40038
-
Nem lehet, kibírod azt a fél órát. -
EK1TEP #37798 Köszi!
Meg lehet azt csinálni valahogy hogy a Vista telepítő ha boot-olva indítom akkor rendes natív felbontásban legyen?Mert nekem alacsonyabb felbontásban van és kicsit zavaró!(Hz miat is) -
nincs, lesz -
WorldTorrent #37796 Kosz!:) -
nincs, valószínűleg lesz. -
EK1TEP #37794 Vista-ra van/lesz WMP 12? -
Itt tudsz írni nekik: link -
Támogatja a Vista, Jobb kép, jobb programok esetleg bővített szolgáltatásokkal. digitális és analog tuner is lehet rajta stb. -
WorldTorrent #37791 OFF: nem tudja valaki a Leadtek Email cimet?, egy uj Tv kartya mivel tud tobbet mint egy regi ? -
Hanyadikán jön ki az SP2? Lehet már tudni róla valamit? -
Egyébként INNEN letudja külön tölteni a dockot. -
Mondjuk ha írásjeleket, meg esetleg még nagybetűt is használnál, talán el is lehetne olvasni, hogy valójában mit is akarsz. -
bloodmourne #37787 nekem windows XP-m van vistás témával nagyon frankó meg minden a rocket dockba vagy csak simán dockba sikerült uj ikonokat betennem nem is ez a baj hanem hogy 1ik ismerősőmnek vistája van és ezt ő is meg szeretné csinálni amit én csak én nem tudtam neki segiteni plz aki tudja az irjon
-
bloodmourne #37786 hello -
fel van teve a patch, es csak verseny kozbe fagy le. -
1.2es patchet tedd fel -
Játékhoz van javítás? Egy adott dolognál fagy le a játék vagy véletlenszerű? pl. csak a menünél, csak az átvezető animációknál, vagy csak verseny közben -
nincs semmi kekhalal, csak siman leall a jatek ctrl+alt+delete behozom a task managert es bezarom onnan, es semmit nem ir ki. csak pusztan megall es kesz. az uj drivereket is felraktam, de semmi valtozas :( -
Driver telepítés? Valami hibát ír? Kékhalál van? -
nem hinnem, hogy hardware hiba. eddig ment, ami valtozott az az hogy aktivaltam a vistat es feltettem az ultratar-t. semmi mas nem volt kicserelve, leszedve, vagy felinstalalva. -
Bármi lehet (harvder és szoftver hiba is), ennyi információ alapján pontosabbat nem lehet mondani. -
segit valaki? -
segítséget kérek.
wifiről jön a net, de xbox miatt vpn hálózatott hoztam létre egy anonim progival. először működött, mindne okés, majd valami történt, és ha betárcsáztam a vpn-t, ledobott az internetről, nem látta a netet (valamit mégis mert a vpn üzemelt, de nem jött be semmi honlap, ha meg rámentem diagnosztizálás, kiirta hogy egynél több aktiv hálózat vana gépen, kapcsoljak le egyet)
de akkor bő fél óráig mé müködött?:( -
felixo #37776 Üdv Mindenkinek !
Csak azt szeretném tudni, hogy az aktivátort a frissítések elött, vagy után szabad, kell használni ?
Előre is köszönöm a válaszokat ! -
Vannak valahol jó dreamscene-ek alapon kívűl? -
Nincsen inkompatibilitás. -
Inkompatibilítás nulla, viszont az egy szolgáltatás engedélyezett memeória foglalálsa nem áll meg a 2gb-nál mint32bit esetében. -
Apocalipto #37772 Nekem 4 giga van és ennek ellenére 32 bitest használok. 500 mega miatt felesleges felrakni 64 bitest, vállalva ezzel valaminek az (in)kompatibilitását. -
ha tervezel 4GB ramot tenni a gépbe (vagy már most van annyi), akkor 64bit. -
Sziasztok. Meyik Vistát érdemes nekem feltenni? 64bit vagy 32bit? -
mostanaba a colin dirt mindog lefagy. miert??? nemreg aktivaltam a windowst de jatszani mar reg nem jatszottam, most vetetm elo ujra. mar probalkoztam az ujratelepitessel is (a jatekot telepitettem ujra). valaki segitsen. kosz -
Az én gépemet olyan 85-90%-ra terheli a beépített, ami másikat használok, az (ha engedem neki) 100%on járatja. Elég összetett feladat ám a töredezettségmentesítés, nem csak dobálni kell egymás után az adatokat. -
És? Közben úgysem lehet csinálni semmit, mert ha írsz arra a vinyóra az a szarnak kb egy pofon :D Éjszaka szoktam defragolni. -
Én még ezt nem is néztem.
De szörnyű...
50% CPU egy defrag-nak?!
-
Az is elvisz annyit :) -
Jesszusom! És az elvisz 50% CPU-t?!?!
Az naggyon dúrva!
Tiltsd le az auto defrag-ot és/vagy tegyél fel vmi defrag progit...
-
es azt be lehet allitani hogy ne engdjen be senkit a gepembe, amugy nem hasznalom a media playert max a classicot, de en inkabb a bsplayernel maradok ;) -
Apocalipto #37762 Dehogy. Ez a windows media playernek a megosztási valamije :D Be lehet állítani hogy ne figyelmeztessen többet -
mostanaban a Vista mindig megjelenit valami olyasmit, hogy nemtokinek a pc-je wants to share windows media player content. Eddig ezt nem csinalta. miert van ez? vmi virus? vagy mi? -
WorldTorrent #37760 oke, van egy tv kartyam elado !:D