40038
-
Newfronter #13361 Az uccsó ATI driver már elég szépen muzsikál(eddig)... -
Newfronter #13360 Nem csak azt. Minden operációs rendszerhez és Office-hoz...stb. kaphatsz kulcsot, olyan nyelven amilyenen akarod. -
#13359 Lényegében tök mind1 mi miatt de jelen állás szerint alkalmatlan játékra. -
Newfronter #13358 A játéktesztel csak azért nem értek egyet, mert az CSAK driver függő. -
#13357 Vista vs XP @Tom's Hardware -
aanigoo #13356 Aha, olyan kulcsot ad, amilyet az ember szeretne. -
#13355 Na mindegy mér nem él. Amúgy lehetett volna vele ultimate kulcsot kapni? -
endiboy #13354 nem valószinü hogy az még ott van, nagyon rövid ideig volt elérhető az oldal -
#13353 Meg tudod mondani hogy hol regisztráltál mert én anno láttam egy ilyesmit a thehotfix.net-en csak most nem találom? -
aanigoo #13352 Én is, a kulcsok maradéktalanul működnek, aktiválás is teljesen rendben lement, így már legális vista alól sikerül írni. -
#13351 Én amúgy még azt furcsálom hogy a 3DMark05 game tesztekre több pontot ad mint mikor XP-s drivert használtam, a CPU pontok viszont majd a felükre estek most vissza. (Vista altt XP-s driverrel 5800, most 3600, XP alatt 4200 és egyik esetben sem volt észrevehető képminőségbeli változás, bár nehéz is meglátni 640x480-as felbontásban, de elvileg itt nem is lehetne külömbség VGA driver miatt...) -
#13350 -
#13349 Pedig gef8-assal állítólag már a Hl2 motor alatt is remekel ez a driver, csakhát a stream processzorok óta két külön dolog a gef8 és ami előtte volt, külön drivert használ (egy csomag, egy dll, de másként kezeli...). -
#13348 Kitesztelve. Counter-Strike Source alatt kicsit több, de kevés az FPS és már kevésbé, de még késik a kép, a FEAR ugyanolyan, 3DMark alatt se jobb, se rosszabb, de remekel (jobb mint XP-vel), vagyis még várni kell. -
#13347 -
#13346 Mijaza cs:s? -
#13345 Nah valaki tesztelje be gyorsan mert ha jó akkor meló után vista install lesz. Elsődlegesen a cs:s érdekelne. -
#13344 Most mi is ez a Technet? Meg hol lehet regisztralni? Meg jo-e?
:)
Udv, Koszi -
#13343 Ittvannak a beígért nvidia driverek, állítólag már játékokhoz is jók:
100.59 32-bit
100.59 64-bit -
endiboy #13342 én most örülök hogy megszenvedtem a holland nyelvel :P -
#13341 Mert ezzel nem kell kinlódni és tuti hogy nem romlik el.
[már bánja hogy lusta volt kitöltetni a reglapot mert nem hitte hogy tényleg kap kulcsot] -
#13340 Minek a kulcs ha már több mint két hete 30napom van még az aktiválásig!!! -
Newfronter #13339 Kiderítettem, ezek RETAIL kulcsok, tehát tényleg nem járnak le soha.
Ezt a Technet Plus accountot úgy kell elképzelni, hogy előtted van egy MS bolt, és ott ingyen minden megkapsz, de mindenből csak 1 darab van :D És 2 hónapon keresztűl "járhatsz" be a boltba.
Ja és ha lesz magyar verzió valamiből, azt megkapod elég gyorsan, tehát abból is lehet egy "eredeti példányunk". -
Newfronter #13338 A thehotfixen azt mondják nem kell újraaktiválni, ugyanis nincs időbomba benne, tehát örök a kulcs... -
#13337 Igen, én is erre tippelek, majd meglátjuk. -
#13336 Hát én már sok dolgot halltottam :D Volt itt már örökre, 2 évre, 2 hónapra és 180 napról szóló infók! SZerintem a 180 nap a nyerő, mert ilyen időközönként kell újraaktiválni a Vistát! -
#13335 Igen, igazad van, újra elolvasva a MS levelét tényleg írja, hogy csak 2 hónapos hozzáférést ad.
De mi a helyzet az ez idő alatt generált kulccsal/kulcsokkal, az is csak addig érvényes, amíg a TechNetPlus előfizetésem csengetném 370 Euro + áfá-ért? Ellenőrzi ezt is a MS és csak addig engedi "élni" a kulcsokat, amíg TechNetPlus előfizető vagyok?
-
#13334 Elméletileg a díja kb. 500$ lenne 1 évre, mert ez csak egy 2 hónapos trial változat! -
#13333 És miért jó ez a MS-nak, hogy "elvileg" minden termékét le tudom tölteni és érvényes kulcsot is tálal X ideig?
És ehhez mindössze regisztrálni kellett a holland TechNet oldalon...
(Amit köszönök Neked NewFronter) -
#13332 Üdvözöllek a kánaánban -
#13331 Most komolyan - annyira nem mélyedtem el anno a TechNetPlus rejtelmeiben - valójában mennyi ideig érvényesek a kulcsok és tényleg a felsorolt programok mindegyikére tudok generálni mint a kép mutatja?
Kicsit hihetetlenül hangzik számomra....
Kép -
#13330 Vegyél RAM-ot és mehet. -
Polllen #13329 Hali!
Sztetek egy 2800+s sempronra, 512MB Ram-mal, x1600proval felrakjam a vistát, vagy maradjak xpnél? -
#13328 Fasza. Creative driver márciusban, az eddig kiadott dsound.dll-es OpenAL fordítójuk csak X-fivel működik (kipróbáltam és tényleg nem megy audigyivel, pedig a FEAR csak eax2-t használ és az Audigy is ugyanúgy 1.1-es OpenAL-t ismer mint az X-fi, szóval nem látni nagy akadályt...), a mai nvidia driverből is lehet hogy holnapi lesz. (bár nem írják át a 100.54-es szövegénél hogy 31.-én új driver...) -
kerek1224 #13327 hát ha új alaplapot teszek be akkor is újra kell telepíteni. tehát egy OEM Vista ha egyszer felment egy vincsire, akkor konkrétan ugyanarra a vincsire bármennyiszer feltelepíthető? -
#13326 :O -
Newfronter #13325 A thehotfix.net -en volt egyszer egy topik erről, és akkor gyorsan beregeltem, már réges rég lezárták a regisztrációt. -
Newfronter #13324 Kibírom. :D -
#13323 Hol regisztráltál technet plusra? nekem sima technet accountom van :/ . -
#13322 2 év múlva lejárnak :P