40038
-
#13241 Hát még odakint...
Valaki érdeklődött AutoCAD-ről. A 2007 szépen települt, elindult crackelve, de azonnal szólt a Vista hogy szerinte ez inkompatibilis program, ne indítsam. Elindítottam, szoftveres módban szépen fut, de OpenGL-ben maszatol a kép. Megpróbáltam frissíteni, erre az SP1 szétbaszta a cracket. :D A lényeg hogy megy... -
#13240 azért ez elég hihetetlennek tünik számomra... -
FLeK0 #13239 ez most kifogás? azért 2-nél több alkalmazható profi fordító van az országban :) -
#13238 Lehet, hogy félreinformáltak, de úgy hallotam, hogy a M$-nál kb. 2 ember dolgozik az összes fordításon! Most pedig egyszerre volt az IE7, WMP10,MSN béták és persze ezek mellett kellett a Vistát és az Officet fordítani. -
#13237 Láttam. Csak gondoltam, hogy belinkelem a magyar nyelvüt is, hátha valaki azon jobban eligazodik. -
#13236 #13196 -
#13235 Nem is olvastam, csak a címet meg a grafikonokat néztem, de nem értem miért baj az ha kevesebb pontot kaptak mikor 3DMark futás közben is ottmaradt az Aero. Nem véletlenül vált át basic stylera minden 3D alaklmazás indításakot. (de ezt megteszi és nem is tudom hogy erőszakolták ki hogy fusson) -
#13234 Itt is van egy: Windows Vista: Változatok összehasonlítása.
Bár még elég friss lehet, mert néha nem tölt be az oldal, vagy ha igen, akkor is hibás egy kicsit. -
FLeK0 #13233 tegnap azt mondták a beszédekben, hogy ~70 országban jelenik meg egyszerre
sajnos mi ehhez is selejtesek vagyunk -
Inquisitor #13232 Amúgy ha jól láttam japánban, németeknél, meg skandinávoknál is 30-a volt kint a hírekben, bár lehet tévedek. (Japán mondjuk biztos) -
Inquisitor #13231 Jah, mivel UK-ban már egy hete kapni. -
#13230 Az csak az amcsiknál volt -
FLeK0 #13229 amíg csak ezen az egy oldalon vannak vista tesztek, én nem hinnék neki vakon. -
Inquisitor #13228 http://www.firingsquad.com/hardware/windows_vista_aero_glass_performance/default.asp
Na most jöjjön valaki azzal, hogy az Aero hú de rohadtúl lassítja a Vistát :D -
#13227 Lassan ami itt megy... Már annak örülj hogy lesz egyáltalán. -
adsa #13226 aki lemaradt a tegnap esti bemutatóról az itt megnézheti -
Inquisitor #13225 Bezzeg a norvég, szlovák, lengyel meg német Vista már kész van. -
Inquisitor #13224 Kétlem, mert az január 30. :) -
#13223 Feb. 20 csak az agnol megjelenése MO.-n szerintem! -
#13222 Nem mindenhol. Ráadásul bugos is sok játékkal. -
#13221 Ház pedig a tesztben egyszinten voltak XP vel sőt néhol gyorsabbak is voltak a gamek! -
#13220 Hát szvsz nincs mit cicomázni szar mindegyik. -
#13219 Na ahogy nézegetem az új vga driver teszteket ATI-é jobbnak tünik ! -
#13218 "remélem ulimate tulajok elöbb kapnak lokalizációt"
Persze meg gyorshitelt kamat nélkül és ingyen bigmac menüt 1 éven át. -
shiftáj #13217 vki tud mondani 1 jó formázót vista alá? mert nem jó a windows os azt mondja h nem tudja. plz help -
#13216 feb.20 (hungexpo) -at irnak magyar megjelenésre ...
remélem ulimate tulajok elöbb kapnak lokalizációt -
#13215 valaki egy linket tudna adni arról a timestoppról ami 2099-ben kezd visszaszámolni....kössz -
adsa #13214 valahonnan le lehet tölteni a tegnap esti videót a vistáról, igaz h láttam de azért még 1x megnézném:) -
#13213 Nics még olyan extra hogy videót lehet a háttérbe betenni? -
#13212 Valószinüleg azért kér indításkor kulcsot mert feltetted a validation update-et. -
shiftáj #13211 enyit ér ez a fos húgy vista felrakom másik partícióra, hátha vmit elqrtam ezzel. de ha nem lesz jó akkor nemtom mi lesz itt.. -
#13210 juhu jön a poker extra :) -
#13209 Bocs hogy nem tudtam segiteni!!!! -
shiftáj #13208 vki help plz.. home edition ra updateltem a vistát, és most még 1x se töltődött be az asztal, aktiválást kér, de nem fogad el RC1es kulcsot, se azt amelyik elvileg mind1 khez müxik, arra azt írja h ez nem jó az ultimate hez. vki help -
#13207 Privi!!!!!!!!! -
#13206 ha frissitek az Ultimatra ujra kell aktiválni a rendszert???? -
shiftáj #13205 van 1 de nem fogadja el, help:( -
#13204 Ja, van benne OpenGL driver, csak minden OpenGL-es játék bugos és lassú vele... -
#13203 RC1 vagy RC2 es aktivációs kulcsot! ha van!!!! :) -
shiftáj #13202 vki plz help, itt van az aktivációs ablak, még bese tudtam lépni az asztalra, milyen keyt kell beadnom h elfogadja? :S