40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • [HUN]FaTaL
    Nem lehet, kibírod azt a fél órát.
  • EK1TEP
    Köszi!

Meg lehet azt csinálni valahogy hogy a Vista telepítő ha boot-olva indítom akkor rendes natív felbontásban legyen?Mert nekem alacsonyabb felbontásban van és kicsit zavaró!(Hz miat is)
  • [HUN]FaTaL
    nincs, lesz
  • WorldTorrent
    Kosz!:)
  • Dzsini
    nincs, valószínűleg lesz.
  • EK1TEP
    Vista-ra van/lesz WMP 12?
  • bon
    Itt tudsz írni nekik: link
  • bon
    Támogatja a Vista, Jobb kép, jobb programok esetleg bővített szolgáltatásokkal. digitális és analog tuner is lehet rajta stb.
  • WorldTorrent
    OFF: nem tudja valaki a Leadtek Email cimet?, egy uj Tv kartya mivel tud tobbet mint egy regi ?
  • [HUN]FaTaL
    Hanyadikán jön ki az SP2? Lehet már tudni róla valamit?
  • xNoodlex
    Egyébként INNEN letudja külön tölteni a dockot.
  • xNoodlex
    Mondjuk ha írásjeleket, meg esetleg még nagybetűt is használnál, talán el is lehetne olvasni, hogy valójában mit is akarsz.
  • bloodmourne
    nekem windows XP-m van vistás témával nagyon frankó meg minden a rocket dockba vagy csak simán dockba sikerült uj ikonokat betennem nem is ez a baj hanem hogy 1ik ismerősőmnek vistája van és ezt ő is meg szeretné csinálni amit én csak én nem tudtam neki segiteni plz aki tudja az irjon
  • bloodmourne
    hello
  • LeventeV
    fel van teve a patch, es csak verseny kozbe fagy le.
  • [HUN]FaTaL
    1.2es patchet tedd fel
  • bon
    Játékhoz van javítás? Egy adott dolognál fagy le a játék vagy véletlenszerű? pl. csak a menünél, csak az átvezető animációknál, vagy csak verseny közben
  • LeventeV
    nincs semmi kekhalal, csak siman leall a jatek ctrl+alt+delete behozom a task managert es bezarom onnan, es semmit nem ir ki. csak pusztan megall es kesz. az uj drivereket is felraktam, de semmi valtozas :(
  • bon
    Driver telepítés? Valami hibát ír? Kékhalál van?
  • LeventeV
    nem hinnem, hogy hardware hiba. eddig ment, ami valtozott az az hogy aktivaltam a vistat es feltettem az ultratar-t. semmi mas nem volt kicserelve, leszedve, vagy felinstalalva.
  • bon
    Bármi lehet (harvder és szoftver hiba is), ennyi információ alapján pontosabbat nem lehet mondani.
  • LeventeV
    segit valaki?
  • akyyy
    segítséget kérek.

wifiről jön a net, de xbox miatt vpn hálózatott hoztam létre egy anonim progival. először működött, mindne okés, majd valami történt, és ha betárcsáztam a vpn-t, ledobott az internetről, nem látta a netet (valamit mégis mert a vpn üzemelt, de nem jött be semmi honlap, ha meg rámentem diagnosztizálás, kiirta hogy egynél több aktiv hálózat vana gépen, kapcsoljak le egyet)

de akkor bő fél óráig mé müködött?:(
  • felixo
    Üdv Mindenkinek !

Csak azt szeretném tudni, hogy az aktivátort a frissítések elött, vagy után szabad, kell használni ?

Előre is köszönöm a válaszokat !
  • xNoodlex
    Vannak valahol jó dreamscene-ek alapon kívűl?
  • [HUN]FaTaL
    Nincsen inkompatibilitás.
  • bon
    Inkompatibilítás nulla, viszont az egy szolgáltatás engedélyezett memeória foglalálsa nem áll meg a 2gb-nál mint32bit esetében.
  • Apocalipto
    Nekem 4 giga van és ennek ellenére 32 bitest használok. 500 mega miatt felesleges felrakni 64 bitest, vállalva ezzel valaminek az (in)kompatibilitását.
  • Dzsini
    ha tervezel 4GB ramot tenni a gépbe (vagy már most van annyi), akkor 64bit.
  • balint1111
    Sziasztok. Meyik Vistát érdemes nekem feltenni? 64bit vagy 32bit?
  • LeventeV
    mostanaba a colin dirt mindog lefagy. miert??? nemreg aktivaltam a windowst de jatszani mar reg nem jatszottam, most vetetm elo ujra. mar probalkoztam az ujratelepitessel is (a jatekot telepitettem ujra). valaki segitsen. kosz
  • Dzsini
    Az én gépemet olyan 85-90%-ra terheli a beépített, ami másikat használok, az (ha engedem neki) 100%on járatja. Elég összetett feladat ám a töredezettségmentesítés, nem csak dobálni kell egymás után az adatokat.
  • [HUN]FaTaL
    És? Közben úgysem lehet csinálni semmit, mert ha írsz arra a vinyóra az a szarnak kb egy pofon :D Éjszaka szoktam defragolni.
  • KranaZoli #37766
    Én még ezt nem is néztem.
    De szörnyű...

50% CPU egy defrag-nak?!
  • [HUN]FaTaL
    Az is elvisz annyit :)
  • KranaZoli #37764
    Jesszusom! És az elvisz 50% CPU-t?!?!
    Az naggyon dúrva!

Tiltsd le az auto defrag-ot és/vagy tegyél fel vmi defrag progit...
  • LeventeV
    es azt be lehet allitani hogy ne engdjen be senkit a gepembe, amugy nem hasznalom a media playert max a classicot, de en inkabb a bsplayernel maradok ;)
  • Apocalipto
    Dehogy. Ez a windows media playernek a megosztási valamije :D Be lehet állítani hogy ne figyelmeztessen többet
  • LeventeV
    mostanaban a Vista mindig megjelenit valami olyasmit, hogy nemtokinek a pc-je wants to share windows media player content. Eddig ezt nem csinalta. miert van ez? vmi virus? vagy mi?
  • WorldTorrent
    oke, van egy tv kartyam elado !:D