40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Daveee
    :S léccccci, minek nektek 10? nekem csak egyetlen egy kéne az ultimate hoz
  • Daveee
    TÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK
    13.000 hsz a topigba
  • Gipsz75
    köszi, ezt kerestem...

Amúgy sajnálom srácok, de nem eladóak a kódok:))
  • bon
    Ez talán segít: link
  • Daveee
    3000
  • gergi42
    2000? :DD
  • Daveee
    ac 1000 ért egy kodot ?
  • Gipsz75
    nahh, megjött a céghez a hivatalos vista...Business a file-k dátuma 2006.11.06

Az a kérdésem, hogy van vmi extra különbség az Ultimate és e között a verzió között? Az a média center vagy mi, annyira nem érdekel...

Ezt raknám fel, mert ez végre legális (kaptunk hozzá vagy 10 kódot:D ), nem kell sz*r*kodni a törési procedúrával:))

• bon
    Számomra kicsit meglepő a dolog.
  • baca01
    igen, felrakod egy külön partícióra és indításnál lesz egy boot menü, ahol ki tudod választani melyik windows verzió induljon. :)
  • FLeK0

szóval nincs 64 bites a dobozokban.
  • Szabó Péter
    XP mellé fel tudom tenni a VISTA-t, úgyhogy ne keljen hozzányúlni?

• bon
    A Microsoft oldaláról letölthető változatnál is külön van 32 és 64bit-es Vista image fájl. Sőt a HardwareOC oldalán kint lévő fotón is ha jól látom csak 32bit-es lemez van. Kíváncsi lennék, hogy tényleg lesz e mindkét változatott tartalmazó lemez (remélem igen).
  • Zsoltika 007
    Miért? Ki nem?
  • bon
    Elfogadnák egy dobozos Ultimate változatott.
  • janos666 #12986
    Az októberi winbeta-s RTM-re, de nem az MS által kidobott .ISO-ra, olyan nincs kint csak szeparált 32-64-bites MNDS vagy Corporate verziókban.
  • gergi42
    Az összevont is kinn van már, sztm a MS honlapján is, de torrenten már csomószor ráakadtam.
  • janos666 #12984
    De melyik? Az amiben bennevan a 64 és 32 bites verzió is? (és nem a Winbeta-s AIO RTM, hanem ami MS-féle AllInOne?) Mert ahogy néztem az MNDS csak 32 vagy 64 bites, a poolcokon meg állítólag összevont multiimages lesz.
  • gergi42
    Viszont jól néz ki ez a kihajthatós tok. MS-éknél értenek a marketinghez. :)
  • Mr Manson
    nem én fényképeztem! hardwareoc-n van fent!
    képfájl meg fent van az MS oldalán, le is szedtem már 2 hónapja
  • janos666 #12981
    Nade ki akar jogvédett HD-videót nézni. Nekem az x264-es HD-rip-ek is megfelelnek...
    Külömben meg az spdif tiltás és driverellenérzés mind csak a 64-bites verzióra vonatkozik. 32-biten nem kötelező az eredeti meghajtóprogram és működik az spdif kimenet is.
  • gergi42
    Jah, a boltban már ott van (Szembeszomszédom egy), de még nem árulhatják. Viszont a kiratkatba kipakolhatják.
  • janos666 #12979
    Szerintem ezt nem ő fényképezte otthon.
    Viszont lassan tényleg ideje lenne már kikerülni netre egy "retail" bolti korong képfilejának. Biztos raktárakon van már.
  • gergi42
    Wow! Már postázzzák az upgrade-eket?
  • janos666 #12977
    Ez nem hiba, úgy hívják hibridsleep. Alapbeállításban mikor készenlétbe kerül hiberfilet is lement és ha nem kapcsolod ki közben visszaáll készenlétből, ha áramtalanítod hiberfileből jön vissza a gép.
  • Mr Manson
  • Inquisitor
    "Ha Vista x64 alatt internet explorer 7-el böngészik az ember képes már feltelpülni a Macromedia Flash player és a hasonló böngésző pluginok =bár más nem jut eszembe amit hiányoltam) amik nélkül néhány alapvető webldal használhatatlan?"

