Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

00 Blue 00
Meg tudnád mondani hogy mi a resetelõ progi neve?

autoszimulator
fennt van nékem egy XP meg egy vista.. mondom vistából átnyulnék az XP doc&settings mappájába, azon belül a nevemmel fémjelzett mappába, de folyamatosan acces denied, akármilyen permissiókat adok magamnak.. valakinek van vmi megoldása?

.: mobilize.hu :.

soma22
én kérek elnézést hogy ennyire egyszerû megoldásra nem gondoltam. azért köszönöm a segitséget.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

LeonSilver
Érdekes módon innen http://www.totalcommander.hu/

Azért az nemsemmi ami itt megy.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

bon
Innét: link

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

soma22
az uj tcmd-t honnan tudom megszerezni?

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Balumann
nálam nem is szól a basszus meg a hátsó, pedig beállítottam hogy 5.1 legyen, meg mindent ott :/

hm énis beleütköztem 1 hibába.Hangbeálitásoknál van a BAss és a Treble balance.MInd1k windozba én túl mélynek találtam a hangokat,ittis állítani szerettem volna,de nem müködnek rendesen a csuszkák<#wow2>és most is szerettem volna beállítani és elugrott ugyhogy nemtom vissza állitanise<#szomoru1>
Véletlenül átállítottam a monitort 80hz-re és azóta nincs kép. Seaz LCD monitoromon, se a TV-n, se a CRC monitoron. Csökkentett módba se lehet visszaállítani, mert azt írja, hogy valami 'hardveres beállítások vannak jelenleg érvényben' és most nem lehet állítani a hz-et. Valaki segítsen, ha tud plz!

Éppen, hogy csak beindult és erre egy ilyen... <#boxer>

...shit... <#falbav><#falbav><#falbav><#duhos2><#action>

bon
Na felraktam én is az RTM-et a billgates féle váltózatott elsõre sikerült, aktiáválás is ment elsõre, idáig minden programot megevett midnenhez van dirverem (igaz az audogy 2-es hangkártyám drivere hozza a szokásos formályát nem tökéletes, nem lepõdtem meg). Felraktam az office 2007-et is. Azzal se volt gondom. A total Comader 7.0beta1 kifejezetten tetszik. Amikor a progam files mappába akrtam másolni idáig nem sikerült, most meg va egy külön gomb, hogy rendszergazdaként vagy mindent rendszergazdaként.
Kifejezetten megvagyok elégedve. (mondjuk idáig is megvoltam)

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Computer ikon jobb klikk-Manage-Disk Management

Balumann
nero 7-el szerintem semmikép. Nero 6 vagy alcohol

Mr Manson
aktivalas

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

nem para hogy abban írta le amelyik kommentre válaszoltál? és már a 2. vagy ezzel.-

MazeZee
Egyébként ha a winbeta rtm-et kiírom nero 7-tel akkor bootolni figja indításkor?
és menni fog?

urbijoe
nekem 16 giga

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe
ha be akarom aktivállni azzal a két file-vel ami a crack-ban van,
a crack-ban levö file-okkal csinálljam meg azt ami le volt itt irva a forumba és utána irjam felül a vistában levökkel?

Balumann
ja 1 kérdés még:
Nem lehet valahogy átírni a meghajtónak a betüjét? :S mert az nem baj hogy az E: -t itt C-re váltja a vista, mint az oprendszer izéje, de a független vinyómat meg a másikat azt jólenne megcserélni :S mármint hogy a D: legyen a nagy vinyó amin acuccok vannak (mint xp-n)

Egyébként 9 giga kell a telepítésnek (8,valamennyi) - telepítésnél írta - és most nálam 6,3 gigát foglal a vista. (nem olyan vészes)

Imremagdi
hogy kell beállítani, hogy a start menünél az a gomb mit csináljon, leállitás? restart ? stb?

köszi

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

urbijoe
mért nem enged be a rejtett file-okba ha egyszer rendszergazda vagyok?
át akartam másolni a firefox profilomat
amugy az ultimate a legjobb?

kryst
Mire gondolsz?Milyen trükk?

Katun
Szevasztok!

Tetszik nagyon ez kis tünemény 😊, de nem tudok netezni a gépemrõl mert routerem van és ahhoz meg fel kellene rakni az alaplapi drivert ami MSI K7N2 Delta 2, de nem kompatibilis vele, szerintetek lesz valami vagy valami módja hogy mûködjön, elõre is köszönöm.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

kryst
Nem tudom, de nekem egyszerûen DVD-rõl bootolva nem tudtam feltenni.Egyszerûen amikor kérte a CD kulcsot onnan nem lépett tovább semmi pénzért.Csak XP alól tudtam feltenni.RTM változat.Valaki járt így esetleg?

