Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem is elég jól használható már az RC2. 2 hete csak azon dolgozom.
Photoshop, Corel, Flash, Office, The Bat, Skype kissebb gondokkal de mûködnek. De azért várom a véglegest... 😊
A TC-t Admin módba indítod, jobb klikk a TC ikonra és Run as Administrator. Egyébként, hogy ne kelljen állandóan így csinálni: Properties/ Compatiblility/ és ott van egy checkbox "Run as Administrator".
Sziasztok!

A filevédelmet hogy kell kikapcsolni?
Mert totalcommanderrel nem tudok semmit felülírni sõt másolni sema C-n...
Help!
asysoft
Nálam RC1-hez képest sok területen lassú (pl boot során), készenléti állapotból nem jön vissza normálisan (lekapcsol a gép, ha megmozdítom az egeret, aztán következõ indításkor fogad a "Resuming Windows" felirat)...

/*WTF?!*/

Sztem az átlaguser még az UAC "szeretnéd telepíteni ezt a vírust?" kérdésére is igent nyomna vakon <#szomoru1>

Egyébként a rendes admin accountot csak ultimate-ben lehet elõhozni? Néztem home premiummal és ott nem érhetõ el az a menü ami kéne hozzá, ultimateben meg ment.

Jogos az egy pont😊
Igen, ez azért lett bevezetve, mert az átlaguserek telepítenek mindent össze-vissza és nem figyelnek oda a biztonságra, ez azért is hasznos.
Köszi😊)) Fõ a biztonság!!!!! de ennyire???
nem vagy.
jobbklikk, run as administrator

Valaki tud nekem abban segiteni ha programot szeretnék telepiteni miért irja azt ki hogy nem vagyok adminisztátor, és ezért nem telepithetem fel? Pedig az vagyok😊)
Szerinted már nem? Nem lehet tudni ezt. 😊
Zsoltika 007
Hát elég nagy gáz lenne ha ilyenkor kellene a kernelben turkálniuk.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Errõl jut eszembe, megvan elsõ biztonsági hiba az IE7-ben 😊

Mondjuk nekem az RC2 elég késznek tûnt, a sebességen se lehetett szinte gyorsítani, hisz azonnal vágódtak be az ablakok.
Volt 1-2 problémám vele, de összeségében már használható volt.
A végleges verzióval nem lesznek gondok, hisz az MS sem engedheti meg magának, ez nem egy játék amit utólag lehet patchelni. Ugyanis a kernelben jelentõs változtatásokat a kiadás után nem lehet eszközölni, majd csak SP-ben.
Ezután csak a driverkészítõknek kell összeszedni magát és teljes mértékben használható az új oprendszer, majd csak a full Vista kompatibilis programokra kell várni, de már így is sok program gond nélkül megy.
asysoft
Én még nem láttam béta Windowst Vistán kívül, de azért tényleg lehetett érezni, hogy ez még nincs kész...

/*WTF?!*/

Nem baj hogy késik, legalább "nem lesz" bugos. 😊
Thanx az infót, ennyit a Bablefishrõl 😛

djrobaa
elindul és minden oké adig amig azt nem irja ki hogy inditsam ujra a vasat! aztán a vindows valami hibaüzit ir ki (talán valami olyasmi lehet hogy blokkolja a progi települését!) és ennyi! ujra indul aztán nincs control panel a driverhez!

Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)

onecare live

a nem akart részletezhetnéd.

djrobaa
hali! tudnátok nekem olyan virusirtót mondani ami tuti hogy fut RC2-n? És még valami:leszedtem az uj Nvidia drivert de nem akar települni!Miért? Pedig ez RC2-höz való ugyebár!

Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)

Zsoltika 007
Nem baj. Elfér. <#vigyor0>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Mr Manson
ehh .. kicsit késtem 😄

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson
"Október 25-re biztosan nem lesz RTM <állapotban a Vista>." - nyilatkozta Allchin egy október 18-án készült interjúban. Elmondása szerint a Vista készenléti fokát öt kategóriában határozták meg, ezek a megbízhatóság, biztonság, teljesítmény, driver-ellátottság és az alkalmazás-kompatibilitás. "Bár azt gondolhatnánk az eszközillesztõk száma és a korábbi programokkal való kompatibilitás nem kritikus fontosságú a Vista esetében, a Microsoft errõl másképp vélekedik." - mondta Allchin, aki egyúttal örömét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy bár jelenleg rengeteg hardvergyártó és programfejlesztõ "el van maradva" Vista-kompatibilis termékeinek megjelentetésével, legtöbbjük ígéretet tett a Microsoftnak, hogy a Windows piacra kerülésekor õk is elkészülnek.

