Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Naszóval VistaTweaks
Szerintem összeszedtem minden letiltandó szolgáltatást, de ha valakinek van még hasonló tippje szóljon nyugodtan. 😊
Örülnék ha az elmesélné h h oldotta meg a driverek telepítését mert én nem tom felrakni és úgy nem tok csatlakozni a nethez. (nekem ilyen alaplapom van MSI K8N Neo Platinum)
Bár azt is megtudom nézni,... szóval akkor mért ne mehetne be az administrator arra a részre, ahová akar a saját rendszeren, aminek a felhasználását kiadta...
\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"
Te mijen dimenzioban elsz?😊
Ha én vagyok az administrator, akkor hogyhogy nincs jogom az én gépemen jelszó mellõzése nélkül átmenni egy másik fióka... Hát Microsoft itt nagyott hibázott......
Törölni meg adminisztrátorként törölhetsz, ahol létrehoztad a fiókot.
És ha létrehozok újat, és annak adok jelszó használási jogot, attól még én mint administrator jelszó nélkül is átmehetek?
L;gzsyi valaki help$
@janos666: ezzel se jutottam sokra, csak kitörölni tudtam a media playerhez rendelést, utána még ez ie is csak errort dobott rá 😊
Control panel > Default programs > Associate a file type or protocol with a specific program.
This Looks Good Just Extract and go to nero or alcohol 120% and burn the image file and load has different activation progs enjoy and good luck From Slickinator...
"Complete cracks for Vista. If you are an unbeliever, it works. "
fake?
<#pardon1>#pardon1>
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Ezt hol lehet a vistában beállítani?