Mr Manson
okés ... nagyon jó is! Siman ugy ment a trükk mint a 32bitesen?

kryst
Én használom a 64bites RTM változatot.Nekem tetszik.

bazza
történ vmi, (törés, új driver, akármi) vagy az van mint tegnap-tegnap elõtt? (hirtelen 250 új üzenet 😊)

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

"Ott van jobbra egy nyíl, ott lehet választani mit akarsz tenni. Az nem kikapcsoló gomb"

jakewyler
shout dawn-al kapcsold ki

urbijoe
kikapcsolom a vistát ,az ki is lép de a gép megy tovább és csak a kikapcsolo gombot megnyomom akkor áll le,
ez mért van?

faq
...

teckdeck
Hi all!
Azt szeretném kérdezni, hogy megjelent már a végleges Vista?
Mert én láttam egy odlalon ahol lelehet tölteni (2.63Gb) és nem volt ott utánna hogy BETA.

De még nincs normális driver Vista alá, ezért szaggat.
anno a devils0wn féle xp rtm-el azt csináltál amit akartál évekig, 0 aktiválás, 0 ellenõrzés, minden ment, asszem SP1 installhoz kellett egy cdkeyt cserélni mert az fckgw-t nem engedték d: .
kb. tavaly vezették be ezt a genuine dolgot, eddig semmi nem volt. Ehhez képest elõrelépés a vista.

kirol
Nem tudom csak most olvastam ezt a cikket, és gondoltam a MS kitalált valami okosságot, hogy megszopasson mindet.
Mondjuk nekem oly mindegy, mert úgy se használok angol Pistát, a magyar meg ha lesz Campusban, akkor megveszem ott.

Balumann
hu hát cs source az is gyengébben fut mint xp-n :/ iletve érdekes, xp-n megy 30 fps-el, de így megakadozik sokszor. Itt egyenletesen szaggat, de mondjuk játszható, 20-23 fps körül lehetett 😊
Valami olyasmit írtatok multkor, hogy a legújabb xp-s driver is jó vista-n? vagy modolt omega driver?

Sarapetike
no akkor kell csinálnom neki külön particiot vagy nem?

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Miért sikerült volna? Pont hogy többet adott, mint az XP-nél, itt 30 napig hazsnálhatod, utána meg reset-eled az idõt és probléma megoldva, addig is genuiene windowsod van. 😄 (meg mi az hogy ingyenélõ, senki sem lehet milliárdos)
XP-vel ellentétben.
kirol
Ez mit akar jelenteni:
" elérkezett az a pillanat, amikor egy szoftverkiadónak sikerült kifogni az „ingyenélõkön”."

Tsippsy2
Na most megyek, és talán hétfõre már én is megpróálom felrakni 😄
Addig is jó éjt 😄

\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"

Miért lenne használhatatlan? 😮
A legjobban használható oprendszer már bocs, még nincs sok eszközre driver, valszeg január 30.-ig lesz.
Nekem jó volt kiírva, de sok embernek nem, állítólag van hozzá MSDN patch, de nem tudom melyik fake, melyik nem. 😊
A WinBeta-s az meg tuti jó.
semmi baja, csak dvd-rõl bootolva kell feltenni (századszorra is.).

hát gyerekek jól elszarták ezt az op. rendszert. csilli-villi lett de minek, ha használhatatlan.

Tsippsy2
Ugye nem mondjátok, hogy a az isohu*t.com-os Microsoft Windows Vista -Bill Gates anyag szar???? Kinek nem ment???
Mert így korlátos 97%-ez kicsit szívás..................

\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"

Balumann
jah, ati.com -ról töltötem le a radeon-hoz a vista drivert, beta.
az ffdshow kodeket raktam fel, és mûködik. Bár kissé eleinte akadozgat a lejátszás de utána jó lesz 😊
nemsokára berakom a másik memóriát és kipróbálom hogy hogyan fognak menni úgy a dolgok!

Mr Manson
Helyes! Nekem is az van, de RTM-el még várok ...

Mr Manson
2 particiót össze kéne huznom VISTA alatt! Sikerült ilyet már valakinek?

Ja, fent van és tökéletes 😊 (32bites)

Mr Manson
Mizu? Vista?

Szeva 😊