40038
-
#13401 Ja, de a korábbi Re-arm patch is kitolja a június a végtelenbe... -
#13400 és ott van a 2099-es timestop..... -
#13399 Júniusra már bőven lesz rá okosság. Én nem paráznék ezügyben. -
#13398 A Crackereknek gyorsan kell cselekedni, mert június után igencsak megszívhatjuk, ha lejár az RC1-es trükkel történt aktiváció -
#13397 bakker m'r elkestel!
Hogy lehet a billt atallitani magyarra?
de rendesen felrakta vagy en nem vettem valmit eszre? -
#13396 gideon: ha a billgates verzió van meg először futtassad az ison az msdn patchet és utána mehet...előtte ki ne írjad dvdre!!! -
Newfronter #13395 License Type New Renew
TechNet Plus Direct $349 $249
TechNet Plus Single User $499 $399
TechNet Plus Single Server $999 $749
Nekem a Direct van, tehát csak online érhetem el a termékeket, kipostázás nem vonatkozik rám. -
Inquisitor #13394 Thanx. Jó lenne valami know how. Úgy emléxem mikor csak páran tölthettük le a Vista Betat (ami MÉG nem volt public), akkor csak Technet Plus-al engedte meg, de sehol nem tudtam megnézni milyen az accountom. -
#13393 agp-s .... köszi majd megnézem most íírom ki dvdre a bitgates verzió a frissítésnékl azt irta a másik 60 gigás vinyon hogy nem tudja valmiért a fileket másolni... -
#13392 Ja, nekem az az A betű minden driver verziója végén "Alpha"-t sejtet... -
#13391 A [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1035251678&no=13343]#13343-re postban[/URL] találod a linket a legújabb driverekhez. (gef6,7,8) -
Newfronter #13390 VIA chipset driver Vistára is... -
Inquisitor #13389 A legfölsőre kell kattintani (Geforce and TNT2), szerintem TE a Geforce 7 Go-ra klikkeltél. Nekem kapásból felajánlja a 32 és a 64 bites Vista drivert is. -
#13388 agp vagy pci? -
#13387 sziasztok! Egy kis segítség kéne
most fogom felrakni a Vistát!
A kérdés! A videokarim Nvidia 7600 GS erre van driver a honlaponn csak a 7x seriesnél a xphez van... azt is fel lehet rakni vagy mást kell keresnem ?? -
#13386 azért összefoglalva nem semmi, jópár hónapja kint van az rc1 stb.. verzió, és még mindig nincs semmi (egyszerü) nagymennyiségbe használható törés..
Félek hogy nem is lesz
Akkor sporolhatok :( -
#13385 validation update - eredetiség vizsgáló...nem szabad felrakni.....az auto updatet ki is lehet kapcsolni... -
#13384 nem -
#13383 oké, megnézem
update-én jövö vali**- akármit továbbra se szabad felrakni? -
#13382 SErial nélkül tedd fel és keznews.com-on vannak crackek. -
#13381 Igen a 64 bites Ultimate szeretném felrakni. Milyen seria számmal rakjam fel? Ugy hogy aktivált legyen és az update is menjen?
Vagy még ennyire még törték fel?
-
Newfronter #13380 Az Ultimate-et? Most crackre gondolsz vagy mire? -
Newfronter #13379 Nem tudom, majd ha ráérek megnézem, a levélben amit küldtek oda Plus volt írva, de a Techneten csak ilyn Retail van meg számok mellette. -
Inquisitor #13378 Hogy tudom megnézni, hogy sima vagy plusz-os vagyok? Én úgy emléxem pluszos accountot csináltam. -
#13377 annnyi féle módszer van, teljesen össze vagyok keveredve. Hogy lehetne feltelepiteni a 64 bites rtm verziót hogy az update és az aktiválás is menjen? -
#13376 érdekes én is anno így regisztráltam ha minden igaz azon a holland nyelvű oldalon de csak sima technet account volt :/ -
Newfronter #13375 Nem lehet kérni, ez egy regisztráció volt, már nincs, egy páran regisztráltak, így kaptak.... még mindig mondom: érdemes a thehotfix.net fórumát olvasni. -
Newfronter #13374 Most már csak pénzért lehet Plus-osat, amúgy holland nyleven volt csak elérhető a regisztrációs oldal anno....
Te nem tudod hogy ki is lehet postázni is a terméket? Jó lenne egy Vista Ultimate doboz a polcon mit ne mondjak. :) -
#13373 Nem tudnál nekem is egy kulcsot kérni? -
Inquisitor #13372 Nekem elég régen van Technetes acountom, hol kell key-t kérni?
(Amúgy miért kellett hollandus nyelvvel szenvedni, az egész Technet elérhető angolul is.) -
Newfronter #13371 Ilyet is lehet? :D -
#13370 Na ez jó hír! Még szerencse, hogy idejében észbe kaptam! Lehet, hogy írjok a Microsoftnak, hogy ha megjelenki a Vista meg az Office 2007 magyarul, küldejenek dobozt hozzájuk, mert csak úgy a szép a polcon! -
#13369 Mondjuk jó mese az is hogy az Ms a stabilitásra hivatkozva eltörli a DirectSound hardweres gyorsítást, nehogy lefaggyon a gép játék közben.
