40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Dzsini
    nem fognak, a Windows 7 a Vista driverrendszerét viszi tovább, természetesen megint bővítik az automatikusan felismert és kezelt hardverek listáját, de ha a gyártó nem készít hozzá, akkor nem lesz (lehet próbálkozni az XP-s meghajtóval, de az nem életbiztosítás - nekem pl. a laptopnál jól működik, de kellett vele játszogatni)
  • [HUN]FaTaL
    Nem mennek rajta, 1-2 eszköz kivételével. A tv kártyád drivere biztosan felejtős.
  • WorldTorrent
    Ja es ha vista-hoz nincs driver akkor win7-hez sem lessz? vagyis nem fog az xp-s driver menni win7-en mert ugy halottam fognak az xp-s driverek is menni rajta?:D
  • TomBond
    Aha! Köszi! A lemeztöredezettség-mentesítő fut. :-)
  • kissadamvikt
    szasztok!

vistán az nvidia control panelben hol tudok olyat beállítani, h a monitorokat dual view-re clone viewra tudom állítani?
  • [HUN]FaTaL
    Akkor is nyomd meg a gombot, mivel az UAC miatt a rendszerfolyamatokat nem mutatja.
  • TomBond
    Egyedüli felhasználó vagyok.
  • bon
    Az össze felhasználó folyamatát nézed?
  • TomBond
    Ez hogyan lehetséges?

• JSbyMSI8800
    Akkor sem hozza be a feledatkezelőt, csak annyit hogy Felhasználóváltás, Kijelentkezés, Számítógép zárolása és Jelszó megváltoztatása..

Dzsini: Nem vagyok korlátozott felhasználó én vagyok a rendszergazda és nincs más fiók csak az alap vendég.
  • Dzsini
    korlátozott felhasználó vagy, és a rendszergazda letiltotta
  • w77d
    ctrl+alt+del? akkor elvileg behozza a feladatkezelőt...
  • JSbyMSI8800
    Sziasztok!!!

Nem tudja valaki, hogy miért nem tudom megnyitni a feladatkezelőt?
    Se az asztalon nem tudom és a Ctrl + Shift + Esc kombinációval se jön be.

Valaki tudna segíteni ?
  • Bébá70
    Nekem egy pinnacle 100 vagy 110-es tv kártyám van.Ösrégi ez is 64 bit alatt esély sincs hogy müködésre birjam a MediaCenterben.Nem ismeri fel, és nem találhato.Ezért használom a ChrisTV lite verziot.Elég sok tipust támogat.Egy probát megér ha szeretnél tv-zni a gépen.
  • w77d
    Balcsin van lent a gép és már kész megoldással szeretnék lemenni hétvégén :)
  • Apocalipto
    Próba kemence?
  • w77d
    "Windows Vista All Versions x86 OneClick Activator by CloNY"

ez működik? a FAQ-ban találtam....
  • [HUN]FaTaL
    Nincsen, legalább 7 éves kártya vagy több is.
  • w77d
    és a nem legális is működőképes? Service pack-ek is fölmennek rá??? Jah és melyik a legegyszerűbb illegális megoldás? van valami, amivel "regelni" tudom a vistát, ha serial nélkül fölrakom az eredeti lemezemről??
  • Netgear
    1 Vista - 1 Kód - 1 Gép.....ki van ez találva
  • bon
    Nincs, venned kell még 1-et, vagy marad a nem legálsi megoldás.
  • w77d
    sziasztok! a következő lenne a kérdésem: ha van már 2db eredeti Vistám és közbe lett egy harmadik gépem, akkor hogy tudom megoldani a teljes értékű vista kérdést úgy, hogy már nem akarok még egy eredetit venni?? ha a két eredetim közül feltelepítem valamelyiket, akkor nincs mód arra, hogy aktiváljam azt is és megmaradjon az aktiváció a másik gépen is?? PLS HELP! ezt már az isten sem bírja anyagilag!!!
  • WorldTorrent
    de fogadok meg annak is van vista-ra drivere
  • [HUN]FaTaL
    Én nem tvzek úgysincs benne semmi. Úgyhogy a 600 éves valami fos hauppauge tv kártyámat is kiszedtem a gépből:D
  • WorldTorrent
    mar tobbszor is:S WinFast-os cuccot tobbet tuti nem veszek!
  • Apocalipto
    Tuti nincs? hivatalos oldalán nézted?
  • WorldTorrent
    mar mind1 vissza fog kelleni tegyem az Xp-t mert nincs tv kartyamhoz driver
  • Apocalipto
    Asszem ezzel hylre lehet állítani
  • [HUN]FaTaL
    Tiltsd le a bootmenüt a rendszerbeállításoknál és kész.
  • WorldTorrent
    telepitsem az egeszet ujbol?:O
  • WorldTorrent
    igen az volt , es akkor most mit csinaljak?
  • Apocalipto
    Hát, ha az korábbi windows verziót is mutatja, akkor valszeg az egy xp (volt), és nem helyesen lett eltávolítva, vagy van fennt egy xp-d is?
  • WorldTorrent
    Feltelepitettem a Vista-t es amikor inditom bejon a boot maneger es ki lehet valasztani valami Earlier Windows-t meg a Windows Vista-t, mi az az elso?:S es hogyan lehetne eltuntetni?
  • krihi
    vagy szedjél le vhonnan vista activatort!ha kell nekem van!
  • krihi
    próbáldd meg ezzel!vista business cd key:J9QVT-JJMB9-RVJ38-M8KT6-DMT9M
  • JaSoN HuNTeR #37724
    okés
  • bon
    Kipróbálni crack nélkül is lehet és nem csak 30 napon át.
  • JaSoN HuNTeR #37722
    talán hogyha tetszik.
  • bon
    Vásárold meg inkább.
  • JaSoN HuNTeR #37720
    srácok mindenkit kérek szépen hogy linkeljen már be az oldalra valaki egy Windows Vista Business Crack,CDkey vagy valamit.Nagyon fontos lenne :)