Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

janos666
Valahol le van írva itt a fórumban hogy lehet elõcsalni az igazi admin accot. Mindjárt megmondom RC2 alatt is mûködik-e, épp most húztam fel a gépre.
Érdekességképp lemértem és 32 perc volt a gép DVD-s indításától addig hogy kompletten megkaptam az irányítást. Ez szerintem nem rossz, az XP-nek is kell vagy 20 perc, ez meg 2,5Gb...
scs17
ez egy "védelem" , vhol asszem ki lehet kapcslni, de szakértõ nem wok ebben

BaziJoe
És ezt hol tudom kikapcsolni??

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

BaziJoe
Mért van az hogy bizonyos programok amik a program Filesbe lettek telepítve csakakkor indulnak,hogyha adminisztrátori modba indítom öket.De akkor meg külön rákérdez,hogy biztos inditani akarom de miért???

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

nálam az már rc1-en se futott, rc2-t meg most töltöm.

LeonSilver
Nekem akkor csinált ilyent (igaz az rc1) ha a magyar GUI fentvolt.HA leszedtem akkor ment rendesen.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Sajnos nem, de majd megjavítják. 😊
DjDano
Nálatok se mûködik rendesen az idõjárás gadget RC2-ben? Azt írja "Service not available in your language or region"

SgtChris
Nálam is így volt, viszont, ha kivettem a meghajtóból a Vista DVD-t, akkor már egybõl az XP indult... :-)

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

soma22
no fennvan rc2, viszont egyenlõre úgy néz ki hogy megszivtam a bootolást.

egy vinyo, 2 particio, és csak a vista jön be a régi xp-t nemtom elérni.valaki tud ebben segiteni?

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Éppen egy másik fórumban beszéltünk arról,hogy a Logitech kormányok és gamepadok vibrációja(rezgése) nem mûködik Vista alatt!?

★ 汤姆 李

AVG Internet Security 7.5.A tüzfal kivételével,a többi összetevöt telepiti.Tartalmazza az Ewido antispywaret.Tökéletesen fut Vista RC2-ön.

bon
Én Symantec Antivirus corporate edition-t

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Igen eléggé érdekes.. 5278-nál semmi gondom nem volt a trenddel de most nem enged adatbázist frissíteni ráadásul uninstallálni sem tudom normálisan 😞 Avastnak van egy vista kompatibilis ingyenes verziója most ezt használom.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Vki feltette már a trend-et? Nálam nem mûxik... Ki milyen vírusnyenyót tett fel?

Nálam sem :/

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Fõleg hogy nem végleges az oprendszer, meg normálisan mûködõ driver sincs még rá.
Megjegyzem: minden eszközhöz kellene egy normális driver, hogy el lehessen mondani, hogy milyen a játékok teljesítménye.
hát azt ne várd hogy egy újabb, több erõforrást igénylõ oprendszeren jobban menjenek 😊
legfeljebb ha xp-n volt vmi programod ami össze-vissza fagyott az itt nem fog annyit, de gyorsabbak nem nagyon lesznek a régi dolgok a mostani gépeken.

bon
Felhasználónként beállítód a fájlok mappák jogosultságait. Jobb egérgomb tulajdonságok és biztonság füll.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

BiG G
üdv,
nem kifejezetten windows vista kérdés, de mivel az is NTFS-t használ, gondoltam rákérdezek.
miképpen lehet azt elérni Windows XP alatt, hogy egyes felhasználók ugyanazon a gépen ne legyenek jogosultak egyes fájlok, könyvtárak, vagy akár particiók megtekintésére?

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Firefox foglal vagy 100MB-ot hanem többet.

Többieknek: Én mindig Flashgettel szedtem a Vista iso-ját, sosem volt vele gond, jól jött le mindig.
Sorcy
Firefox-416mb jelenleg!

Sorcy

Köszi az infókat, akkor tovább töltöm<#worship>

Játékok ugye rosszabbul mennek Vista-val?
soulhunter
alapbol 8/8 szálon töltöttem,akkor jött fixen 402 K-val...
aztán kb 50%nál eszembe jutott (kb 1 orányi letöltés után),h RC1nél 80%nál hirtelen leesett a sebesség,és utána akárhogy állitottam, 1,63K fölé is csak akkor ment,ha 15 szálra állitottam be,igy visszavettem 1 szálra,hátha ms nem szereti a több szálat X % után...
80%ig igy jött a cucc 270kval, ami 1 szálnál nagyon jo teljesitmény 😊
aztán 80%nál lehalt,mint RC1... és nincs kedvem megint várni rá 1 napot,mire lemászik... 😞

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

csipcsala
Ez megy valakinek? Kaspersky Internet Security v.6.0.0.303en-hun

lehet hogy csinálnak majd valami tákolmányt, de fullos drivert sztem csak akkor fognak csinálni már, amikor a mindennapi ember is megveheti a boltokban ami olyan február körül lesz. aztán lehet hogy tévedek reméljük igen 😊

