Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy ez kell hozzá?: Windows.Vista.FINAL.Crack.raVen
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
C--->C,D merevlemez lesz vagy még több😊C-re XP,D re Vista,aztán a boot menünél válaszhatsz a 2 közül....
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Neked is köszönom nagyon
TrIp
ma 10:43 | privát | válasz erre | #10860
najóvan kiskancsó... nem akarok senkinek reklámot csinálni (nem az én oldalam): http://letoltes.zsaminet.hu/
1.gondolkodik
2.regisztrál (ingyé)
3.gondolkodik
4.igazat ad
5.örül a vistának
Köszönöm neked!reméllem ez jo lesz!
Tûzfal:Vista tûzfala
Antispyware:Windows Defender (Vista-ban bene van)
http://www.winportal.net
ezt újratelepítés nékül.
elõre is thx!
nekem 512rammal semmi lassulás nem tapasztalható
Nod az nagyon lassít...
jah és ha esetleg használja valéaki a dfx8 at azt tudta e regisztrálni...
1.gondolkodik
2.regisztrál (ingyé)
3.gondolkodik
4.igazat ad
5.örül a vistának
egy sms-t nem küldök soha ilyen szemeteknek!! amit torrentrõl, soulseekrõl, emuleról, meg dcrõl nem tudok leszedni, az nem létezik!!!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ide felrakom neked délre ha gondolod:katt ideitt 1gigabit a szávszélesség
Segitcsen valaki! 1 hete probálom leszedni a végleges vistát de seogy nem jön össze, nagyon lassan jönn 1-2 kb és ami lejött hibás volt!!Szétrobbantam!
Mondjon valaki cimet ahonnan leszedhetem norm sebességgel vagy valaki rakja fel valahova!!!!Meghálálnám nagyon!
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Nem mondom hogy amit #10828-ban írtam az idõ múlásával nem lesz egyre kevésbé igaz, sõtt, elõbb utóbb téves kijelentés, de szerintem ma még fennáll (és sok linux verzió lepereg addigra).
Next PC upgrade: 2022
Szerk.: #10845:
Suse nekem nem jött be. Inkább használok Ubuntut. Ez jól kezel minden drivert, sokkal nagyobb a támogatottsága. Ésszerûbb a felépítése stb. Rengeted disztró létezik, ne csak egybõl indulj ki.
( Mellesleg ez a felhasználók elég kis %-át érinti. Az elterjedtebb programokhoz vannak nagyon is jó alternatívák, amik sok esetben talán még jobbak is mint a Win-esek. )
Crackelés után eltûnt a Control Panel és semmilyen beállítást nem tudok megnézni, tud valaki valamilyen megoldást?
Abba meg bele se megyek, hogy nem csak a stabilitás, biztoság és a többi agyonhangoztatott területben kiemelkedõ. És gondolkozz el, vajon miért az MS a piacvezetõ. Lehet nem pont a "minõség" miatt.
Ezen felül hozzáteszem, használom a Vistát és tetszik, jó dolgok kerültek bele. Nem vagyok Linux fantikus, márcask azért sem mert a munkámhoz Win kell. 😊
egyébként azért van a gondod mert sata winyót használsz és az xp-ben alapból nincs hozzá driver ezér kell a floopy