Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mivel egy ember regisztrálhat vele, szerintem elég kevés az esély rá, hogy megosztja 😊
autoszimulator
õõ szerintem az egy jó ötlet lenne, ha valaki(k) a fórumban már eddig elhangzott okosságokat, tippeket, vagy gyakran elhangoztt kérdésekre a válaszokat összegyüjtenék egy aktuális FAQ-ba, ahova esetleg ujabb dolgok is kerülnek fel folyamatosan, amint vki vmilyen trükkre, megoldásra rájött.. megelõzhetõ lenne talán a több100 npi hsz, melyek 70%a már elhangzott kérdés.. meg persze házigazda kellene...

.: mobilize.hu :.

Megoszthatnád fákkban, persze csak ha nem gond ;-)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Mr Manson
Igen, megkaptam! NAGYON JÓ! 😄

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

BREAKING NEWS: Vista 32-bit and 64-bit RTM (all flavors) now up on MSDN and Connect!
neozed
Igyekezni fog, hogy mihamarabb megkapd a kulcsot😄

DjDano
nebaszki akkor küld el nekem is 😊)

connectesek nézzetek mailt, akik pár értelmesebb bugot jelentettek kaptak final ulimate keyt 😊

DjDano
nekem most csak egy bajom van a Vista-val, az infrámat nem tudom telepíteni, ugyanis az XP-s driver nem megy fel..

rage
Nem, nincs routerem, a hálókártya van közvetlen összekötve a chellos modemmel, IP cím automatikus, s ennyi.

Viszont régebben lefuttattam ezt a Vista Advisort XP alatt, s közölte, hogy az SMC 10/100-as hálózati kártyámhoz (ami XP alatt szó nélkül mûködött bármilyen driver install nélkül) le kell majd töltsek a Windows Update-tel drivert, s csak utána fog mûködni.

Hogy hogyan töltsek le a Microsoft Update-rõl bármit is, miközben nem mûködik a hálókártya, ezt elfelejtette megírni az Advisor
:-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

And5
Nekem a Vista sem kért l*f*s*t sem.

autoszimulator
fõleg ha routeren keresztül jött a net állando vonalfenntartással, akkor tényleg semmi dolgod, csak dupla katt IE-re 😄

.: mobilize.hu :.

nekem simán megy. legfeljebb hálókártya driver kellhet.

rage
Nekem nincs fent Vista, csak érdeklõdök:

XP esetében például egy Chellos nethez semmi sem kellett.
Feltette az ember az XP-t, s az elsõ indítás után egyszerûen be lehetett írni az Explorerbe, hogy pl www.sg.hu, s már töltõdött is be.

Most Vista alatt van valami egyéb teendõ Chello esetében ?
Remélem, visszafelé nem fejlõdött...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

engem az eternet szivatott egy 30percig...holfelismerte ,de a kapcsolatot nem tudta ,hol meg nem ismerte fel...kb 7szer cseréltem le drivert..és kb 3szorra ugyanazt... és sikerül
00 Blue 00
Txh a segítséget! sajna megdöglött a 6600GT-m a GF4200-vel meg nem megy sajna. 😞

me and a monkey
Hívd fel a szolgáltatód helpdesk-jét, ott segítenek, hogy hova mit írjál.
Csak a "Network and Sharing center"-ben kell beállítanod a megfelelõ értékeket.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

buldozer99
nekem az istenért sem sikerül az internet kapcsolat!😄

Forca Barca

Balumann
PCI audio aplication... 😄 (a C-media hangkártyához van, a driverrel együtt teszi fel egyébként) de a driver a program nélkül megy, de elvileg az nélkül én nem tudom beállítani hogy 5.1 legyen mindenhol. Bár furcsa módon Vista-ba már a hang beállításokba is beállítotam, meg a programba is, illetve a C-media mixer-be is, de sehol sem jó az 5.1 😊
Mindenesetre a hangfalon a mélynyomóba külön megy a jel, de ki is tudom húzni, és akkor végülis szól a mélynyomó, csak hát azért így gyengébb mintha külön a hangkártya osztaná szét. De jobb mintha nem lenne hang!

