40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • [HUN]FaTaL
    Elképzelhető hogy döglődik a videókarid. :/
    Melyik játék?

World Racing 2 csinálja ezt nekem, de minden más hibátlanul fut.
  • josi
    De még mindig azt mondom hogy a táp a ludas mégha márkás is.
  • holecsko10
    SP1 fent van

• josi
    Az márkás táp, akkor nézd meg everestel a GPU hőjét.
    SP 1 fent van?
  • holecsko10
    Corsair TX750W
  • josi
    A tápegység lehet a bünős. Milyen tápod van?
    Ha teheted próbálj ki másik tápot.
  • holecsko10
    nvidia driver:182.50 és uk változatot szedtem le
  • holecsko10
    Sziasztok!

Valaki tudna segítetten mert már nagyon idegesítő egyfolytában eljátssza velem a gép hogy játék közben ki fagy és ezt írja a tálcán

Kérem valaki segítsen.
  • hispan2
    Üdv! Olyan kérdésem lenne, hogy nincs-e valami mód a windows-on belül vagy akár egy külső program arra, hogy az Aero kerek ablaksarkait kiszögletesítsem?

Ha például a Paint eszköztárát megragadom, az (a képen is látható módon) szögletes sarkakat kap. Én minden ablakot így szeretnék látni...

• bon
    Nem kell állítani rajta semmit se. Ha kell akkor használja a 9-est. A 9 és 10 között esetleg a játéknál lehet választani. Külön indító exe formájában, vagy a játék beállításainál.
  • simonl #37949
    Sziasztok,

Hogyan lehet beállítani azt Vista Ultimate verziónál, hogy DirectX 9 et használjon a rendszer?
    A legfrissebb dx9 et már feltettem, megnéztem a dxdiag -ot és dx10 fut.

Köszi az ötleteket....
  • bon
    Nálam IDE Configuration menüpont alatt lehet a sata módot állítani.
  • janihunk
    Ezt hol tom átálítani mert én nem találtam semien satára vonatkozó beálítást.
  • bon
    Állítsd át a biosban a SATA vezérlő native sata-ra, ha jól emlékszem így már elfogja fogadni. De ha nem így van akkor majd más megmondja, mert megnézni nem tudom jelenleg, hogy nálam mi van beállíta.
  • janihunk
    Sajna nem jó az xp-s driver rajtavan az alaplap telepítőjén is de nem jó nem ismeri fel a vinyómat nem tud esetleg Vistával kompatibilis drivert linkelni nekem?
  • Dzsini
    veszel egy eredeti Vistát - teljesen bombabiztos, és semmilyen frissítés nem lövi ki.
  • Lobsterman
    Hehe. Kösz :S
  • [HUN]FaTaL
    Próbáld meg valamiről betallózni az xp-s sata vezérlő drivert.
  • [HUN]FaTaL
    Bolt.
  • Lobsterman
    Hi tudna valaki nekem mondani egy bombabiztos aktivációs módszert egy sp1-es ultimate aktiválására? FAQ-ban amik vannak nem akarnak működni hosszabb távon(az egyik működött amíg netre nem kötöttem a gépet :S)
  • janihunk
    Csak azért parázok mert edig akárhány verziót kértem kolcson vagy töltöttem le egysem talált vinyót hiába frísítem semmi vagy saját beálítással vagy mivel de ot is csak a flopi van meg a dvd-meghajtóm+ egy boot meghajtó.
  • bon
    Nyugodtan tedd fel mert a hardver elemeket felismerheti a Vista magától vagy Update-n keresztül, de XP-s driver-t is meglehet próbálni ha szükséges.
  • janihunk
    Akor felsem tom tenni a Vistát? Ha nem váltok alaplapot?
  • bon
    Belehet tölteni pendrive-ról, a mérete meg rendben van.
  • bon
    Vista-hoz ne várjál driver, pláne az abit-tól.
  • janihunk
    Pendriv-ról belehet tölteni? De nem nagyon kis méretű ez?
  • bon
    Egy próbát megér.
  • janihunk
    ITE SATA Driver Disk 1.2 162.61Kb ez lenne az? De csak xp hez találtam.
  • janihunk
    Tudnál nekem akor adni ehez az alaplaphoz: Abit GD8 pro.
  • bon
    Nem a winyóhoz kell driver, hanem a merevelemez vezérlőhöz. Az alaplap gyártó oldalán található.
  • janihunk
    Heló valaki tudna nekem driver adni ehez a vinyóhoz: Maxtor 6G160E0 azért kelene hogy feltudjam teni a Vistát. Kösz előreis.
  • [HUN]FaTaL
    Ilyet nem lehet. Olyat lehet hogy ne dobáljon ablakokat. Winportal.net-en van cikk, az a címe, hogy : "UAC is, meg nem is"
  • xNoodlex
    Ja, ezt láttam. Olyasmit kerestem, ahol be tudom állítani mikor ne dobja fel azt az UAC-os ablakot. Van jó pár program, aminek minden egyes indításánál folytatást kell nyomkodni. Vagy ezt nem is lehet így kikapcsolni?
  • [HUN]FaTaL
    Vezérlőpult->felhasználói fiókok->felhasználói fiókok felügyeletének be vagy kikapcsolása
  • xNoodlex
    UAC-ot hol tudom beállítani? Sehol nem találom... :\
  • fery02
    Az automatikus indulásra megoldást nyújt a cFos progi, ha közvetlenül megy a gépedbe a net, szóval router nélkül. Ha router osztja a neted, akkor viszont a cFosspeed progi kell neked, de azért nem gondolom, hgoy routered van, mert már csak egy szimpla router meglétével is automatikusan csatlakozna a netre.
  • bon
    Megvásárolód eredetiben vagy használod a google-t és keresel egy crack-et.
  • Szolnokboy1
    már kb. 2 hónapja van vistám. az előbb újraindításnál meg aktiváltatni akarta a magát, és a háttérkép jobb alsó sarkába kiírta, hogy nem eredeti a példányom. ezzel mit lehet csinálni?
  • Dzsini
    Az valószínűleg egy bootolható USB meghajtó, amelyen a "cd-rom" egy külön partícióként jelen levő rész. Az eltávolításához általában van a pendrive-on egy saját program, esetleg a sima beépített eltávolítás is le szokta kapcsolni.
  • grebber
    Báttyám hozott haverjától pendrive-ot.Berakva a gépbe felismerte mint egy meghajtót és mivel valami szar volt rajta létrehozott még 1 meghajtót de CD ROM meghajtónak látja.

Ezt a CD ROM-os meghajtót és hogyan tudom eltávolítani?