40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • Voyager88
    Adsl netnél hogy lehet megcsinálni hogy indulásnál automatikusan induljon(és a helyi kapcsolat se malmozzon fél percig) ?
  • Szega87
    Sziasztok, ma este történt hogy játszottam ( cs:source ) és játék közben vlmit lenyomtam/elnyomtam a balkezemmel és a hang eltűnt. Ventrillo futott a háttérbe állitják a többiek, hogy ők hallanak engem én nem hallom őket, videót játszok le akkor a tálcán az idő melett mikor megnyilok a hangerő zöld sáv le-föl ugrál, tehát van hang. Csak én nem hallom, szerintem valamilyen billentyűkombót nyomhattam le amivel sikerült elállítanom. Alaplapi integrált a hang (Gigabyte EP45T-DS3R) , Realtek HD audio. Aki tud segitsen lécci. Reboot nem segít, átdugtam hangfalra ott sincs hang, tehát nem eszköz hiba. Előre is thx
  • [HUN]FaTaL
    VmWare nem tudom, de a Sun VirtualBOX képes kezelni az USB-s eszközöket a virtuális gépen, utána pedig "hálózaton" keresztül lehet kimásolni a valódi OSre.
  • zero_cool51
    Egy újabb gondolat a problémámra (usb rack nem megy vista alatt, csak xp alatt): VMWare-el telepíteni xp-t, ott bekapcsolni a racket, és kimásolni Vistás gépre. Ez technikailag lehetséges valahogy?
  • Ete
    Szóval,még mindig ez a gondom.A lemezkarbantartóval kitöröltem 20 gb szemetet C -ről,mégsem jelzi ki,hogy ennyi hely felszabadult.Vmi ötlet?Ja Vista ultimate sp1 van fenn.Előre is köszi.A Lomtár ürítve.Vki Help.
  • [HUN]FaTaL
    Inkább ghostolj szerintem.
  • xNoodlex
    Ez a fájlok és számítógép biztonsági mentése hogy működik, illetve kb. mennyi helyet foglalhat?
  • R3TR0
    Akkor aez a Microsoft Windows Vista Final (c) Microsoft BILLGATES jo lesz SP van nekem külön CDn
  • bon
    Nem tudok jobbat
  • R3TR0
    Vagy tucc jobbat ami nm aktivált?
  • R3TR0
    Hát de e za Microsoft Windows Vista Final (c) Microsoft BILLGATES

ez nm buhera és a többi az meg az sajan ilen akitvált szarok

ezért gondoltam
  • bon
    Igen a magyar kód elég. Amit írtál Vista-t szerintem felejtős, még sp1 nélküli ősrégi változatt. Keressél inkább mást.
  • R3TR0
    passz

akkor a Microsoft Windows Vista Final (c) Microsoft BILLGATES

és a magyar vistamhoz kapott kod és enjoy?
  • bon
    Ha olyan Vista-t raksz fel ami tartalmazza a Home Premium-ot akkor elfogja fogadni a kódot. Egyébként meg miért nem angol nyelvűt vettél ha angol kell neked?
  • R3TR0
    Nmjok most olvastam végig ultimate only
  • R3TR0
    Vagy ez jo hozzá? Home preiumra felmyegy?

