Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: mobilize.hu :.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Viszont régebben lefuttattam ezt a Vista Advisort XP alatt, s közölte, hogy az SMC 10/100-as hálózati kártyámhoz (ami XP alatt szó nélkül mûködött bármilyen driver install nélkül) le kell majd töltsek a Windows Update-tel drivert, s csak utána fog mûködni.
Hogy hogyan töltsek le a Microsoft Update-rõl bármit is, miközben nem mûködik a hálókártya, ezt elfelejtette megírni az Advisor
:-)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
.: mobilize.hu :.
XP esetében például egy Chellos nethez semmi sem kellett.
Feltette az ember az XP-t, s az elsõ indítás után egyszerûen be lehetett írni az Explorerbe, hogy pl www.sg.hu, s már töltõdött is be.
Most Vista alatt van valami egyéb teendõ Chello esetében ?
Remélem, visszafelé nem fejlõdött...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Csak a "Network and Sharing center"-ben kell beállítanod a megfelelõ értékeket.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Mindenesetre a hangfalon a mélynyomóba külön megy a jel, de ki is tudom húzni, és akkor végülis szól a mélynyomó, csak hát azért így gyengébb mintha külön a hangkártya osztaná szét. De jobb mintha nem lenne hang!
Keress rá a hangkártyád tipusára, és töltsd le a legújabb xp-s drivert hozzá. Ha alaplapi akkor AC97 drivert keress vagy vmi ilyesmit.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
képekben: link
★ 汤姆 李
Jobb klikk a file-ra-security(fül)-advanced(lent)-owner(fül)-edit(lent)-administrator(középen).
★ 汤姆 李
\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"
★ 汤姆 李
Ez most pontosan mit jelent, át kéne neveznem? De azt, hogy?
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Vagy ez miatt vannak gondok?
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
És valaki mondja már el, hogy hogy tudta elindítani a hangot a Vistán?
..
nem scináltam semmit rajta, csak drivereket raktam, aztán elkezdtem voilna progikat pakolni, és tessék...
ott már te baxtál el vmit
dc++/strongdc/utorrent/azerus/ed2k mind megy soroljam még?
Error launching installer
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
nézzél utána pár dolognak ha 5 perc alatt nem találsz, akkor írjál ide