40038
-
#37759 nem fognak, a Windows 7 a Vista driverrendszerét viszi tovább, természetesen megint bővítik az automatikusan felismert és kezelt hardverek listáját, de ha a gyártó nem készít hozzá, akkor nem lesz (lehet próbálkozni az XP-s meghajtóval, de az nem életbiztosítás - nekem pl. a laptopnál jól működik, de kellett vele játszogatni) -
#37758 Nem mennek rajta, 1-2 eszköz kivételével. A tv kártyád drivere biztosan felejtős. -
WorldTorrent #37757 Ja es ha vista-hoz nincs driver akkor win7-hez sem lessz? vagyis nem fog az xp-s driver menni win7-en mert ugy halottam fognak az xp-s driverek is menni rajta?:D -
TomBond #37756 Aha! Köszi! A lemeztöredezettség-mentesítő fut. :-) -
#37755 szasztok!
vistán az nvidia control panelben hol tudok olyat beállítani, h a monitorokat dual view-re clone viewra tudom állítani? -
#37754 Akkor is nyomd meg a gombot, mivel az UAC miatt a rendszerfolyamatokat nem mutatja. -
TomBond #37753 Egyedüli felhasználó vagyok. -
#37752 Az össze felhasználó folyamatát nézed? -
TomBond #37751 Ez hogyan lehetséges?
-
#37750 Akkor sem hozza be a feledatkezelőt, csak annyit hogy Felhasználóváltás, Kijelentkezés, Számítógép zárolása és Jelszó megváltoztatása..
Dzsini: Nem vagyok korlátozott felhasználó én vagyok a rendszergazda és nincs más fiók csak az alap vendég. -
#37749 korlátozott felhasználó vagy, és a rendszergazda letiltotta -
#37748 ctrl+alt+del? akkor elvileg behozza a feladatkezelőt... -
#37747 Sziasztok!!!
Nem tudja valaki, hogy miért nem tudom megnyitni a feladatkezelőt?
Se az asztalon nem tudom és a Ctrl + Shift + Esc kombinációval se jön be.
Valaki tudna segíteni ? -
Bébá70 #37746 Nekem egy pinnacle 100 vagy 110-es tv kártyám van.Ösrégi ez is 64 bit alatt esély sincs hogy müködésre birjam a MediaCenterben.Nem ismeri fel, és nem találhato.Ezért használom a ChrisTV lite verziot.Elég sok tipust támogat.Egy probát megér ha szeretnél tv-zni a gépen. -
#37745 Balcsin van lent a gép és már kész megoldással szeretnék lemenni hétvégén :) -
Apocalipto #37744 Próba kemence? -
#37743 "Windows Vista All Versions x86 OneClick Activator by CloNY"
ez működik? a FAQ-ban találtam....
-
#37742 Nincsen, legalább 7 éves kártya vagy több is. -
#37741 és a nem legális is működőképes? Service pack-ek is fölmennek rá??? Jah és melyik a legegyszerűbb illegális megoldás? van valami, amivel "regelni" tudom a vistát, ha serial nélkül fölrakom az eredeti lemezemről?? -
#37740 1 Vista - 1 Kód - 1 Gép.....ki van ez találva -
#37739 Nincs, venned kell még 1-et, vagy marad a nem legálsi megoldás. -
#37738 sziasztok! a következő lenne a kérdésem: ha van már 2db eredeti Vistám és közbe lett egy harmadik gépem, akkor hogy tudom megoldani a teljes értékű vista kérdést úgy, hogy már nem akarok még egy eredetit venni?? ha a két eredetim közül feltelepítem valamelyiket, akkor nincs mód arra, hogy aktiváljam azt is és megmaradjon az aktiváció a másik gépen is?? PLS HELP! ezt már az isten sem bírja anyagilag!!! -
WorldTorrent #37737 de fogadok meg annak is van vista-ra drivere -
#37736 Én nem tvzek úgysincs benne semmi. Úgyhogy a 600 éves valami fos hauppauge tv kártyámat is kiszedtem a gépből:D -
WorldTorrent #37735 mar tobbszor is:S WinFast-os cuccot tobbet tuti nem veszek! -
Apocalipto #37734 Tuti nincs? hivatalos oldalán nézted? -
WorldTorrent #37733 mar mind1 vissza fog kelleni tegyem az Xp-t mert nincs tv kartyamhoz driver -
Apocalipto #37732 Asszem ezzel hylre lehet állítani -
#37731 Tiltsd le a bootmenüt a rendszerbeállításoknál és kész. -
WorldTorrent #37730 telepitsem az egeszet ujbol?:O -
WorldTorrent #37729 igen az volt , es akkor most mit csinaljak? -
Apocalipto #37728 Hát, ha az korábbi windows verziót is mutatja, akkor valszeg az egy xp (volt), és nem helyesen lett eltávolítva, vagy van fennt egy xp-d is? -
WorldTorrent #37727 Feltelepitettem a Vista-t es amikor inditom bejon a boot maneger es ki lehet valasztani valami Earlier Windows-t meg a Windows Vista-t, mi az az elso?:S es hogyan lehetne eltuntetni? -
krihi #37726 vagy szedjél le vhonnan vista activatort!ha kell nekem van! -
krihi #37725 próbáldd meg ezzel!vista business cd key:J9QVT-JJMB9-RVJ38-M8KT6-DMT9M -
#37724 okés -
#37723 Kipróbálni crack nélkül is lehet és nem csak 30 napon át. -
#37722 talán hogyha tetszik. -
#37721 Vásárold meg inkább. -
#37720 srácok mindenkit kérek szépen hogy linkeljen már be az oldalra valaki egy Windows Vista Business Crack,CDkey vagy valamit.Nagyon fontos lenne :)