40038
-
#13441 kivácsni vagyok magyar MUI mikor lesz -
#13440 Szerintem nem cserélik ki magyarra. Vegyél Ultimate vagy Enterprise változatott és ahhoz elérhető lesz a magyar nyelvi csomag (legalábbis sok nyelvi csomag már most is elérhető) -
ent #13439 szasz all
Nemtom xp-nél mikor volt ilyen, de szentem volt. Ha vistát most megveszem, akkor alapból jár utána nekem M$ től magyar, ha megjelenik? Azaz kicserélik ha kérem? -
#13438 Akkor mégse sikerült átálítanni. Egyébként már a telepítés legelején meglehetett volna csinálni. -
#13437 emberek én átállítottam a billentyűzetet hungarianra de a Y z ay Z y és a 0 gomb az pedig Í -
#13436 Miért ne lenne, ha van sok pénzed vehetsz directx 10-es videó kátyát. Vista meg támogatja. -
#13435 sziasztok! Ugye directx 10 még nincs a nagyközönségnek?? :) köszke üdv Ricsi -
#13434 szar a géped, ez nem windows hiba -
#13433 ezt csináltam ennek ellenére a Z maradt az Y!! Mindegy annyira nem lényeges majd megoldom valahogy... -
Newfronter #13432 Írd le pontosan a driverek neveit mit raktál fel! Lehet rosszat... -
Szityi #13431 Kössz.De nekem Vista kell.Mi lehet a gond? -
FLeK0 #13430 xp -
Szityi #13429 Sziasztok.Kérlek segítsetek.Felraktam a Vista-t,leszedtem a legújabb grafikus kártya valamint hangkártya drivereket, és kb. 20 perc után kidobja a kékhalált.Autómatikusan resetel a gép, amikor akarok boot-olni, azt írja, hogy a ntoskrnl.exe hibás file (corrupt), és hogy javítsam ki a file-t a Vista dvd-vel.Meg is tettem, minden ok, erre kb. 20 perc múlva megint kékhalál.Mit lehet tenni ilyenkor?Mert ez így nem mehet tovább.Előre is thx... -
#13428 Kérhetnénk részleteket? -
expander #13427 Egy kis fika: 3 hónapja használom a Vistát de egyre több hülyeséget csinál. Sokkal többet várnék 5 év fejlesztés után. Azt hiszem visszarakom a "jó" öreg XP-t. -
#13426 sima updateben találsz ha az nem jó akkor nvidia.com -
foxlala #13425 tud valaki nvidia go7600-hoz használható driverről? -
#13424 sok sikert...:) -
#13423 Jó akkor upgrade! Akkor azthiszem nekiállok! -
#13422 szerintem nevezzük upgradenak.....mert a frissítés az az update...igen megmaradnak..... -
#13421 a frissités ugyan az ugye mint xpn! Progik megmaradnak ugye??? -
jogabonito #13420 az aero be van kapcsolva, de a legördülő menűből mégsem tudom elindítani -
#13419 Kiválasztod a neked tetsző videót, és beállítod háttérnek. -
jogabonito #13418 Értem. És akkor hogy tudom elindítani? -
#13417 nekem is ezt írta ki a második installálás után
szoval már felraktad...indítsd újra a gépet.... -
jogabonito #13416 Help please! Aktivált Ultimatem van, de a DreamScene telepítésekor a következő hibaüzenetet kapom: " The update does not apply to your system " -
#13415 Oké! Köszi a segitséget!!! -
Newfronter #13414 Értelemszerűen... -
#13413 Akkor újra kell csinálni a cracket???? -
Newfronter #13412 Nem tudjuk, de valószínű. -
#13411 ha frissitek az ultimate verzióra szét megy a crack ami a home premiumban van??? -
#13410 Control panel / Regional and language setting / Keyboards and languages fül / change keyboard / Add / Hungarian ; aztán töröld az angolt nehogy visszaáljon vagy később zaklasson.
-
#13409 telepítéskor? a bill progi telepítésekoR?? ok majd holnap megnézem és írok! Jó éjt -
#13408 Telepítéskor állítsd be nyugodtan magyar nyelvet. Most meg kéne lennie a tálcán egy nyelvi eszköztárnak ahol hozzá tudsz adni magyar billentyűzetkiosztást és törölni az angolt. -
#13407 hogy tudom azt megcsinálni hogy a Y ne a zgomb legyen és a Z ne az y??? -
#13406 De majd ha rámjön valami paranoid ténykedés iránti vágy letöltök két ilyen Microsoft oldalról töltött ISO-t aztán összerakok magamnak egy új AIO DVD-t. (semmi nagy trükkje nincs, csak UDF-es képfilebe kelll tenni a fileokat PoweISO-val úgy hogy tömörítse, a bootloadert meg ellopom a winbetából :D) -
#13405 Nem, a driveres pletyka tuti marhaság, ezeknek a bolti verziós ISO-knak is 2,49Gb a méretük mint az MNDS-nek és a Bilgatesnek. Szóval legfeljebb apró crc-n látható eltérések lehetnek, plusz driverek nem. -
#13404 Hmm. Én már kidobtam egy Billgates ISO-ból írt DVD-t pusztán parából, most már nem cserélem le a Winbeta verziót (amit most 1x-esen írtam ki, pedig még az életbe nem írtam 2x-nél lassabban semmit, azt is csak újraírhatóra ; sőtt, 3 órát tartott de visszaolvastam az md5hasht a korongról hogy tuti100as-e) az SP1-ig, vagy ha véletlen össze nem karcolom (ami még sose fordult elő viszonylag értékes koronggal). Vagy igaz volt az a nagyon ostobának tűnő pletyka hogy több/frissebb driver van a bolti verzióban mint az RTM-ben? -
FLeK0 #13403 a thepiratebay-en van ms oldalról szedett iso, azok biztos jók
http://thepiratebay.org/tor/3560992/Windows_Vista_Ultimate_32bit_(x86)_Final_English_DVD_Image
meg van 64es is hasonló névvel -
#13402 Amúgy az a patcher hibás. Ez már csak így szokott menni, ha elbasznak valamit akkor septiben hozzádobott javítás is pórul jár. A patchelés után se passzolnak az MD5 értékek. Ezért jobb Winbeta AIO-t tölteni (az elvileg hibátlan, ha meg nem akkor sincs para, mert nem tudod ellenőrizni )