Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szóval nincs 64 bites a dobozokban.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
képfájl meg fent van az MS oldalán, le is szedtem már 2 hónapja
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Külömben meg az spdif tiltás és driverellenérzés mind csak a 64-bites verzióra vonatkozik. 32-biten nem kötelezõ az eredeti meghajtóprogram és mûködik az spdif kimenet is.
Viszont lassan tényleg ideje lenne már kikerülni netre egy "retail" bolti korong képfilejának. Biztos raktárakon van már.
Semmi köze ennek a Vist 64-hez, csesznek megcsinálni a 64 bites flashplayert. (Van egy érzésem, hogy ha van 64 bites böngészõ a 64 bites Linuxokon, azon is ez a szitu!)
Ezért van ugye a Vista 64-ben 32 bites IE7 is ...
A cikk valóban érdekes, de szerintem célt tévesztett: a Vistának tudja be az egész HDCP-s dolgot, mintha nem a médiaipar alkotta volna meg. Ha nem rakták volna bele, esély sem lenne a HDCP-vel védett anyagok lejátszására... (Egyébként szerintem-és nagyon remélem is- belebuknak, nemhiszem, hogy a már meglévõ HDTV-ket akár az USA-ban is lecserélnék csak amiatt, mert kell bele a HDCP, miegymás... De van egy olyan érzésem, hogy a HDCP-védett anyagokat is viszontlátjuk majd torrenten, normális minõségben, maximum nem boldog-boldogtalan fogja otthon "backupolni" a DVD-rentes filmeket😊)
/*WTF?!*/
Ma lement magától a gép készenléti állapotba (elfelejtettem lekapcsolni, pedig már állítgattam a power managmentet), s egér mozdítására megint teljesen lekapcsolt. Utána úgy indult, mintha csak a készenléti állapotból hoztam volna vissza, normálisan... Remélem nem kell az SP1-ig várni a javítására, ha már az RTM-re nem tudták megcsinálni...😊
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Ez a kedvencem:
"Csatlakozok a linuxos userekhez, szerintem évezredekkel a win elõtt jár minden téren.
Csak egy elõnye lesz a vista-nak a dx 10!
-de ez is csak a pénzes játékõrülteknek fog kedvezni, a mostani árak mellett átlagembereknek szinte elérhetetlen.
Addigis maradok a kocsituningnál mert nekem az tûnik a legértelmesebbnek😄
Nagy sebesség nagy baszzus xD"
Lol!!!!!!!!!!!!!!!!!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
De a szkenneremet már a 32-bites Vista se eszi meg. A nyomtató kompromisszumokkal (az interaktív szolgáltatások menüvel ki kell menni az asztal mögé hogy leOK-zzam a nyomtatást a 0. GIU rétegen vagy min a piszkos-kékségben...) de mûködik azt sûrûn használom, a szkennerre csak most jöttem rá mert az ritkán kell.
64 bites Xp topikban is vmelyik arcos harcos le lámázta azokat akik szerint nem lehet használni mindenre aztán mikor mondták hogy mutasson már a problémás hardverekhez drivert akkor ment a kussolás.
Manson no offense ez most nem rád vonatkozik csak ki kívánkozott. <#vigyor5>#vigyor5>
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Next PC upgrade: 2022
Egyébként meg egy egyszerû programmal meglehet oldani a aktiválást csak keresnem kellett és semmit nem kell szarakodni csak egy exe-t elindítani aztán az szépen újraindítja a gépet és mikor bejön a win már tökéletes teljes verziód van!!
És még megse kellett venni!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
a gépeknek egy-másfél év mulva meg se fog kottyanni hogy ultimate van rajtuk...nekem most sem lassabb a vista mint az xp....
/*WTF?!*/
Nem mellékesen az új Windowsokat szokás egy árban adni a régiekkel, ezért a legrosszabb esetben a Home Premium ára az XP Pro körül lehet, az meg 38-40K. Nem? Home Basicet meg vegyen a rosebb ...
Öööö, azért szvsz az mutat valait, hogy ahol eddig elõrendelés volt, vagy meg lehet venni(!), ott az OEM igen is ennyibe került. Japcsiknál is valami 38.000 volt a "sima", és 40.000 amihez járt egy pendrive is ...
"... szerintem már akko mindegy hogy home premiumot veszel vagy ultimate-t"
Ha jól sejtem a plusz titkosítási móka és a plusz szolgáltatások okán az ultimate lasabb és több memóriát eszik, nem? Ez olyan mint amikor Pistike feltesz egy XP Home vagy Pro helyett egy Windows 2003 Server-t, csak azért, hogy játszon a Quake 4-el ... lehet, de mi értelme???
Azért kösz!!