Habár cégeknek nem elsõdleges a vidkari driver, de reménykedünk...
janos666
Nehogymár. Nem lesz rendes driver novemberben az RTM-hez, csak februárban? Meg is baszhatja... Lesz az... Én bízok hozzá hogy addig is kiszáll még valami.
ja amúgy sikerült megcsinálnom a hálózatos problémám. a másik gépnél a sajátgépbe beírtam a gépem elérhetõsét és ott bejött csak a hálózati helykenél nem frissítette a gyökér😛 de mostmár jó ott is köszi mindenkinek. 😊

jólvan james akkor ezt megbeszéltük. király vagy. mellesleg nem azt mondtam hogy a pista tökéletes csak azt hogy ha kidobnának rá egy jó drivert akkor mondjuk nem 30lenne az fps hanem 90 ami persze lehetne még akár 120 is. ennyi. de te még emészd magad ezen februárig amikor jön majd a fullos driver.

janos666
Az AutoCAD 2007 hogy viseli az OpenGL variálgatást Vista altt? (még nem jutott eszembe feltenni alá, most meg töröltem)
csipcsala
Adobe Photoshop CS2 tökéletesen mûködik.

asysoft
Nincs ötletem akkor😞

/*WTF?!*/

janos666
Akkor ott mással lesz baj, én 1 szálon szedem flashgettel és 86%-ig stabilan megy. Próbáltál adni neki 4-5 szálat is?
Zsoltika 007
Szebben beszélj nem anyádhoz szóltál..

Amúgy érdekes módon az rc1-ben is ugyanez a driver volt. Akkor miért lehet most gyorsabb ha már nem az oprendeszeren múlik, te it manager, te lángész. Megmondom azért mert az oprendszeren is múlik. Ennyit érsz...

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

ja itt már néztem...😊 egyszerûen mindent beállítottam már de a másik gép nem lát. mondjuk ez legalább abból jó hogy a hugom nem tud turkálni nálam de azért jó lenne ha menne.

soulhunter
olvass
flashget belassul, firefox alapbol szar,mint ie

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Nálam nem, ugye nem futtatsz 1 programot se, amikor megnézed?

janos666: A moderátorok nem törõdnek a programos részleggel... vagy ha igen akkor Dodo55 FAQ-ját is berakhatták volna. Most írjak az sg e-mail címére hogy tegyenek valamit?
janos666
FlashGet?
soulhunter
nekem firefox ugyan kiirja,h 3602,8 MB, de keméynen 3,6 MB-t szed le...

janos666
Már réges rég figyelem és mindíg zavar, hogy a téma hosszabb címében mi ez a 4-es?
"Windows Longhorn a Windows XP utódja.4"
Ha szépen kérem megmagyarázza vagy átírja egy moderátor (natán a házigazda ha jár még ide...)?
asysoft
Nem lehet, hogy a Flashget hülyéskedik? Nekem anno nem szerette a nagy fájlokat (igaz, régi verzióról van szó). Én speciel a Firefox beépített DL managerével töltöttem le az összes buildet (ill 1x Vista alatt IEvel, rossz is lett<#idiota>), mind jött full sebességgel.

/*WTF?!*/

Sorcy
Gyerekek, ez egyre többet fogyaszt! 460MB

Sorcy

Nekem is így volt...
Valakinek megy a "VoipStunt" telefonálós program, és a PhotoShop CS2?
soulhunter
miért van az,h akárhonnan töltöm az RC2-t, jön elõször 270kval stabilan,aztán 80%nál leesik 0,80-1,63kra?
megj: ha törlöm falshgetbõl,és ujrainditom a letöltést (ujra benyomom a linket, uj helyet adok neki,stb stb),akkor ismét fix 270kval tölti egészen 80%ig... a gépemben van a hiba,vagy az ms hivatalos szerverével?

ui: RC1nél is ugyanez volt a hiba,de akkor aszittem,h azért,mer albérlõm online rádiot hallgat... de most itthon sincs... szal nem értem 😞

bon
Abban néhány álltalam telepített program könyvtárához adtam jogot és tudtam a könyvtárában módosítanni.

asysoft
Nekem meg nincs MUI-m, így angolul írom (de nem nehéz kitalálni😊): szóval hálózatok, ott a menüsávon Network and Sharing Center itt a meg már megtalálod😊

/*WTF?!*/

BaziJoe
Egyébként én nekem a rendszer particion a program files-el van gondom, és azt ezzel a modszerrel sem birom??

Valakinek megy a "VoipStunt" telefonálós program, és a PhotoShop CS2?
az hol van? nekem magyar mui pack van fenn 😛 megnéztem a tûzfal beállításokat és engedélyezve van a hálózat...