40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Mr Manson
    kivácsni vagyok magyar MUI mikor lesz
  • bon
    Szerintem nem cserélik ki magyarra. Vegyél Ultimate vagy Enterprise változatott és ahhoz elérhető lesz a magyar nyelvi csomag (legalábbis sok nyelvi csomag már most is elérhető)
  • ent
    szasz all

Nemtom xp-nél mikor volt ilyen, de szentem volt. Ha vistát most megveszem, akkor alapból jár utána nekem M$ től magyar, ha megjelenik? Azaz kicserélik ha kérem?
  • bon
    Akkor mégse sikerült átálítanni. Egyébként már a telepítés legelején meglehetett volna csinálni.
  • Gideon Wieth
    emberek én átállítottam a billentyűzetet hungarianra de a Y z ay Z y és a 0 gomb az pedig Í
  • bon
    Miért ne lenne, ha van sok pénzed vehetsz directx 10-es videó kátyát. Vista meg támogatja.
  • Gideon Wieth
    sziasztok! Ugye directx 10 még nincs a nagyközönségnek?? :) köszke üdv Ricsi
  • Imremagdi
    szar a géped, ez nem windows hiba
  • Gideon Wieth
    ezt csináltam ennek ellenére a Z maradt az Y!! Mindegy annyira nem lényeges majd megoldom valahogy...
  • Newfronter
    Írd le pontosan a driverek neveit mit raktál fel! Lehet rosszat...
  • Szityi
    Kössz.De nekem Vista kell.Mi lehet a gond?
  • FLeK0
    xp
  • Szityi
    Sziasztok.Kérlek segítsetek.Felraktam a Vista-t,leszedtem a legújabb grafikus kártya valamint hangkártya drivereket, és kb. 20 perc után kidobja a kékhalált.Autómatikusan resetel a gép, amikor akarok boot-olni, azt írja, hogy a ntoskrnl.exe hibás file (corrupt), és hogy javítsam ki a file-t a Vista dvd-vel.Meg is tettem, minden ok, erre kb. 20 perc múlva megint kékhalál.Mit lehet tenni ilyenkor?Mert ez így nem mehet tovább.Előre is thx...
  • kopa1
    Kérhetnénk részleteket?
  • expander
    Egy kis fika: 3 hónapja használom a Vistát de egyre több hülyeséget csinál. Sokkal többet várnék 5 év fejlesztés után. Azt hiszem visszarakom a "jó" öreg XP-t.
  • MazeZee
    sima updateben találsz ha az nem jó akkor nvidia.com
  • foxlala
    tud valaki nvidia go7600-hoz használható driverről?
  • MazeZee
    sok sikert...:)
  • djrobaa
    Jó akkor upgrade! Akkor azthiszem nekiállok!
  • MazeZee
    szerintem nevezzük upgradenak.....mert a frissítés az az update...igen megmaradnak.....
  • djrobaa
    a frissités ugyan az ugye mint xpn! Progik megmaradnak ugye???
  • jogabonito
    az aero be van kapcsolva, de a legördülő menűből mégsem tudom elindítani
  • neozed
    Kiválasztod a neked tetsző videót, és beállítod háttérnek.
  • jogabonito
    Értem. És akkor hogy tudom elindítani?
  • MazeZee
    nekem is ezt írta ki a második installálás után
    szoval már felraktad...indítsd újra a gépet....
  • jogabonito
    Help please! Aktivált Ultimatem van, de a DreamScene telepítésekor a következő hibaüzenetet kapom: " The update does not apply to your system "
  • djrobaa
    Oké! Köszi a segitséget!!!
  • Newfronter
    Értelemszerűen...
  • djrobaa
    Akkor újra kell csinálni a cracket????
  • Newfronter
    Nem tudjuk, de valószínű.
  • djrobaa
    ha frissitek az ultimate verzióra szét megy a crack ami a home premiumban van???
  • janos666 #13410
    Control panel / Regional and language setting / Keyboards and languages fül / change keyboard / Add / Hungarian ; aztán töröld az angolt nehogy visszaáljon vagy később zaklasson.
  • Gideon Wieth
    telepítéskor? a bill progi telepítésekoR?? ok majd holnap megnézem és írok! Jó éjt
  • janos666 #13408
    Telepítéskor állítsd be nyugodtan magyar nyelvet. Most meg kéne lennie a tálcán egy nyelvi eszköztárnak ahol hozzá tudsz adni magyar billentyűzetkiosztást és törölni az angolt.
  • Gideon Wieth
    hogy tudom azt megcsinálni hogy a Y ne a zgomb legyen és a Z ne az y???
  • janos666 #13406
    De majd ha rámjön valami paranoid ténykedés iránti vágy letöltök két ilyen Microsoft oldalról töltött ISO-t aztán összerakok magamnak egy új AIO DVD-t. (semmi nagy trükkje nincs, csak UDF-es képfilebe kelll tenni a fileokat PoweISO-val úgy hogy tömörítse, a bootloadert meg ellopom a winbetából :D)
  • janos666 #13405
    Nem, a driveres pletyka tuti marhaság, ezeknek a bolti verziós ISO-knak is 2,49Gb a méretük mint az MNDS-nek és a Bilgatesnek. Szóval legfeljebb apró crc-n látható eltérések lehetnek, plusz driverek nem.
  • janos666 #13404
    Hmm. Én már kidobtam egy Billgates ISO-ból írt DVD-t pusztán parából, most már nem cserélem le a Winbeta verziót (amit most 1x-esen írtam ki, pedig még az életbe nem írtam 2x-nél lassabban semmit, azt is csak újraírhatóra ; sőtt, 3 órát tartott de visszaolvastam az md5hasht a korongról hogy tuti100as-e) az SP1-ig, vagy ha véletlen össze nem karcolom (ami még sose fordult elő viszonylag értékes koronggal). Vagy igaz volt az a nagyon ostobának tűnő pletyka hogy több/frissebb driver van a bolti verzióban mint az RTM-ben?
  • FLeK0
    a thepiratebay-en van ms oldalról szedett iso, azok biztos jók

http://thepiratebay.org/tor/3560992/Windows_Vista_Ultimate_32bit_(x86)_Final_English_DVD_Image
    meg van 64es is hasonló névvel
  • janos666 #13402
    Amúgy az a patcher hibás. Ez már csak így szokott menni, ha elbasznak valamit akkor septiben hozzádobott javítás is pórul jár. A patchelés után se passzolnak az MD5 értékek. Ezért jobb Winbeta AIO-t tölteni (az elvileg hibátlan, ha meg nem akkor sincs para, mert nem tudod ellenőrizni )