Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr Manson
64bites RTM fut valakinél?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Computer ikonon jobb klikk, majd Properties.
Alul mit látsz a Windows activation sorban?

Tettél fel Ati drivert?
A System-ben legalul van az aktiválással kapcsolatos infó, ugye ott nem genuiene van, mert akkor kirohanok a világból. 😄

K-Lite
Ezt ajánlom, ez már Vista kompatibilis nagyrészt, de volt nekem egy errorom közben, Ignore-al kihagytam és felrakott mindent.
Mr Manson
Szia CéZé!

Balumann
2 játékot próbáltam ki. Splinter Cell chaos theory versus, sokkal szebben fut mint xp-n.
Tony hawk american wasteland, úgy akad hogy játszhatatlan :S majd még próbálkozok ezekkel is
a másik probléma amit most veszek észre hogy nem igazán akarja az 5.1 -et kezelni, nem szól a mélynyómó meg a hátsók, akármit állítok :-(

Nekem addig nem ment a hálózat amig a felhasználó nevemhez nem raktam jelszót. Miután igy jelentkezek be a rendszerbe, tökéletes a hálózat, semmit nem kellett állítani.

Balumann
nem látok semilyen aktiválással kapcsolatos dolgot :| Minden megy amit eddig néztem, körülnéztem vezérlõpultba meg ahol tudtma még, vagyis tanulmányozok midnent hogy hol mit kell beállítani 😊 ez nélkül nem lehet megélni 😄

Melyik kodeket is ajánlottátok? (mert jelenleg még az mp3-on kívül semmit nem tok lejátszani :| )

00 Blue 00
Erre én is kíváncsi lennék, mert nekem se sikerül! Nvidia hálókártya, most már a Vistában van alapból hozzá driver,de nem tudom beállítani a routert meg a gépet, hogy tudjanak kommunikálni.

Ott van jobbra egy nyíl, ott lehet választani mit akarsz tenni. Az nem kikapcsoló gomb, de be lehet állítani, hogy az legyen. 😊

Akkor leírom:
Control Panel/Power Options/bal oldalt "Choose what the power button does" és itt kiválasztod a listából hogy Shut down. Ennyi.
De a Start menü jobb oldalán lévõ nyílnál vannak az egyéb funkciók, mint restart pl.

Tudtam hogy ezt sokan nem fogják tudni. 😊
Mr Manson
64bites RTM fut valakinél?

urbijoe
köszi,
még csak annyi hogy nem kapcsol ki a kikapcsoloval ,hanem készenlétbe megy

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

csá, nem tudjátok hogy lehet ebbe a szarba beállítani az otthoni hálózatot?.már egy órája próbálgatom, de egyszerûen nem tudom beállítani rendesen. az xp-be volt egy hálózat beállítása varázsló, de itt ilyen nincs.

Attól az aktiválás még maradt nem? Hány napod van még hátra a timebomb-ig? 😊
Control Panel/System/Bal oldalt Advanced system settings/Startup and Recovery Settings/ és itt kiválasztod melyik Windows induljon.
Time to display list of operating systems/ itt beállítod hogy mennyi ideig mutassa az oprendszerválasztó menüt indításnál.
Balumann
Na sikeresen felraktam a Vista-t. Felraktam a Home premiumot, elfogadta azt a cd kódot ami az nfo-ba volt (billgates verzió), teljesen jól mûködik, nem ír semmit hogy unactivated meg ilyesmi, aero felület is rendesen bejön, és lényegesebben gyorsabb sok odlog mint XP-n. Hangkártyám xp-s driverét elfogadta (C-media)!
Most fogom kipróbálni megint a játékokat, mer felraktam most a vga drivert. Eddig azt írta hogy a driver beállításaim túl gyengék, állítsam nagyobbra :/

urbijoe
"Vistában beállítod, hogy XP legyen az elsõ (Earlier Windows), és kikapcsolod a visszaszámlálást, és így azonnal indul az XP bootnál, nem kell semmit tenned."
ezt a beállitást hol találom

akkor format

scs17
az van beállítva

scs17
az elõzõ verzióknál is ez volt.Amikor bebootolom akkor nem a telepítés jön elõ hanem a rendszerinditás.

