Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
ne dosbol bootolj, ember
hanem állítsd be biost hogy cdrõl bootoljon

faq -be írjátok már bele ezt is, ugynézki ez sem világos...

Bazinga!

MazeZee
légyszives

Nekem mûködik!Eltünt!

★ 汤姆 李

MazeZee
Valaki légyszives segítsen nekem is...

Windows\System32\en-US\user32.dll.mui fájl tulajdonságaiban teljes hozzáférést kell adni a fájlnak itt😛roperies->Security fül

nevezd át a fájlt erre: user32.dll.bak

és másold a mellékelt user32.dll.mui fájlt az eredeti helyére tehát ide: Windows\System32\en-US\

indítsd újra vagy jelentkezz ki és be és már mûködik is. 😊

nekem is kábel net van, igaz ruterröl jön gépr, és igy csak rá kellett dugni utp kábelt a gépre 😊

én már megcsináltam neme mûködött

buldozer99
nah addig sikerült eljutni hogy tudom hol kell létrehozni kapcsoltatot😊
de nekem kábelnetes netem van és nem kell megdni csatlakozásnál jelszot+felhasználó nevet!
xp-n ugy kellet csinálni hogy felraktam alaplap cd röl a driver-t és kész!
vistanál mit tegyek?
help please

Forca Barca

Fordítsa le valaki légyszi ezt,hogy tudjam az elsõ lépést a jobb lenti sarokban lévõ kiiktatáshoz,a többi lépés menni fog csak az elsõ kellene:

1. Taking and giving ownership of the file"user32.dll.mui"
using the File Properies->Security tab, and giving your
user account/group full privileges (that is, permissions).

2. Rename the file:
x:\Windows\System32\en-US\user32.dll.mui to "user32.dll.bak"

3. Copy the file user32.dll.mui to
x:\Windows\System32\en-US\

4. Reboot/Log Off and enjoy your clear desktop.

★ 汤姆 李

MazeZee
ezaz hogy nem bootol DOS-bol
de az rc1, rc2 se...valahogy meg lehet csinálni...bocs hogy ezredszerre kérdezem...
kössz

jakewyler
már kb egymilliószor lelett írva a hiba,éphhogy csak visszakellet volna olvasnod...
bootold és úgy telepísd

MazeZee
valaki légyszives aki már felrakta az rtm-et az segítsen
vagy hogy megmondja hogy pontosan honnan szedte le mert lehet hogy amit én szedtem rossz verzió...sõtt biztos...

elõre is kössz

MazeZee
Hello

Nekem is az a bajom hogy 48% -nál kiad egy hibát de ha dosbol akarok bootolni akkor nem találja a dvd-n lévõ bootfile-t így továbbmegy és betölti a rendszert...de ilyen problémám nem volt az eddigi verziókkal...egyébkéntaz a hibaüzenet hogy nemtalálja a file-t...

Ez a crack mire jó?

3 nap alatt még nem tudták feltörni, csak kijászani fél évre a védelmet, összedõl a világ.-

scs17
http://www.sg.hu/cikkek/48497/feltortek_a_windows_vistat

Hi!
Felraktam a vistát, de nem tudok felmenni az internetre. Már megtaláltam hol lehet a kapcsolatokat beállítani sõt egy wma mini port pppoe-t is létrehoztam tcp/ip beipálva minden más automatikus, beírtam a felhasználónevet és jelszót, de semmi csak 815 hiba kód. T-onlineos adslem van külsõ d-link-es modemmel. Plz help!
Imremagdi
Hihetetlen hog még mindig nem tudják feltörni a vistát.

Asszem a microsoft nagyot alkotott.

Kifogott a világ crack csapatain.
Gratula

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

scs17
igen

hja mer fennvan a pista és helyre akarja állítani...

scs17
látom nem voltam érthetõ, bebootolja a vista cdt de ahelyett hogy a telepítés indulna el , azt irja hogy válasszon az alábbi opciók közül: normál indítás safe mód stb.érted?

Akarom mondani #9346-ra

#9646-nál pedig BIOSban állítsd át a bootolási sorrendet. Rakd elsõ helyre az optikai meghajtódat.

pedestrian
#9339-re ott a #9340

scs17
#9339 #9346 vki help?

