40038
-
Daveee #12840 1.Megszerzed az XP-t
2.Berakod a CD/DVD ROM-ba
3.Amikor bekapcslod a gépet egyböl nyomd meg a DELETE gombot, bejön a BIOS (Basic Input Output System) és Keresd meg hogy Boot és álicsd CD-Romra
4.Menj a mentésre, ujraindul a géped... amikor ujraindul a gép köbe alul kifogja irnni hogy nyomj meg bármely gombot és akkor betölt a telepitőbe, megnyomod pl Space-t és akkor elökésziti a filekat!
A Particiokezelőbe találod magad. ot alul megvannak adva lehetőségek. Asszem t vagy L az uj particio készitése.... szal létre hozol anyi particiot amenyit akarsz, kiváalsztasz egyet, arra entert nyomsz, aztán felajánlja hogy formázás NTFS-be vagy gyors formázás, menj a gyorsformázásra, ha leinditod onnantol már automatán emgy minden, mert betölti a filekat, aztán ujra indul és indul a telepités, közbe aszem 2-3 ablak befog ugrani, hogy miyen néven lesz a win. akkor a dátum, meg a net. ha felvan elepitve, emgint magátol ujra indul, és akkor már bejön az xp, és azt csinálsz vele amit akrsz, kb ennyi, nem nehéz! -
#12839 megint ujraraktam az xp-t és most megint nem tudom megcsinállni a boot menüt sem vistaboot pro-val sem a vista dvd-vel a startup repair menüvel
pedig a multkor igy sikerült
valami ötlet? -
#12838 bocs h off de tudtok egy (magyar)linket adni arról h hogyan lehet reinstalálni xp-t(egy leírást)? fontos lenne ! kösz -
Daveee #12837 igen.. én ott codozok, -
FLeK0 #12836 Az ase már rég nem alkalmas szerverkeresésre. az xfire igen. -
#12835 abban is tudom szürni BF2 szervereket?
-
Daveee #12834 x fire jobb -
#12833 The All Seeing Eye
vlakinek megy Vista alatt?: -
#12832 Nincs pontos dátum, márciusban ennyit tudni. -
1 Tomi #12831 Hello!
Valaki nem tudna pontos dátumot mondani, hogy mégis mikor jelenik meg magyarul is a Vista? -
tibike21 #12830 ok köszönöm -
AnonymouS #12829 János, remélem jársz errefele. Felraktam azt a registry bejegyzésed, amit a FAQ-ban írtál és jópár dolgot elszúrt nekem, mint pl a lanon való többi gép browsolását, ami nagyon fontos lenne nekem. Nem a te hibád, hiszen az a te gépednek jó volt, csak nekem nem, nem ezért írok. Van mód arra, hogy az összes service-t visszaállítsam az eredeti beállításra anélkül, hogy restore pointot használjak (ami egyébként nem megy, mert azt is kikapcsoltad :P)? Pls help, nagyon fontos lenne. -
gergi42 #12828 Igen, akár úgy is. :D -
#12827 Akár online is megvásárolhatja nem muszáj elmenni a boltba. :) -
gergi42 #12826 Persze, ilyenkor mindig hozzá kell tenni, hogy miután kipróbáltad és megtetszett, menj el egy boltba és vásárold meg a jogtiszta példányt, ahhogy én is teszem. :) -
#12825 A frissítés kikapcsolása nem ajánlott, de a kézi telepítésre állítás az jó megoldás. Én is úgy használom, szeretem tudni mit is rakna fel a gépemre a Windows. -
gergi42 #12824 Jó az, csak telepítés után (még mielőtt csatlakoznál a netre!!) kapcsold le az update-et. Vagy tedd kézi telepítésre. Onnantól az összes frissétést telepítheted, ha akarod, csak a validation ne. -
tibike21 #12823 értem, és ha újrateszem melyiket érdemes mert rtm em van meg csak. -
Blue15 #12822 megoldódott a problem köszönöm a segitséget!! -
gergi42 #12821 Béta verziód van, vagy crackelt RTM? Mert ha utóbbi, akkor erősen javasolt lekapcsolni az auto update-et. Ugyanis ha frissítette a validation update-et, akkor a crack megszűnik lélegezni, és tényleg csak egy újratelepítés segít. -
#12820 Nekem az újdonság varázsával hat, hogy létezik ilyen MS oldal:
Windowsmarketplace
Variációk a Vista-ra -
tibike21 #12819 This copy of Microsoft Windows is not genuine -
gergi42 #12818 Pontosan milyen ablak ugrik fel? A szövege érdekel. -
tibike21 #12817 Máshogy nem lehet megoldani? -
gergi42 #12816 Érdekes.
Most mükszik.
Úgy tűnik én végig rossz dll. használtam.
Kössz! :) -
gergi42 #12815 Take own old dll-megvan
Full control-megvan
Unregist old dll-megvan
Csere RC1-esre-megvan
Regist RC1 dll-error -
gergi42 #12814 Ha az RC1 cseréjére gondolsz, az valamiért nálam nem megy. -
gergi42 #12813 Hát halljuk, halljuk! -
#12812 De halljuk! #10444 -
Blue15 #12811 hátma formáztam az xp-t -
Blue15 #12810 az egész gépen sehol sincs.. -
gergi42 #12809 ajaj.
Formázva lett valamelyik partíció az xp telepítése után? -
Blue15 #12808 nincs rejtetbe se! -
gergi42 #12807 de. kapcsold be, h mutassa, aztán nézd meg mind a három particiót, hogy ott van-e valamelyik gyökérbe. -
Blue15 #12806 ntdtcsetup
ilyen van a windows mappába! -
Blue15 #12805 ilyen nincs!
nem rejtetbe van? -
gergi42 #12804 végül is bárhol, csak van-e? -
Blue15 #12803 a c-n? -
gergi42 #12802 azaz e:/ntldr fájl létezik? -
gergi42 #12801 És a gyökérben ott az ntldr?