Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A Guru3Ds driverrel nálam jobban laggol , mint a Vista sajátjával.
Egy GeForce FX 5500al ezen én nem csodálkozom.
Emit lenn belinkeltetek azzal megy a Windows Update?
A szolgáltatásoknál mit érdemes még leállítani.
Én a Windows Defendert leállitottam.
nekem már csak az kéne, az összes többi cuccomhoz van rendes a vistahoz, még a webcamhoz is😊
aztán bye-bye XP 😄
A WinBetas AIO 32 bites változatát akarom most instalálni.
írjak-e be kódot és jelöljem be az Activate whan I am online jelölõnégyzetet?
Bocs ha már volt ilyen kérdés mástol.
A WinBetas AIO 32 bites változatát akarom most instalálni.
írjak-e be kódot és jelöljem be az Activate whan I am online jelölõnégyzetet?
Bocs ha már volt ilyen kérdés mástol.
Microsoft.Windows.Vista.RTM.32Bit.and.64Bit.AIO.DVD
Az Autocad 2007-et feltettem RC2 alatt, de azóta mostanában nem kellett (majd kelleni fog nekem is). OpenGL-t nem ismerte fel, de szoftweres módban szépen elfutott és most hogy már tûrhetõek a VGA driverek szerintem már OpenGL-ben is megy.
A mai 100.51-est nvidia drivert linkeltem itt lentebb. Ez már javarészt bugmentes és félig már optimalizált. Írtam hogy teszteltem 3DMark05 alatt és több pontot kaptam mint XP alatt, de Counter-Strike Source CVT még mindíg kevesebb FPS-t ad és lagos az egész játék. NFS:Carbon alatt meg talán simább mint XP-vel, de ott FPT-t nem néztem.
Jobbklikk a filera, majd run as administrator.
Esetleg olvasd el a leírást amit a fájlhoz adtak.
"1. Extract the .rar file.
2. Right click on vistacrack.exe and select properties.
3. Goto Compatibility tab and check "Run this program as an administrator"
4. Close properties tab and run the crack file, hit crack as shown.
5. Computer will start the crack, and reboot.
6. When vista loads, it will show a warning on the systray, right click on it, and allow
the program to be started, and then hit allow when the warning pops up again.
7. The crack will then open up and finish the process. Hit finish to close the program.
8. Crack is now complete!!"
Nagyon szépen köszönöm a választ, teljes értékû és érthetõ. Bár mivel veled ellentétben nem foglalkoztam a Vistával szinte soha, ezért a Winbeta nekem így nem monnd semmit. Én most egy Xdefiance verziót szedek, nemtudom hogy jó-e bár a torrent readme-be azt írták hogy ez egy legit változat és nem akármilyen serial kell hozzá hogy jól mûködjön (tehát ne csak 30 napig).
Noha nem ez az általad említett Winbeta verzió, akkor kaphatnák bõvebb instrukciókat a Winbeta verzió elérésével kapcsolatosan?
A driverekre visszatérve, sztem a nem rég kiadott új Vista compatible Nvidia driver vinné az én vga-mat is. Arról is beszámoltak már nekem hogy a hardvereket lényegesen jobban kihasználja az új windows. Pl simulátaro programok esetén tapasztaltak javulást. Ez engem pont érint és kérdés hogy ezt megtudod-e erõsíteni.
Mondjuk a gépem játékra is használva, így valóban a 2gb ram kötelezõ. 😊
Photoshop, meg ilyesmi nagyobb programokkal remélem nem problémázik. Vagy ide sorolom a CAD és más egyéb tervezõ szoftvereket!
Válaszodat köszi.
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
> Please don't do anything before this crack finishes or fails
> Changing system date...
> Failed to change system date
> Crack failed
Még egy kis help... acrack elinditásakor ezt írta ki...Mit tegyek még?
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
A VGA-hoz nemsoká lesz rendes driver, a ma kiadott is elfogadható. (ahogy teszteltem CS:S alatt szar mint a 97.xx-ek, de 3dMark05 alatt már több pontot ad mint XP alatt!)
Az audigy driver most is egész jó állapotú, csak olyan featurek hiányoznak amik nem létszükségûek (mint pl. a hardweres Dolbi Digital kódolás) vagy a Vista miatt végleg elbaszódtak és csoda ha újra menni fognak (Vistával DX10-ben nincs DirectSound harwares gyorsítás így fuccs minden DS-t használó játék hangzásának, szoftveres módba állnak át mintha alaplapi hangkártyát használnál, csak OpenAL alatt van EAX...)
SATA-val lehet gond, de elvileg pár nap múlva illik hozzá drivernek lennie ha még nincs (és kell), meg lesznek winupdates fixek hozzá...
A legújabb Daemontools és Nero 7 megy, alkoholt nem tudom, de biztos megy már.
Pont most foglalkoztam a témával: A Winbeta féle AIO (64 és 32 bit egy DVD-n) és a Billgates féle 32-bites DVD is ugyanaz mint ami a boltokba kerül. Bár a Billgatesben elvileg van egy aprócska hiba (van hozzá valami patcher, így a Winbeta féle DVD-t ajánlanám.)
Van crack. Elindítod, újraindul a gép és 2090-ig 30 nap marad az aktiválás visszaszámlálója.
A BSPlayer 2 megy, csak overlay mixerre kell állítani a renderelést (FAQ!)
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
A Bill Gates-es verzihóz tudna valaki vmi egyszerû aktivizációs cracket?? [email protected]
Szeretnék Vistát használni! milyen verziót töltsek le ami nem idõkorlátos, vagy hogyan lehet az idõkorlátját megszüntetni?!
Gépem:Asus P5B alaplap, Intel Pentium 4 3Ghz HT, 2x1GB DDRII 667-es Kingmax memoria, Asus EN7950GT 512MB vga kártya, 250GB SATA2 winyo, Audigy 2 Value 64 bit hangkártya.
Ahogy eddigiekben olvastam meg nézelõdtem, a vga-hoz már van rendes nvidia driver, hangkártyához viszont csak bétával találkoztam. Van esetleg már valahol rendes SB driver ami kompatibilis a Vistával?
Amugy a fent említett gépen mennyire hasítana a Vista ha a rendszert irodai és multimédiás alkalmazások futtatására használnám?
Szoftver támogatás terén mennyire kényes a vista? Értem ez alatt pl Jetaudio, Alcohol 120%, Nero 6, Acdsee, ilyesmik.
Válaszotokat elõre is nagyon köszönöm! 😊
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
http://support.microsoft.com/kb/928135