40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • janos666 #12921
    SP2 óta 250Mb lenne a winupdates hotfixmennyiség? Igaz régi volt az XP-m és november óta Vistám van (nem volt friss SP2 telepítésem hogy egybe lássam a winupdate mennyiségét ami felhalmozódhatott...), de szerintem az SP3 se lesz nagyobb 300Mb-nál és integrálva még tuti ugyanúgy el fog férni egy CD-n az XP.
  • Evogordon
    Hi
    Van egy debil osztársam akinek inkább a nevét nem is mondom el..ő azt mondja hogy a fullos ultimate vista 40e ft lessz. Nem véletlenűl 100e?
  • Newfronter
    Mivel a Macintosh nincs elterjedve így könnyű olyan oprendszert csinálni. :)
  • Aspyrin
    Egyre kevesebb? A fenét, amióta kijött az xp ugye gyártottak két szervízcsomagot hozzá (250mb), azóta pedig kiadtak ismét 280mb-nyi foltozást, vagyis összesen 5-600 megányit és még mennyi lesz.. Egyébként van jól működő stabil oprendszer amihez nem kell sp2 meg a csodái, úgy hívják osx. Ha lehetőséged nyílik majd rá próbáld ki (idén jön a Jaguar).
  • ent
    Ez olyan mintha: XP+StyleXP=Vista lenne. Félretéve, azért kíváncsi leszek az első pack után és az xp 3. packja után melyik lesz a stabilabb, gyorsabb netán foltosabb.
  • bon
    Olyan program nincs ami nem tartalmazna hibákat pláne, hogy ha ilyen összetett. Nekem bevált a Vista és XP is. Hibák meg nem zavarnak, mert legalább tudom, hogy javítják őket és egyre kevesebb van a programban.
  • Newfronter
    Az oprendszerrel nincs semmi gond. A black hackerekkel van a gond.
  • Aspyrin
    Inkább kellett volna egy normális oprendszert kreálniuk. Így kapunk egy foltozni való vistát és egy foltozásra váró xp-t. Adtak a sz@rnak egy pofont.
  • bon
    Az XP már másodlagos a Microsoft számára, ez érezhető. Nincs kizárva, hogy 2008 lesz az SP3-ból.
  • bon
    De nem csak javítások lesznek beletéve. Meg inkább legyen tele javítással az SP mint, hogy ne legyenek kíjavítva a Vista hibái. Minden program hemzseg a híbától, nem csak a Windows.
  • Aspyrin
    Ja, de azért nem fizetsz ki egy rakat lóvét, ne felejtsd el.
  • Newfronter
    Ez linuxnál természetes... minden oprendszerben vannak biztonsági rések, hibák és jó minél előbb kijavítani őket.
  • pitbulllll
    köszönöm :)
  • Mr. Perfect
    Itt nézz körül
  • pitbulllll
    hali 1 kérdés. Vista asztalán lévő ikonok bal alsó sarkában lébő bazi nagy nyilakat szeretném eltüntetni. hogyan? előre is köszi
  • Mr. Perfect
    Amúgy ez szerintem is vicces, hogy még igazából meg se jelent de már is arról beszélnek, hogy mikor fogják az állítólag kész program hibáit kijavítani. Ráadásul az XP SP2 óta mennyi javítás jelent meg aztán SP3 még talán a holdban sincs.
  • Aspyrin
    Elmagyarázom: a májkroszoft programja még meg sem jelent de már most készül hozzá a javítócsomag. Ééétteedd??? :D
  • bon
    Ezen mit kell röhögni? Még jó, hogy kijavítják a hibákat, meg nem csak hibajavításokat fog tartalamzni.
  • Aspyrin
    Vista sp1 még idén
  • bon
    Felejs el a beta1-es Vista-t, semmire se jó, ha már annyira kiakarod próbálni akkor rakd fel az RTM-et, aktiváláshoz segítség meg a FAQ-ban van. Ha megtetszett akkor vedd meg.
