Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen kulcsal lehet aktiváltatni az RC2-t? Mert -hiába irják máshol, amit a MS-tól kaptam az RC1-hez az nem jó. Azt irja ki hogy a kulcs használva van!
a 32es 80,a 64es 50%tol jön 1 kval,és hiába dugtam routerbõl a kábelt az én gépembe (nehogy albérlõk elszivják a sávszélt),mindig ez van 😞
köszi a linkeket, megprobálom
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Nem biztos, hogy nem az MS oldalára mutatnak 😊
Amúgy utoljára a 3,6GB-s ISO 3 óra 25 perc alatt lejött.
nem hiszem el,h minden létezõ keresõi találat az ms oldalára hivatkozik,és semmi alternativ szervert nem dob ki!!! (még az orosz oldalakrol is csak ms oldalra jutok)
azt se bánom,ha 60kval jön,de legalább ne 1 kval nöszörögjön!!!
pliiiiz vki dobjon meg 1 akármilyen rc2-es linkkel! (64bites elõnyben) 😊
ui:
miért van az,hogy más oldalakrol is,és MS által küldött levélben is tök ugyanazt a product key-t kaptam meg 4x is???
az egész világ 1 kulcsot használ,vagy mi?
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
OFF: milyen fura (és egyelõre lassú) ez az új SG-design😊 lehet majd "áttervezni" a logót<#idiota>#idiota>
/*WTF?!*/
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Én szívesen lennék moderátor a felhasználói programok részben, de:
-Egyedül nem lennék elég, tehát kéne még 1-2 ember
-Nem úgy mûködik a dolog, hogy azt mondom, hogy szeretnék moderátor lenni, és a következõ pillanatban az leszek.
Tehát ha lenne még 1-2 ember, aki vállalná, és moderátorokká tennének, akkor figyelnénk az itteni mod topicot(asszem van, csak nincs kiemelve), meg az új topicokat amik ide nyílnának, és cselekednénk, ha kérik/szükséges.
Jó lenne, ha lenne ebbõl a dologból valami, mert szerintem se jó, hogy kevés erre felé a moderátor.
A VISTA-ban milyen directX van? Maradt a jó öreg 9.0c, vagy van valami 10 beta?<#banplz>#banplz>
ACER Aspire 5738ZG
Java 6 beta 2 Runtime Ez a jó.
Amugy hhetetlen felesleges ez a pontozás, vagyis lehet ,de ne kötelezõen.
pcv pro tunerkártyához 32 bit 64 bit alá valami használható driver van? 32 bit alá leszed az update valamit de a meia center nem ismeri fel
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Amúgy ehhez a konfighoz reális a pontszám.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
KONFIGOM:
--------
CPU: AMD Athlon(TM)XP 3000+
GPU: nVidia GeForce 6600GT
RAM: 2*512 MB (Samsung)
MONITOR:
-> TFT
-> 17"
-> Ezüst színû
Ez jó a VISTA-hoz?
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Next PC upgrade: 2022
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
feltettem, és nem tudok választani.nem tudja valaki erre a megoldást?fontos lenne még elérni az xp-met is.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Köszönöm az infót a file törléssel kapcsolatban, müködik :o) Sajnos 1-2 grafikai program nem megy rajta, viszont ha valaki nem talál valami drivert, érdemes a gyártó amerikai oldalát is megnézni, a wacom rajzáblám európai oldalán csak regisztrálni lehet hírlevélre, hogy ha lesz driver, akkor írnak, átmentem az amerikai oldalra, ott meg fent van a hibátlanul mükõdõ driver. Hauppauge pvr 350 as tuner kártyát is be tudtam izzitani a media centerhez, szóval tetszik, de mivel pár progi nem megy, ami melóhoz kéne, sajnos nem fog sokáig fent maradni egyenlõre , ok tudom, hogy beta 😮)
Ezen a builden is sikerült beüzemelni az Audigy4-et tényleges 5.1-be (mármint hogy szól is mint a 6 hangfal...), kevesebb mint az FPS 10%-a veszett el a tesztekben XP-hez képest, de majd még lehet buzerálkodni a driverrel (átömleszteni valami XP-s moddolt driver tweakjeit...) ha nem jön ki jobb. Megy a Divx kodekes filmlejátszás is. VAgyis kielégítõ minden, ha lenne itthon annyi DVD hogy kiírja 100Gb-ot akkor partícionálnám is újra a winyót Vistának...
Kellemes meglepetés hogy a Vistával eleve feltelepülõ nvidia driver magasabb verziószámú mint az RC1-hez kiadott frissítés, és egész szép (bár picit ingadozó, a kiegyensúlyozottsággal van a baj) FPS-eket produkálnak a játékok, namajd tweakelek rajta. 😊
Érdekességképp lemértem a bootlást (bár ez szubjektív, én a bootmanageres enterezéstõl mértem 2 idõt): 0:51 mp telet el az entertõl addig hogy megjelent az asztal és 1:12 hogy kihunyt a HDD-led is. Szóval szerintem nem vészes a bootolási idõ sem így üresen.
Ilyen üresen futtatott rendszerszinten ahogy elõttem is elmondták: már nem is nagyon lehetne gyorsabb...