40038
-
ent #12961 Milyen scannert használsz 64bites rendszer alatt? Mert régóta nézegetem, hogy milyet kellene venni amihez van 64bites driver. -
Mr. Perfect #12960 Nem az SP1 miatt fognak remélhetőleg a második félévben már jól futni a játékok hanam mert addigra talán a videokártya gyártók képesek lesznek használható drivert írni a vista alá. Az SP1 legnagyobbrészt biztonsági javításokat fog tartalmazni. -
#12959 Az nagyon nagy baj akkor :( -
FLeK0 #12958 nem lesz kisebb a gépigénye, koncentrálj a ramvásárlásra és ne várd a csodát. -
#12957 Na második félévben lesz Vistához SP1 akkor talán már normálisan fognak rajta futni a gamek azt majd akkortájt váltunk. -
#12956 Nem sokkal szinte semmivel. Akkor veszed észre igazán ha komolyabb számításigényes programot használsz pl videó tömörítés (persze csak akkor ha a progi is 64 bites). -
Daniel Ryan #12955 Mennyivel gyorsabb egy 64bites vista mint egy 32-??
Egyébként meg egy egyszerű programmal meglehet oldani a aktiválást csak keresnem kellett és semmit nem kell szarakodni csak egy exe-t elindítani aztán az szépen újraindítja a gépet és mikor bejön a win már tökéletes teljes verziód van!!
És még megse kellett venni! -
#12954 elég régóta használok 64bites vistat. eddig mindent meg tudtam oldani vele ... -
#12953 És hogy boldogulsz 64-biten? Én XP x64 és 64-bites Vista beta2 óta nem mertem 64-bites rendszert felrakni. De most hogy úgy néz ki a szkennerem nem lesz hgajlandó Vista alatt működni lehet fel kell tenni egy 32-bites XP-t, akkor meg akár egy 64-bites Vistát is be lehetne próbálni... -
#12952 Na ne kamuzzunk. Nekem is eredeti Billgates van (nem az MNDS-re patchelt szarság ami ráadásul még mindíg nem tökéletes MNDS verzió mert a patcert is elbaszták :D, majd a bolti retail copy-t lehet hogy beújítom magamnak de az aktiválós cuccok nem fognak változni ahogy valószínűleg semmi se) és tökéletesen lehetett Rearm patch-el resetlni a az aktiválós lejárati időt 30 napra aztán a timestopperrel ott meg is állítani 2090-ig. -
Inquisitor #12951 Na jó, a 64 bites Pista nekem is jobban hasít, mint a 32 bites XP ... csak gondoltam a Premium kevesebbet zabál. -
#12950 "Ez olyan mint amikor Pistike feltesz egy XP Home vagy Pro helyett egy Windows 2003 Server-t, csak azért, hogy játszon a Quake 4-el ... lehet, de mi értelme??? "
a gépeknek egy-másfél év mulva meg se fog kottyanni hogy ultimate van rajtuk...nekem most sem lassabb a vista mint az xp.... -
#12949 Na igen, de ebbe az SP1-be be fog kerülni a Longhorn Server kernele, tehát nem csupán egy javításcsomag lesz... -
Inquisitor #12948 "mivel egy home premium is minimum 50-60 ezer között lesz"
Nem mellékesen az új Windowsokat szokás egy árban adni a régiekkel, ezért a legrosszabb esetben a Home Premium ára az XP Pro körül lehet, az meg 38-40K. Nem? Home Basicet meg vegyen a rosebb ... -
Inquisitor #12947 "mivel egy home premium is minimum 50-60 ezer között lesz ..."
Öööö, azért szvsz az mutat valait, hogy ahol eddig előrendelés volt, vagy meg lehet venni(!), ott az OEM igen is ennyibe került. Japcsiknál is valami 38.000 volt a "sima", és 40.000 amihez járt egy pendrive is ...
"... szerintem már akko mindegy hogy home premiumot veszel vagy ultimate-t"
Ha jól sejtem a plusz titkosítási móka és a plusz szolgáltatások okán az ultimate lasabb és több memóriát eszik, nem? Ez olyan mint amikor Pistike feltesz egy XP Home vagy Pro helyett egy Windows 2003 Server-t, csak azért, hogy játszon a Quake 4-el ... lehet, de mi értelme??? -
Daniel Ryan #12946 Ha olyan kurva okos vagy akkor nézhetnéd azt is ,hogy a bill gates verzióhoz kifejezetten nem jó ami a faq-ban van írva de megtaláltam a megoldást mert van aki segít és nem baszogatja a másikat!!
