Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedestrian
sziasztok. realtek hangkártyát használ valaki? nekem csak annyi bajom van vele, hogy nem mûködik a mikrofon vele. a realtek honlapról letöltöttem egy beta drivert de nem jó úgy sem. help?

bala_
Hali!

Milyen kulcsal lehet aktiváltatni az RC2-t? Mert -hiába irják máshol, amit a MS-tól kaptam az RC1-hez az nem jó. Azt irja ki hogy a kulcs használva van!

soulhunter
nekem is ennyivel indul ms oldalárol
a 32es 80,a 64es 50%tol jön 1 kval,és hiába dugtam routerbõl a kábelt az én gépembe (nehogy albérlõk elszivják a sávszélt),mindig ez van 😞

köszi a linkeket, megprobálom

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Elküldtem priviben az amúgy halál nem titkos filefórumos linkeket.
Nem biztos, hogy nem az MS oldalára mutatnak 😊

Amúgy utoljára a 3,6GB-s ISO 3 óra 25 perc alatt lejött.

olyan lassan jön? én ms oldalárol huztam vagy 250-270-el a 64 bitest...

soulhunter
valaki tudna adni 1 gyors forrást az RC2höz? mert nem birok várni még 298 órát,mig 1 kval letépi ms oldalárol!!! <#falbav><#falbav><#falbav>
nem hiszem el,h minden létezõ keresõi találat az ms oldalára hivatkozik,és semmi alternativ szervert nem dob ki!!! (még az orosz oldalakrol is csak ms oldalra jutok)
azt se bánom,ha 60kval jön,de legalább ne 1 kval nöszörögjön!!!

pliiiiz vki dobjon meg 1 akármilyen rc2-es linkkel! (64bites elõnyben) 😊

ui:
miért van az,hogy más oldalakrol is,és MS által küldött levélben is tök ugyanazt a product key-t kaptam meg 4x is???
az egész világ 1 kulcsot használ,vagy mi?

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Úgy emlékszem, hogy mikor az instalnál (RC2) kéri a restartot, akkor sem akart újraindulni.

bon
Nekem megy a restart, gond nélkül. Régebben volt ilyen gondom azt egy nem megfelelõ program okozta, Egyzserûen nem tudta bezárni a Vista és ezért nem nagyon akarózott újraindulni neki.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Illetve nem az hogy nem kapcsol le, hanem nem indítja újból a rendszert. XP alatt és RC1 nél minden okés... RC2 nél van ez az új dolog. Szerintetek..?

A restart egyáltalán nem mûködik, kijelentkezik de nem kapcsol le... Sõt, ha progik instal után restartot kérnek, akkor sem. RC1 el nem volt ilyen gond... Vki másnál?

Mr Manson
hrrr .... nvidia Go7600-re még mindig nem találok rendes drivert. Fõleg nem 64bites-t. Fuuuuuuuuuu ............

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

csipcsala
Ez megy valakinek? Kaspersky Internet Security v.6.0.0.303en-hun

asysoft
Nektek normálisan visszajön készenléti állapotból a gépetek? Nekem elindulnak a ventillátorok, aztán kb 1 másodpercen belül teljesen lekapcsol a gép, elõzõ build-el is ilyen volt már. Aztán lekapcsolni/újraindulni is elég lassan szokott...
OFF: milyen fura (és egyelõre lassú) ez az új SG-design😊 lehet majd "áttervezni" a logót<#idiota>

/*WTF?!*/

asysoft
Úgy tudom van egy DX10, illetve a kompatibilitás megõrzése érdekében egy DX9L.

/*WTF?!*/

bon
10-es. Azt nem tudom, hogy beta e.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Van ez a faq dolog, meg a 4-es az alcímben, meg hogy nincs a felhasználói programokban mod topic, meg hogy nem járnak erre felé a moderátorok...

Én szívesen lennék moderátor a felhasználói programok részben, de:
-Egyedül nem lennék elég, tehát kéne még 1-2 ember
-Nem úgy mûködik a dolog, hogy azt mondom, hogy szeretnék moderátor lenni, és a következõ pillanatban az leszek.

Tehát ha lenne még 1-2 ember, aki vállalná, és moderátorokká tennének, akkor figyelnénk az itteni mod topicot(asszem van, csak nincs kiemelve), meg az új topicokat amik ide nyílnának, és cselekednénk, ha kérik/szükséges.

Jó lenne, ha lenne ebbõl a dologból valami, mert szerintem se jó, hogy kevés erre felé a moderátor.
vki
Egy hülye kérdés:

A VISTA-ban milyen directX van? Maradt a jó öreg 9.0c, vagy van valami 10 beta?<#banplz>

ACER Aspire 5738ZG

A jó öreg msjava, az oké

scs17
igen az kira

Azzal alapból nem jó.
Java 6 beta 2 Runtime Ez a jó.
Evogordon
Nektek haggya az rc1-es kóddal regisztrálni?

Evogordon
5 update 9-et telepítettem de az nem jó.

6 -os javaval sem?
Evogordon
Nektek se müxik az RC2-esen a java támogatás?

Imremagdi
nekem minden 5.5 felett volt, csak a winyó kapott 5.0 értéket
Amugy hhetetlen felesleges ez a pontozás, vagyis lehet ,de ne kötelezõen.

pcv pro tunerkártyához 32 bit 64 bit alá valami használható driver van? 32 bit alá leszed az update valamit de a meia center nem ismeri fel

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Zsoltika 007
Mi köze ennek a monitor színéhez. 😄
Amúgy ehhez a konfighoz reális a pontszám.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

BaziJoe
Csá én probáltam Lanpartin és a régabbi játoko mentek rajta rendesen Pl:Battlefield2,Quake4,Wolfi,Counterstrike Source.De például az uj Ghost Recon nagyon akadt visszavett garafikán is! A gépem Athlon 64 3500+ 1Gb ram Geforce 7600.

