Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Msi K8n-SLI | Amd Athlon 64bit 3000+ (S939)| Geforce 6600 GT Eagle | 1gb Samsung ram | 280GB hdd Maxtor |
Ha visszaolvasol le van írva hogy kell igazi admin accot csinálni.
Msi K8n-SLI | Amd Athlon 64bit 3000+ (S939)| Geforce 6600 GT Eagle | 1gb Samsung ram | 280GB hdd Maxtor |
meg administrator vok és majdnem mindenhol ott van az a kis securiti jel
Én már megpiszkáltam az ISO-t, úgyhogy nem tudnám használni, de jó valamire ez a patch? Van valami hiba a Billgates féle ISO-ban, vagy ez mellõzi az aktiválást, vagy mire jó?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Help pls. !
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
A vistának van saját support centere ?
.: mobilize.hu :.
De restart után nem kért kódot és a Control panel se indul el!
Mi lehet?
talán.
itt tudod belõni mit engedjen mit ne.
köce
Csak úgy néz ki gyakorlatilag nam 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
kb.: Fél órája fent van a Vista ... egy gyors kérdés: Eddig majdnem minden ok, de ahogy elindítok egy game-t, az össze vissza vollog ... legújabb nvidia Vista Driver van fent, 7900GT, Home Premium 32bit-es Vista ... Valami ötlet?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
hogy ott se legyen, ahhoz: control panel/administrative tools/system configuration ablakban a BOOT fülön amelyik nem kell annak delete.. csak saját felelõsségre.
ha le akarom törölni a vistát, rc1, és küldön particion van, azt az egészet leformázhatom, akkor hogy csináljam?
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
De eddig nincs hang, ja és már bejött a kékhalál...
Úgy meg ijesztett... Telepítem a 2. drivert, és erre bumm valami kék sok angol szöveg memory 23% stb... Kicsit beijedtem, aztán fa** kikapcsolta magát...
Help valaki segítsen helyre rakni a hangot! Ugyanis ha nem lesz hangom, akkor megfogok szabadulni tõle, sajnos...
\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"