Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
ez jó a magyarhoz is?
Próba szerencse! Amúgy szerintem ez vagy a timestop, vagy az RC2-es aktivációs file
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
A torrent neve:vista_6000.16386.061101-2205_x64fre_client-LRMCxFRE_EN_DVD.iso
Vista Ultimate verzsön. Lécci írjátok meg h ehhez jó e ez a crack Windows.Vista.All.Versions.x86.x64.Final.Crack-CLoNY
Nagyon kösz!
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
Erpy: Nincs még, viszont: Ha felrakod az angol MUI-t a magyar Vistára akkor lehet Dreamscene-ed. De hát nem éri meg ennyit küszködni azért a semmiért.
Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked
Na mindegy.
Azt hittem, hogy akkor majd mondjuk kikapcsolja a kód után azt a 3-4 funkciót és kész.
Mert amit ott kapok DVD-n az ugyan az lesz, amit most akarok telepíteni.
ugye?
Bármit próbáltam nem sikerült...Elõre is köszi!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Jobb klikk az asztalon, ott Testreszabás van írva.
DE az ablakban Vezérlõpult-> Személyreszabás látható.
.: mobilize.hu :.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Sokan "dicsérik" a beépitettet, de azért ha van valakinek valami ötlete, hogy mivel lehetne helyettesiteni, azt megköszönném.
Valaki kérdezte, hogy a Total Commander hol tárolja a ftp és a beállitás file-jait.
Itt: C:/Users/felhasználóinév/Appdata/Roaming/Ghisler
Ide másold be a Wcx_ftp.ini-t és a wincmd.ini-t.
Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked
Köszi!
IC-7 deszka, 2 ata hdd, 1 dvd író. 1. ata hdd, c:, aktív partició, xp telepítve, d: primary partició, 40GB üres, ide telepíteném.
Mi lehet a probléma?
Mindenféle teszt futtatva.
Asus P8P67Pro, i5-2500K, 16G DDR3-1600, Kingston HyperX SSD, WD Caviar Black HDD, GTX560Ti
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Az eddig a Windows mappába mentett wcx_ftp.ini és wincmd.ini fileok most miért nem érik el a kívánt hatásukat (total commander ftp helyek és beállítások)?
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Megvan a magyar 32bites verzió, ehhez kapcsolódik a kérdésem is:
Érdemes frissíteni az XP-t róla, vagy jobb ha tiszta telepítést választok?
Nincs sok kedvem minden alkalmazást újratelepíteni! :-(
En a windowsdejolonghornvista miatt inkabb nem veszek hangkarit, max ha lejar az xp tamogatottsaga felteszek egy ubuntu-t. <#awink>#awink>
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Igen ezt én is megfigyeltem. 😄
OFF
Nemrég olvastam hogy 2009-re jön az új MS oprendszere. Csak a vicc kedvéért:
Most nem sokan akarnak váltani mert az XP stabíl és mindenki megszokta. Az MS kiadja a Vista-t szándékosan szarúl. Mindenki megutálja a Vista-t, de azért 1-2 éva alatt átváltunk Vista-ra mert muszály lesz. És ekkor jön a messiás, a megváltó új oprendszer 2009-ben és minki úgy vált rá át Vistáról mint 98-ról XP-re és az MS-t megint mindenki szereti és az MS-nek dõl a lé és 5-6 évre ismét bebiztosítja magát.
Persze ez nagyon nagy baromság, de kitudja...
(érdekes hogy ha odaírják hogy OFF akkor mindenki elolvassa )
OFF OFF OFF
A bootscreen-t azért hagyták ki mert, ezzel is gyorsabban töltõdik be a rendszer, nem azért mert félkész...(amugy Winportal.net-en találsz bootscreeneket ha kell!) a drivereket meg talán a gyártóktól kéne számon kérni, mert errõl aztán végképp nem a MS tehet!
A sidebar cuccok meg folyamatosan bõvülni fognak, bár igazad van egyelõre elég szegényes