40038
-
#13201 Nálam sokkal szebben megy vele a játék és persze a filmek sem kockásak már! Lehet hogy ez volt a hiba de lehet hogy nem! nem tudom de nálam bevált az új driver! Már csak a Creativera várok hogy adjanak valami jó drivert a karimhoz! -
Inquisitor #13200 "igaz a 100.54 összesítve jobban ketyeg mint a catalist 7.1 mert itt legalább OpenGL van"
Ugyan tegnap linkelgettem a Catalyst OGL-es RTM verzióját, de amikor kijött tegnap a 7.1-es WHQL Vista Catalyst, az volt az első, hogy megnéztem a leírásában: Van benne OpenGL.
Persze lehet elírták, de tudtommal benne van. -
#13199 Van benne valami. De nem kötelező feltenni :D -
ent #13198 Kicsit off+lehet szar, de lehet vkinek majd megmozgatja fantáziáját:
"A zseniális emberek úgy irányítanak, hogy meggyőznek egy hatékony kisebbséget, erőltesse rá az akaratát egy közömbös, elpuhult többségre."
Ha nincs elég fantázia: (Billy Gétsz->M$->mi)
on -
krisz073 #13197 -
#13196 Tessék -
krisz073 #13195 Valaki tudna adni egy linket ahol le van írva,hogy mi a külömbség a Vista verziok között ? -
ent #13194 Ha tisztában vagy a FAQ-ban leírtakkal, akkor nyugodtan vágj bele. Illetve ha van vmelyik RC verziód + kódod amit kaptál akkor uzsgyi.
Ha nem vagy tisztában, akkor szenvedni fogsz egy darabig. De a látvány miatt ne tedd, arra ott a stylxp. Ne hogy félre érts, nem akarlak lebeszélni. -
krisz073 #13193
Köszi mindenkinek a segitséget,szerintem este megprobálkozom egy 32B Vistaval -
ent #13192 #13126 hsznál mrbond (alias zsoltika007) kedves kollega feltett egy érdekes összehasonlítást az xp és vista értelmében. Ha ennek a leiratnak lehet hinni+megvan a megfelelő "infrastruktúrád otthoni asztalodon", akkor ha wow-ozol, tökös mind1 melyiket rakod fel. (64 vs 32) -
krisz073 #13191 2 GB van a gépbe :D -
#13190 Ha nincs scannered, nyomtatód vagy hasonló eszközöd amit nem halmoznak el driverekkel, vagy tudod hogy van hozzá 64-bites driver megérhet egy próbát a 64-bit, egyébként nincs sok értelme. -
FLeK0 #13189 ha wowozol akkor 1.5GB ram alatt ne rakd fel a vistát. -
krisz073 #13188 Sima mezei felhasználás ( letöltés + dvd írás )
1 játékkal játszok jelenleg az pedig a World Of WarCraft.
Szerinted érdemes a 64B -vel probálkozni ? -
#13187 Oké köszi! Akkor rakom is felfele! Elég rendesen jött hozzá most frissités!!! -
#13186 én feltettem. nem nyúlt a crack-hez. -
FLeK0 #13185 épp az a lényege, hogy ne kelljen újra aktiválni bizonyos gépeken, nem hiszem hogy lenne bármi köze a crackekhez. -
#13184 Miért mi ez a frissités?????? Nekem épp most jött le! Szét bassza a cracket??? -
ent #13183 Attól függ, mire használod a gépedet. Ha mezei felhaszánló vagy pár gémmel (pl.: pasasziánsz, vagy mine) akkor mehet a vista. Ha nem vagy mezei felhasználó és komoly gémekkel is nyomod, akkor xp. 32 vagy 64? Attól függ, ha nem vagy mezei felhasználó és van scannered + min 1 őskövület hangkártyád, akkor xp. Ha mezei felhasználó vagy és super x2 6000+ as procid, legújabb Gf9000 és scannered nincs, akkor vista.
Természetesen ebből csak annyit, hogy attól függ mire és milyen hardware-n fogod használni a kiválasztandó oprendszert. -
krisz073 #13182 Sziasztok.
1 gyors kérdés :
Ma reggel sikerült elhaláloztatni szegény XP-t :)
Érdemes e ha már ugy is új telepotés lessz akkor Vistat felraskni vagy inkább még mindig Xp a nyerő?
És esetleg Vistábol 32 vagy 64b ? -
#13181 Volt valaki olyan bátor hogy feltegye a KB931573-as updatet? Állítólag arra való hogy az előtelepített Visták biztos feldobják az ember orra elé az ablakot hogy aktiválja (néha biztos elfelejtődik aztán az user csak les...). Nem bassza szét a timerstoppert? -
#13180 Ehh. Kidobták a vistát és se új creative (Igaz csak a Directsound-al szenvednek, azzal meg ellesznek egy darabig, de a feeling kedvéért lehetne új build) se új nvidia (igaz a 100.54 összesítve jobban ketyeg mint a catalist 7.1 mert itt legalább OpenGL van) driver. -
#13179 A Winbeta AIO-t érdemes leszedni, abban bennevan az összes változat 32 és 64-biten is (és elfér 1 egyrétegű DVD-n) -
#13178 Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy a FAQ-ban lévő tört verziókon kívül jelent-e meg új? Ha igen akkor 64bithez melyiket érdemes leszedni? -
#13177 Lehet szedni az Ultimate Extrakat!
Illetve megjelent 1 valag lokalizálás ... -
#13176 DVD-ről kellett bootolni másodszorra is. -
FLeK0 #13175 hát ennyit erről az ati/opengl-ről egyelőre, cs-ben 40-60fps ha emberekre nézek :<
WoW kb fele FPS, és annyit tölt meg szenved mint xp-n 512 rammal anno, még az előző driverrel is jobb volt ez. -
shiftáj #13174 neked hol volt ez az opció? :S -
shiftáj #13173 milisecre bevillan 1 választó kép, ha megnyomok vmit akkor ott marad, de csak a setup van ott.. bottmgr hibánál pedit ctraltdelet vancsa.. -
#13172 Jó lenne ha már bele csapnának a lecsóba mert eddig csak a pr duma megy meg a rongy rázás. Lehet le is fekszem aludni. -
#13171 Installt követő restartnál nincs helyreállítási opció? Beta2-nél velem is előfordult, hogy installt követően nem tudott bootolni, akkor ez megoldotta:) -
FLeK0 #13170 #13135 -
#13169 hol? -
#13168 Nézem. :) -
FLeK0 #13167 bill gates live -
#13166 akkor win xp -
shiftáj #13165 telepítéskor megvolt... és már próbáltam vagy 5x -
FLeK0 #13164 format -
shiftáj #13163 telepítem.. első automatikus resi, aztán ha hagyom h nyomja magától a resit, akkor újra indul a telepítés, ha hdról akarnám nyomni akkor boot mgr hiba, na mondjá már vmi okosat -
#13162 akkor indul csak lemezről ha lenyomsz egy gombot amikor írja hogy "press any key to be a meier vista user"...