Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Photoshop, Corel, Flash, Office, The Bat, Skype kissebb gondokkal de mûködnek. De azért várom a véglegest... 😊
A filevédelmet hogy kell kikapcsolni?
Mert totalcommanderrel nem tudok semmit felülírni sõt másolni sema C-n...
Help!
/*WTF?!*/
Egyébként a rendes admin accountot csak ultimate-ben lehet elõhozni? Néztem home premiummal és ott nem érhetõ el az a menü ami kéne hozzá, ultimateben meg ment.
jobbklikk, run as administrator
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Volt 1-2 problémám vele, de összeségében már használható volt.
A végleges verzióval nem lesznek gondok, hisz az MS sem engedheti meg magának, ez nem egy játék amit utólag lehet patchelni. Ugyanis a kernelben jelentõs változtatásokat a kiadás után nem lehet eszközölni, majd csak SP-ben.
Ezután csak a driverkészítõknek kell összeszedni magát és teljes mértékben használható az új oprendszer, majd csak a full Vista kompatibilis programokra kell várni, de már így is sok program gond nélkül megy.
/*WTF?!*/
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Allchin nem árulta el, mikorra tervezik a Vista megjelenését, de a legvalószínûbb dátum valamikor november végefelére tehetõ - ahogy azt a redmondi cég korábban is kommunikálta a sajtónak.
Forrás: Winportal.Net
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Ráadásul az Xp Sp3 is késik.
Éreztém én már ezt. Ilyen bugos rc2 kiadású windowst még nem láttam.
Olvass vissza!<#nevetes1>#nevetes1>...Itt majdnem mindenki használni akarja, nem tesztelni. Namármost, ha adok érte úgy kb 50 pénzt, akkor ne én tesztelgessem már ! Az akkor legyen kész, és használható. Addig csak javítgassák, és készüljön fel rá az egész software-piac. Én is leszedtem, megnéztem, és tetszett, csakhát...neked sincs rá idõd, nekem sem, hogy küzdjek vele. Rohanó világban élünk !
Hogy minnél kevésbé legyen gázos a végleges, hogy minnél normálisabb driverek legyenek rá, meg nem utolsó sorban, hogy mire kijöna végleges, valami minimál szinten hozzá tudjak szólni ...
Az lenne a kérdésem, hogy ha a Microsoft oldaláról leszedem a vistát, akkor hol tudok kérni termékkulcsot?
Vagy azt más forrásokból kell beszereznem?
Hol is van a compatibilis progik listája?
Egy kérdés.
Vsta rc2-t lehet bootoltatni?