Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kopa1
De ha már van kulcsod, akkor minek a crack?<#idiota>

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

tugyiti
NeBby
mármint a crack

Starcraft2 e-mail: [email protected]

NeBby
ja csak ha timerstop lenne nagyon valószínû h nem kéne hozzá a vista kulcs (tök mind1 milyen) ugyanis seriallal kell felrakni a vistát h mennyen

djrobaa
szerintem ez a timstop-os crack! hasonlo van nekem is csak annak ez a neve:Windows Vista Activation-Crack (x86-x64) 6st.Feb.2007

Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)

kopa1
Heh ez jó! Letötltöm a cracket, de nincs vistám. 😄

ez jó a magyarhoz is?
Próba szerencse! Amúgy szerintem ez vagy a timestop, vagy az RC2-es aktivációs file

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Sarapetike
de honnan tölcsem le rákerestem de nem találja a google 😞 pm ben is jó a link

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

NeBby
pedig nem küdtem el 2 szer :S pls törölje a házigazda! BOCS

NeBby
Bocs ez láma kérdés lesz , de nem tom mi az az RTM verzió <#gonosz1> Mer ez a crack csak azzal jó! Az iso file neve:LRMCFRE_EN_DVD.iso
A torrent neve:vista_6000.16386.061101-2205_x64fre_client-LRMCxFRE_EN_DVD.iso
Vista Ultimate verzsön. Lécci írjátok meg h ehhez jó e ez a crack Windows.Vista.All.Versions.x86.x64.Final.Crack-CLoNY
Nagyon kösz!

djrobaa
ez jó a magyarhoz is?

Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)

Looserke
ezt én is letöltöttem, de még nincs Vista a gépemen...valaki próbálta már?

tugyiti
Windows.Vista.All.Versions.x86.x64.Final.Crack-CLoNY
djrobaa
hali! nem jött még ki a magyar mui??

kirol
A múltkor azt mondtátok Campusban Enterprise lesz.

Looserke
mondjuk ha jól emlékszem csak a Media Center hiányzik az Enterpriseból a Home Premiumhoz képest...de lehet, hogy tévedek...

Nemhiszem.

Erpy: Nincs még, viszont: Ha felrakod az angol MUI-t a magyar Vistára akkor lehet Dreamscene-ed. De hát nem éri meg ennyit küszködni azért a semmiért.
Looserke
Home Premiumra semmi esély campusban?

Erpy
Dreamscene a magyar Vistára nincs?

Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked

kirol
Tehát ha most felrakom az Ultimate -t, akkor felrakhatom majd újra.
Na mindegy.
Azt hittem, hogy akkor majd mondjuk kikapcsolja a kód után azt a 3-4 funkciót és kész.

Nem egészen, a kapott kódod határozza meg a Vista verzióját, és ha nem az a verziód van akkor nem aktiválhatod. Most pontosan nem tudom melyik verzió lesz a Campusban, vagy az Entreprise vagy a Business.
kirol
Ha felrakom most ezt a HUN verziót, akkor ez 4*30 napig megy simán. Ez idõ alatt csak megkapom a Campus -os verziót, és ekkor ugye elég a kapott kóddal aktiváli és legális lesz ugye?

Mert amit ott kapok DVD-n az ugyan az lesz, amit most akarok telepíteni.
ugye?

NeBby
Hol lehet megnézni h hány pontot ad a gépemre??Windows Vista Upgrade Advisor megvan ,de sztem az nem írja ki....Monnyuk nem olyan fontos , tuti megy de azé kiváncsi vagyok <#vigyor>

bazza
Köszi!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

janos666
Van, futtasd le az nforce 680 telepítõjét, csakazt rakja fel ami n3-hoz is jó, ami nincs benne az meg vistával együtt települ.
Netet hogy tudom megosztani otthoni hálózaton egy xp-s géppel?
Bármit próbáltam nem sikerült...Elõre is köszi!
A magyar vistához hol tudom letölteni a póker ultimate extrát, mert az ultimate extrák között nem jelenik meg?
bazza
olvastam hogy nforce3-ra már nem is lesz driver. akkor most dobjam ki az alaplapom? van vmi egyéb, humánusabb megoldás?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Viszont bug:
Jobb klikk az asztalon, ott Testreszabás van írva.
DE az ablakban Vezérlõpult-> Személyreszabás látható.
a computer-t jobb is ha nem sajátgépre fordítják 😊

próbáltam lfs, cs, meg coj..ugyan olyan mint elõzõvel nálam

autoszimulator
Ez a forditás... uristen.. Sajátgépet okosban elnevezték Számítógépnek... Gadgetek náluk minialkalmazások, és még soorlhatnám a sok érdeks forditást amit találtam 😄 Nah mind1 ezt legalább fainül tudom használni aktiválás nélkül, mer a régi már meghalt...

.: mobilize.hu :.

Looserke
Campuson mikor lesz elérhetõ a magyar Vista és melyik verzió lesz belõle?

