40038
-
#13081 Engem is érdekelne, hogyan szerepel játékok alatt az új nvidia driver. -
#13080 na milyen az új nvidia driver??
nekem már csak az kéne, az összes többi cuccomhoz van rendes a vistahoz, még a webcamhoz is:)
aztán bye-bye XP :D -
Ndor #13079 Nagyon köszönöm srácok -
#13078 Winkey+R -> services.msc -> Windows Search (jobklikk) -> disable -
#13077 Ha nincs legális kódod akkor ne írjál be telepítéskor és pláne ne jelöld be az aktiválást -
Ndor #13076 Ez az indexelés engem is érdekelne... -
#13075 Az indexelést hol lehet kikapcsolni ?
A WinBetas AIO 32 bites változatát akarom most instalálni.
írjak-e be kódot és jelöljem be az Activate whan I am online jelölőnégyzetet?
Bocs ha már volt ilyen kérdés mástol. -
#13074 Az indexelést hol lehet kikapcsolni ?
A WinBetas AIO 32 bites változatát akarom most instalálni.
írjak-e be kódot és jelöljem be az Activate whan I am online jelölőnégyzetet?
Bocs ha már volt ilyen kérdés mástol. -
#13073 Pl indexelés miatt kerreghet a HDD. -
#13072 Legújabb Alcohol 120% már megy Vistával. -
Ndor #13071 Aero Glass megy és a windows is uodatel rendszeresen..akkor ezekszerint rendbe raktam? (az aero aktiválás nélkül nem megy ,azért írtad??) -
Ndor #13070 Meg még egy kérdés srácok,nos egy core 2-es mag duruzsol a gépemben..de ha a gépet ott hagyom (pl megy aletöltés) akkor elkezd duruzsolni a winyóm) 4.5 pontot kapott a gépem..nem hinném hogy kéne neki.. -
Ndor #13069 ezt az aero glass-t hol tudom bekapcsolni? -
#13068 Nekem most Billgates féle 32-bit van fenn és működik, de elvileg ebben van egy aprócska hiba, meg ki akarom próbálni a 64-bites is úgyhogy épp most töltöm ezt a torrentet:
Microsoft.Windows.Vista.RTM.32Bit.and.64Bit.AIO.DVD -
#13067 Nem, mindíg 3 nap fog maradni 2099-ig. Ami probléma lehet hogy 3 és nem 30 nap. (CD-kulcs nélkül kellett volna telepíteni, vagy ha már régóta van fent Re-arm partcel resetelni->FAQ) De ha megy a Windows update és az Aero glass akkor nincs gond. -
#13066 Photoshopból szenvedtem mire felment magyar cs2 9.0-t, de az angol vagy a CS3 10 beta gond nélkül települ.
Az Autocad 2007-et feltettem RC2 alatt, de azóta mostanában nem kellett (majd kelleni fog nekem is). OpenGL-t nem ismerte fel, de szoftweres módban szépen elfutott és most hogy már tűrhetőek a VGA driverek szerintem már OpenGL-ben is megy.
A mai 100.51-est nvidia drivert linkeltem itt lentebb. Ez már javarészt bugmentes és félig már optimalizált. Írtam hogy teszteltem 3DMark05 alatt és több pontot kaptam mint XP alatt, de Counter-Strike Source CVT még mindíg kevesebb FPS-t ad és lagos az egész játék. NFS:Carbon alatt meg talán simább mint XP-vel, de ott FPT-t nem néztem. -
Ndor #13065 Nos úgy néz ki sikerült ... a bal alsó sarokba az asztalon kiírta windows vista.... stb de ha a sstembe nézem ott vmi 3days until automatic activation... vagy ez már nem jelent smemit? -
#13064 Ha nem csaltad elő (FAQ, legörget, tweak leírás janos666-tól és ott valahol az elején a leírás magyarul) nem vagy igazi admin.
Jobbklikk a filera, majd run as administrator. -
#13063 Attól, hogy te vagy az egyetlen felhasználója a Vistan-nak még nem vagy teljes körű adminja (ez az egyik trükkje a Vista-nak). Alapból korlátozott jogú admin vagy. Általában a jobb egérgomb a fájlon és run as Administrator funkció beválik. -
David Coulthard #13062 Jobbklikk - Run as administrator
Esetleg olvasd el a leírást amit a fájlhoz adtak.
"1. Extract the .rar file.
2. Right click on vistacrack.exe and select properties.
3. Goto Compatibility tab and check "Run this program as an administrator"
4. Close properties tab and run the crack file, hit crack as shown.
5. Computer will start the crack, and reboot.
6. When vista loads, it will show a warning on the systray, right click on it, and allow
the program to be started, and then hit allow when the warning pops up again.
7. The crack will then open up and finish the process. Hit finish to close the program.
8. Crack is now complete!!"
-
Ndor #13061 Adminisztrátorban persze hisz csak én vagyok az egyetlen felhasználó...vagy vmit még állíítani kell? -
CyrSyS #13060 Szia Janos!
Nagyon szépen köszönöm a választ, teljes értékű és érthető. Bár mivel veled ellentétben nem foglalkoztam a Vistával szinte soha, ezért a Winbeta nekem így nem monnd semmit. Én most egy Xdefiance verziót szedek, nemtudom hogy jó-e bár a torrent readme-be azt írták hogy ez egy legit változat és nem akármilyen serial kell hozzá hogy jól működjön (tehát ne csak 30 napig).
