Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MazeZee
majd azért írd ide hogy ûködik vagy nem...

ment privibe
MazeZee
nekem van egy pár kódom adok egyet...msn címed?

Bocsi én értettem félre.
Azt irja most az aktiválásnál 28 napom van hatra az aktiválásig.
De mindettöl függetlenül fent áll a problema hogy nem fogad el egy kodot sem.
13 napja jött ki, hogy lehetsz a harmincadikon? 😊

Sziasztok már irtam tegnap de nem nagyon segitett senki. Nagyon fontos lenne mert holnap van a 30. napom😞 Szoval a Bill gates féle 32 bites premium van fenta gépemen. Megcrekeltem a leirtak szerint ls meg is jelen jobb sarokban az irás. Utána mármiylen RC1/RC2 koddal nem megy az aktiválás, azt irja a kulcs már használatban. Néztem már uj kulcsot nme lehet kérni. Aki tud légyszives sgitsen akár privibe is.

Elõre is köszönöm,
janos666
Az elõcsalt admin acc mindíg ugyanazt a kódot kapja a registryben?
Tsippsy2
Sajnos nem 😞
De tényleg semmilyen lehetõség nincs hogy alapértelmezett legyen a mppa nézete újra?
A több száz mappáimat újra át kell pakolgatnom?
Jajj ne....

\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"

MazeZee
😊)

Zsoltika 007
<#lama><#taps>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

MazeZee
msdn patch...lent a keresõbe írjad be hogy msdn és olvassad el amiket talál...

LeonSilver
spam: címlisták alapján sok helyre elküldött bosszantó e-mail, pl. reklám

A flame war egy olyan folyamat, mely során szándékosan sértõ, ellenséges, offtopic (témához nem kapcsolódó) hozzászólásokat küldenek egy nyilvános (általában internetes) fórumra.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Mire jó az MSDN Patch? A fájlok mérete nem változik tõle, csak az MD5 kód.

janos666
Tuti nem, egyetlen driver sincs a 81.xx széria óta amelyik ne okozna azonnan Vista fagyást ha 3D alkalmazást indítasz (vagy többségben már ha bootolsz). NAmeg megy vele az Aero glass és azt mondja a Vista hogy WDDM. De mi ebben a hihetlen? A Vista tán fennlehetne most a te gépeden?
TothLaci
Köszi, szerintem ez egy módosított driver, amit XP-bõl pakoltak át.
janos666
Bocs, csak a verziószámot írtam el, a link jó fileokra mutat. A helyes verzi 97.27
Omega888
Talán ez segít Tools > Folder options > View > és pipa be a "Always show icons, never thumbnails".
Szerintem de ha nem akkor pass

janos666
Flame - feszültséget szít?
spam - felesleges, zavaró számú hozzászólással "szemetel"?
janos666
Azért nem adtam linket, mert mondtam hogy semmi változás az elõzõhöz képest, de tessék:
Nvidia WDDM 97.19 x86
Nvidia WDDM 97.19 x64
LeonSilver
Neharagudj de hüJJeséget beszélsz.Nézz utána a spam illetve a falme fogalmának.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Omega888
És mindegyik mappa ugyanolyan alap legyen?

Omega888
Ha jól olvastam vissza akkor azt szeretnéd hogy ne mutassa a mappák elölnézetét?

Sorcy
Egyébként már vagy egy tucat nyelvi-mui megtalálható a neten. Jellemzõ, hogy a magyar még nincs kész!!!

Sorcy

Tsippsy2
Volt egy kérdésem...
Emlékszünk???

Köszi, biztos én néztem akkor félre. A fizetösek azok a live- meg myspace-sek, viszont azok lennénnek a jobbak pont. Na mind1. Találtam párat. Magyarok nincsenek még? pl névnaptár. Vagy majd csak kiadás után kezdenek el ilyenekkel foglalkozni?

