Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Amúgy mostmár látja, pedig hozzá sem nyúltam. De legalább megy😊
/*WTF?!*/
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Ez a VIsta egyik új védelmi mechanizmusa, hogy nem enged törölni/módosítani a programok telepítési helyén semmit.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ém is tesztelen az rc 2 t, eddig bejött, minden aminek kell, megy rajta hibátlanul, viszont olyan problémám van, amire nem találtam sehol megoldást, hogy telepitett programbol nem enged filet törölni 😞 Ez hiba vagy valami védelem?
Köszi a segitséget elõre is
/*WTF?!*/
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Az alap driverrel nincs ilyen baj, ott nincs kék halacska.
Sajnos az Ati RC1-es drivere továbbra is kékhalált okoz, most elküldtem az MS-nek, mert van driver report, csak hát nem tudom mennyire veszik figyelembe. :S
Atinál meg csak RC1-es report van. :S Habár már múltkor nekik is küldtem feedbacket...
Kell hozzá eredeti Windows(a hivatalos oldalról töltök)?
Lehet valahogy megcrackelni, hogy ne csak pár napig mûködjön?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
kép
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
honnan is lehet key-t szerválni az RC1hez, ami müxik majd RC2höz is?
mer multkor irtam,h éjjel elhülyéskedek vele, de aztán ugye kulcs hijján nem igazán voltam ráhangolva (ezért is nem irtam semmit késõbb),nameg idõm se volt rá, most meg szedem az RC2-t,és ha beledöglök,akkor se találok az ms oldalán semmit,ami alapján igényelhetnék hozzá kulcsot...
bárki bármilyen linket tna hozzá dobni,hamár ilyen vaksi / hülye vagyok? 😄
amugy 270kval jön stabilan az RC2,szal jol jönne 1 ilyen kulcs adó link😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...