40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Daveee
    1.Megszerzed az XP-t
    2.Berakod a CD/DVD ROM-ba
    3.Amikor bekapcslod a gépet egyböl nyomd meg a DELETE gombot, bejön a BIOS (Basic Input Output System) és Keresd meg hogy Boot és álicsd CD-Romra
    4.Menj a mentésre, ujraindul a géped... amikor ujraindul a gép köbe alul kifogja irnni hogy nyomj meg bármely gombot és akkor betölt a telepitőbe, megnyomod pl Space-t és akkor elökésziti a filekat!
    A Particiokezelőbe találod magad. ot alul megvannak adva lehetőségek. Asszem t vagy L az uj particio készitése.... szal létre hozol anyi particiot amenyit akarsz, kiváalsztasz egyet, arra entert nyomsz, aztán felajánlja hogy formázás NTFS-be vagy gyors formázás, menj a gyorsformázásra, ha leinditod onnantol már automatán emgy minden, mert betölti a filekat, aztán ujra indul és indul a telepités, közbe aszem 2-3 ablak befog ugrani, hogy miyen néven lesz a win. akkor a dátum, meg a net. ha felvan elepitve, emgint magátol ujra indul, és akkor már bejön az xp, és azt csinálsz vele amit akrsz, kb ennyi, nem nehéz!
  • urbijoe
    megint ujraraktam az xp-t és most megint nem tudom megcsinállni a boot menüt sem vistaboot pro-val sem a vista dvd-vel a startup repair menüvel
    pedig a multkor igy sikerült
    valami ötlet?
  • bacardi93
    bocs h off de tudtok egy (magyar)linket adni arról h hogyan lehet reinstalálni xp-t(egy leírást)? fontos lenne ! kösz
  • Daveee
    igen.. én ott codozok,
  • FLeK0
    Az ase már rég nem alkalmas szerverkeresésre. az xfire igen.
  • Mr Manson
    abban is tudom szürni BF2 szervereket?
  • Daveee
    x fire jobb
  • Mr Manson
    The All Seeing Eye
    vlakinek megy Vista alatt?:
  • bon
    Nincs pontos dátum, márciusban ennyit tudni.
  • 1 Tomi
    Hello!

Valaki nem tudna pontos dátumot mondani, hogy mégis mikor jelenik meg magyarul is a Vista?
  • tibike21
    ok köszönöm
  • AnonymouS
    János, remélem jársz errefele. Felraktam azt a registry bejegyzésed, amit a FAQ-ban írtál és jópár dolgot elszúrt nekem, mint pl a lanon való többi gép browsolását, ami nagyon fontos lenne nekem. Nem a te hibád, hiszen az a te gépednek jó volt, csak nekem nem, nem ezért írok. Van mód arra, hogy az összes service-t visszaállítsam az eredeti beállításra anélkül, hogy restore pointot használjak (ami egyébként nem megy, mert azt is kikapcsoltad :P)? Pls help, nagyon fontos lenne.
  • gergi42
    Igen, akár úgy is. :D
  • bon
    Akár online is megvásárolhatja nem muszáj elmenni a boltba. :)
  • gergi42
    Persze, ilyenkor mindig hozzá kell tenni, hogy miután kipróbáltad és megtetszett, menj el egy boltba és vásárold meg a jogtiszta példányt, ahhogy én is teszem. :)
  • bon
    A frissítés kikapcsolása nem ajánlott, de a kézi telepítésre állítás az jó megoldás. Én is úgy használom, szeretem tudni mit is rakna fel a gépemre a Windows.
  • gergi42
    Jó az, csak telepítés után (még mielőtt csatlakoznál a netre!!) kapcsold le az update-et. Vagy tedd kézi telepítésre. Onnantól az összes frissétést telepítheted, ha akarod, csak a validation ne.
  • tibike21
    értem, és ha újrateszem melyiket érdemes mert rtm em van meg csak.
  • Blue15
    megoldódott a problem köszönöm a segitséget!!
  • gergi42
    Béta verziód van, vagy crackelt RTM? Mert ha utóbbi, akkor erősen javasolt lekapcsolni az auto update-et. Ugyanis ha frissítette a validation update-et, akkor a crack megszűnik lélegezni, és tényleg csak egy újratelepítés segít.
  • me and a monkey
    Nekem az újdonság varázsával hat, hogy létezik ilyen MS oldal:
    Windowsmarketplace

Variációk a Vista-ra
  • tibike21
    This copy of Microsoft Windows is not genuine
  • gergi42
    Pontosan milyen ablak ugrik fel? A szövege érdekel.
  • tibike21
    Máshogy nem lehet megoldani?
  • gergi42
    Érdekes.
    Most mükszik.
    Úgy tűnik én végig rossz dll. használtam.
    Kössz! :)
  • gergi42
    Take own old dll-megvan
    Full control-megvan
    Unregist old dll-megvan
    Csere RC1-esre-megvan
    Regist RC1 dll-error
  • gergi42
    Ha az RC1 cseréjére gondolsz, az valamiért nálam nem megy.
  • gergi42
    Hát halljuk, halljuk!
  • kopa1
    De halljuk! #10444
  • Blue15
    hátma formáztam az xp-t
  • Blue15
    az egész gépen sehol sincs..
  • gergi42
    ajaj.
    Formázva lett valamelyik partíció az xp telepítése után?
  • Blue15
    nincs rejtetbe se!
  • gergi42
    de. kapcsold be, h mutassa, aztán nézd meg mind a három particiót, hogy ott van-e valamelyik gyökérbe.
  • Blue15
    ntdtcsetup

ilyen van a windows mappába!
  • Blue15
    ilyen nincs!
    nem rejtetbe van?
  • gergi42
    végül is bárhol, csak van-e?
  • Blue15
    a c-n?
  • gergi42
    azaz e:/ntldr fájl létezik?