Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

janos666
Rakd fel az patchet ami kinnvan a futuremark.com-on (elég régi).
capo16
DE AZ ADMINISTRATOR NEM JO NEM TUDOM BEALLITANI OWNER NÉL KÖZÉPEN MILYEN ADMINISTRATOR ODA BE KELL ÍRNI??? VAGY MI

Msi K8n-SLI | Amd Athlon 64bit 3000+ (S939)| Geforce 6600 GT Eagle | 1gb Samsung ram | 280GB hdd Maxtor |

Evogordon
Valaki mûködésre bírta már vista alatt a 3dmark 05-öt?
Mert nekem az 1. teszt után kilép.

janos666
Indítsd win95 kompatibilis módban.
Ha visszaolvasol le van írva hogy kell igazi admin accot csinálni.
capo16
ja és a témát átváltotta windows basicra ez miért van?

Msi K8n-SLI | Amd Athlon 64bit 3000+ (S939)| Geforce 6600 GT Eagle | 1gb Samsung ram | 280GB hdd Maxtor |

capo16
hy all nem tudom elindítani a carbont mindig kilép walami windows startuppal vagy mivel és kiirja hogy stop program pls help
meg administrator vok és majdnem mindenhol ott van az a kis securiti jel

janos666
Microsoft.Windows.Vista.Final.BillGates.Fix.To.Legit.MSDN.PATCH

Én már megpiszkáltam az ISO-t, úgyhogy nem tudnám használni, de jó valamire ez a patch? Van valami hiba a Billgates féle ISO-ban, vagy ez mellõzi az aktiválást, vagy mire jó?
urbijoe
ha beaktiválod neked is ott lessz

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Hmmm.nekem nincs is semmiféle irkálás az asztalom jobb alsó sarkába.Nemvágom mirõl beszéltek<#vigyor4>Pedig semmi krekkelés nemvolt meg ilyesmi
TothLaci
Szerintem ez legyen a legkissebb probléma, lényeg, hogy van, és mûködjön rajta a 4ch/6ch természetesen.
urbijoe
nem zavaro,de azért elküldheted a linket ahol a crack van

SubZero911
Csak 2.7 kb/sec-el jön. Ez a problem !!!

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

TothLaci
Hoppá. Most látom, mai nap jelent meg, 6183 NEM BETA driver. Hûhûûûû. Töltés 😄
TothLaci
Pedig az van a gyártó oldalán is. Nálam a többcsatorna sehogy sem mûködik, csak sztereoban szól, kivéve, ha DVD-t nézek MediaCenteren. Nem jó ez így...
soma22
látva hogy mennyien küzdenek driverproblémával összeteszem a két kezem mert feltelepült a vista és mindennek tökéletesen fel is tette a drivert, és müködnek is.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

SubZero911
A legfrissebb AC 97 driverre (6183) keresek alternatív letöltési helyet. (vagyis nem a gyártó oldaláról ) GUGLI nem talált.

Help pls. !

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

jakewyler
dede,van 1 crack azzal ellehet tüntetni

urbijoe
szerintem sehogy

Lehet, hogy már írta valaki, de nem tudjátok hogy lehet eltûntetni a crack-es aktiválás után az Evaluation Copy feliratot az asztal jobb alsó sarkából?

SubZero911
Srácok !

A vistának van saját support centere ?

Mr Manson
suxx

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

NAGYON KÖSSZZZÍÍÍÍÍ!!!! Így már sikerült! Királyok vagytok!
autoszimulator
csökkentõt módban is felülirtad amit kell? nekem a csökkentett mod utáni restart után alapbol beött lincence ablak.. ha nem akkor control panelbõl kell elõturni

.: mobilize.hu :.

Felülírtam minden vackot pl.: Windows\System32\Licensing\pkeyconfig'
De restart után nem kért kódot és a Control panel se indul el!
Mi lehet?
köszi köszi<#worship>
control panel, windows firewall
talán.

autoszimulator
control panel/windows firewall/ bal oldalt Allow a program throw the firewall

itt tudod belõni mit engedjen mit ne.

Amit a windows tûzfal blokkol,v kienged azt hól tudom megnézni?Vagy vmi olyasmi ahól tudom kezelni,h én mit szeretnék melyik progit blokkolja stb...
köce
köszi

DummyBoy
VobSub mûködik Media Player 11 alatt is ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
Apropó ... Vista alá kell Dx9-et telepíteni?

DummyBoy
Az a gáz, hogy épp újra kellett volna telepítenem az XP-t, gondoltam letesztelem a Vista-t mert azok a játékok amikkel ritkán játszom elméletileg mennek Vista alatt ...

Csak úgy néz ki gyakorlatilag nam 😞

mondjatok vmi jó media lejátszóót, ami TUD FELIRATOT!

autoszimulator
leírás szerint csináltad? azt követve mûvészet elbaltázni -.-

Sorcy
Milyen nyomtatók mennek a vistán?

Sorcy

xp-n játssz, várj normális driverre.

DummyBoy
Üdv Mindenkinek!

kb.: Fél órája fent van a Vista ... egy gyors kérdés: Eddig majdnem minden ok, de ahogy elindítok egy game-t, az össze vissza vollog ... legújabb nvidia Vista Driver van fent, 7900GT, Home Premium 32bit-es Vista ... Valami ötlet?

Tsippsy2
bASSZUS ACTIVAION ERROR í😞

\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"

autoszimulator
formázással csak fizikálisan szabadítod fel a particiot, a boot képernyõn még ott lesz az rc1..
hogy ott se legyen, ahhoz: control panel/administrative tools/system configuration ablakban a BOOT fülön amelyik nem kell annak delete.. csak saját felelõsségre.

hi.
ha le akarom törölni a vistát, rc1, és küldön particion van, azt az egészet leformázhatom, akkor hogy csináljam?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

autoszimulator
f8/safe mode

Gondolom mint xp-nél: f8 a bootképernyõ elõtt.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Tsippsy2
Hogy lehet "rebbot safe " módban újra indítani?

Nekem a hálókártyához nem sikerült drivert szerezni, szóval én már megszabadultam tõle. Majd talán pár hónap múlva, ha már a legtöbb gyártó megcsinálja a rendes drivert a termékéhez akkor visszatérek.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Tsippsy2
Már 3 drivert ragtam fel a hangkártyámra, 5.1-es, és régen C-media mixer proigval dolgoztam vele.
De eddig nincs hang, ja és már bejött a kékhalál...
Úgy meg ijesztett... Telepítem a 2. drivert, és erre bumm valami kék sok angol szöveg memory 23% stb... Kicsit beijedtem, aztán fa** kikapcsolta magát...
Help valaki segítsen helyre rakni a hangot! Ugyanis ha nem lesz hangom, akkor megfogok szabadulni tõle, sajnos...

Balumann
volt = van 😄 (még most is az van :| )

Balumann
Nekem is chello netem volt, ahogy feltettem egybõl megjelent az internet explorer és volt net, sem hálókártyát, sem netet nem kellett beállítani.

Passz, biztos igazatok van.

de ha õ aktiválta már, akkor neked nem fog menni
Nem úgy van, hogy az ultimate verziót számtalanszor lehet használni? 😮