Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
Final-Bill Gatesben benne van a crack?
vagy ez kell hozzá?: Windows.Vista.FINAL.Crack.raVen

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
köszönöm!

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

sztechnika
De nálam XP elött ketté osztottam,de a progival lehet xp reinstall nélkül oszani

sztechnika
Meglehet osztani,asszem a progi neve Partition Magic.....
C--->C,D merevlemez lesz vagy még több😊C-re XP,D re Vista,aztán a boot menünél válaszhatsz a 2 közül....

Bezárod azt a progit ami kikapcsolta és visszakapcsol magától.
ColdFire
#10868 thx

jakewyler
fenn lessz még ma szerintem,csak v1 behalt éppen

bon
Természetesen ram-ot. A pen drive-ot amúgy se ajánlák folyamatos használatra.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

mi van akkor ha kikapcsol vmi miatt az aero és nem tudom visszakapcsolni?😊
sztechnika
RAM😊

Megyek holnap vásárolni ramot vegyek a vistához vagy mondják a pendrájvot h azzal gyorsul !Melyiket vegyek?
Jake a v1 es oldalra azért ragd fel mindenkép mert kitudja....
Neked is köszönom nagyon

TrIp
ma 10:43 | privát | válasz erre | #10860
najóvan kiskancsó... nem akarok senkinek reklámot csinálni (nem az én oldalam): http://letoltes.zsaminet.hu/
1.gondolkodik
2.regisztrál (ingyé)
3.gondolkodik
4.igazat ad
5.örül a vistának

Köszönöm neked!reméllem ez jo lesz!
janos666
Tûzfalból régen Keriot toltam, de Vistára nem ment fel így egyenlõre a Windows tûzfallal élek. Antispywaret kapsz alapból (windows defender), vagy felrakhatod a Spybot Search and destroy-t (mûködik rendesen ha adminként indítod)
Vírusírtó:Nod32
Tûzfal:Vista tûzfala
Antispyware:Windows Defender (Vista-ban bene van)

http://www.winportal.net

ColdFire
meg lehet azt csinálni, hogy két részre osztom a winyom? vagyis ugy hogy ha bejelentkezek, lehet valasztani, hogy vista, vagy XP...
ezt újratelepítés nékül.
elõre is thx!

a telepítések lesznek nálam lasabbak... és milyewn tûzfalat és antyspyware-t használsz?
nod egyáltalán nem lassít... az lassít legkevésbé
nekem 512rammal semmi lassulás nem tapasztalható

Szeretnék kérni egy két tippet vírusírtóra, tûzfalra és antyspyware-re
Nod az nagyon lassít...
jah és ha esetleg használja valéaki a dfx8 at azt tudta e regisztrálni...
jakewyler
igen sms-el kell ergelni,kinnt lessz fõoldalon ha fenn van,egyenlõre nem tudok feltölteni mert valami hiba van a v1-nél,de szerintem hamarosan megjavul

TrIp
najó, még a végén megsajnálom azt a szegényebert a 100mb seedjével...

janos666
Ja, csak van aki jobb szeret szerverrõl tölteni mint filecserélõ programról. De nem biztos hogy neki ingyen van, lehet hogy beleszáll havi párezerrel az FTP fenntartásába amirõl áttölti a cuccokat a warezoldalra. (és az SMS-bõl is jó ha párforintot lát, az javarászt a tárhelyszolgáltató nyeresége) (nameg torrentre se a semmibõl kerül fel a cucc, ahhoz elõbb le kell húznia valakinek egy FTP-rõl és megosztani ; éppúgy az se biztos hogy aki üzemeltet egy SMSwarezt nem torrentezik is mellette néha 100Mb seeddel...)
TrIp
jah "érdemi segítséget nyújtottam napi 0 forintért"... ez a nem semmi! látod így is lehet. esetleg van 4 meghívóm torrentleechre, amiket szintén tökingyen elküldök bárkinek aki privátban elküldi az emailcímét... úgyis kapok hetente 4 újabbat! helószia

TrIp
najóvan kiskancsó... nem akarok senkinek reklámot csinálni (nem az én oldalam): http://letoltes.zsaminet.hu/
1.gondolkodik
2.regisztrál (ingyé)
3.gondolkodik
4.igazat ad
5.örül a vistának

panther112
Nem vagy normális, ahelyett, hogy megköszönnéd, hogy érdemi segítséget nyújt napi 80 forintért!, elmondod minden köcsögnek... Szégyellhetnéd magad.

TrIp
ne itt hirdesd magad, az undorító smswebeddel!!!! megszerzel valamit teljesen ingyen (gyk. te is lopod), aztán pénzért árulod<#kocsog>

egy sms-t nem küldök soha ilyen szemeteknek!! amit torrentrõl, soulseekrõl, emuleról, meg dcrõl nem tudok leszedni, az nem létezik!!!

LeonSilver
Ezzel csak arra akartam rávilágítani kedves barátom, hogy ahogy a Linixban sem úgy már a vistában sem lehet bármit megtenni sima felhasználóként.Vili?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

gergobaby
És Melyik kategóriában lesz, Kell SMS-ben regelni?

Toshiba L300-2C5

gergobaby
Szia Én is nagyon megköszönném ha feltennéd oda!