Zsoltika 007
Prof Janos666 elõadását várjuk ujjropogtatva. <#vigyor>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Magnum PI
Van új Nvidia driver!!! Próbálta már valaki?

http://www.tisztaszoftver.hu/

Erpy
Tudna nekem ajánlani valami tûzfalat, ami fut Vista alatt?
Sokan "dicsérik" a beépitettet, de azért ha van valakinek valami ötlete, hogy mivel lehetne helyettesiteni, azt megköszönném.

Valaki kérdezte, hogy a Total Commander hol tárolja a ftp és a beállitás file-jait.
Itt: C:/Users/felhasználóinév/Appdata/Roaming/Ghisler
Ide másold be a Wcx_ftp.ini-t és a wincmd.ini-t.

Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked

Én nem vagyok fõsulis, de van ismerösöm aki az. Leírná valaki pontosan hogyan lehet (majdan) ezt a campus licencet megigényelni?
Köszi!

mozesapo
"A windows nem talál olyan rendszerkötetet, amely megfelel a telepítési követelményeknek"
IC-7 deszka, 2 ata hdd, 1 dvd író. 1. ata hdd, c:, aktív partició, xp telepítve, d: primary partició, 40GB üres, ide telepíteném.
Mi lehet a probléma?
Mindenféle teszt futtatva.

Én nem az MS-t szidtam, hanem a Vistát 😊 Azzal se az alapvetõ dolgoknál van a gond, mert a stabilitásával és a sebességével elégedett vagyok (legalábbis a látványhoz és a szolgáltatásaihoz - meg mondjuk az újabb desktop Linuxhozhoz - viszonyítva). Csak... korai volt még kiadni. Az NVidia meg azért szégyellje magát. Meg a többi is 😊

Asus P8P67Pro, i5-2500K, 16G DDR3-1600, Kingston HyperX SSD, WD Caviar Black HDD, GTX560Ti

agyhalál
Sajnos már nem tudom szerkeszteni az elõzõ hozzászólásomat. A sajátgép tulajdonságain bellül tudtam frissíteni a gépem minõsítését, így már mûködik az aero.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

agyhalál
Vajon miért nem aktív az Aero egy X1950 Pro VGA mellett? Miért van az, hogy egy 3200-as AMD 64 (2000MHz@2500MHz), 1 GB RAM és a fenti kártyával nem minõsíti a gépem, illetve 1.0 pontot ad rá?
Az eddig a Windows mappába mentett wcx_ftp.ini és wincmd.ini fileok most miért nem érik el a kívánt hatásukat (total commander ftp helyek és beállítások)?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

bon
Én mindig a tiszta telepítést javaslom, nem csak Vista esetében.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Kami
Sziasztok!
Megvan a magyar 32bites verzió, ehhez kapcsolódik a kérdésem is:
Érdemes frissíteni az XP-t róla, vagy jobb ha tiszta telepítést választok?
Nincs sok kedvem minden alkalmazást újratelepíteni! :-(

Koszi, de ez nem lesz eleg, amugyse 24bites hanem 16bites hangkarim van. 😊
En a windowsdejolonghornvista miatt inkabb nem veszek hangkarit, max ha lejar az xp tamogatottsaga felteszek egy ubuntu-t. <#awink>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

OFF

Igen ezt én is megfigyeltem. 😄

OFF

úgysem fog idõben megjelenni, jó ha 2011-re kész lesznek vele.

Magnum PI
OFF OFF OFF

Nemrég olvastam hogy 2009-re jön az új MS oprendszere. Csak a vicc kedvéért:

Most nem sokan akarnak váltani mert az XP stabíl és mindenki megszokta. Az MS kiadja a Vista-t szándékosan szarúl. Mindenki megutálja a Vista-t, de azért 1-2 éva alatt átváltunk Vista-ra mert muszály lesz. És ekkor jön a messiás, a megváltó új oprendszer 2009-ben és minki úgy vált rá át Vistáról mint 98-ról XP-re és az MS-t megint mindenki szereti és az MS-nek dõl a lé és 5-6 évre ismét bebiztosítja magát.

Persze ez nagyon nagy baromság, de kitudja...

(érdekes hogy ha odaírják hogy OFF akkor mindenki elolvassa )

OFF OFF OFF

kellemesebb magyar nyelven azért. 😊
nem indulna el, 386mb kell neki minimum...

DjDano
"Fene ebbe a vacakba. Tudom, hogy most már muszáj volt piacra dobni, de ez akkor is félig kész (még bootscreen sincs) és nincs hozzá normális driver."

A bootscreen-t azért hagyták ki mert, ezzel is gyorsabban töltõdik be a rendszer, nem azért mert félkész...(amugy Winportal.net-en találsz bootscreeneket ha kell!) a drivereket meg talán a gyártóktól kéne számon kérni, mert errõl aztán végképp nem a MS tehet!

A sidebar cuccok meg folyamatosan bõvülni fognak, bár igazad van egyelõre elég szegényes