40038
-
#13041 Kösz, kaptam már screenshotot is máshol, vagyis az eredeti DVD-n is 2006.11.02 az x86 filedátuma. Erről ennyit... -
#13040 Nah, kijött egy használható nvidia driver: 100.51 x86 (nincs x64) -
Gipsz75 #13039 Feltettem...a kérdéses file-k dátuma:
2006.11.02
Amit összehasonlítottam a Bill Gates változattal, byte-ra azonos méretű, és dátumú file-k vannak mindekettő DVD-n...
Tehát nem volt azóta semmi újrafordítás...
De jó érzés, hogy felraktam az összes update-t, nem kellett szenvedni semmi töréssel, és kiírja, hogy jogtiszta a win :D -
#13038 Lehet. Majd ha kijön a final Radeon, és Audigy, megtudjuk:) -
gergi42 #13037 hmm... Azt a readme-t én másoltam oda. Nem tudtam, hogy ez már egy régebbi eljárás, egy demonoidos ismi küldte PM-ben, azt hittem azért mert új. Szal hoax? -
saitek #13036 "If you dowload Vista x86 "BillGates" release
(md5 = c7792c31aeea98be645ab295d35e8eef, size - 2 678 614 016),
It is possible to transform this release into legit MSDN release
(md5 = d1ff9802d93871c9b90fe5542e84f89e, size - the same).
Start ppf-o-matic3, choose the ISO from BillGates, and a patch bg-msdn.ppf to apply,
and at you a proper image from MSDN.
For check the resulted md5 control sums are applied of an image before patch, and after,
and finaly a md5 of MSDN image contents."
Ez az Index fórumán lévő leírás szóról szóra megegyezik a múlt év novemberében kiadott MSDN Patch-el:
Link
-
#13035 Az a gond hogy megcsinaltam az uj iso file -t , kiirtam , DE a telepites utan ami amugy rendbe ment, MEG MINDIG 30 (hatralevo) napot mutat. Es nem irtam be semmilyen serial-t az install-nal ! ! !
Akkor hogy van megoldva ??? SEHOGY ? !?! -
#13034 mi a torrentnek a neve?...ennek a programnak .....honnan lehet leszedni?
valaki egy linket pls -
gergi42 #13033 Isten ments, h a run.exe-t elindítsd! Az a trójai! A többi fájl tiszta. -
adsa #13032 és a runt csak el kell indítani? és ha kettő van meik a jobb és h kell felrakni? már 2x újra raktam a vistát úgy hogy most nem sztném elhibázni. -
gergi42 #13031 Két változat van. Az egyikben van egy run.exe. :) -
#13030 nem vírusos -
adsa #13029 tényleg vírusos v csak a virussal teljes a kép;)? -
#13028 Mi? Hogy összevetik a bolti DVD-ről és a Billgates verzióból telepített Vista filedátumait, esetleg CRC-jét, akkor már a kutyát nem érdekli majd, vagy lecseréli az RTM DVD-jét egy boltiról rippeltre vagy nem is jut eszébe... -
baca01 #13027 várj még pár napot és úgyis megtudod majd mert még a csapból is ez fog fojni... -
#13026 Elégnek tuti elég.
Már vadászom más fórumon is, de valaki aki eredeti MS-től kapott DVD-ről instalál 32-bites Vistát (a 64-esét már elküldték, 2006.11.06, kösz) az írja már le a Windows/system32 mappában található rendszerfileok dátumát, pl. a cmd.exe-ét. Még a végén igaz lesz hogy az az RTM amit pl. a Billgates féle ISO formájában letöltöttünk nem a 100%-ig végleges, hanem valami okból pár nap múlva újrafordították a kódot és az kerül a boltokba. Lehet hogy ennek semmi gyakorlati jelentősége, csak érdekel, mert most kezdtem letölteni a Winbeta féle AIO-t hogy kipróbáljam a 64-bitest is, de ha a boltokba frissebben fordított anyag kerül majd inkább azt töltöm le. -
#13025 az egész jó -
#13024 Gondolom 2090-ig. -
#13023 és meddig tart így az érvényesség? -
#13022 '' (használható a winbetás AIO-hoz is)? ''
Csak a BillGates -el ! ! ! -
FLeK0 #13021 az az msdn patch readmeje amit oda másoltál
mi köze ennek az aktiváláshoz? -
#13020 File patchert használ és felülírja az ISO egy részét (tehát csak egy adott verzióval működik, pl. a 32-bites billgatessel vagy MNDS ISO-val), vagy okos és képfilen belül nyúl hozzá egy filehez (használható a winbetás AIO-hoz is)? -
#13019 Te meg mástól kopyztad (vagy legfeljebb fordítottad, de nem te vagy az orosz). -
gergi42 #13018 Hékás, ezt én írtam az index fórumban!link -
#13017 Na , eddig tartotta magát a Vista aktiválós védelme.
