Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: mobilize.hu :.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Azért az nemsemmi ami itt megy.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Éppen, hogy csak beindult és erre egy ilyen... <#boxer>#boxer>
...shit... <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#duhos2>#duhos2><#action>#action>
Kifejezetten megvagyok elégedve. (mondjuk idáig is megvoltam)
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
a crack-ban levö file-okkal csinálljam meg azt ami le volt itt irva a forumba és utána irjam felül a vistában levökkel?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Nem lehet valahogy átírni a meghajtónak a betüjét? :S mert az nem baj hogy az E: -t itt C-re váltja a vista, mint az oprendszer izéje, de a független vinyómat meg a másikat azt jólenne megcserélni :S mármint hogy a D: legyen a nagy vinyó amin acuccok vannak (mint xp-n)
Egyébként 9 giga kell a telepítésnek (8,valamennyi) - telepítésnél írta - és most nálam 6,3 gigát foglal a vista. (nem olyan vészes)
köszi
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
át akartam másolni a firefox profilomat
amugy az ultimate a legjobb?
Tetszik nagyon ez kis tünemény 😊, de nem tudok netezni a gépemrõl mert routerem van és ahhoz meg fel kellene rakni az alaplapi drivert ami MSI K7N2 Delta 2, de nem kompatibilis vele, szerintetek lesz valami vagy valami módja hogy mûködjön, elõre is köszönöm.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
ez mért van?
...
Azt szeretném kérdezni, hogy megjelent már a végleges Vista?
Mert én láttam egy odlalon ahol lelehet tölteni (2.63Gb) és nem volt ott utánna hogy BETA.
kb. tavaly vezették be ezt a genuine dolgot, eddig semmi nem volt. Ehhez képest elõrelépés a vista.
Mondjuk nekem oly mindegy, mert úgy se használok angol Pistát, a magyar meg ha lesz Campusban, akkor megveszem ott.
Valami olyasmit írtatok multkor, hogy a legújabb xp-s driver is jó vista-n? vagy modolt omega driver?
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
XP-vel ellentétben.
" elérkezett az a pillanat, amikor egy szoftverkiadónak sikerült kifogni az „ingyenélõkön”."
Addig is jó éjt 😄
\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"
A legjobban használható oprendszer már bocs, még nincs sok eszközre driver, valszeg január 30.-ig lesz.
A WinBeta-s az meg tuti jó.
Mert így korlátos 97%-ez kicsit szívás..................
\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"
az ffdshow kodeket raktam fel, és mûködik. Bár kissé eleinte akadozgat a lejátszás de utána jó lesz 😊
nemsokára berakom a másik memóriát és kipróbálom hogy hogyan fognak menni úgy a dolgok!