
  • gergi42
    Attól függ melyik crack-kel. A time stop cuccosal nem kell egyáltalán, viszont a RC2 regisztrálósnál igen. Mi több, hallom van egy olyan, amit 30 naponta kell. Szal van néhány verzió.
    Bár engem egyik sem érint, most egy tök tiszta RC2 van fönn, márciustól meg tervezzük a céges gépeken az átállást. Egy példány meg majd leesik az otthonira is... :)
  • Balumann
    dehogynem! Az eredeti Vista -t 3 hónaponként aktiválni kell. Gondoltad, hogy ha tört verziód van akkor kell 3 hónaponként aktiválni? :/
  • gergi42
    Ha eredeti a példányod, akkor nem. :)
  • Inquisitor
    Ööö, de azt 3 havonta újra kell regelni, nem?
  • gergi42
    Igy van. Csak tesztelek. :D
  • Zsoltika 007
    Vállalati szintű felhasználásra készült változat.
  • qUaKeRgUy
    kösz
  • expander
    qUaKeRgUy
    Így: http://avalonhome.uw.hu/Vista/Vistatweaks.htm
  • gergi42
    Hát akkor?
  • qUaKeRgUy
    Írja le vki plz hogy tudok adminisztrátori jogokat adni a felhasználómnak.. THX..
  • Zsoltika 007
    "Arra utal, hogy ez a végleges vista belsős "próba" verziója." Vagy nem.
  • gergi42
    Ha meg tudod oldani, akkor én ezt javaslom.
  • Inquisitor
    Lehet főbérlömtől elkérek egy vinyót, aztán még is format lesz :(
  • gergi42
    Az enterprise nem egy vista verzió, hanem a kiadás egy típusa. Arra utal, hogy ez a végleges vista belsős "próba" verziója.
  • gergi42
    Persze hogy nem. Most néztem utánna. A vista úgy védi a rendszerfáljjait, mint a hímestojást. Meg kéne próbálnod csinálni, v szerezni egy ntfs-t is támogató DOS boot lemezt, aztán jöhet a deltree. Ezt még a vista file protection-ja se élheti túl.
  • endiboy
    ugye olvastam hogy elvileg az enterprise verzioból csak a media center marad ki, na most ami nekem van vista, a telepítőben, nincs olyan, viszont van másik sok, pl; home, home premium, business, business n, ultimate, starter, home premium n..azt hiszem ennyi, na most nincs valakinek ötlete, melyik lehet az enterprise ver., vagy ez hogy müködik?
  • Inquisitor
    Birtokbavételt gyakorlom.
    (Hogy a görcsbe lehet gyetlen User név mellett 7 különböző "tulajdonos"? Honnan tudjam melyik jó? Egy óra mire megcsinálja a birtokbavételt.)
    De így se tudok se írásvédettséget, se semmit állitani, se törölni ...
  • Sorcy
    Nem hiszem, hogy ezen a szinten megtudja csinálni. hiszen még azt sem tudja mit kell csinálnia! Mindenesetre az optimizmusod egyszerűen lenyűgöző!!!
  • bon
    A könyvtárak és fájlok jó része leszedhető mondjuk egy cd-ről futtatható windows (winpe) segítségével sima törléssel. A maradékok meg saját tulajdonba vétellel törölhetők XP alól. Az XP indítása megoldható az XP cd-t behelyezve a helyreállító konzollal és a fixboot.exe segítségével.
    Elvileg ha jól emlékszem (lehet, hogy hülyeség) de mintha a Vista telepítő lemezét behelyezve is van mód eltávolítani a fájlokat.
  • Sorcy
    Jaja!!!!!!!!!!
  • gergi42
    Ugyan, valahogy csak lehet törölni is. Bár bevallom én eddig még mindig formáztam. Jó példa ez arra, hogy miért is kell az oprendszernek külön partíció.

Inquisitor! A tuneup cuccost próbáltad, amit tegnap ajánlottam?
  • Zsoltika 007
    format
  • Inquisitor
    Továbbra is áll a problémám, hogyan lehet gyorsan ÉS fájdalommentesen egy XP mellett második vinyóra feltett RC1-et leszedni? Nagyon sűrgősen kéne a hely, formázni továbbra sem a járható út.

Természetesen simán törölni NEM lehet.
  • Reyes
    Jah, hülye kérdés volt, csak olvasni kellett volna, de köszi!:$
  • Newfronter
    Igen.
  • Reyes
    XP alatt műxik?:)
  • baca01
    woww ez kurvajóóóó köszi :)
  • Sorcy
    tab effect 1.1 Kicsit off de vista alatt jól mutat!