  • Mr. Perfect
    Néhány ok, hogy miért váltsunk Vistára
  • Tomi613
    HI! Lenne egy problémám. Ma felraktam az XP mellé a Vista béta 1 "build 5112"-öt és indulásnál kér még egy kodot amivel a netre akar csatlakozni hogy regisztráljam de nem tud . pedig van netem. Az xpn keresztül valahogy meg lehet oldani hogy elinduljon?
  • janos666 #12899
    Gondolom azért eszi a videóháttér a procit mert a VGA driverek még szarok, később mindent GPU-ból nyom majd ki és alig lesz CPU használata. (de külömben is, ha elfeded egy teljes képernyős alkalmazással ami legtöbbször még az Aerot is kilövi (úgy nem is tud futni a DreamScene) már nincs is gond vele.
  • EasyLife
    áááá elrontottam az aeromat :S
  • EasyLife
    hogy müxik ez a timestop crack? nem vagyok annyira jó angolból
  • EasyLife
    Here is the last version of my TimerStop crack :
    It works on vista RTM x86 and x64.

How to use it:
    1- Apply one of the "2099 trick" (eg: set install date to: 2099 and set date back after install...)
    2- Unpack the ZIP in a temp directory
    3- Launch install.exe
    It will prompt to launch as admin, since it is necessary to install the driver.
    4- Press the "Test" button, don't close the messagebox shown.
    5- Launch a command prompt with admin rigths.
    6- Type "slmgr.vbs -dlv", a dialog box should popup in 10-20s.
    7- Note the number of minutes displayed on the last line, and close the dialog box
    8- Wait a few minutes, and type "slmgr.vbs -dlv" again
    9- If it works, the number of minutes should be the same. You can then close the messagebox shown in 3, and press the "install" button to run the driver at each start.
  • EasyLife
    na nee komoly???
    megáll az eszem h ez nekem nem jutott eszembe...
    nekem rc1 es crack-el van és ne mlehe feltenni...
  • MazeZee
    kétszer rákattintasz
  • EasyLife
    hogy kell feltenni?
  • MazeZee
    kössz..közben rájöttem...csak nközben lecrackoltam a vistát és nem müködött...ez volt a baj...de azért kössz
  • EasyLife
    Nekem nem engedi feltelepíteni
  • DjDano
    Letöltöd a progit (ami tulajdonképpen egy sima frissítéscsomag)feltelepíted, újraindítasz, kiválasztod háttérnek a DreamScene alatti videók egyikét ennyi

ui: Csak wmv formátumú videót lehet berakni
  • MazeZee
    hogy kell ezt a dreamscenet használni?
  • gergi42
    Értelme nincs sok az tény, de mégiscsak ez az első Ultimate Extra. (Vagy nem?). A procit relative eszi. Nálam a kis mongúz vagy mi a tököm több mint 40%-ot zabál, de az aurora eldöcög 15-20% között.
  • asysoft
    Másrészt szerintem értelme sincs sok:)
  • DjDano
    Ez a DreamScene látványos, de még egy bughalmaz... Azonkívűl rendesen eszi a procit is sajnos.
  • MazeZee
    ez a tíz pont baromság....aki használt már vistát meg xpt az tudja hogy sokkal jobb a vista....
  • gergi42
    Azért ennyire nem egyszerű. Az csak a dolog egy része, hogy van egy működő driver, amivel elindítod és használod az eszközt. Az meg egy másik, hogy ez a driver tudja-e használni az eszköz minden képességét. Lásd ATI, ahol még mindig nincs OpenGL támogatás, noha a béta driver már elérhető október óta.
  • Inquisitor
    Az meg a hab a tortán, engem hol érdekel, hogy a Creative mindíg késik a használható drivereivel, vagy az, hogy a GF8800-hoz alig tudtak DX10 drivert heggeszteni, ha az általam használt HW összes részéhez volt még 64 bites működő driver is már RC1 alatt????
  • Inquisitor
    AZért vicces egy olyan oldalon olvasni ezeket, amit csak arra hoztak létre, hogy mások ingyér' használhassák a Vistát :D