Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Az életben mindennek ára van, ha a linuxban jobb valami akkor szarabb valami más, nem véletlenül fejlesztenek windowsra...
egyébként szerintem ha sokkal többen használnának linuxot akkor biztosan lenne arra is j valami rendszer romboló vírus...szerintem...
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Tudod én miért röhögök ezen??
Mert eddig a sok pr0 azzal jött, hogy bezzeg a Linux!Abba aztán micsoda védelem van!Noskérem.Tessék.Most itt is van.Ahogy ott így itt sem lehet egyszerüen egy mezei felhasználónak akármit csinálni//elbaszni.Illetve csak kicsit körülményesen.
Itt jegyezném meg, hogy lelkes Linux és windows felhasználó vagyok.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Régóta van egy 6680-as telefonom és mindíg a PCsuittal kellett szarozni hogy olvashassam az 1GB-s MMC kártyáját, ami ráadásul ellehetetlenített pár dolgot (elrejtett fileokat, átnevezte a mappákat nyelvszerint, nem lehgetett megnézni a fileok méretét se, stb, stb.)
Erre most bedugtam, felraktam a PC suitot is a driver miatt (amit külön is le lehet húzni, szóval lehet hogy átállok arra) és látom hogy a sajátgépben ott van a telefonom mint portable device, hozzáfér a memóriakártya és a telefonmemória filejaihoz is root szinten. (még azokat a symbianos rendszerfileokat is látom a telefonmemóriában amit nem kéne mert úgyis csak zavarnak)
Nvidia is bajban lehet, úgy látom, de nem gond, lényeg, hogy a 81.97-es driver megy, csak az Aero hiányzik.
Nekem elszállt a subwoofer, akármit csinálok nem szólal meg, és rundll hibát is jelez.
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Az UAC kikapcsolásával meg a védelmi rendszer meggyengül és a védelem XP szintre süllyed. 😊
Next PC upgrade: 2022
Viszont vmiért az audigy hangkártyának picit bezavart ez a driver, ilyen pattogás(?) van elég rendesen taskváltás után, meg néha egyébként is. Lehet hogy abból is meg kéne próbálni az xp-st felrakni vhogy.
Mert muszáj lesz szkennelnem valamivel...
Lõhetnél valami gyors teszt félét, gyanítom több is az FPS-es mint XP alatt volt.
Amig az nem resze a windowsnak, addig nincs jelentösege.
Admin accountok sosem voltak superuser accountok. Mindig be kellett külön löni, ha valami szupergeek dolgot akartal csinalni, de mindig tudtal jogokat osztogatni. En erröl beszelek. En az XP adminnal is ugyanugy tudok barmit csinalni, mint a Vista adminnal. Nem tudom, te milyen admin accountot akarsz...
Talan nem nyominger home verziokat kene telepitgetni :-)))
XP + 81.97 -> 77 FPS
Vista + 81.97 -> 86 FPS
Vista + 97.23 -> 66 FPS (és van Aero glass)