Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

janos666
Õõõ, hülye kérdés, de lehet valahogy 16-bites programot futtatni 32-bites Vistán? Azt hittem csak a 64-bitesbõl halt ki a 16-bites támogatás, itt is van még WoW mappa (ahogy 64-bitesben WoW64)
Rage47
húú ez sztem mehetne a faq-ba vagy faq mellé 😊thx
janos666
Nem, mert ha mégis kell valami akkor 1 kattintással bekapcsolod és fut. Ha meg eleve fel sem települt akkor nem fogod 1 órán át upgradelni az egész windowst...
TrIp
végre valaki összeszedett néhány dolgot egy helyre... viszont valamit nem értek! felteszitek a vista ultimate-t aztán csodálkoztok hogy sok memóriát zabál, és letiltotok egy csomó ultimate-szolgáltatást... nem egyszerûbb feltenni valami lite-abb verziót?? 😄

jók a progik csak ezekez is le akarja állítani a windows registry server.Enged egyáltalán vmit csinálni ez a vista.
soma22
nagyon jo szösszenet! köszi!!

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

bon
Meg még itt is: link

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Itt taálsz takarító progit a nero-hoz: link

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Az ok hogy feltelepül a 7.5.7.0 verzió.Eddig nekem ez nem volt meg csak a 7.0.Azt akartam felrakni,de a felénél hibaüzivel kidobott.Azután már azt sem birom letörölni,sõt a 7.5.7.0 nem engedi ez miatt felrakni,azt irja ki hogy elõször töröljem a másikat. de azt meg nem birom.
janos666
Basszameg aki nem tud linkelni az regelje a VIP-et, mi? <#idiota>
Naszóval VistaTweaks
bon
A Nero burning ROM v7.5.7.0 verzió hiba nélkül feltelepül. A legfrisebbet még nem próbáltam, de biztos jó az is.

janos666
Ha már legutóbb leírtam ezeket a tippeket most kijavítgattam az RTM-hez: VistaTweaks
Szerintem összeszedtem minden letiltandó szolgáltatást, de ha valakinek van még hasonló tippje szóljon nyugodtan. 😊
Sziasztok.Olyan problémám lenne,hogy fel akartam rakni a Nero 7.0-t de nem engedte végig rakni és hibaüzivel leállt.Ezután nem engedi se leszedni se Nero 7.5-t felrakni.Mi lehet a gond?
ok köszi akkor én is így próbálkozok
mindent hagytam, mindent felismert, netet se kellett állítani, mert ruter van otthon, hangkártyát meg nem az alaplapit használom

szóval a hangkártya driveren kivül mindent hagytál az eredeti windows driveren és úgy jó? és az internetet csak úgy beállítottad és jó?
nekem is msi, igaz k8n neo3, és minden müködik simán windowsos driverrel pista alatt

és most?😊 még mindig xp-t használsz vagy valahogy megoldottad?
hello nekem iy iyen van, és amikor még megjeletn tavay agusztusba a winvista beta 1, akkor nálam sem lehetett netezni, és semiyen drivereketfelkapolni....

VAn itt valaki olyan aki msi-s alaplappal használja a vistat?
Örülnék ha az elmesélné h h oldotta meg a driverek telepítését mert én nem tom felrakni és úgy nem tok csatlakozni a nethez. (nekem ilyen alaplapom van MSI K8N Neo Platinum)
Tsippsy2
A mappa ikonos kérdésemre valaki help

\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"

Tsippsy2
Már bocs, de akkor is símám tudok törölni: Useres/egyéb/ és ott a mappái, csak törlöm és kész, akkor meg már miért nem láthatom a desktopját?
Bár azt is megtudom nézni,... szóval akkor mért ne mehetne be az administrator arra a részre, ahová akar a saját rendszeren, aminek a felhasználását kiadta...

Promi
Ha kiadod a lakasod alberletbe akkor azt hiszed barmikor bemehetsz?
Te mijen dimenzioban elsz?😊
precision
omg

Bazinga!

biztonság

Ezt nem gondolod komolyan? 😊
Tsippsy2
Ez, szemétség 😞
Ha én vagyok az administrator, akkor hogyhogy nincs jogom az én gépemen jelszó mellõzése nélkül átmenni egy másik fióka... Hát Microsoft itt nagyott hibázott......

Szerintem nem mehetsz át, beírod a másik fiók jelszavát...
Törölni meg adminisztrátorként törölhetsz, ahol létrehoztad a fiókot.
Kiválasztod magadat, Adminisztrátorként a listából és Advanced meg stb és adsz jogokat magadnak, könnyen meg lehet csinálni, de van egy pár ablak amin be kell állítanod, sztem rá fogsz jönni.
Tsippsy2
Hogy lehet usert törölni, ha már nincs rá szükségem.
És ha létrehozok újat, és annak adok jelszó használási jogot, attól még én mint administrator jelszó nélkül is átmehetek?
L;gzsyi valaki help$

egyetlen egy bajom van a pistával, méghozzá eza állandó vinyo tekerés...tudom,tudom, indexeli a gyakran használt programokat, hogy gyorsabban induljanak, nade, sehol nem lehet kilõni, vagy én vagyok vak és nem találtam ? 😊

ha megtenéd hogy leirnád megköszönném
atért kértem mert nem sikerûlt
Adsz magadnak jogokat a beállításoknál... Ne mond, hogy írjam le részletesen, mert nem egyszerû, de rájössz, csak sokat kell kattintgatni. 😄
hogy tudom átálitani hogy a fájl irható is legyen?
Nem ezt keresem, nekem jó hogyha a media playerrel nyitja meg, de az IE-ben kérdezzen rá hogy letölteni v. megnyitni akarom mint minden más fájlnál, és ne kezdje a 200megás filmeket letölteni a player azonnal.

@janos666: ezzel se jutottam sokra, csak kitörölni tudtam a media playerhez rendelést, utána még ez ie is csak errort dobott rá 😊

Omega888
Tessék itt van
Control panel > Default programs > Associate a file type or protocol with a specific program.

jakewyler
nem fake,az eddigi vista hackek vannak benne

bazza
Windows_Vista__Activators_AIO.torrent

This Looks Good Just Extract and go to nero or alcohol 120% and burn the image file and load has different activation progs enjoy and good luck From Slickinator...

"Complete cracks for Vista. If you are an unbeliever, it works. "

fake?
<#pardon1>

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

és hogy tudom átálitani hogy a fájl irható is legyen?
janos666
Jv6 power tools, registry manager, file types
Nem tudja valaki, hogy hová tûnt a 'file types' rész a folder optionsbõl? XP-ben itt lehetett beállítani hogy ha pl. egy .avi-ra nyomok az explorerben akkor ne nyissa meg a media playert vagy a hozzá rendelt programot, hanem kérdezzen rá, hogy le akarom-e tölteni.
Ezt hol lehet a vistában beállítani?

MazeZee
az összes vista verzióban...

MazeZee
ha az idõjárásra gondolsz...mindenhol talál budapest et...

janos666
És ha nem akarom angolra állítani a régióbeállítást? (bár nekem RC2-ben még úgyse talált budapestet).
MazeZee
írjad a lenti kelesõbe hogy orvoslása

még egy kérdés az idöjárás modult hogy tudom életre kelteni?
MazeZee
szivesen

az uccsó sikerült, hálás köszönet
ok, de vegyél fel