Semmi köze ennek a Vist 64-hez, csesznek megcsinálni a 64 bites flashplayert. (Van egy érzésem, hogy ha van 64 bites böngésző a 64 bites Linuxokon, azon is ez a szitu!)
    Ezért van ugye a Vista 64-ben 32 bites IE7 is ...
  • asysoft
    Azért ne kommentezők alapján ítéld meg a blogbejegyzést-ami amúgy is szubjektív "műfaj":)
    A cikk valóban érdekes, de szerintem célt tévesztett: a Vistának tudja be az egész HDCP-s dolgot, mintha nem a médiaipar alkotta volna meg. Ha nem rakták volna bele, esély sem lenne a HDCP-vel védett anyagok lejátszására... (Egyébként szerintem-és nagyon remélem is- belebuknak, nemhiszem, hogy a már meglévő HDTV-ket akár az USA-ban is lecserélnék csak amiatt, mert kell bele a HDCP, miegymás... De van egy olyan érzésem, hogy a HDCP-védett anyagokat is viszontlátjuk majd torrenten, normális minőségben, maximum nem boldog-boldogtalan fogja otthon "backupolni" a DVD-rentes filmeket:))
  • asysoft
    Az új Audigy driver szerintem szarabb, mint az eddigiek. A hang néha recseg, szaggat, a hangzás is furcsa, előzővel ilyet nem tapasztaltam (igaz, azt még RC2 alatt néztem, de gondolom nem a Vista romlott:))
    Ma lement magától a gép készenléti állapotba (elfelejtettem lekapcsolni, pedig már állítgattam a power managmentet), s egér mozdítására megint teljesen lekapcsolt. Utána úgy indult, mintha csak a készenléti állapotból hoztam volna vissza, normálisan... Remélem nem kell az SP1-ig várni a javítására, ha már az RTM-re nem tudták megcsinálni...:)
  • asysoft
    Szerintem 3 gigával megúszod, öcsém gépén is így ment régen, s ő rendesen használta...
  • Mr. Perfect
    Egy jó kis progi (bár kissé fapados) annak aki szeretné a Vista tűzfalán kimenő forgalmat is kézben tartani. KATT IDE
  • gergi42
    Inkább szánalmas, mint érdekes. Nézd meg a kommenteket is!
    Ez a kedvencem:
    "Csatlakozok a linuxos userekhez, szerintem évezredekkel a win előtt jár minden téren.
    Csak egy előnye lesz a vista-nak a dx 10!
    -de ez is csak a pénzes játékőrülteknek fog kedvezni, a mostani árak mellett átlagembereknek szinte elérhetetlen.
    Addigis maradok a kocsituningnál mert nekem az tűnik a legértelmesebbnek:D
    Nagy sebesség nagy baszzus xD"
    Lol!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • pitbulllll
    sziasztok. 2 kérdésem lenne. 1. tegnap még tök faszán ment a Steam, de mikor ma bekapcsolom és csatlakoznék egy serverre kékhalál és újra indúl a gép. ötlet? A másik szintén egy kék halál mégpedig akkor mikor megnyitom a mixert azon belűl ha rá klikkelek a Recording fűlre. miért?
  • Zsoltika 007
    Érdekes...
  • gergi42
    Adalékként a webcam-okat is érdemes említeni, bár az enyémhez pont tegnap jött ki az első béta driver. De ez is mák, sokhoz még mindig seemi nincs.
  • janos666 #12966
    Ha Vista x64 alatt internet explorer 7-el böngészik az ember képes már feltelpülni a Macromedia Flash player és a hasonló böngésző pluginok =bár más nem jut eszembe amit hiányoltam) amik nélkül néhány alapvető webldal használhatatlan?
  • janos666 #12965
    Az XP-nek min hány gigás patíció kell hogy feltelepüljön? (ha semmi más nem kell rá csak egy VGA meg scanner driver a pár10megás szoftverével?)
  • Magnum PI
    Nekem 64bites xp-m van és van TV kártyám ( Winfast TV 2000 XP) és találtamo hozzá drivert. Nem hivatalos driver, valami "kérdőjelkarakteres" oldalról szedtem le de tökéletesen müxik, és ami a lényeg hogy gond nélkül megy Vista x64 alatt is.
  • janos666 #12963
    Tetézzük: A nyomtatókhoz is nehéz drivert találni. A netet is úgy sikerült csak beüzemelnem hogy 64-bites USB-driver vadászat helyett UTP-vel dugtam rá a kábelmodemet a gépre (így mintha kicsit lagosabbak lettek volna a netes játékok és bootoláskor jóval később lett hálózat), de ott is az volt a szerencse hogy az alaplapokon van integrált hálókártya amihez az nvidia véletlenül csinált 64-bites drivert (mert ha nem egy 64-bites procihoz szánt alaplap chipkészletével jönne lehet nem találtam volna mindenféle mezei hálókártyához 64-bites drivert...)

De a szkenneremet már a 32-bites Vista se eszi meg. A nyomtató kompromisszumokkal (az interaktív szolgáltatások menüvel ki kell menni az asztal mögé hogy leOK-zzam a nyomtatást a 0. GIU rétegen vagy min a piszkos-kékségben...) de működik azt sűrűn használom, a szkennerre csak most jöttem rá mert az ritkán kell.
  • Zsoltika 007
    Az tudva levő hogy mindíg az harcol a legjobban a 64 bites cuccok mellett aki nem használ se tv karit se scannert.
    64 bites Xp topikban is vmelyik arcos harcos le lámázta azokat akik szerint nem lehet használni mindenre aztán mikor mondták hogy mutasson már a problémás hardverekhez drivert akkor ment a kussolás.

Manson no offense ez most nem rád vonatkozik csak ki kívánkozott.