40038
-
Üdv: Arra van valami lehetőség, hogy a C meghajtóhoz (azon van a vista) utólag adjak tárhelyet? Mert valami oknál fogva elfogyott a hely (van még 16GB de az lótúró) és szeretnék még adni hozzá úgy 50-100GB-ot (1 terás vinyóm van és még egy régebbi 230GBos) Ez valahogy lehetséges, vagy békéljek meg azzal a 16GB-al? -
én amúgy laptopon úgy szoktam, hogy átállítom az energiagazdálkodást, hogy a képernyő lecsukására ne csináljon semmit - és lehajtáskor bőven annyira nyitva marad, hogy még a médiakezelő gombokhoz hozzáférjek...
-
marha nehéz ám ilyet találni :) egy ideje mókázok vele, ki is próbáltam párat... -
Köszi, de nem lett jó, mert valóban lekapcsolja a képernyőt, debiilentyűt használva egyből visszakapcsolja. A cél meg az lenne, hogy ne legyen képernyő bekapcsolva, de a gépet lehessen használni teljes körűen billentyűzetről. -
wizmo - ezzel esetleg lehet próbálkozni, tud olyat, hogy kikapcsolja a monitort és az egér érzékenységét 0-ra veszi, meg van blind lock-ja... ezekkel talán lehet kombinálni valamilyen shortcut-ot -
#37951 valaki? -
A "képernyő átállítása kimenetre" gombbal általában van egy "egyik képernyő sem" állapot. -
Én még nem találkoztam ilyennel, csak a képernyő átállítása a kimenetre és a laptop kijelzőn a kép lekapcsolása. De az érintett laptopnál állítólag ez nem műkődik ha nincs valami monitor vagy projector rádugva. A készüléek meg integrált intel vga-s. -
Inquisitor #37991 Lehet én vagyok hozzánemértő, de szinte összes notin alapból van ilyen kombináció általában FN + valamelyik F gomb ... ATI chipes kártyáknál meg összevissza kombókat lehet beállítani a különböző kijelzők kapcsolgatásához. -
Kicsit OFF, de rövid leszek. Szükségem lenne egy olyan programra amivel a laptop képernyőjét lehet kikapcsolni billentyűzet kombinációval, vagy parancsikonról. Majd szintén bill. kombinációvalvagy egy másik parancsikonnal visszakapcsolni. Feltétel még, hogy a billentyű használat közben ne kapcsoljon vissza a képernyő, csak kobinációra. OFF vége. -
Sehogy, illetve eltörlöd a usert. -
JTBM #37988 Tudja valaki, hogyan lehet a login-nál felhasználó ablakban törölni az előzményeket, tehát a régi felhasználó neveket? (Nem az IE-ben, hanem a windows-ban) -
Még csak torrenten, ha jól tudom. -
SP2?!
Hivatalosan is?! -
zero_cool51 #37985 Az mitől lehet, hogy Vista Home Premiumom van, HP Pavilion DV7-es laptop, és a távirányítója nem megy.
A HP honlap szerint nem kell külön driver, de mégse megy. Havernak is ugyanez a problémája. Lehet, hogy valahol aktiválni kell? Vagy mi lehet? -
Hát ettöl az Sp2-től nem lett nagy változás, (legalábbis nálam) de végre
eltávolították a Tcp/ip kapcsolatok számára vonatkozó maximális határt.
Már ezért megérte -
Vezérlőpult -> Rendszer, rányomsz valamelyikre és valamelyik fülön ott lesz a rendszerindítás. Beállítod a mostani rendszert alapértelmezettnek, és kikapcsolod a bootmenüt. -
A sérült rendszer javításával nem próbálkoztál meg telepítés előtt? Lehet, hogy helyrehozta volna a telepítő. De szerintem a sérült fájl kézi kicserélése is megoldotta volna a gondot. Amúgy én rendszermeghajtóra raknám a Vista-t és így C meghajtó lenne belőle. vagy aktivá kell tenni azt a partíciót amin most a Vista-d van, majd újrarakni és úgy már arra a partícióra fog kerülni a rendszerindítás is. De szinte biztos, hogy a Vista telepítőt behelyezve és a helyreállító lehetőségeket behozva kézzel is átrakható a rendszerindítás úgy, hogy a Windows is túlélje (de csak akkor ha már aktív a partíció). -
Basszus! Újratelepítés előtt? Akkor nem tudtam, mert a telepítés oka, egy file sérülése volt a WIN/System32 mappában, s nem indult a gépem! Javitani sem lehetett stb! Lehet újrarakom... Köszi! -
Ha letörlőd akkor ugrott a Windows-od. Újratelepítés előtt kellett volna eltávolítani. -
