Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Telepíthetem újra a Vistát? Mert akkor nagyot kell csalódnom benne (1 nap alatt tönkre lehet tenni???)
Köszi elõre is.
Asrock 775Dual-880Pro, Intel P4 640 3.2GHz, 1GB DDRII Samsung GF6600 256DDR, 300GB Maxtor, AGneovo 17\" TFT ...
Eszközkezelõbe rejtett eszközök megjelenítése, majd nem pnp eszközök között törölni kell az sptd-t.
Ezután a windows\system32\drivers mappából az sptd.sys-t.
Majd a registrybe a HKEY Local Machine\System\ControlSet001\Services\sptd-n belül mindent, mert magát az sptd kulcsot nem engedi.
Majd jöhet elméletileg a telepítés.
A mûveletek között amiket leírtam valószínüleg újraindítások szükségesek, és az sptd.sys törléséhez lehetséges, hogy mindenképp a full admin fiókot kell használni, aminek elõcsalogatása le van írva ebben topicban.
FAQ Frissítve, jó lenne, ha valaki végre betenné már.
A Mi Kellene az SG-nek topicba már írtam, hogy kénének felhasználói programok only moderátorok(bemásoltam azt a hszt, amit ide is írtam), de csak Punkertõl kaptam választ, annyit, hogy kérdezzem újra 2 év múlva, és egy listát a felhasználói programok részben moderátor joggal rendelkezõ moderátorokról, akik mind full modok, de én meg arról beszéltem, hogy felhasználói programok only modok kénének, szerintem nem olvasta el/sietve olvasta el a hozzászólásomat, és kicsit félreértlemezte.
Más moderátor/admin nem válaszolt, gondolom azért, mert az új design miatt nagyon sok hsz érkezett a Mi Kellene az SG-nek topicba, emiatt az én hsz-emre nem figyeltek fel.
Én elég fontosnak tartom ezt a dolgot, mert még mindig nincs berakva a faq, és mindig ott az a 4-es, szóval jó lenne, ha lenne belõle valami, ezért jó lenne, ha 1-2 ember* összegyûlne, aki rajtam kívül vállalná a moderálást, és akkor együtt szólnánk valakinek a dologról.
*Olyanok, akik:
-Sokat járnak erre felé
-Általánosan jól értenek a programokhoz
-Több mint 1 éve regisztráltak
-Nem kaptak vagy csak 1-2 büntipontot kaptak eddig
-Megbízhatóak
-A cselekedeteiket átgondolják
-Meg tudják állni, hogy valami olyat tegyenek idegességbõl/dühbõl, amit késõbb megbánnak
FAQ Frissítve, jó lenne, ha valaki végre betenné már.
A Mi Kellene az SG-nek topicba már írtam, hogy kénének felhasználói programok only moderátorok(bemásoltam azt a hszt, amit ide is írtam), de csak Punkertõl kaptam választ, annyit, hogy kérdezzem újra 2 év múlva, és egy listát a felhasználói programok részben moderátor joggal rendelkezõ moderátorokról, akik mind full modok, de én meg arról beszéltem, hogy felhasználói programok only modok kénének, szerintem nem olvasta el/sietve olvasta el a hozzászólásomat, és kicsit félreértlemezte.
Más moderátor/admin nem válaszolt, gondolom azért, mert az új design miatt nagyon sok hsz érkezett a Mi Kellene az SG-nek topicba, emiatt az én hsz-emre nem figyeltek fel.
Én elég fontosnak tartom ezt a dolgot, mert még mindig nincs berakva a faq, és mindig ott az a 4-es, szóval jó lenne, ha lenne belõle valami, ezért jó lenne, ha 1-2 ember* összegyûlne, aki rajtam kívül vállalná a moderálást, és akkor együtt szólnánk valakinek a dologról.
*Olyanok, akik:
-Sokat járnak erre felé
-Általánosan jól értenek a programokhoz
-Több mint 1 éve regisztráltak
-Nem kaptak vagy csak 1-2 büntipontot kaptak eddig
-Megbízhatóak
-A cselekedeteiket átgondolják
-Meg tudják állni, hogy valami olyat tegyenek idegességbõl/dühbõl, amit késõbb megbánnak
Az jobb? Mûködik valakinek?
Asrock 775Dual-880Pro, Intel P4 640 3.2GHz, 1GB DDRII Samsung GF6600 256DDR, 300GB Maxtor, AGneovo 17\" TFT ...
Kezdek belenyúlni a driver problémákba?
Valaki Tudna segíteni???😞😞😞😞 Felmegyek a Microsoft honlapjára és elkezdem a töltést Free Download Manager-rel. Csakhogy 75%-nál megáll és nem megy tovább a töltés. Pedig már 2-szer is ujra kezdtem de 75%-nál megáll. VALAKI TUDNA SEGÍTENI???????😞😞
Viszont a CounterStrike csak szoftveresen megy és így nagyon csúnya. Letöltöttem az Nvidia ForceWare 64bites változatát Vistához, telepíteném erre kiírja hogy az op-rendszer szerinte nem vista ezért leáll. Tud valaki valamilyen drivert 6600-as karihoz, ami mûködik a Vistán?
Elméletileg meg kell tisztítani a wint az sptd-tõl és akkor jó lesz.
Mert nekem az SPTD telepítésekor kilép, próbáltam felrakni külön az SPTD-t, akkor is kilép, miután leokézom a debuggeres figyelmeztetést.
(Mondjuk ha jól tévedek ott még Win2K szénnébutított kernelje ment és egy PixelShader-re kihegyezett grafikai felület.)
De a Vistának van több jó szolgáltatása, ami miatt fejlesztették, SuperFetch, .NET integrálás, biztonságos rendszer felépítés, szuper keresõ, és kemény XML támogatás. És az ablakok, start menü mûködését is átszabták jó irányba. Pl. XP alatt útálom már a start menüt. 😊
Amúgy ha megnézed és kicsit a jövõbe gondolsz, majd a székkel fogsz hátraesni, amikor meglátod hogy fejlesztik tovább az Aerot, pl. a Stardock csapat, döbbenetes milyen animációk, stílusok lesznek kb 1-2 év múlva. Ez a benne rejlõ lehetõségek miatt van. De egy oprendszernél ez csak dizájn...
Ja és ha már a GUI-nál tartunk, sokkal jobb ha a videókártya kezeli, mint a CPU, mentesül a CPU az ablakok kirajzolása alól, a videókártya dolgozik helyette, ugyanis annak semmi tennivalója, amíg nem játszol.
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
De csak Aeroval megy.
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Magától van hang, szép kép (WDDM), hálózat. Meg is lepõdtem, mert azt hittem nekem kell ezeket telepítgetni, meg drivereket guberálni, de egyenlõre minden király! Csak még furcsa hogy hiányoznak a file menü meg ilyesmi. De elsõre tetszik a progi.
Üdv mindenkinek!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Most nézem amit linkeltél
Nem tudnál nekem segíteni a lenti kérdésemben?