Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2006.11.02
Amit összehasonlítottam a Bill Gates változattal, byte-ra azonos méretû, és dátumú file-k vannak mindekettõ DVD-n...
Tehát nem volt azóta semmi újrafordítás...
De jó érzés, hogy felraktam az összes update-t, nem kellett szenvedni semmi töréssel, és kiírja, hogy jogtiszta a win 😄
(md5 = c7792c31aeea98be645ab295d35e8eef, size - 2 678 614 016),
It is possible to transform this release into legit MSDN release
(md5 = d1ff9802d93871c9b90fe5542e84f89e, size - the same).
Start ppf-o-matic3, choose the ISO from BillGates, and a patch bg-msdn.ppf to apply,
and at you a proper image from MSDN.
For check the resulted md5 control sums are applied of an image before patch, and after,
and finaly a md5 of MSDN image contents."
Ez az Index fórumán lévõ leírás szóról szóra megegyezik a múlt év novemberében kiadott MSDN Patch-el:
Link
Akkor hogy van megoldva ??? SEHOGY ? !?!<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
INTEL QX-6850, ASUS P5K3 Premium with 2Gb DDR3 memo.1333Mhz_oc.1600Mhz, 4xRaptorX in Raid0, ENERMAX GALAXY 1000W DXX, ASUS EN8800 Ultra 768 Mb, Zalman RESERATOR XT water_cooler, Samsung_27\'_LCD.
valaki egy linket pls
Már vadászom más fórumon is, de valaki aki eredeti MS-tõl kapott DVD-rõl instalál 32-bites Vistát (a 64-esét már elküldték, 2006.11.06, kösz) az írja már le a Windows/system32 mappában található rendszerfileok dátumát, pl. a cmd.exe-ét. Még a végén igaz lesz hogy az az RTM amit pl. a Billgates féle ISO formájában letöltöttünk nem a 100%-ig végleges, hanem valami okból pár nap múlva újrafordították a kódot és az kerül a boltokba. Lehet hogy ennek semmi gyakorlati jelentõsége, csak érdekel, mert most kezdtem letölteni a Winbeta féle AIO-t hogy kipróbáljam a 64-bitest is, de ha a boltokba frissebben fordított anyag kerül majd inkább azt töltöm le.
Csak a BillGates -el ! ! !<#nezze>#nezze>
INTEL QX-6850, ASUS P5K3 Premium with 2Gb DDR3 memo.1333Mhz_oc.1600Mhz, 4xRaptorX in Raid0, ENERMAX GALAXY 1000W DXX, ASUS EN8800 Ultra 768 Mb, Zalman RESERATOR XT water_cooler, Samsung_27\'_LCD.
mi köze ennek az aktiváláshoz?
Egy ruszki oldalról elindított crack lehetõvé teszi, hogy már a Vista telepítõ dvd képében végrehajtsuk azokat a módosításokat, amelyek után már nem szükséges aktiválni. Azt eddig is tudtuk, hogy könnyen módosítható a képfájl, de ez a megoldás új.
A torrent oldalakon már terjed futótûzként, a kommentek szerint mûködik.<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Szerintem megéri felpróbálni. kxdrv3538m-full
de buta igen"
Pont ezert vagyunk bajban. A legtobb ember nem erti es nem is akarja erteni a technikat. Aztan meg csak butan bamul hogy mi tortent vele. Sajnos a politikusoknak is ez a szerencsejuk, a megfelelo lakossag nelkul nem usznak meg amit neha csinalnak. (egyik sem)
de buta igen
ÖN NYERT
a legjobbak jelvénye:
Azt valahogy meglehet oldani hogy a gadgetsekhez betegyem pl egy játéknak az indító file-ját?
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
..és ajánlom árak tekintetében mindekinek az Overclockers UK oldalt....a Home Premium 80 font körül van.
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
Amúgy ez Business kódok, tehát csak ehhez a verzióhoz jók...
Segítség képp, íme az elsõ 4 kód:
2PKDR
huhhh de gonosz vagyok😉
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
13.000 hsz a topigba
Amúgy sajnálom srácok, de nem eladóak a kódok😊)
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Az a kérdésem, hogy van vmi extra különbség az Ultimate és e között a verzió között? Az a média center vagy mi, annyira nem érdekel...
Ezt raknám fel, mert ez végre legális (kaptunk hozzá vagy 10 kódot😄 ), nem kell sz*r*kodni a törési procedúrával😊)
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P