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Ez jó a VISTÁRA PONTSZÁMNAK? -> 3,6

KONFIGOM:
--------

CPU: AMD Athlon(TM)XP 3000+
GPU: nVidia GeForce 6600GT
RAM: 2*512 MB (Samsung)
MONITOR:

-> TFT
-> 17"
-> Ezüst színû

Ez jó a VISTA-hoz?
Pheaper
Farcry megy rajta 😉

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

grebber
Valaki van itt akinek van raklap game mert tesztelhetne valaki csomo gamt hogy mennek -e és hogyan?!!

Next PC upgrade: 2022

Jó, de inkább ne lenne. 😊
Evogordon
Na fent van az RC2. Akkor az RC1-es ATI driver jó hozzá?

BaziJoe
Mi ez a Cfosspeed??

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

verziószám?

A legújabb beta mûködik alatta szépen.
Olyan szinten szebb a just cause is, hogy szemmel látom... Alap driverrel (ATI). Full beállításokat ajánlott fel, míg xp alatt két dolog volt madiumra állítva autoból. Gyorsabb, szebb...

janos666
Váú, 3366 3DMark05 pont a Vistával feltelepült driverrel olyan beállításokkal ahogy XP alatt 3900 körül kapok. Majd ha jövõhéten lesz idõm szerintem sikerül megbutítani egy kazal registry tweakkel hogy alig legyen visszaesés XP-hez mérve. HElyenként látványosan több is az FPS ahogy néztem a game testeket, (csak helyenként meg sokkal kevesebb)
soma22
nincs a meghajtóban a dvd...
feltettem, és nem tudok választani.nem tudja valaki erre a megoldást?fontos lenne még elérni az xp-met is.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

cfosspeedet meg se próbáljátok

De csak ezt az összetevöt nem telepitette fel.Viszont most már nem indul el a Vistával automatikusan,csak manuálisan tudtam elinditani.Most az avast! Professional Edition 4.7.892 használom.Ez most müködik rendesen.

Sziasztok
Köszönöm az infót a file törléssel kapcsolatban, müködik :o) Sajnos 1-2 grafikai program nem megy rajta, viszont ha valaki nem talál valami drivert, érdemes a gyártó amerikai oldalát is megnézni, a wacom rajzáblám európai oldalán csak regisztrálni lehet hírlevélre, hogy ha lesz driver, akkor írnak, átmentem az amerikai oldalra, ott meg fent van a hibátlanul mükõdõ driver. Hauppauge pvr 350 as tuner kártyát is be tudtam izzitani a media centerhez, szóval tetszik, de mivel pár progi nem megy, ami melóhoz kéne, sajnos nem fog sokáig fent maradni egyenlõre , ok tudom, hogy beta 😮)
A tûzfalat meg se próbáltad feltenni?

Vkinek volt olyan hogy nem tud restartolni az rc2?

janos666
Asszem annál a buildnál csak ki kell cserélni a Vistás cdrom.sys-t az RC1-ére, de nekem nem sikerült (XP alól nem fértem hozzá, Vista alatt használatban volt). Nero 7-el kiírv nekem tökéletesen bootolt eddig minden Vista verzió.

Ezen a builden is sikerült beüzemelni az Audigy4-et tényleges 5.1-be (mármint hogy szól is mint a 6 hangfal...), kevesebb mint az FPS 10%-a veszett el a tesztekben XP-hez képest, de majd még lehet buzerálkodni a driverrel (átömleszteni valami XP-s moddolt driver tweakjeit...) ha nem jön ki jobb. Megy a Divx kodekes filmlejátszás is. VAgyis kielégítõ minden, ha lenne itthon annyi DVD hogy kiírja 100Gb-ot akkor partícionálnám is újra a winyót Vistának...
scs17
Reggel lejött az RC2 és felakartam tenni. Kiirtam DVD-re, boot-olni viszont nem tudtam (sehogy) . DVD emulálóm viszont nincs mert daemon meg alchol clone nem jó. Tud vki olyan DVD emulálót ami müködik Windows RC1 Build 5728-n?

janos666
Nem, néhány dologhoz kell admin acc (run as administrator helyett kényelmesebb egyszer megcsinálni a fullos admin fiókot).
Kellemes meglepetés hogy a Vistával eleve feltelepülõ nvidia driver magasabb verziószámú mint az RC1-hez kiadott frissítés, és egész szép (bár picit ingadozó, a kiegyensúlyozottsággal van a baj) FPS-eket produkálnak a játékok, namajd tweakelek rajta. 😊
az uac-ot kell kikapcsolni és akkor mindent csinálhatsz... User Account Control a gyengébbek kedvéért

janos666
Igen, mûködik RC2-ben is a fórumban is leírt SpecialAccounts-os módszer, töröltem is a másik fiókom és most automatikusan a rendes administrator accountba jelentkezik be nekem bootoláskor.
Érdekességképp lemértem a bootlást (bár ez szubjektív, én a bootmanageres enterezéstõl mértem 2 idõt): 0:51 mp telet el az entertõl addig hogy megjelent az asztal és 1:12 hogy kihunyt a HDD-led is. Szóval szerintem nem vészes a bootolási idõ sem így üresen.

Ilyen üresen futtatott rendszerszinten ahogy elõttem is elmondták: már nem is nagyon lehetne gyorsabb...