Egy ruszki oldalról elindított crack lehetővé teszi, hogy már a Vista telepítő dvd képében végrehajtsuk azokat a módosításokat, amelyek után már nem szükséges aktiválni. Azt eddig is tudtuk, hogy könnyen módosítható a képfájl, de ez a megoldás új.
A torrent oldalakon már terjed futótűzként, a kommentek szerint működik. -
#13016 Ehh. Ugye ódzkodni szoktam az alternatív cuccoktól, de most hogy Vista alatt a creative driverekkel sincs EAX felpróbáltam egy KxProject drivert. Hát eddig 120Hz-től redirecteltem a basszust AC3 default szerint, most gyorsan lehúzam 60Hz-re és a keverőben is felére letekertem a mélyomót hogy ne remegtesse az ablaküveget mikor még csak beszédhangerőn énekel a nő a számban. Elsőre még így is tolakodó a defaulthoz képest visszafogott basszus is, de lehet hogy fennhagyom amíg nem lesz OpenAL-fordítós Creative driver.
Szerintem megéri felpróbálni. kxdrv3538m-full -
kvp #13015 "nem vagy vicces
de buta igen"
Pont ezert vagyunk bajban. A legtobb ember nem erti es nem is akarja erteni a technikat. Aztan meg csak butan bamul hogy mi tortent vele. Sajnos a politikusoknak is ez a szerencsejuk, a megfelelo lakossag nelkul nem usznak meg amit neha csinalnak. (egyik sem) -
FLeK0 #13014 nem vagy vicces
de buta igen
ÖN NYERT
a legjobbak jelvénye: -
kvp #13013 Szvsz erdemes elolvasni mindket topikot...
Vista problemak
Vista DRM -
#13012 hi
Azt valahogy meglehet oldani hogy a gadgetsekhez betegyem pl egy játéknak az indító file-ját? -
Mr. Perfect #13011 Játékhoz semmilyen vistát ne vegyél mert egyenlőre nincs rendes videokártya driver és szerintem még a közeljövőben nem is lesz, legalább is olyan kiforrott driver mint az XP-hez van tuti nem. -
kerek1224 #13010 Nos, Core2 duoE6600-as rendszerhez, netezéshez, játékhoz, házi stúdiózáshoz és Mayázáshoz 32 vagy 64 bites Vista Home Premiumot vegyek?
..és ajánlom árak tekintetében mindekinek az Overclockers UK oldalt....a Home Premium 80 font körül van. -
#13009 Szerintem meg Vista-beta vagy XP-s driver driver okozza. -
gergi42 #13008 Az addig teljesen normális, hogy leállnak a ventik, miden ACPI 2.0-t és Q&Q-et tudó alaplapnál így van. Viszont, hogy aztán kikapcsol, és hibernálásból jön vissza az már nem. Lehet valami hardver hiba. -
#13007 Nagyon designos ez a doboz. Vajon az OEM verzió is különlegesebb csomagolást kap, mint az XP OEM? Azért arra kíváncsi lennék, hány DVD-meghajtó nélküli, Vista Capable gép létezik a világon...:) -
#13006 Nemhiszem, hogy ez normális lenne. Ha leküldöm sleepbe, akkor lekapcsolnak a vinyók/ventillátorok, úgy néz ki a gép, mintha lekapcsolt volna teljesen, egyedül a power LED villogása árulja el, nem erről van szó (XP-nél is ugyanez van). Mikor megnyomok egy gombot, felpörögnek a ventik, majd kb 1 másodpercen belül teljesen leáll a gép... Ha ekkor bekapcsolom, a Vista indul egy "resuming windows" felirattal karöltve, mintha mi sem történt volna. -
Gipsz75 #13005 azokat még nem néztem meg, ha minden jól megy szombat este, vagy vasárnap délelőtt pakolom fel...akkor leírom a pontos dátumokat...
Amúgy ez Business kódok, tehát csak ehhez a verzióhoz jók...
Segítség képp, íme az első 4 kód:
2PKDR
huhhh de gonosz vagyok;) -
#13004 2DVD-t kaptam MStől 1 32 és 1 64bitest -
#13003 Hmmm? 2006.11.06? Mikori keltezésűek maguk azok a fileok amik a .../Windows/System32/ mappában vannak? Mármint az eredeti rendszerfileok, mint pl. a "cmd.exe". Mert az RTM-ben 2006.11.02-es verziók vannak többségükben 7:24 és 14:08 között. (megjegyzés: tehát kb 6 és fél órán át tartott összecuccolni a windows fileokat az RTM-hez :) Lehet hogy mésgis változott valami az RTM és a boltokba kerülő verzió között? -
#13002 Hát nekik szerintem csak a Businnes editon-hoz van kóduk és ha a Businneshez van, akkor megvan a válasz a 10 kódra :D