Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
windowsgomb + tab
Érdekelne hogyha updatelem a winfost pistát, akkor még müködni fog a 30napos billgates crackelt win? Olyanokat hallottam hogy csak updatig megy, és ezért még nem csináltam. Most 2 fontos updatet talált, gondolom valami virus update vagy sulyos védelmi hiba amit a nod is kitud még védeni. Valaki probálta már?
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Nem tudjatok,hogy lehetne kikapcsolni,h ne csak ilyen windows hitelesitett drivereket lehessen felrakni vistara,sehogy se talalja meg a wifi adapteremet(sis163u). 😞
★ 汤姆 李
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Van egy pendriveom, és kiakartam volna próbálni ezt a Readyboost dolgot.De, nekem ezt csinálja mint itt a képen is.Nem jó a Pendrive hozzá esetleg?Mert egyébként 2.0-ás és 1GB-os a Pendrive.
Valami ötlet szerintetek?
Nekem a tulajdonságoknál nem jelenik meg a readyboost.(:
Windows Media player 11 vagy mennyi nagyon szép, de nálam sajna beakadnak néha a videok... illetve úgy, hogy felrakom teljes képernyõre, akkor megy egy kis idiõ után rendesen, aztán meg megmozdítom az egeret beakad, utána gyorsít a videon, meg csinál érdekességeket 😄
★ 汤姆 李
\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"
ezt a verziót szedtem le és berakom daemonba beolvassa de nem indítja el mert azt írja ki h hibá, de ez már a 2. verzió amit leszedtem és ugyan ez a hiba... én szúrok el valamit
nem tudjátok honnan lehet letölteni egy windows vistás témát az én xp-mre?
csak azt ne mondjátok, h keressek rá a guglibaq
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
.: mobilize.hu :.
.: mobilize.hu :.
Nem volt semmi ...
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
1.5-2 Gb ram bõven elég. Nem kell itt vergõdni. Annak idején az xp-nek is több kellett mint amennyi el volt terjedve. Ez van. Mondta valaki hogy kötelezõ feltenni?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360