Mi ennek az eredménye? Az emberek majd mindenféle siptiben tákolt dsound.dll-ekkel tömik meg a játékokat (előre félek hogy pl. a VAC bannol mindenki az ismeretlen dll injektálása miatt) hogy OpenAL-t használjanak. Eredményképp ugyanúgy hardweres gyorsítást használnak a játékok, de egy Ms által finomítható DirectSound helyett valami bemásolgatott OpenAL patc-et fognak használni erre a célra.
Másik, hogy minek kell WDDM driver az Aerohoz? Elvileg referencia DX9 alkalmazás az Avalon motor, ha a DX9-es játékmotorok elfutnak egy driverrel az Aeronak is illene. Ez is csak a macera hogy mindenáron legyen WDDM WHQL driver. És látott má napvilágot ilyen matricázott beta driver amivel fagyott az egész Vista annak ellenére hogy elvileg nem fagyhat már le driver miatt, mert nem kernel módban fut a driver... -
#13368 Ugyanezen a véleményen voltam RC1 időkben. Hogy miért nem lehet az XP-s drivert kibővíteni, szintúgy a creative részéről is, mert többet tudott a kártya Vista alatt XP-s driverrel mint a Vistás beta-kkal. A válasz hogy a Microsoft egyrészt erőlteti hogy legyenek hitelesített WHQL driverek, mégha csak később is. Erre meg a válasz a HD tartalmak aláírt driverekhez való ragaszkodása amit meg mások erőszakoltak az Ms-re.
Tehát az Ms rákényszerült hogy csak aláírt driverekkel legyen HD videó Vista alatt, ezért rá kell erőszakolnia a gyártókat ilyen driverek írására. Az meg jó kérdés miért tűnik úgy hogy csak az RTM megjelenésével egyidőben kezdték el érdemben írni a driverket, de biztos volt rá okuk.
Emlékszik valaki aki sok buildot végigtelepített, hogy mikor tűnt el a DirectSound 3D a Vistából? Erre én se.
Emlékszik valaki melyik build kezdett fagyni az újabb fajta XP-s driverekkel? Emlékeim szerint a beta2-t követő TAP build lehetett az.
Miért ül az MS 3 hétig egy WHQL teszten mikor az emberek lerágják a gyártók oldalait hogy hol a Vista driver?
1000 kérdés, 0 válasz, de én azt mondom mot éppen úgy fest a jövő hogy késnek a driverek de jobbak lesznek.
A 3DMark azért jó példa mert az ilyen netes tesztek mindíg előveszik, így ehhez optimalizáltak először, de majd sorrakerülnek a játékok is. -
FLeK0 #13367 A 3d mark nem érdekel, egyszer megnézem évente, annyi elég belőle. Az ati drivere most még botrányos, főleg az opengl része. Pedig éveik voltak erre is, itt a vista megjelenésekor már nem azzal kéne jönniük hogy x hónap múlva majd jó lesz.
nem értem hogy legalább a 'régi' kártyákhoz tartozó drivereknél miért nem csinálták azt, hogy fogják az xp-s drivert és beletolnak egy aero támogatást. Senki se sírna szerintem. -
#13366 Én csak az nvidia driverekből tudok kiindulni. Márpedig 3DMark alatt már a Gef6 is gyorsabb mint XP alatt, a Gef8 meg már egyes játékok alatt is gyorsabb (itt két külön core-driverről van szó a streamprocesszorok miatt, így külön fejlesztik a két drivert...). De szivesen fogadok veled egy üveg votkában avgy jégerben hogy a március környékén szállingózó driverekkel jobban futnak majd Vista alatt a játékok mint XP alatt. -
#13365 Ez biztató eredmény. Néhány inkompatibilis XP-s program szarul fut, a játékok kicsit lassabbak a kezdetleges driverek miatt, de a videókódolás és az áramfelvétel is azt mutatja hogy tényleg jobban hajtja a gépet a Vista. Ezt mutatja a 3DMark is itthon (és ha megnézed szerintem nálad is), már csak játékokra kell optimalizálni a VGA drivereket és jöhetnek a tesztek ahol a - geynehány FPS-ből +ra vált a grafikon. Bár abból itélve hogy a legújabb nvidia driver tényleg olyan új hogy 2006.01.30-adikán fordították le a fileokat még várhatunk egy keveset. Én úgy március elejét saccolok mint amit a creative driverre is mondtak. -
FLeK0 #13364 "jó"
aha
x1990000909 kartyával lehet jó, de legutoljára még nem az volt a vista ajánlott gépigénye, hanem az sm2.0 kategória :/ -
#13363 Ott hogy ha van jó ATI driver az Nvidiának is muszály lesz sietni... -
#13362 És ez engem szted hol izgat fel? (nvidia karim van)