TothLaci
Hivatalos oldalon nincs fent.
MazeZee
ez becsapás...olyan nincsen hogy egy 10 dollár legyen... tessék: http://gallery.microsoft.com/Results.aspx?vista=landing&rdm=428973&l=1&ti=2

Sziasztok.
Tudnátok adni olyan oldalt ahonnan lehet tölteni ingyenes gadgeteket?
Probáltam keresni de folyton fizetösek jöttek ki, 10$ kicsit sok egy olyan kis sz@rért.

Raptor 2
AZt valaki megtuggya mondani, hogy csinájjam meg, hogy gépinditásko lehessen választani, hogy VISTA, vagy XP indujjon?
(Külön particion vannak, a Vistát raktam fele elõször, utána az XP-t, és az a BUZI XP indul automatikusan...

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

mind1 lényeg hogy ne csinálja! 😛

jó hogy szolsz, eddig ugyan nem léptem tul az üzeneteiden de ezentul tulfogok, kössz a tippet

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Zsoltika 007
Az nem flame hanem spam.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Tsippsy2
Csak ro***ul nem vagytok képesek elolvasni, csak túl léptek rajta...
Pedig azért még el lehetne olvasni az én üzeneteim is....

ne flameljé már bazzz, elég ha egybe leírsz mindent és nem kell 200szor leírni ugyanazt sem

Tsippsy2
És még egy kérdés, hogy tudom átnevezni a fájlokat csoportosan, hogy pl számok legyenek ( nem így: 1 (1), 1 (2) --> hanem így 1,2,2,3,4 ) Ezt hogy lehet?

Tsippsy2
Minden mappát olyan eredti ikon mappára szertnék csinálni , helpppppp

Tsippsy2
miért van az hogy pl régen a külsõ vinyómon mikor hozzácsatoltam, és pl aa mappákat én régen átrakt5am más ikonokra, most nem tudja a vista lecserélni alapmappákra, olyan nyitottra, mikor kiválasztom a tulajdonságok, ikon, ... és amikor elfogadtatom vele visszacseréli hirtelen arra amit még régen csináltam neki A (windowson belül választható ikonok mind)
Most ez valami dhumbs.dll vagy valami kis szarság ez?
Vagy ez csak a keresésben játszik szerepet a mappákban, ??

Tsippsy2
Itt a gondom, ezeket szeretén
Normál mappa ikonokra cserélni, de nem megy help mi 😄

janos666
Nem fog sírni értük, inkább azonnyomban újragenerálja. 😄
Az egy gyûjtemény az eddig megjelent próbálozásokból.
Raptor 2
AZt valaki megtuggya mondani, hogy csinájjam meg, hogy gépinditásko lehessen választani, hogy VISTA, vagy XP indujjon?
(Külön particion vannak, a Vistát raktam fele elõször, utána az XP-t, és az a BUZI XP indul automatikusan...

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

szevasztok
felkerült egy ilyen; Windows Vista Activators-AIO
vki kiprobálta már?vagy vmi?
Tsippsy2
Rosszul fog esni neki, ha kitörlöm a külsõ vinyómról az összes thumbs fájlt?
Mert k****a idegesítenek..
Ha csak a keresés zavarodik meg az nem gond, de semmi más ugye nem?

janos666
Control Panel / Folder options

Megint kijött egy új WDDM nvidia driver, de ugyan olyan szar mint az elõzõ, kár kipróbálni.
Tsippsy2
VALAKI!!!!!!!!!
Légyszi mondja már el, hogy hol kell beállítani, a vista intézõjében, hogy mutassa a rajtett fájlokat.
És még valami, hogy miért van az hogy pl régen a külsõ vinyómon mikor hozzácsatoltam, és pl aa mappákat én régen átrakt5am más ikonokra, most nem tudja a vista lecserélni alapmappákra, olyan nyitottra, mikor kiválasztom a tulajdonságok, ikon, ... és amikor elfogadtatom vele visszacseréli hirtelen arra amit még régen csináltam neki A (windowson belül választható ikonok mind)
Most ez valami dhumbs.dll vagy valami kis szarság ez?
Vagy ez csak a keresésben játszik szerepet a mappákban, ??

kapcsold be az aero-t

csak aero-val megy

daxan
hát nem megy a wingomb+tab kombináció! Nem csinál semmit.

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;