Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
http://goo.gl/gd6Zi5
A másik, hogy egy Linksys WWRT54G Routerem van, vezetéknélküli, 54 Mbps. Miért van az h adatávitelnél nem tudok 1000nél gyorsabban másolni? Zenénél még nem gond, de ha mondjuk egy filmet szeretnék átadni, áthúzni akkor viszont az rengeteg idõ lenne... :S
Vmi megoldás?
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Lenne egy kérdésem helyi hálózattal kapcsolatban. Remélem tudtok segíteni!
Na szóval, van itthon egy linksys vezetéknélküli router. Erre kapcsolódik egy xbox360(kábellel), egy PC(kábellel) + egy PC(wifivel), na meg egy laptop(wifivel). Az internet mindegyik gépen gyönyörûen megy, nincs is ezzel semmi gond. Viszont a helyi hálózat, amin keresztül szeretnék adatokat mozgatni, nem akar mûködni. Mindegyik gép felismeri egymást, de egyiktõl se tudok húzni. Így van ez mind1ik géprõl.
Na most, PC(kábeles)=XP PC(wifis)=XP Laptop(wifis)=VISTA
Routerem WRT54G Linksys, nevébõl látszik h 54MB...(nagyon nem értek az ilyenekhez, de gondolom a nagy adatátvitel lehetõsége adott).
TC-ben látom mind1ik gépet, de pl az XP-s géprõl nem tudok belépni a vistásra mert hozzáférés megtagadva van. Ezt írja.
Vistán engedélyeztem mindent, hálózatfelderítés, minden bevan állítva,de fogalmam sincs mi lehet a probléma.
Régebb óta van ez a probléma, de cska most írtam le. VAlaki már találkozott ilyen dologgal? Remélem úgyahogy érthetõ volt.
Várom a hozzázólásokat!
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
nem nekem van rá szükségem
találtam is tuti programot, csak fizetõs és a cégnél macerás lenne rábeszélni az illetékest.
a microsoft private folders nagyon tuti lett volna, csak vista-hoz nem jó :(
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
naaa: az teljesen oké, de ha be van jelentkezve a gépre a mappa tulajdonosa, akkor simán meg tudja nyitni bárki amig a tulaj elmegy kávézni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
alkalmazás almappákra....simán kijelölöd
ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium
Olyan megoldás kéne, amivel simán 1-2 könyvtárat lehet levédeni
ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium
Tudnátok abban segiteni, hogy hogyan lehet egy-egy alkönyvtárat jelszóval levédeni a Vistában? Akár freeware progival.
Elõre is köszi
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Mindenkinek!
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Vagyis ennyi ideje van hátra a földnek.
Úgy látszik az emberiségbõl te vagy az egyetlen emberi képzõdmény, aki elég fejlett ahhoz, h megértse ezt. <#idiota>#idiota>
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Kezembe került egy VAIO laptop, 1,5Ghz proci, stb. Régi, de nem rossz gép. Német nyelvû XP van rajta, ami egész szép állapotban van, "érzésre" nem rég lett újrahúzva a gép. Megkértek, magyarítsam a gépet. Németül nem beszélek, XP-t iszonyat rég használtam utoljára. Nagy nehezen rátaláltam a nyelvi eszköztárra. Mondom, XP cd be, magyar nyelv telepít, átállít. Nono! Nincs a listában magyar nyelv! Nem szívesen húznám komplettül újra a gépet, mert az eredeti cd-k nincsenek meg, és a meghajtópogik a C-n vannak. Így egy formázás, és eltûnnek, D tele van, és az adatok kellenek róla, szóval bonyi lenne kiírni mindent, ami kellhet. Ötlete van valakinek a komplett magyarításra?
http://www.freetvmaci.info/
Én minden játéknál, memória igényes programoknál asztal összeállítás letiltása módban használom. Érezhetõen gyorsabb, és lagg mentes.
Vagy pl reggel, ha ment a gép éjjel, kicsit belassul. Érezhetõen lassabban tölti be a dolgokat. például a Firefox a szokásos 3 mp helyett vagy 15-20mp mire elindul. Szóval a folyamatok lefogják kissé a gépet, nem meglepõ a dolog. Persze, ha kevésbé proci igényes dolognál is jelentkezik a dolog, akkor akár az oprendszer is lehet már öreg, vagy a proci fáradt, esetleg a ram üres, vagy szintén "fáradt"...
Sok minden lehet, akár természetes dolog is. De jelentheti azt is, hogy ujra kell húzni a gépet. (Még attól is függ, mivel tölt le az illetõ)
http://www.freetvmaci.info/
Lassíthatja a gépet a folyamatos letöltés netrõl? (torrentezés)
Hogy állandóan filmeket szed az illetõ megállásnélkül?
Téll nem én csinálom...egyik haverom... és panaszkodik hogy a "jó" gépe van és mégis lassú.Lehet köze az állandó letöltéshez?
Jah és bocs ha off de hírtelen ide találtam :)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Amirõl lentebb tettem is be képet...
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10