Keress rá a hangkártyád tipusára, és töltsd le a legújabb xp-s drivert hozzá. Ha alaplapi akkor AC97 drivert keress vagy vmi ilyesmit.

bon
Megfelelõ videókártyával és driverral magától bekapcsol. De kézzel is indítható saját felelõséggel: link

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

ha van megfelelõ (ati 9500+ nvidia 5200+) videokártyád.

00 Blue 00
és ezeket hol lehet be kapcsolni, vagy automatikusan kapcsol be?

bon
Szerintem nem látnál különbséget a 9-eshez képest. Ja és Vista alatt már Directx 10-es környezetbe látod.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
A Windows Vista Aero képi hatásai – például az átlátszó, üvegszerû felületi elemek – látványos megjelenést kölcsönöznek a rendszernek

képekben: link

Amit nem találsz arra ott van a start menü alján a keresõ ahova beilleszted amit keresel ha akarod az egészet és szuperül kidobja a találatot.

★ 汤姆 李

Ne kapkodd már el a dolgokat!Nézd át figyelmesen!Ha 2 órán át tart akkor addig tart megcsinálni.
Jobb klikk a file-ra-security(fül)-advanced(lent)-owner(fül)-edit(lent)-administrator(középen).

★ 汤姆 李

Tsippsy2
ÉS ez hol van: Open property, klikk Security > Advanced > Owner > Edit > Administrators. ???

\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"

Semmit nem kell átnevezned!xrms-ms az a file kiterjesztése.

★ 汤姆 李

media playerben feliratot megnyitni hol lehet?

Tsippsy2
Nyisd meg a Windows\System32\Licensing\pkeyconfig' könytárat,jobb-klikk 'pkeyconfig.xrm-ms'
Ez most pontosan mit jelent, át kéne neveznem? De azt, hogy?

Tsippsy2
Elárulnád annak a programnak a nevét?

soma22
nem fog kiirni, nekem 2 perc után már nem nyitotta meg a contorll panelt...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Tsippsy2
Még nem reggeltem, de még nem is írt ki semmit..
Vagy ez miatt vannak gondok?

00 Blue 00
Árulja már el nekem valaki, hogy az AERO az most miben nyilvánul meg??

Alwares
Szivesen megnézném már azt a hires Areo motort Dx10-es környezetben ... 😊

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

TothLaci
MediaPlayerben is? Pl. egy MP3 lejátszásánál...
nekem a realtec ac97-es int. hangkártyához az xp-s driver már beta ota mûxik. és 5.1 is van
Balumann
Úgy indítottam el a hangot Vista-n, hogy felraktam a hangkártyám lemezérõl a drivert meg a pci audio application -t (vagyis a programját). Gondn élkül megy a hang, egyetlen 1 problémával, hogy csak a 2 jobb szól, az 5.1 többi része nem...illetve a hangkártya programjában a tesztelõ részénél szólnak... (remélem majd kijavítják a vistában)

soma22
sikerült a regelése is a cuccnak?

bon
Megfelelõ driverral a gyártó oldaláról. Milyen kártyád is van?

Tsippsy2
Kérlek igen.
És valaki mondja már el, hogy hogy tudta elindítani a hangot a Vistán?

mondjuk csak 5-6 új verzió volt azóta, de biztos megy a fél éves is a vistán
..

hogyan tudom az szatlra kitenni az órát? és az ablakok nézetét változtatni?

rtm-et használsz?
Tsippsy2
És mit kérlek, mit???????????
nem scináltam semmit rajta, csak drivereket raktam, aztán elkezdtem voilna progikat pakolni, és tessék...

"error launching installer"

ott már te baxtál el vmit

dc++/strongdc/utorrent/azerus/ed2k mind megy soroljam még?
Tsippsy2
De ember nekem megvan a ku* bitcomat 070-és nem tudom felrakni rá mert ezt a szar üzenetet dogja ki állandóan minden programomra:
Error launching installer

soma22
paszdmekk, még a sima dc is és strong is megy nehogymár a torrent ne menne. ne ugy keresd hogy vistás...

fejezd már ezt be baszki
nézzél utána pár dolognak ha 5 perc alatt nem találsz, akkor írjál ide

http://www.winportal.net