Toshiba L300-2C5

jakewyler
Szia
Ide felrakom neked délre ha gondolod:katt ideitt 1gigabit a szávszélesség

Sziasztok!
Segitcsen valaki! 1 hete probálom leszedni a végleges vistát de seogy nem jön össze, nagyon lassan jönn 1-2 kb és ami lejött hibás volt!!Szétrobbantam!
Mondjon valaki cimet ahonnan leszedhetem norm sebességgel vagy valaki rakja fel valahova!!!!Meghálálnám nagyon!
MazeZee
szivesen

urbijoe
köszi jo lett

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

MazeZee
elküldtem remélem jó.....

urbijoe
valaki eltudná küldeni a media player ikonjátnak a képét?
xp-be akarom berakni
[email protected]

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

megoldódott... csak most nem fogad el semmilyen key-t :S
janos666
Nameghát a játékokat DX-el fejlesztik, az meg az MS cucca, nem a Lunixoké...
Nem mondom hogy amit #10828-ban írtam az idõ múlásával nem lesz egyre kevésbé igaz, sõtt, elõbb utóbb téves kijelentés, de szerintem ma még fennáll (és sok linux verzió lepereg addigra).
grebber
Lehet linux jobb meg minden de átlaguser játszani is szokott és rettenetes kevés a game ami fut rajta! És ez egy nagyon fontos ok!

Next PC upgrade: 2022

TrIp
hát nemtom... volt fenn suse linux egy darabig, de a vpn-es netemmel egy hétbe telt mire fel tudtam kapcsolódni😄... és még nem mûködött mert le volt zárva egy csomó port. végülis megcsináltam, de jobb az egyszerûbb azt mondom.

Ability
Persze. Bár nem lenne egyszerû írni rá, más a felépítése, sokkal átgondoltabb. A programok nem bírnak adminisztrációs jogokkal mint XP alatt, hasonlóan Vistához. És még sok más nehezíti meg, de persze nem lehetettlen. 😊

Szerk.: #10845:

Suse nekem nem jött be. Inkább használok Ubuntut. Ez jól kezel minden drivert, sokkal nagyobb a támogatottsága. Ésszerûbb a felépítése stb. Rengeted disztró létezik, ne csak egybõl indulj ki.
Ability
Van az én munkámhoz is alternatíva, de tudod Dreamweaver mellett maradok. Köszipuszi.

( Mellesleg ez a felhasználók elég kis %-át érinti. Az elterjedtebb programokhoz vannak nagyon is jó alternatívák, amik sok esetben talán még jobbak is mint a Win-esek. )
Sziasztok!
Crackelés után eltûnt a Control Panel és semmilyen beállítást nem tudok megnézni, tud valaki valamilyen megoldást?
MazeZee
nem...télleg nem használtam linuxot...de ha többen használnák akkor biztos vagyok benne hogy csinálnának rá egy linux tójait.....

TrIp
pont most mondtál ellen magadnak... dolgozz linuxon! jah hogy win kell hozzá... helószia😄

Ability
Látom még életedben nem használtál Linuxot. Tudod ez a rendszer is teljeskörû támogatást kínál mindenre, és minden programnak van alternatívája. Az ok egyszerû, Linux frissebb rendszer, még idegeje se volt annyi, hogy elterjedjen. Anno MS-nek meg nem volt nehéz dolga, és ki is használta. Báraz is hozzátartozik, hogy a sok Linux disztro elég hülye marketingpolitikát folytat. Viszont hamarosan sokkal nagyobb arányban fognak fejleszteni Linuxra, sokkal elterjedetbb lesz. Jelenleg is növekszik a Linux arány, sokan döbbennek rá mennyivel is különb rendszer, csak idõ míg az ember rászánja magát, vagy meg tudja érteni.

Abba meg bele se megyek, hogy nem csak a stabilitás, biztoság és a többi agyonhangoztatott területben kiemelkedõ. És gondolkozz el, vajon miért az MS a piacvezetõ. Lehet nem pont a "minõség" miatt.

Ezen felül hozzáteszem, használom a Vistát és tetszik, jó dolgok kerültek bele. Nem vagyok Linux fantikus, márcask azért sem mert a munkámhoz Win kell. 😊
MazeZee
egyébként azért nem tudja másolni a fileokat mert elõtte nem formáztad a wincsit...nekem is ez van...formázzad meg és utána mennie kell elvileg

MazeZee
akkor xp verziót

akkor meg ménem az xp topicba írsz?
egyébként azért van a gondod mert sata winyót használsz és az xp-ben alapból nincs hozzá driver ezér kell a floopy

MazeZee
elõször is nincs olyan hogy win-xp vista ez két különbözõ dolog...akkora a különbség köszte mint a zöldceruza és a sárgaceruza között...mind a kettõ ceruza de nem ugyan az...van win xp meg van win vista...szedjél le olyan vista verziót ami nem ilyen problémás hogy flopirol rakod a fileokat...és ha utána sem megy akkor panaszkodj...így nem csodálkozom rajta hogy nem megy...

kissadamvikt
nem csak kaptam pár témát és rávágta h honnan van meg a win vista. na szal tudja vki mi a baj?

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64