TothLaci
Jöhetne már új Nvidia driver 😊
A DX9-et nem rakja fel, hanem 1-2 fájl kell a játéknak, azt hiányolja, mert van DX9 Vistána csak nem teljes, vagy nemtudom. :S
Hogy érted, hogy csak DX10-re gyártották? A DX10 tartalmazza az elõzõ verziókat, virtualizálva... de nyugi nem vesztenek a többi DX verzióra épülõ játékok a sebességükbõl.

FLeK0 néha egyszerre válaszolunk a többieknek. 😊
Van DX9 a vistában, csak más fileokat használ, így sok game (fõleg az EA féle igénytelenül összedobott szarok) nem fognak elindulni alapból. a legegyszerûbb ha googlen megkeresed a hiányzó dll-eket. Ha az install sem megy, akkor szívás. Fel kell tenni XP alól.

<#worship>
Sziasztok!
Felraktam a vista-t és felülírtam a 2 file-t, utánna újrainditottam a gépet, kérte is a aktíváló kódot, de nem fogad el semmit, petig igényeltem egyet és az sem jó. valaki tudd segíteni????

jakewyler
xp-s dx9 megy vistán?amúgy ez hülyeség,hogy csak dx10-re gyártották a vistát

limewire továbbra is leállítja az aero-t hiába nyomtam fel a kompatibilis java-t :S

tévedsz 😊

http://www.hardwareoc.hu/index.php?p=news&y=11623

tudom tudom yahoo widget engine meg hasonlók de annyit nem ér nekem hogy felrakjak még másik 25programot😛 gondolom idõvel biztos fog mûködni...

scs17
Igen csak nekem most a vista rc2 van fenn és ha bootolok akkor nem a telepítõ indul el hanem hogy normál inditás, safe mode stb

nem, de van másik ami jó hozzá

Balumann
Na én is így felraktam. De elég sokáig tart, illetve egy furcsaság miatt le is állítottam. Egy résézt megcisnálta a telepítésnek, után újra indította. Kiírta hogy várjak pár pillanatot míg elõkészíti az elsõ inításra. Aztán bejött a telepítõ ablak megint, finishing instalation. Kb. 25 perc után így leállt a piros lámpa (nem tölt a gép) és a cd meghajtónál se írta hogy használná a lámpa. Ezt vártam úgy 7 percig, nem történt semmi, csak ott a complete instalation után a ... ment. Aztán reset gomb. Várnom kellett volna, vagy ez már nem lesz jó így? (most újra kell kezdenem egyébként a telepítést úgy láttam)

Jobb klikk az asztalon/Personalize/Change Desktop Icons(bal felsõ sarokban)/Bejelölöd a Recycle Bint-t, és OK-ot nyomsz.Idézet Fronter 5174-es hozzászolásából,keresés a témában használatának segitségével.

Szuper.Siker.Köszönöm😊
Windows is activated+ott a genuine embléma.De komolyság<#taps>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

nektek sem mûködik rtm-ben a weather gadget?

irjad ki dvdre és arról bootolj

scs17
Hi most akartam az RTM.t (Microsoft.Windows.Vista.Final-BillGates) föltenni viszont hibát ír ki:

Lehet vmit tenni? :S

Telepítsd fel a DirectX 9-et. Nem hülyeség, ugyanis van 1-2 olyan fájl, amit a játék hiányol, ettõl még a Vista a DX10-et használja.

Paranoia: Jobb klikk az asztalon/ Personalization/ Bal felsõ sarok: Change desktop Icons
jakewyler
ott van,csak fölül az eléréshez írd be,hogy /AppData nyomj entert és bedob a mappákhoz

fel akkarok rakni egy játékot(Nfl 07)( rc2 re és azt kell hozzá feltelepíteni hogy fuson a game csaknem kompatibilis vele(rc2 vel)

ööhhm letöröltem véletlen az asztalomról a lomtárat<#idiota>
hogy tudnám visszahozni?😄
4. Windows\ServiceProfiles\NetworkService\AppData\Roaming\Microsoft\SoftwareLicensing könyvtárba

Nekem nincs AppData könyvtár ott!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

köszi

jakewyler
jah még annyit hozzá teszek,hogy ez csak RC2-nél és 512mb-nál,szal már rtm-be lehet telepíteni 512mb-ra is

jakewyler
na közbe utána jártam a hibának,télleg van hiba,annyi,hogy nem lehet installálni,mert kiír valami hibát...hála nekem nem írt semmit<#email>