Ez
  • R3TR0
    Egy hülye kérdésem van de fontos lenne

Vettem egy magyar Home Premium OEM vistat

De nagyon jo lenne ha nagol lenne

Szoval ha leszedem a Microsoft Windows Vista Final (c) Microsoft BILLGATES
    Amit ugye szintén aktiválni kell beállito mh ogy a home preiumot tegye fel és aktiválom a kulccsal amit a magyar vistamhoz kaptam akkor menni fog??
  • bon
    Vírust vagy egyébb kártevőt kerestél már? De akár a beta SP2 is bekavarhatott valamit.
  • fehéry
    A második probléma amikor előhívom a lemezkezelőt, hogy készítsek e gy kisebb partíciót, akkor nem látja a C meghajtót,pedig azon van az os.
  • fehéry
    Ultimate sp 2
  • fehéry
    Szervusztok!
    Egy kis segítségre lenne szüks.
    Egyszerűen eltűnt a feladatkezelő.
    Amikor előhívnám akkor borzasztóan lelassul a gép,csak az újraindítás segít. Ötlet?
    Szikla
  • Ete
    A lomtár ürítve
  • bon
    Lomtár ürítve van?
  • Ete
    Sziasztok,szükségem lenne egy kis segítségre.A lemezkarbantartóval kitöröltem 20 gb szemetet C -ről,mégsem jelzi ki,hogy ennyi hely felszabadult.Vmi ötlet?Ja Vista ultimate sp1 van fenn.Előre is köszi
  • EK1TEP
    Köszönöm!
  • [HUN]FaTaL
    Tiltsd le a floppyt a biosból, de ne csak a bootnál hanem az egész eszközt, ez megoldja.
  • bajtokarpi

Istenkirály vagy!!!

Köszönöm
  • bon
    Itt tudod beállítani: Vezérlőpult\Hálózati és megosztási központ
  • bajtokarpi

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, következő a problémám.
    Adott 2 otthoni gép összekötve, mindkét rendszer 32 bit-es vista, sehogyan sem sikerül beállítanom a hálózati megosztásokat. Jelszót kér, tudom be kéne állítani az üresjelszó használatát,de baromira elfelejtettem hol van.

Előre is köszi!
  • EK1TEP
    Az mitől lehet hogy amikor windowst akarok telepíreni be bootol a telepítő és csak a Vista-s háttérizé van és várni kell kb 5 percet mire bejön a nyelv választó rész és elindul a telepítés. ?
  • bon
    Gyorsabb.
  • EK1TEP
    A Home Premium változat gyorsabb mint az Ultimate?
    Vagy ilyen különbségek nincsenek a kiadások között?
  • Prince of Máté
    De, az ultimate van fent. A win 7 megelégedett 7-8 gigával, de hát ez vista... mind1 majd kitalálok valamit.
  • bon
    Remélme nem Ultiamte változatott raktad fel 18gb-ra, mert ahhoz 40gb ajánlott. Egyébként a program ami neked kell a Paragon particion Manager. De csak ovatosan, mert adatvesztés is lehet belőle. Tehát legyen biztonsági mentés az érintett adatokról.
  • xNoodlex
    Az úgy nem lesz jó, 18 giga az nagyon kevés. Én 30 gigát csináltam neki, de nyáron újra is fogom partícionálni legalább 35-40-re.
  • Prince of Máté
    Ha tudtok, segítsetek pls!
    Felraktam az SP1-es Vistát egy 18 gigás partícióra, telepítés után maradt is 8 giga helyem. De elkezdte magát frissítgetni, és most már ott tartok, hogy 200 mega van üresen... Hibernálási cuccot is töröltem, esetleg nincs olyan progi, ami egy másik partícióból elvenne és hozzáadna a vistához, formázás nélkül?
  • [HUN]FaTaL
    Ha létrehozol egy mindenki nevű fiókot akkor az az egy ember fogja tudni olvasni a mappát. A mindenki nem user, hanem az összes usert szimbolizálja az adott gépen.
  • [HUN]FaTaL
    Mi van? Ez egy oltári baromság. Simán működik, pláne akkor, ha esetleg mindkét windows angol. A céghez bevittem a gépem, nekem angol win van az összes többi magyar, szerverünk magyar, exchange szerver angol és mégis simán működik a hálózat.
  • xNoodlex
    Am, mi van? :D
    Ezt leírnád kicsit érthetőbben/részletesebben?
  • Gregorius
    Csak úgy szólok, hogy dettó ugyanez a gond volt nálam is. ÉS nem everyone, hanem midnenki. A nyelvekkel van gond. Létre kell hozni benne egy olyan fiókot, hogy Mindenki, akkor is, ha már van benne olyan hogy Everyone vagy fordítva.