Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
üzenet:
Hellosztok!
Van a Vistánál az oldalsáv amire kilehet tenni az árfolyamot CPU mérõt tõzsdét meg ezeket. Ezek között némelyik internetrõl megy. És az a bajom, hogy volt egyszer, hogy elment az internet. És azt írta ki, hogy a szolgáltatás nem elérhetõ. De amikor visszajött az internet, akkor ugyanígy maradt. Újraindítottam a gépet, meg minden, de így sem sikerült. És még mindig azt írja ki. Mit kell csinálni akkor?
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
(és ha van rá anyagi lehetõséged inkább költs rá egy kis pénzt, és ne szenvedj a virágbolti változatokkal)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
mit tegyek?

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Nem értem honnan van ez a 2047 MB, nem tom mihez kapcsolni. Az 512 MB az OK, mert annyi a vidkari.
Mostanában tervezek Vistát kipróbálni (Home Premium lesz asszem).
Xp Prof sp3 -mat megtartom. 120 as Samsung Sata 8m HDD -n.
Azt tervezem, hogy a Rack (133) -ba lévõ 80 -as Samsung Ata 8m HDD -re teszem.
Ha így alapba a Rack -es HDD -re tenném és utána ha Xp -t akarnák csak indítani és lekapcsolnám a (Vista) Rack -et, nem indulna az Xp se mivel a Vistánál van az indító menü, igaz ?
Tehát csak a Rack bekapcsolásával jelenne meg az indító menü, ahol választani lehet Xp, Vista. Jól gondolom ?
Mert ha így van akkor valószínû úgy csinálom, hogy Xp HDD Bios letilt és úgy bekapcsol Rack és Vista telepítés.
Köszi elõre is a választ.
Vista telepítõ lemez nélkül lehet valahogy futtatni a Bootrec.exe-t? Visssza kellene állítanom a rendszert, de nem vagyok otthon és fontos lenne. Kösz a segítséget!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
kapcsold ki az automata töredezettségmentesítõt :
ez a két rendszer az, ami a legtöbbet pörgeti a vinyót, ha vigyázol a rendszerre megleszel nélkülük. esetleg ha 1 giga memóriád van, akkor egy újabb pendrive-ot bedugva használd ReadyBoost-nak, az is csökkenti a merevlemez használatát (kevesebbet nyúl a swapfile-hoz)
Van egy laptopom vista home premiummal. Az a bajom vele, hogy a HDD egyfolytaban dolgozik valamin. Ezzel nincs is baj, amig nem huzom le a tapkabelt. Csakhogy mikor epp szukseg lenne az aksira, lehuzom a teljesitmeny, fenyerot, stb (mivelhogy sporolunmk az arammal), de a hdd tovabb dolgozik (most is azt csinalja a fene egye meg). E miatt kb 1 ora alatt kinyirja az aksimat, igy az emailjaimat sem tudom intezni, sot, semmi egyebet nem lehet normalisan vegezni rajta.
Van valami megoldasw, hogy ezt leallitsuk, vagy terhetek vissza a regi, jol bevalt xphez.
Megjegyzem, hogy nem valami kocsogos, hamisitott a rendszer (licenszelt).
Koszi a segitseget!
Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
- nem ismeri fel a pendrive-omat, nem látja sajátgépben, valami illesztõprogram baja van, nem telepít semmit hozzá, nem mûkszik, nem tudom, h hogyan oldjam meg a problámát.
-a munkahelyemrõl hoztam haza, ezt tisztaszoftver csomaggal kaptuk (iskola), kód nélkül telepíthetõ, online kell regisztrálni, mikor ezt akarom, akkor azt a hibát írja ki, h valami kulcskezelõ nincs aktiválva.
-nem tudok frissíteni, azt írja ki, h 80072F8F ismeretlen hibát észlelt. lehet, h azért nem enged, mert nincs aktiválva?....
várom a válaszokat, köszi elõre is.
Nekem az lenne a problémám hogy feltettem a Windows Vista Ultimate-et a 64-bites változatot csak néhány játéknál az elején betép 1másodpercre se
Xp alatt nem volt ilyen problémám
Ezeken a játékokon csinálja:NFS Most Wanted,Burnout Paradise,NFs Pro Street
A Válaszokat Elõre is köszönöm
tudtam én hogy egy tiszta üres bootlemez kell neki <#wink>#wink>
elõtelepítõs, multifunkciós telepítõlemezek suXxX <#mf1>#mf1>
az az én bios-problémámra szólt :)
a Te hibádra nemtom a választ, ugyanis csak az elsõ újraindításig indul nekem a vista, utána többet sosem :(
És, ha nekem üzented akkor leírnád pontosabban, hogy mit kell csinálni? Mert én nem nagyon értek az ilyesmihez.
Az AwardFlash-sel frissíteném, megadom neki az új file-t, majd miután beolvassa az alaplapom, azt írja hogy: Unknow Flash
Király!