Sziasztok! Az a gondom, hogy újraraktam a Vistát, s bootoláskor jön egy menü, hogy " A windows előző verziója, vagy Windows vista" Az előző verza a D meghajtón lehet, Ott van egy BOOT könyvtár, meg még egy bootmngr file... Gondolom ezeket kéne törölnöm, de nem tudom sehogy! Szeretném törölni ezeket, mert meg akarom változtatni a meghajtó betűjelét, de ezt nem engedi, mert rendszermeghajtó!!!? Ha valaki tudja hogy szabadulhatnék meg tőle..... Esetleg másik gépben törölni? Mondjuk a jobb az lenne ha itt megtehetném! Köszi! -
tompka #37978 Igazából azért nem akarom felrakni ezeket, mert semmi hely sincs a gépen. Adat vinyóm tele, így a rendszer vinyóra is pakolni kellett cuccokat. A nyilat lenyitva ott az alvó állapot csak azt hittem, hogy ilyenkor is bedobja az update-et. -
Nem döglődik, szerintem simán programhiba, a driver vagy a játék hibája. -
Ilyet nekem is szokott csinálni főleg Fallout 3 alatt. (MSI EX-600 056HU)
Akkor nekem is döglődik a VGA-m? Más játékkal nem csinálja csak ezzel. -
A lakat melleti nyilat megnyomva nem lehet csak avást választani? Egyébként nem kér újraindítást a frissítés tehát nyugottan telepíthető és elég gyorsan végez. -
Én csak azt írtam, hogy elvileg elkészült és nem azt, hogy már le is tölthető (torrent-ről állítólag igen) -
tompka #37973 Nekem még csak az Office 2007 SP2 szerepel az update listában. VistaSP2 még nem. Bár most nincs is kedvem telepítgetni. :)
Nem lehet vhogy megcsinálni, hogy update nélkül is lehessen alvó állapotba rakni a vasat? A startban átváltott a sárga kocka, pirosra, előtte egy !jeles pajzs -
Élvileg elkészült a Vista sp2 és a Windows server 2008 sp2 is. -
Nincs fent Office-m.... "még" -
Office 2007 SP2 released. -
Hát felpakoltam ezt a frissítést, most újra lát újabbakat.
Semmi különös, ahogyan azzal google találatok után is ezzel a frissítéssel foglalkozó oldalakon találtam...
"Depending on the editions and features installed on Windows Vista, the size of SP1 pre-beta download can be ranged from 290.7 MB to 296.9 MB."
Ez mondjuk elmaradt...
"Nothing much nor significant change is expected to change after installing SP2 pre-beta though, as it’s only containing all previously released updates, and some fixes addressing top priority issues."
Úgy gondolom, ha most megint újrahúznám a rendszert, akkor már egyben töltene le több frissítést. Vhogyan éppen abban a szakaszban húzhattam újra a rendszert, amikor "még" nem volt elérhető... (talán)
Szerencsére marad aktivált státuszban a Vista-m... ;)
Találtam jó pár oldalt, ami ezzel a frissítéssel foglalkozik, "trükkök" hogyan lehet(ne) letölteni és telepíteni az SP2-t, de ezzel most nem foglalkozok....
Trick to Download and Install Windows Vista SP2 v.113 (6002.16497) from Windows Update
Talán majd holnap melóhelyen megnézem.... -
Úgy látom érdemes a frissítésre kattintani, mert jöttek ki új frissítések ma. Konkrétan a WSUS szerver a munkahelyemen 3GB frissítést töltöget éppen. -
Még nincs SP2, de ezt te is írtad "(vmi PRE SP2-őkről lehet olvasgatni...)" -
Fijjugok!
Mi van... Van már SP2, vagy ez mi?!
Ezt a frissítést kapom most, hogy többször egymás után manuálisan klikk-eltem arra, hogy "frissítések keresése".
(újrahúztam az OS-t és ilyenkor manuálisan szoktam rákerestetni...)
Egy rakás frissítést letöltött, aztán volt pár opcionális, stb... frissítem újra és ezt a csomagot "kapom".
Rákerestem Google-ban. Az összes oldal SP2-ről regél....
?!
(vmi PRE SP2-őkről lehet olvasgatni...)
Na, mind1. Letöltöm. Vagy hanyatt vágja a rendszert (warez), vagy nem...
Mert most mást nem is ajánl fel letöltésnek.... -
oké:) -
Hát eddig jó az usa verzió még nem csinált semmi butaságot lehet az uk változattal valami rossz de írok ha lesz valami. -
Rengetegen panaszkodtak a legújabb nvidia driverre. TDU-val biztosan nincs gond Vista alatt, úgyhogy vagy hardver vagy driverhiba van. -
Felraktam az usa változatot és most még jó ha netán írnék akkor nem jött be és tényleg valami hardver gond van vagy esetleg valami progi akad valamivel -
TDU és Rfactor -
Vistán hol lehet állítani a hang hardveres gyorsítáon??
Mert DXdiagba nem lehet semmit állítani pedig elvileg ott kéne lennie!