Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt irja most az aktiválásnál 28 napom van hatra az aktiválásig.
De mindettöl függetlenül fent áll a problema hogy nem fogad el egy kodot sem.
Elõre is köszönöm,
De tényleg semmilyen lehetõség nincs hogy alapértelmezett legyen a mppa nézete újra?
A több száz mappáimat újra át kell pakolgatnom?
Jajj ne....
\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A flame war egy olyan folyamat, mely során szándékosan sértõ, ellenséges, offtopic (témához nem kapcsolódó) hozzászólásokat küldenek egy nyilvános (általában internetes) fórumra.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Szerintem de ha nem akkor pass
Nvidia WDDM 97.19 x86
Nvidia WDDM 97.19 x64
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Sorcy
Tudnátok adni olyan oldalt ahonnan lehet tölteni ingyenes gadgeteket?
Probáltam keresni de folyton fizetösek jöttek ki, 10$ kicsit sok egy olyan kis sz@rért.
(Külön particion vannak, a Vistát raktam fele elõször, utána az XP-t, és az a BUZI XP indul automatikusan...
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Pedig azért még el lehetne olvasni az én üzeneteim is....
Most ez valami dhumbs.dll vagy valami kis szarság ez?
Vagy ez csak a keresésben játszik szerepet a mappákban, ??
Normál mappa ikonokra cserélni, de nem megy help mi 😄
(Külön particion vannak, a Vistát raktam fele elõször, utána az XP-t, és az a BUZI XP indul automatikusan...
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
felkerült egy ilyen; Windows Vista Activators-AIO
vki kiprobálta már?vagy vmi?
Mert k****a idegesítenek..
Ha csak a keresés zavarodik meg az nem gond, de semmi más ugye nem?
Megint kijött egy új WDDM nvidia driver, de ugyan olyan szar mint az elõzõ, kár kipróbálni.
Légyszi mondja már el, hogy hol kell beállítani, a vista intézõjében, hogy mutassa a rajtett fájlokat.
És még valami, hogy miért van az hogy pl régen a külsõ vinyómon mikor hozzácsatoltam, és pl aa mappákat én régen átrakt5am más ikonokra, most nem tudja a vista lecserélni alapmappákra, olyan nyitottra, mikor kiválasztom a tulajdonságok, ikon, ... és amikor elfogadtatom vele visszacseréli hirtelen arra amit még régen csináltam neki A (windowson belül választható ikonok mind)
Most ez valami dhumbs.dll vagy valami kis szarság ez?
Vagy ez csak a keresésben játszik szerepet a mappákban, ??