állítsd a biosba a bootolásd a dvd meghajtóra...

olyan nincs, hogy nem lehetséges a bootolás
vagy bios beállítás rossz vagy rosszul írtad ki.

Hmm. Szóval név az mindegy és a jelszó az amit a telepítésnél megadtam? Köszi!

urbijoe
nekem 1600 dpi-s egerem van,a vista alapbol anyira rakja?
mert xp-n csak 800 alapbol itt meg gyors

akkor 3 napon belül meg kell csinálnod az rc-s cracket.

urbijoe
az nem baj ha ugyhagytam?
rakjam ujra?

scs17
Ha az RTM-t vistából nem tudom telepíteni, bootolás vistából meg nem lehetséges(a rendszert inditja el nem a telepítést) ,akkor mit lehet csinálni???

Sarapetike
igen 32 xp vann fenn de csak 2 particiom van c ,és d és gondolom a vistának kéne mégegy ugye?

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

nem

amit telepítés közben megadtál

urbijoe
telepitásnél mikor kéri a kodott van alul egy pipa az online aktiválás,azt ti ugyhagytátok bepipállva?

Remélem nem baj. Megérdezem megint, mert lehet, hogy az elõbbit nem értettétek, mert elég érdekesen írtam le.

Tehát: Ti mit írtatok be bejelentkezési névnek és jelszónak?

Nekem nem fogad el semmit :|

Mr Manson
akkor várj márciusig

trogerzsiger
Sziasztok!

kiszeretném probálni a vistát. Sajnos angolul nem tudok, de hallotam hogy készült magyarosítás a vistához.Az a magyarosítás jó a faq-ban leírt warez verziókhoz? Megéri feltenni és az xp-és programok futni fognak rajta? A hálozati beállítások ugyanolyanok mind az xp-nél és driver telepítés meg minden egyéb?

akkor lámázz le ha majd megcsináltad nekem...!?
ggbb

xp-bõl meg csak úgy telepítheted fel, feltételezem 32bites xp van fenn akkor vistából is csak 32bitest rekhatsz fel.

de képzeld lehet. mindig van pár láma akinek még az se sikerül amit lehetetlen elbaszni szinte, velük csak simán nem kell törõdni...

Sarapetike
olyant tudok csinálni hogy meghagyom az xp és ugy telepitek egy 32 -es vistát?( visszaolvastam és valakinek nem jött össze de máshol olvasatam hohy akár a xp-böl is telepithetem a vistát)

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Hello!

Nekem olyan gondom lenne, hogy az indítóképernyõnél kér 1 nevet és jelszót. Oda mit kell írni? Bármit írok nem fogadja el. :/

Nem, én pl. Nero Lite 7.5-öt használok, sõt már nem is a Lite-ot, hanem a Nero Lite Micro-t. 😊 Ez csak a Burning ROM-ot tartalmazza.
nekem is mûködik csak el írtam😛 azt akartam írni hogy nekem csak lemaradt a k betû 😛

MazeZee
de nem a beépített vistással?

Senki sem tudja a választ a #9351-re?<#help>

Változó...
MazeZee
megtaláltam

MazeZee
és honnan szedjem le a winbeta relase-t? mert torrenten sehol nem találtam

MazeZee
ti egyébként mivel írjátok ki?

Akkor rosszul írtad ki, vagy töltsd le a winbeta release-t, azzal nincs gond, a billes image kicsit hibás, habár nekem azt is jól írta ki.
MazeZee
be volt nem vagyok hülye...elsõ helyen a cd volt

DOS-al ki foglalkozik már?
Biosban állítsd be hogy DVD-rõl bootoljon.