Noha nem ez az általad említett Winbeta verzió, akkor kaphatnák bővebb instrukciókat a Winbeta verzió elérésével kapcsolatosan?
A driverekre visszatérve, sztem a nem rég kiadott új Vista compatible Nvidia driver vinné az én vga-mat is. Arról is beszámoltak már nekem hogy a hardvereket lényegesen jobban kihasználja az új windows. Pl simulátaro programok esetén tapasztaltak javulást. Ez engem pont érint és kérdés hogy ezt megtudod-e erősíteni.
Mondjuk a gépem játékra is használva, így valóban a 2gb ram kötelező. :)
Photoshop, meg ilyesmi nagyobb programokkal remélem nem problémázik. Vagy ide sorolom a CAD és más egyéb tervező szoftvereket!
Válaszodat köszi. -
#13059 adminisztrátor módban futtattad? -
#13058 ez a billgates-es verziónál is működik? -
Ndor #13057 Cracking begun!
> Please don't do anything before this crack finishes or fails
> Changing system date...
> Failed to change system date
> Crack failed
Még egy kis help... acrack elinditásakor ezt írta ki...Mit tegyek még? -
EasyLife #13056 köszi :) -
Ndor #13055 Köszönöm Szépen -
#13054 RTM automaticed timer stoppper -
#13053 Jah, ezekben csak az új control panel van benne. A vezérlőpultban találod meg., állítsd be speciális nézetre és kb ugyanazokat be tudod állítani amit piszkálni kellett a régiben. (aminek meg nincs menüje az Vista alatt még nem működik) -
Ndor #13052 János ezt a cracket eltudnád nekem küldeni vagy egy linket adni?? -
#13051 A 2Gb RAM elég lesz, a proci is.
A VGA-hoz nemsoká lesz rendes driver, a ma kiadott is elfogadható. (ahogy teszteltem CS:S alatt szar mint a 97.xx-ek, de 3dMark05 alatt már több pontot ad mint XP alatt!)
Az audigy driver most is egész jó állapotú, csak olyan featurek hiányoznak amik nem létszükségűek (mint pl. a hardweres Dolbi Digital kódolás) vagy a Vista miatt végleg elbaszódtak és csoda ha újra menni fognak (Vistával DX10-ben nincs DirectSound harwares gyorsítás így fuccs minden DS-t használó játék hangzásának, szoftveres módba állnak át mintha alaplapi hangkártyát használnál, csak OpenAL alatt van EAX...)
SATA-val lehet gond, de elvileg pár nap múlva illik hozzá drivernek lennie ha még nincs (és kell), meg lesznek winupdates fixek hozzá...
A legújabb Daemontools és Nero 7 megy, alkoholt nem tudom, de biztos megy már.
Pont most foglalkoztam a témával: A Winbeta féle AIO (64 és 32 bit egy DVD-n) és a Billgates féle 32-bites DVD is ugyanaz mint ami a boltokba kerül. Bár a Billgatesben elvileg van egy aprócska hiba (van hozzá valami patcher, így a Winbeta féle DVD-t ajánlanám.)
Van crack. Elindítod, újraindul a gép és 2090-ig 30 nap marad az aktiválás visszaszámlálója.
A BSPlayer 2 megy, csak overlay mixerre kell állítani a renderelést (FAQ!) -
EasyLife #13050 föl raktam az nvidia drivert de ez egy szimpla driver nincs semmi kezelőfelület se semmi legalábbis nekem nincs -
Ndor #13049 a rearm patchet próbáltam ki is írta hogy completed ,de azt írja még 2 nap az automata aktiválásig..ezekszernt mégse jó.. -
#13048 FAQ (ott van minden) -
Ndor #13047 Sziasztok srácok!
A Bill Gates-es verzihóz tudna valaki vmi egyszerű aktivizációs cracket?? [email protected] -
CyrSyS #13046 Sziasztok!
Szeretnék Vistát használni! milyen verziót töltsek le ami nem időkorlátos, vagy hogyan lehet az időkorlátját megszüntetni?!
Gépem:Asus P5B alaplap, Intel Pentium 4 3Ghz HT, 2x1GB DDRII 667-es Kingmax memoria, Asus EN7950GT 512MB vga kártya, 250GB SATA2 winyo, Audigy 2 Value 64 bit hangkártya.
Ahogy eddigiekben olvastam meg nézelődtem, a vga-hoz már van rendes nvidia driver, hangkártyához viszont csak bétával találkoztam. Van esetleg már valahol rendes SB driver ami kompatibilis a Vistával?
Amugy a fent említett gépen mennyire hasítana a Vista ha a rendszert irodai és multimédiás alkalmazások futtatására használnám?
Szoftver támogatás terén mennyire kényes a vista? Értem ez alatt pl Jetaudio, Alcohol 120%, Nero 6, Acdsee, ilyesmik.
Válaszotokat előre is nagyon köszönöm! :) -
Szolnokboy #13045 köszi szépen -
#13044 NOD32 2.70.23
-
Szolnokboy #13043 valaki tud vista-compatible verziót a bsplayer-hez és a nod-hoz ? -
#13042 Ezt a hotfixet próbáltad már felrakni (pár nap és winupdaten is kintlesz):
http://support.microsoft.com/kb/928135