Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Alul mit látsz a Windows activation sorban?
K-Lite
Ezt ajánlom, ez már Vista kompatibilis nagyrészt, de volt nekem egy errorom közben, Ignore-al kihagytam és felrakott mindent.
Tony hawk american wasteland, úgy akad hogy játszhatatlan :S majd még próbálkozok ezekkel is
a másik probléma amit most veszek észre hogy nem igazán akarja az 5.1 -et kezelni, nem szól a mélynyómó meg a hátsók, akármit állítok :-(
Melyik kodeket is ajánlottátok? (mert jelenleg még az mp3-on kívül semmit nem tok lejátszani :| )
Akkor leírom:
Control Panel/Power Options/bal oldalt "Choose what the power button does" és itt kiválasztod a listából hogy Shut down. Ennyi.
De a Start menü jobb oldalán lévõ nyílnál vannak az egyéb funkciók, mint restart pl.
Tudtam hogy ezt sokan nem fogják tudni. 😊
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
még csak annyi hogy nem kapcsol ki a kikapcsoloval ,hanem készenlétbe megy
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Time to display list of operating systems/ itt beállítod hogy mennyi ideig mutassa az oprendszerválasztó menüt indításnál.
Most fogom kipróbálni megint a játékokat, mer felraktam most a vga drivert. Eddig azt írta hogy a driver beállításaim túl gyengék, állítsam nagyobbra :/
ezt a beállitást hol találom
vagy bios beállítás rossz vagy rosszul írtad ki.
mert xp-n csak 800 alapbol itt meg gyors
rakjam ujra?
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Tehát: Ti mit írtatok be bejelentkezési névnek és jelszónak?
Nekem nem fogad el semmit :|
kiszeretném probálni a vistát. Sajnos angolul nem tudok, de hallotam hogy készült magyarosítás a vistához.Az a magyarosítás jó a faq-ban leírt warez verziókhoz? Megéri feltenni és az xp-és programok futni fognak rajta? A hálozati beállítások ugyanolyanok mind az xp-nél és driver telepítés meg minden egyéb?
ggbb
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Nekem olyan gondom lenne, hogy az indítóképernyõnél kér 1 nevet és jelszót. Oda mit kell írni? Bármit írok nem fogadja el. :/
Biosban állítsd be hogy DVD-rõl bootoljon.