Allchin nem árulta el, mikorra tervezik a Vista megjelenését, de a legvalószínûbb dátum valamikor november végefelére tehetõ - ahogy azt a redmondi cég korábban is kommunikálta a sajtónak.

Forrás: Winportal.Net

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Zsoltika 007
Na ennyit a megjelenési idõpontról...
Ráadásul az Xp Sp3 is késik.
Éreztém én már ezt. Ilyen bugos rc2 kiadású windowst még nem láttam.

Oks, de nem mindenki olyan szintü számítógépguru, hogy tesztelgesse...
Olvass vissza!<#nevetes1>...Itt majdnem mindenki használni akarja, nem tesztelni. Namármost, ha adok érte úgy kb 50 pénzt, akkor ne én tesztelgessem már ! Az akkor legyen kész, és használható. Addig csak javítgassák, és készüljön fel rá az egész software-piac. Én is leszedtem, megnéztem, és tetszett, csakhát...neked sincs rá idõd, nekem sem, hogy küzdjek vele. Rohanó világban élünk !
Hát én speciel (ha lenne végre rá idõm), akkor meglepõ módon tesztelni szedtem le a tsztverziókat. <#ravasz1>
Hogy minnél kevésbé legyen gázos a végleges, hogy minnél normálisabb driverek legyenek rá, meg nem utolsó sorban, hogy mire kijöna végleges, valami minimál szinten hozzá tudjak szólni ...

Na egy idõre kibeszéltem magam..<#hamm>
Miért vannak így ráizgulva egyesek a megjelenésre ? Ráértek jó egy év mulva megvenni...Addigra talán készülnek hozzá driverek, mûködõ progik, és játékok...Szerintem addig felejtõs!...De aki szereti a kihívásokat és sok ideje van mérgelõdni vele, nosza minél elõbb vegye meg !<#nevetes1>
cserélj szolgáltatót !<#levele>
Szerintem semmi, logikátlan..ahány vinyód elromlik, annyi vista..ugyanmár..
Én nem értek sokat a hálózathoz, de vagy sík buták a témához a szolgáltatónál, vagy marha jól van kiépítve a szolgáltatásuk, szóval elég nagy kamunak tûnik. A routertõl/modemtõl kifelé ugyan miköze az OS-nek a többi géphez?

Még a letöltés elõtt megkapod (ha a vista fõoldalról indulsz).

Felveszed böngészõdben a kedvenc rss-ek közé, jobb gomb hedlines-ra, és ott már megjelenik, mint választható rss.
neevous
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha a Microsoft oldaláról leszedem a vistát, akkor hol tudok kérni termékkulcsot?
Vagy azt más forrásokból kell beszereznem?

én felraktam a vistát és az internet szolgáltatók azt mondták h az én vistám miatt egy egész negyednek nem ment az internetje vki tudna segíteni?????

kb. 2-3 hét mire azt szállítani tudják.

Zsoltika 007
Azért annyira nem volt egyértelmû de jogos.

Egy régi cikkben volt, hogy a nagy Multiknak (százas vagy nagyobb tételek!) az OEM Vistat ki kell szállítani November 1 és Január 1 között. Ez két hónap, és nagyon sokról van szó. Persze lehetett elírás, meg változhatott is a dolog. Csak most találtam ezt a hírt, hogy 25-én lesz kész a cégeknek szánt RTM.

Akkorra lesz kész az RTM, nem azt jelenti, hogy akkorra szállítják a cégeknek. De már egyes emberek 26.-án hozzájuthatnak.
Hát ha Nov. 1-tõl kiszállítás esedékes, akkor annyira nem.

esélytelen

Ha jól láttam a Vista RTM (céges!) megjelenése Október 25.

Melyik Home? 😊

199$a Home
bazza
egyértelmû voltaál, csak õ nem figyelt. 😊

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bala_
Akkor nem fogalmaztam túl érthetõen😊 : szóval amikor szûz gépre raktam fel akkor is azt csinálja.😞

Sokan, de nincs köze a vistához, itt van IE7 topic.

Másik.

Hol is van a compatibilis progik listája?
Hahó!

Egy kérdés.
Vsta rc2-t lehet bootoltatni?
Nekem csak az a gondom az RC2-vel hogy hálózatba kapcsolva csak én látom a többi gépet, hozzám nem tudnak kapcsolodni. Mindíg kódot kér mikor be sem állítottam!!! De gáz! Remélem az RTM jó lesz már.