40038
-
#37679 na nem :) mégsem, van a start menüben, és a bejelentkező képernyőn is a felhasználóváltás gomb, aminek amugy sincs semmi értelme, mert csak egy felhasználó van, azt még el kéne tüntetni valahogy mindkét helyről :/ az merrefelé van?? -
#37678 Számítógép zárólását erre találtaák ki. -
#37677 úgy néz ki ez jó is lesz, thx :) és bocsi csak vak vagyok csak most olvastam xD -
#37676 hát sokan használják a gépet, és sokszor megy háttérben letöltés, és néha ezt elfelejtik és kikapcsolják nekem :/ csökkenne ennek az esélye ha nem lenne hol. :) mert power gomb letiltva, reset kihúzva, már csak ez maradt. -
#37675 Dé még minidg nem értem, hogy mi értelem az eltüntetésének? Attól még leállítható marad a rendszer. -
#37674 meg a login képernyőről, meg feladatkezelőből :) de ott már néztem, és hát nem nagyon találtam ilyet :/ tweak vit is leszedtem de hát..most abban igazodjak el, ott sem találtam :S -
#37673 felhasználó konfigurációja/felügyeleti sablonok/start menü és tálca/eltávolítja a leállítás, újraindítás, Alvó áljapot és hibernálás parancsokat... Szerintem ez kell neked. -
#37672 Szerintem a házirendekben nézzél szét, a gpedit.msc paranccsal indítható. Amúgy mi értelem a leállító gomb eltávolításának a start menüből? -
#37671 ááá :D valaki help :D xpn egyszer valahol rátaláltam reg kulcsra ami mindenhonnan kivette a windows leállító gombjait és csak paranccsal lehetett leállítani :S valaki tudja ugyanezt vistara?? -
EK1TEP #37670 Elrejti :) -
#37669 Vagyis a tálcát na :D -
#37668 Az asztalt nem lehet kivenni szerintem. -
#37667 altgr+c -
#37666 Inkább az MS Office topic-ban kérdezted volna! -
#37665 Ennek mi köze a Vista-hoz? Szimbolumnál megtalálható. -
mrtamasbiro #37664 Nem találom a wordben az and jelet?Szerintetek van vagy nincs?2007-es office fut. -
#37663 Oké benézek.De nekem nem durva asztal kell hanem alulra középre a windowsos helyett egy RocketDock-os szimpla. -
EK1TEP #37662 A "Hogy néz ki az asztalod?" topicban ilyen kérdésekben sokat tudnak segíteni!(saját tapasztalat)
Ehez a RocketDock-hoz van sok skin, icon pack.Elég dúrva asztalokat dobnak össze.Nézz be oda ha érdekel a dolog jobban! -
#37661 He?:D Eltávolítod az összes ikont az asztalról. -
#37660 És olyan nincs ami a rendes windowsba lévő leváltja tehát az eltűnjön? -
josi #37659 RocketDock -
Apocalipto #37658 Stardock Object dock -
#37657 a képen látható felső toolbar-t (vagy minek nevezik ezt) hogy lehet csinálni milyen progival?
-
#37656 -
#37655 Hello!
Ezt a hibát dobja a Vista az indulásakor:
Booting Windows Vista
acpi 2.1.2 Vista Loader
Done!
fallback 1
find --set-root /bootmgr
Ezután semmit nem lehet beirni, semmit nem lehet csinálni max ctr+alt+del-t lehet nyomni.
Újraindulás után nem jut el addig, hogy F8-at tudjak nyomni csökkentett mód miatt.
A gépem a következő:
AMD Phenom II 920
Gigabyte GA-MA790X-DS4
Gigabyte HD4850
4 GB CSX ram
Eddig tökéletesen működött, SP1 fent volt, nem upgradelt telepítés volt hanem új, formattált particióra.
Tudna valaki segíteni, hogy mi a teendő ezügyben?
Köszi! -
#37654 az igaz h a vistában van gyári backdoor h ha a rendőrök kérik akkor a MS default jelszóval be tud lépni az OS-ba? -
starweb88 #37653 megoldodott..kiszedtem a rekket visszatettem jo erosen :D azt megint rendeben volt normálisan ismerte fel sztem kontakt hibás a rack.. -
#37652 Nem tudom, hogy miért van, de frissítés már rám is hozta múlt héten a frászt. Legközelebbi frissítés utáni gép indításkor nem volt netem, "Csak helyi hálózat"-ot jelzett. Szerencsére megoldotta, hogy feltelepítettem újra a LAN kártya driverjét. -
starweb88 #37651 Sziasztok
van egy olyan problémám h pár perce fogta magát a vista és felfrissitett vmi drivert minden frissités kivan kapcsolva netről hanem megtalálta a Rackben lévő vinyot 1 hónap utan nem tom minek felismerve a8t/r6 080 ATA Device és volt rajta egy csomó adat és nem tudom elérni mert azt irja h formázni kell h elérhessem..éppen nézem rola a filmet és megáll a film és kidobja az ablakot h formázzam mert használatra kész mondok mi a fa... -
momoxp #37650 Mindegyik XP-n SP3 van fenn! -
#37649 Frissítsd az XPket SP3-mal. -
momoxp #37648 Sziasztok! A következő a problémám 3 számítógépem van rákötve egy Dlink 604-es routerre az 1.asztali számítógépemen Vista van a 2.asztali gépen XP a laptopomon szintén xp, hogy tudom megosztani a fájljaimat vistán mert nekem sehogy nem sikerül
hogy lássam bármelyik gépről a vistás rendszert! A segítséget előre is köszönöm! -
#37647 Vezérlőpult/egérnél nézzél szét. -
#37646 Hali nemtudjátok mivan akkor ha az egér görgője nem mükszik Mert se a játékokba se a windows ba nemmegy Egyik percbe müködött mostmeg má nem Amikor átvittem a másik géphez ottmeg mükszik szóval nemlehet hogy valahogy letiltottam a görgőt de fogalmam sincs hogy Szóval várom az ötleteket:) -
Davesz224 #37645 Rendben, azért köszönöm a segítségedet. -
#37644 Akkor szívás. A Vista legtöbb helyreállító funkciója a telepítő lemezről érhető el. Szerezzél be egy telepítőtt azt tudom javasolni. -
Davesz224 #37643 Ez nekem valamiért sehogy sem akar bejönni. Lehet, hogy nem tölt be addig. A CD - s megoldással az a baj, hogy ezt a gépet én összerakva kaptam és nincs telepítő lemezem, mert alapból fel volt rá téve.
-
#37642 Egy kicsivel később próbáld nyomkodni az F8-at és akkor a Windows boot menüje fog bejönni. -
Davesz224 #37641 Nekem az F8-ra egy olyat hoz ki, hogy Please Select Boot Device. erre kihoz 3 lehetőséget:
1. 1st Floppy Drive
2. PM-ASUS DRW-2014S1
3. 4S-WDC WD2500AAKS-00VSA0
Rámentem mind a 3 - ra és mind a 3 esetben ugyanazt hozta ki.
Esetleg ha lenne más ötlet megköszönném, mert totálisan nem tudok mit csinálni.
Köszi -
#37640 Sehogy, nincs olyan lehetőség, hogy a bios-on keresztül állítsd vissza rendszert. A bios az alaplap beállításának az eszköze. Rendszer vissazállítást úgy tudsz kezdeményezni ha a boot után amikor elkezdi tölteni a rendszert a gép nyomogatod az F8-as gombot és a megjelenő menüben lesz mód a rendszer visszaállításra ha jól emlékszem, de ha nem akkor a telepítő lemezzel be boot-olsz és ott a javítást választod.