Azért kösz!! -
#12945 Nekem jó lett volna.
De úgyis Enterprise -m lesz, ha ez lesz a Campusban. -
#12944 OEM -
#12943 nem hinném hogy 23...az ultimate sem 40 -
#12942 mivel egy home premium is minimum 50-60 ezer között lesz szerintem már akko mindegy hogy home premiumot veszel vagy ultimate-t -
Inquisitor #12941 "Sajnos még előfordulhat, hogy Vista-n nem szól 5.1-ben a hang, vagy nem úgy szól, ahogy kéne. Pl. az én C-media hangkártyámhoz felmentek az XP-s driverek, de a 2 magas sugárzón kívüli hangfalak (mélynyomó, center, hátsók) csak a hangkártya tesztelő (driverlemezen levő szoftver) programban szólalnak csak meg."
Lehet rosszul emlékszem, de nem arról volt szó, hogy sima AC97 szabványú kártyák csak sztereoként fognak Vista alatt menni, tök mindegy, hogy 2, 4, 6 vagy 8 csatornásak? Magyarán kivétel HD Audio és 24 bites káryták? -
Inquisitor #12940 Ööö, és kinek van szüksége Ultimate-re?
Amire átlag user használja, arra bőven sok a Premium szerintem. Amúgy néztem kinti árakat és csodálkoztam, mert ennyibe eddig az XP Pro került, és ugye az Ultimate az pöttyet nagyobb kategória ... -
#12939 Segítség a FAQ-ban. -
FLeK0 #12938 olvasd el a kibaszott faq-ot -
Daniel Ryan #12937 valaki tört tehát letöltött bill gates vagy final verziót tudott aktiválni vagy kitudta iktatni az időkorlátot? -
#12936 neharagudj...ez itt egy vista fórum és nem xp.....és elmondtam windowst többen használnak és az ie7 sokkal jobb mint a 6...és ha vistát használnál tudnád hogy a vista tényleg nem xp+style...hanem kicsit sokkal több....jujj...:D -
Aspyrin #12935 Jujj.. :D -
Aspyrin #12934 Sp2 óta 268mb frissítés jelent meg + ie7 és wmp11. -
#12933 a vista sp1re visszatérve...már nagyon hosszú ideje húzzák a megjelenését....és kitűzték mostanra....és tisztában vannak vele hogy vannak benne hibák ...de ez nem xp+style, hanem sokkal jobb és gyorsabb rendszer mint az xp.....a crackért olvass a faq-ban és nem hinném hogy negyven ropi lenne a vista....és a Macintosh sima felhasználók körében nem nagyon elterjedt ugyhogy nem azt fogják támadni hanem a windowst..... -
Daniel Ryan #12932 Küldtem üzenetet!!
Hogy sikerült? Írd le mert fontos ha itt nem akkor privátban!! -
#12931 Én tudtam a finalt aktiválni. -
Daniel Ryan #12930 tudta már valaki aktiválni a bill gates vagy final verziót?
mert 3-nap és lejár és akkor utánna szopás van -
#12929 OEM
hála isten nekem nem kell vennem -
#12928 Ha tényleg 40 -lenne, még talán el is gondolkodnék, hogy megveszem. :)
-
#12927 jaja , a 2-szeresét -
#12926 Mennyit fizetünk majd a Vistáért?
[2007. január 24. @ 09:28 - Berkenye]
· Home Basic: 96,98 dollár (kb. 18 900 Ft)
· Home Premium: 120,89 dollár (kb. 23 600 Ft)
· Business 152,62 dollár (kb. 29 800 Ft)
· Vista Ultimate 205.31 dollár (kb. 40 000 Ft)
40 ezer? Eddig kicsit többet írtak. -
#12925 Nem tudsz veszíteni Cica??? -
#12924 már megjelent! november 30.-án mennyiségi licenszbe. többen toljak mint gondolnád -
#12923 Téged nem is ismerlek.. -
#12922 Én vok a debil oszttárs és nem fogja fel ez a xargyerek h ezt nem én állítom: http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=26127